24 Μαΐου 2024

Τα ανθρωποειδή ρομπότ AI (Τεχνητή Νοημοσύνη) που αντικαθιστούν τους ανθρώπους είναι το επόμενο επίπεδο της εφαρμογής της Υπερανθρωπιστικής Τεχνοκρατίας

Οι 6 κορυφαίες εταιρείες ανθρωποειδών ρομπότ που πρέπει να λάβετε υπόψη σας καθώς μια νέα τάση πιθανώς απογειώνεται
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
22 Μαΐου 2024 | ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD | Διαβάστε το εδώ
 
Ήθελα να αναδημοσιεύσω αυτό το σημαντικό άρθρο σχετικά με το μέλλον των ανθρωποειδών ρομπότ που βρίσκεται εδώ. Στην ουσία, το υπεράνθρωπο τεχνοκρατικό όραμα είναι να αντικατασταθεί το 90% του εργατικού δυναμικού από ρομπότ. Ουσιαστικά δεν είναι μόνο η συγχώνευση του ανθρώπου με την τεχνολογία, η δημιουργία Cyborgs και στη συνέχεια η σταδιακή κατάργηση του ανθρώπινου μέρους, αλλά και η δημιουργία ελεγχόμενων από τεχνητή νοημοσύνη ανθρωποειδών ρομπότ σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Αυτό εγείρει επίσης το ερώτημα τι θα συμβεί όταν η τεχνητή νοημοσύνη καταστήσει τους ανθρώπους πολύ πρωτόγονους για να τους διατηρήσουμε. Αν οι προβλεπόμενες ποσότητες ανθρωποειδών ρομπότ είναι 100 εκατομμύρια μόνο στις ΗΠΑ, ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι παράγονται για να αντικαταστήσουν τις ανθρώπινες θέσεις εργασίας και τη χρησιμότητα στην κοινωνία. Η ανθρώπινη εργασία θα είναι παρωχημένη.
 
Παρακαλούμε βρείτε το πλήρες άρθρο εδώ:
 
 
Περίληψη
 • Η παγκόσμια αγορά για τα ανθρωποειδή ρομπότ προβλέπεται να φτάσει τα 38 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2035, με πιθανές αποστολές από 1,4 εκατομμύρια έως 6,5 εκατομμύρια μονάδες ετησίως.
 • Το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της Tesla πρωτοπορεί, ενώ και άλλες εταιρείες όπως οι Agility Robotics, Boston Dynamics, Figure AI, Sanctuary AI και UBTECH Robotics σημειώνουν επίσης πρόοδο.
 • Οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της τεχνολογίας, το υψηλό κόστος, την αποδοχή από το κοινό, νομικά ζητήματα και προκλήσεις για την εταιρεία και το χρηματιστήριο.
 • Κάνω πολλά περισσότερα από άρθρα στο Trend Investing: Τα μέλη έχουν πρόσβαση σε πρότυπα χαρτοφυλάκια, τακτικές ενημερώσεις, ένα chat room και πολλά άλλα.
Τρεις κύριες περιπτώσεις χρήσης των ανθρωποειδών ρομπότ στο μέλλον: 1. Σωματική εργασία 2. Καταναλωτικό νοικοκυριό 3. Εκτός κόσμου (για την εξερεύνηση νέων κόσμων)
 
