22 Μαΐου 2024

ΑΔΕΞΙΕΣ… ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ – Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση – Τι μαθαίνουν τα παιδιά…

Της Παναγιώτας Χατζηγιαννάκη, 
Ιατρού, Μέλους του κινήματος «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»
 
Το κίνημα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» σε συνεργασία με την «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων», προχωρήσαμε στην παρούσα έκδοση με τίτλο «Αδέξιες Δεξιότητες – Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση – Τί μαθαίνουν τα παιδιά…» γενόμενοι αποδέκτες των διαστρεβλωμένων απόψεων σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα που κατακλύζουν προοδευτικά τα σχολεία μας. Ψεύδη και αθλιότητες διδάσκονται στα παιδιά μας ως να είναι οι πλέον έγκυρες επιστημονικές θέσεις, στα πλαίσια των «σεξουαλικών δεξιοτήτων», διαβρώνοντας μέρα με τη μέρα τις ψυχές και τα σώματά τους. 
 
Η αρχική ενημέρωση για την αναπαραγωγή, την οικογένεια, την αποφυγή της άμβλωσης, τη πρόληψη της κακοποίησης και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, σύντομα έδωσε την θέση της στην κατάργηση των «αναχρονιστικών στερεοτύπων του φύλου», στην προβολή της αντισύλληψης και του τακτικού ελέγχου για τα -αναπόφευκτα πλέον- σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
 
Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Τώρα πλέον τα παιδιά μας διδάσκονται ότι είναι φυσιολογικό να αμφισβητούν το φύλο τους, το βασικότερο στοιχείο της βιολογικής τους υπόστασης, αυτό που καθορίζει κατά κύριο λόγο τη προσωπική τους ταυτότητα. 
 
Μαθαίνουν ότι μπορούν να το αλλάζουν, να αλλάζουν ταυτότητες, συντρόφους, να αμφισβητούν τους γονείς, να προσφέρουν το κορμάκι τους στις σεξουαλικές εξερευνήσεις και τα παιχνίδια των άπληστων επιτήδειων, να προβάλλουν στο διαδίκτυο ό,τι έχουν πιο προσωπικό προς τέρψη των καταναλωτών του σεξ, να εκτίθενται σωματικά και να παρακολουθούν και άλλους να κάνουν τα ίδια, ώστε να παίρνουν και να δίνουν «ικανοποίηση». Θα μάθουν ότι είναι φυσιολογικό να παντρεύονται το ίδιο φύλο, να ζουν με τις ασθένειες, να παρέχουν με ανταλλάγματα το σώμα τους, να σκοτώνουν τα αγέννητα μωρά τους, να εμπαίζουν την χριστιανική τους πίστη, να εμπιστεύονται την πορεία της ζωής τους στους σεξουαλικούς τους εκπαιδευτές. 
 
Αλίμονο αγαπητοί μας γονείς! Τί δυστυχία επιφυλάσσεται για τα παιδιά μας; Πώς μπορούμε να δεχθούμε αυτές τις αθλιότητες; Δεν χρειάζεται ειδική επιστημονική κατάρτιση ούτε παιδαγωγική ευφυΐα για να αντιληφθούμε τον όλεθρο που τα περιμένει. Μέσα από το παρόν κείμενο σας προσφέρουμε την αναγκαία πληροφόρηση ώστε να κινηθείτε όπως σας υποδεικνύει η συνείδηση και η αγάπη σας προς τα παιδιά σας. 
 
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» και ιδιαίτερα προς τον Διευθυντή της και άοκνο αγωνιστή υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας κ. Ιωάννη Θαλασσινό, Μαθηματικό και συγγραφέα, ο οποίος επιμελήθηκε εξαιρετικά την παρούσα έκδοση. Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη και αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας. Είναι κοινός στόχος μας να βλέπουμε τα παιδιά μας ευτυχισμένα μέσα στις οικογένειές τους ή στην μοναχική κατά Θεόν ζωή τους, άξιους πολίτες αυτού του κόσμου και κυρίως της αιώνιας βασιλείας του Θεού!
 
Πληροφορίες για το βιβλίο 
 
Οι «Αδέξιες Δεξιότητες» απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε νέους- νέες που θέλουν να ενημερωθούν και να προστατέψουν τα παιδιά. Δεν απευθύνεται σε παιδιά. 
 
Το βιβλίο επιμελήθηκε και εξέδωσε η «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» (Π.Ε.ΦΙ.Π.) και διανέμεται δωρεάν μέχρι 2 αντίτυπα. Για παραγγελίες μεγαλυτέρου αριθμού αντιτύπων, το κάθε αντίτυπο θα χρεώνεται σε τιμή κόστους, 2 ευρώ έκαστο + τα ταχυδρομικά. 
 
Μπορείτε να απευθυνθείτε: 
 
Π.Ε.ΦΙ.Π., Ακαδημίας 78Δ, 106 78 Αθήνα, 
τηλ. 210.38.38.496, 210.38.22586, 
email: info@pefip.gr 
Ιστοσελίδα: www.pefip.gr
 
Δείτε το βίβλίο ΕΔΩ Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.