Προοπτικές του τομέα των ανθρωποειδών ρομπότ
 • Προβλέψεις της Goldman Sachs - Η παγκόσμια αγορά για ανθρωποειδή ρομπότ θα μπορούσε να φτάσει τα 38 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2035 (αυτό είναι πάνω από εξαπλάσιο από την προηγούμενη πρόβλεψη των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων). Απόσπασμα της GS: "Το βασικό σενάριο της ομάδας προβλέπει περισσότερες από 250.000 αποστολές ανθρωποειδών ρομπότ το 2030, εκ των οποίων σχεδόν όλες θα είναι για βιομηχανική χρήση. Η βασική υπόθεση των αναλυτών μας είναι ότι οι πωλήσεις καταναλωτικών ρομπότ θα αυξηθούν γρήγορα κατά την επόμενη δεκαετία, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο μονάδες ετησίως σε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία... Ορισμένες δυτικές εταιρείες έχουν πιθανότατα τα πιο εξελιγμένα μοντέλα λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, ενώ η Ασία θα είναι πιθανότατα ο κόμβος κατασκευής εξαρτημάτων ανθρωποειδών, λόγω της ευρείας βάσης της εφοδιαστικής αλυσίδας και του χαμηλότερου κόστους κατασκευής".
 • Προβλέψεις της Market and Markets - Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς ανθρωποειδών θα αυξηθεί από 1,8 δισ. δολάρια το 2023 σε 13,8 δισ. δολάρια μέχρι το 2028, σημειώνοντας αύξηση με CAGR 50,2% κατά την περίοδο αυτή.
 • Πρόβλεψη της Global X ETFs - Μέχρι το 2035, αναμένουμε ότι η συνολική απευθυνόμενη αγορά, ή TAM, για την παγκόσμια αγορά ανθρωποειδών ρομπότ θα προσεγγίσει τα 4,85 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Η Goldman Sachs προβλέπει ότι τα ανθρωποειδή ρομπότ αναμένεται να γίνουν μια αγορά 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2035 (πηγή)
 
Goldman Sachs Intelligence
 
Το βασικό σενάριο της Goldman Sachs προβλέπει παγκόσμιες αποστολές 1,4 εκατ. ετησίως το 2035, ενώ το bull case προβλέπει 6,5 εκατ. ετησίως το 2035 (πηγή). 
 
Goldman Sachs Intelligence
 
Το μέγεθος της αγοράς ανθρωποειδών θα αναπτυχθεί με CAGR 50,2% με τη βασική ζήτηση να προέρχεται από τη Βόρεια Αμερική, την Ασία-Ειρηνικό και την Ευρώπη (πηγή)
 
Αγορές και αγορές
 
Η τάση των ανθρωποειδών ρομπότ είναι ενδεχομένως μόλις έτοιμη να απογειωθεί (πηγή)
 
Global X ETFs
 
Οι 6 κορυφαίες εταιρείες ανθρωποειδών ρομπότ που πρέπει να εξετάσετε (με αλφαβητική σειρά)
 
Agility Robotics (ιδιωτική)
 
Η Agility Robotics δηλώνει ότι διαθέτει το "πιο προηγμένο ρομπότ κινητής χειραγώγησης (MMR) στην αγορά" με την ονομασία "Digit"". Η Agility δηλώνει περαιτέρω:
 
Σχεδιασμένο για να πλοηγείται στον κόσμο μας, το Digit μπορεί να μπει σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις και να αντιμετωπίσει τα πιο δύσκολα αυτοματοποιήσιμα τμήματα της ροής εργασίας σας. Το Digit είναι φτιαγμένο για δουλειά και η τεχνολογία του έχει αποδειχθεί σε πραγματικές εγκαταστάσεις διανομής, 3PL και παραγωγής.
 
Οι δυνητικοί πελάτες μπορούν είτε να αγοράσουν είτε να μισθώσουν το Digit ως "Ρομπότ ως υπηρεσία ("RaaS"). Τον Οκτώβριο του 2023, ανακοινώθηκε ότι η Amazon.com, Inc. (AMZN) θα αρχίσει να δοκιμάζει το Digit για χρήση στις δραστηριότητές της.
 
Το ανθρωποειδές ρομπότ "Digit" της Agility Robotics είναι ένα προηγμένο ρομπότ κινητών χειρισμών (πηγή)
 
Agility Robotics
Boston Dynamics - θυγατρική της Hyundai Motor Company (OTCPK:HYMTF)
 
Η Boston Dynamics είναι μια εταιρεία με μακρά ιστορία ως ηγέτης στον τομέα της ρομποτικής. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Waltham της Μασαχουσέτης, στις ΗΠΑ. Η Boston Dynamics λειτουργεί ως θυγατρική της Hyundai Motor Company.
 
Η εταιρεία εξυπηρετεί κυρίως τομείς όπως η μεταποίηση, η ενέργεια, οι κατασκευές, η εφοδιαστική και η κυβέρνηση με τις ρομποτικές λύσεις της. Η Boston Dynamics δηλώνει ότι είναι:
 
...ο παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και ανάπτυξη εξαιρετικά κινητών ρομπότ ικανών να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις της βιομηχανίας... Τα ρομπότ μας είναι εξοπλισμένα με προηγμένη κινητικότητα, επιδεξιότητα και ευφυΐα, επιτρέποντας την αυτοματοποίηση σε μη δομημένους ή δύσκολα διαδεδομένους χώρους, από βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εργοτάξια μέχρι κέντρα διανομής και αποθήκες...
 
Το πιο προηγμένο ανθρωποειδές ρομπότ της Boston Dynamics, το "Atlas", βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε μια νέα, πλήρως ηλεκτρική έκδοση (βλ. το άρθρο που συνδέεται παρακάτω). Χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους ελέγχου για να μπορεί να σχεδιάζει σύνθετες κινήσεις ολόκληρου του σώματος, λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον. Μπορείτε να δείτε διάφορα βίντεο με το ρομπότ Atlas σε δράση εδώ.
Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό ρομπότ Atlas της Boston Dynamics
 
Boston Dynamics 
 
FigureAI (ιδιωτική)
 
Η Figure.ai χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης στα ρομπότ της, με το πρώτο εμπορικό ρομπότ να ονομάζεται "Figure 01". Η εταιρεία είναι καλά χρηματοδοτημένη και ιδρύθηκε από τον Brett Adcock (ο οποίος ίδρυσε επίσης την εταιρεία eVTOL Archer Aviation).
 
Η εταιρεία NVIDIA Corporation (NVDA), δηλώνει ότι διαθέτει "το πρώτο εμπορικά βιώσιμο αυτόνομο ανθρωποειδές ρομπότ στον κόσμο". Και ότι: 
"Η Figure 01 είναι με τεχνητή νοημοσύνη και αυτοδύναμο, έτοιμο να παράγει μια αφθονία προσιτών και ευρύτερα διαθέσιμων αγαθών και υπηρεσιών σε βαθμό που η ανθρωπότητα δεν έχει ξαναδεί".
 
Τον Ιανουάριο του 2024, ανακοινώθηκε:
 
Τα ανθρωποειδή ρομπότ της Figure θα εργαστούν και θα βοηθήσουν στο εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων της BMW... Τα ανθρωποειδή ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης της Figure υπέγραψαν συμφωνία με την BMW Manufacturing και αναμένεται να βοηθήσουν τους εργαζόμενους της τελευταίας σε μια διαδικασία βήμα προς βήμα. Η πρώτη φάση έχει ανατεθεί στην Figure και η ομάδα θα εντοπίσει τους τρόπους και τις περιπτώσεις στις οποίες τα ανθρωποειδή ρομπότ AI μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγή αυτοκινήτων. Αφού ξεπεράσουν την αρχική φάση, θα ακολουθήσει η ανάπτυξη στις εγκαταστάσεις παραγωγής της BMW στο Σπάρτανμπεργκ της Νότιας Καρολίνας. Εδώ, οι αυτοματοποιημένοι εύχρηστοι βοηθοί επιδιώκουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα αναλαμβάνοντας κουραστικούς φόρτους εργασίας, μειώνοντας το κόστος Σχήμα και BMW Manufacturing δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει ποιους τομείς - και ελπίζουμε να δημιουργήσουν ένα ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον.
 
Το Figure 01 μπορεί σύντομα να εργάζεται σε ένα εργοστάσιο της BMW
 
Figure AI
 
Μάρτιος 2024 - Η ρομποτική startup Figure συγκεντρώνει 675 εκατ. δολάρια από τις Microsoft, Nvidia, OpenAI - "Η ρομποτική startup Figure δήλωσε την Πέμπτη ότι συγκέντρωσε 675 εκατ. δολάρια σε ένα γύρο χρηματοδότησης από επενδυτές όπως η NVIDIA Corporation (NVDA), η Microsoft Corporation (MSFT) και ο ιδρυτής της Amazon.com, Inc. (AMZN), Jeff Bezos, με αποτίμηση 2,6 δισ. δολάρια. Η Figure με έδρα το Sunnyvale της Καλιφόρνιας δήλωσε επίσης ότι υπέγραψε συνεργασία με την OpenAI για την ανάπτυξη γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης για τα ανθρωποειδή ρομπότ της".
 
Sanctuary AI (ιδιωτική) 
 
Η Sanctuary AI ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό "να κατασκευάσει έναν εγκέφαλο και ένα σύστημα που μοιάζει με τον άνθρωπο και είναι ικανό να εκτελεί εργασίες που μοιάζουν με τον άνθρωπο με ασφαλή τρόπο".
 
Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Geordie Rose έχει ισχυρό υπόβαθρο στην κβαντική πληροφορική (ίδρυσε την D-Wave) και τη ρομποτική (διευθύνων σύμβουλος της ρομποτικής Kindred). Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη θεωρητική φυσική.
 
Το ανθρωποειδές ρομπότ 6ης γενιάς της Sanctuary ονομάζεται "Phoenix". Όσον αφορά το Phoenix, η Sanctuary δηλώνει
 
Ενώ άλλοι επικεντρώνονται στην ανάπτυξη ειδικής τεχνητής νοημοσύνης και ρομπότ ειδικού σκοπού για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων, στενά καθορισμένων, μεμονωμένων εργασιών ή δραστηριοτήτων, εμείς στο Sanctuary ακολουθούμε μια προσέγγιση πολύ πιο γενικού σκοπού τόσο στην τεχνητή νοημοσύνη όσο και στη ρομποτική. Το σύστημα ελέγχου ΤΝ Carbon™ μιμείται υποσυστήματα που βρίσκονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο, όπως η μνήμη, η όραση, ο ήχος και η αφή. Όταν εφαρμόζεται με τα ρομπότ γενικής χρήσης Phoenix™, θα υπάρχουν ευκαιρίες να αναλάβουμε σχεδόν κάθε ανθρώπινη εργασία.
 
Το ανθρωποειδές ρομπότ Phoenix "γενικής χρήσης" της Sanctuary AI
 
Sanctuary AI  
 
 • Μάρτιος 2024 - Το ανθρωποειδές ρομπότ Phoenix της Sanctuary AI εκτελεί απλές εργασίες με ανθρώπινη ταχύτητα
Tesla - Τιμή = 147.052 δολάρια ΗΠΑ
 
Το ρομπότ της Tesla ("Optimus") είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο λογισμικό πλήρους αυτοοδήγησης ("FSD") που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητά της, δηλαδή τεχνητή νοημοσύνη που βασίζεται στην εκπαίδευση από οπτικά δεδομένα. Το ανθρωποειδές ρομπότ Tesla τελευταίας γενιάς 2 διαθέτει πλέον μεγαλύτερες δεξιότητες και επιδεξιότητα, συμπεριλαμβανομένης της αφής. Μπορεί να εκτελεί διάφορες εργασίες που θα ήταν χρήσιμες σε εργοστάσια και μπορεί ακόμη και να σηκώσει ένα αυγό χωρίς να το σπάσει.
 
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο AI & Robotics | Tesla.
 
Η περιγραφή της Tesla για το πρόγραμμα του ρομπότ της
 
Ιστοσελίδα της Tesla 
 
Το Tesla Optimus Gen 2 έχει πολύ καλύτερες δεξιότητες και επιδεξιότητα
 
Επίλυση του προβλήματος των χρημάτων ευγενική προσφορά της Tesla 
UBTECH Robotics Corp. Ltd [HK:9880] - Τιμή = HKD 158,20
 
Η UBTECH Robotics έχει μια ιστορία από το 2012 "φέρνοντας έξυπνα ρομπότ σε χιλιάδες νοικοκυριά" και τώρα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των ανθρωποειδών ρομπότ της. Το ρομπότ Walker S χρησιμοποιείται ήδη στο εργοστάσιο της κατασκευάστριας εταιρείας EV NIO Inc. (NIO) και, σύμφωνα με πληροφορίες, και στο εργοστάσιο της BYD Company Limited [HK:1211] (OTCPK:BYDDY, OTCPK:BYDDF).
 
Ο συνιδρυτής της BYD Co Xia Zuoquan εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος μεμονωμένος μέτοχος της UBTECH Robotics, εκτός από τον ιδρυτή Zhou Jian. Η Tencent είναι ο μεγαλύτερος θεσμικός μέτοχος με ποσοστό 6,15%. Η UBTECH εισήχθη στο HKSE στις 29 Δεκεμβρίου 2023, στα 90 HKD, δίνοντάς της τότε κεφαλαιοποίηση ύψους 37,6 δισεκατομμυρίων HK$.
 
Ο πρόεδρος της UBTECH Robotics Zhou Jian και το ανθρωποειδές ρομπότ (Walker S) χτυπούν το καμπανάκι στο HKSE (πηγή)
 
Η κατασκευάστρια εταιρεία EV Nio δοκιμάζει τη χρήση ανθρωποειδών ρομπότ στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου (πηγή)
 
Moomoo
Άλλοι
 • 1X Technologies | Androids Built to Benefit Society - Διαθέτει δύο μοντέλα ανθρωποειδών/ανδροειδών, το EVE (τροχήλατο ανδροειδές) και το NEO (κινούμενο ανδροειδές). Το EVE είναι διαθέσιμο τώρα για αγορά και το NEO βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Χρησιμοποιούν την εκμάθηση τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώνονται σε βασικές εργασίες με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με τα ρομπότ να εργάζονται σε εργοστασιακό περιβάλλον εδώ.
 • AgiBot - Στόχος του είναι να φέρει στην αγορά ένα ανθρωποειδές με κόστος μόλις 200.000 CNY (27.468 δολάρια). Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που δείχνει το ανθρωποειδές ρομπότ τους εδώ.
 • Clone Robotics - Η Clone κατασκευάζει χαμηλού κόστους, βιομιμητικά και έξυπνα ανδροειδή, εκπαιδευμένα να εκτελούν όλες τις κοινές εργασίες της καθημερινής ζωής.
 • Unitree Robotics - Λεπτομέρειες και ένα βίντεο για το ανθρωποειδές ρομπότ Unitree H1 εδώ. Το ρομπότ μπορεί να τρέξει και έχει "δυνητικές αθλητικές επιδόσεις>5m/s" και μπορεί ήδη να τρέξει με 3,3m/s. Αναφέρεται ότι διαθέτουν ένα ανθρωποειδές ρομπότ για λιγότερο από 90.000 δολάρια ΗΠΑ.
ETFs ρομπότ
 
Κίνδυνοι
 • Ζητήματα τεχνολογίας - Ποια εταιρεία μπορεί να αναπτύξει την κορυφαία τεχνολογία, ο αγώνας δρόμου είναι σε εξέλιξη. Πόσο ικανά θα γίνουν τα ανθρωποειδή ρομπότ. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά αναπτύσσεται η τεχνητή νοημοσύνη τους (ουσιαστικά ο εγκέφαλος/λογισμικό του ρομπότ).
 • Το υψηλό κόστος των ανθρωποειδών ρομπότ μπορεί να επιβραδύνει την υιοθέτηση - η GS αναφέρει ότι η παραγωγή ενός ρομπότ κοστίζει μεταξύ 30.000 δολαρίων ΗΠΑ (ρομπότ υψηλών προδιαγραφών) και 150.000 δολαρίων ΗΠΑ (ρομπότ υψηλών προδιαγραφών). Η Macquarie Research αναφέρει ότι το κόστος παραγωγής ενός τυπικού ανθρωποειδούς ρομπότ το 2023 είναι 50.000 δολάρια ΗΠΑ. Σε πολλές περιπτώσεις, τα παραδοσιακά ρομπότ που είναι φθηνότερα μπορούν να κάνουν τη δουλειά, οπότε γιατί να πληρώσουν περισσότερα για ένα ανθρωποειδές ρομπότ, εκτός αν είναι πολύ καλύτερο. Το κόστος συνήθως μειώνεται δραματικά μόλις η παραγωγή κλιμακωθεί.
 • Η δημόσια αποδοχή των ρομπότ που μοιάζουν με ανθρώπους μπορεί να αποτελέσει ζήτημα, καθώς και ο φόβος για την απώλεια θέσεων εργασίας. Τα ανθρωποειδή ρομπότ μοιάζουν με ρομπότ με ανθρώπινη μορφή, οπότε θα πρέπει να είναι σε μεγάλο βαθμό αποδεκτά, ωστόσο, τα ρομπότ Android (στόχος είναι τα ρομπότ να είναι αισθητικά ευχάριστα) μπορούν να μιμούνται τους ανθρώπους και επομένως μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα αποδοχής.
 • Νομικά θέματα και θέματα αποζημίωσης σχετικά με τα ατυχήματα των ρομπότ.
 • Θέματα εταιρείας - Διαχείριση, ρευστότητα, χρέος, ικανότητα συγκέντρωσης τεράστιων αρχικών κεφαλαίων για την παραγωγή κ.λπ.
 • Θέματα της χρηματιστηριακής αγοράς - κλίμα, ρευστότητα, αραίωση.
Η υιοθέτηση πιο ακριβών ανθρωποειδών ρομπότ από τα συνήθη εργοστασιακά ρομπότ φαίνεται να αποτελεί βασικό κίνδυνο (πηγή).
 
Κόστος για ένα τυπικό παγκόσμιο ανθρωποειδές ρομπότ το 2023 (πηγή)
 
Global X ETFs με την ευγενική χορηγία της Macquarie
 
Πίστωση - ευχαριστίες στη Shoshanna για την αποστολή αυτών των ειδησεογραφικών άρθρων
 
Δικτυογραφία:
AI Humanoid Robots Replacing Humans Are The Next Level Of Transhumanist Technocracy Implementation: "Top 6 Humanoid Robot Companies To Consider As A New Trend Potentially Takes Off"Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

'''''''''''''Τρεις κύριες περιπτώσεις χρήσης των ανθρωποειδών ρομπότ στο μέλλον: 1. Σωματική εργασία 2. Καταναλωτικό νοικοκυριό 3. Εκτός κόσμου (για την εξερεύνηση νέων κόσμων)''''''''''''''''''

ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΤΟ 1 ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .
ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΊΖΕΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.

ΤΟ 2 ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ .
ΜΕΤΑ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΝΑ ΖΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΤΟ 3 ...ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΜΕΧΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΒΛΕΠΕ ...ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ Κ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΝΤΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ Κ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ !!!!!!!
ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 3 ΝΤΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΤΗΣ ΡΟΜΠΟΤΟΜΑΝΝΑΣ !!!!

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ....ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

ΥΓ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ Κ ΝΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΥΖΑΚΙ !!!
ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕΓΑΛΑ !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.