30 Μαΐου 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΠΡΟΣ
 
1) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΟ ΦΙΛΟΘΕΟ
2) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΙΟΥΣΤΙΝΟ
3) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ
4) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ ΚΥΡΙΟ ΠΛΑΤΩΝ 
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
28/5/2024
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 
 
Με αίσθημα ευθύνης για την διαπαιδαγώγηση των 10 παιδιών που μου έδωσε ο Θεός και με πόνο ψυχής για τον ηθικό ξεπεσμό και την νομιμοποίηση κάθε διαστροφής από τους κυβερνώντες μας, για την χαλαρή αντιμετώπιση όλων αυτών των νόμων από τους επισκόπους μας,για τον αφύσικη επαναλαμβανόμενη ετήσια παρέλαση του σοδομισμού επί 12 χρόνια στην πόλη μας και για το ότι φθάσαμε φέτος στο σημείο να περιμένουμε να υποδεχθούμε την εισβολή όλης της ευρωπαϊκής διαστροφής στην πόλη του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά θα ήθελα να μου απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα και προβληματισμούς μου.
 
Ο Άγιος Αρσένιος ο Μέγας έλεγε τακτικά στον εαυτό του την φράση ” Αρσένιε μέμνησο δι ό εξήλθες” δηλαδή (θυμήσου για ποιον λόγο άφησες τον κόσμο) το οποίο αντίστοιχα θα μπορούσε να είναι για τους ποιμένες και επισκόπους μας ” μέμνησο δι ό εκλέχθηκες”. 
 
Σίγουρα εκλεχθήκατε για να είστε ο επιβλέπων φρουρός της λογικής ποίμνης που σας ανάθεσε ο Κύριος μας από τους εχθρούς που λυμαίνονται την πίστη μας οι οποίοι είναι λύκοι που προσπαθούν να κατασπαράξουν το ποίμνιο. 
 
1) Δεν είναι λύκοι όλοι οι αιρετικοί;( παπικοί, προτεστάντες, μονοφυσίτες, χιλιαστές κ.α.) 
2) Δεν είναι λύκοι όσοι διαστρέφουν το Ευαγγέλιο;
3) Δεν είναι λύκοι όσοι ψηφίζουν και νομοθετούν αντιευαγγελικούς νόμους; 
4) Είδαμε τον Αρχιεπίσκοπο μαζί με τον πρωθυπουργό την μεγάλη εβδομάδα. 
Είδαμε την πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως πριν λίγες ημέρες. 
Είδαμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (δηλωμένο σοδομίτη) με τον Μητροπολίτη Κερκύρας. 
 
Είδαμε τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη στο ναό της Παναγίας Αχειροποιήτου με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης. 
Μήπως τελικά αντί να προστατεύετε τα πρόβατα προστατεύετε τους λύκους; 
 
5) Διαβάσαμε τις βλάσφημες δηλώσεις του Μητροπολίτη Ιωνίας ότι ” Ο Θεός έχει δώσει σε μερικούς ανθρώπους να αισθάνονται την έλξη προς το ίδιο φύλο”
Συμφωνείτε με αυτές τις δηλώσεις;
Γιατί δεν έγινε καμία διαδικασία για παραπομπή του σε συνοδικό δικαστήριο; 
 
6) Πλησιάζοντας οι ημέρες κατά τις οποίες θα γίνει 10ήμερη εισβολή ευρωπαϊκών εχθρικών δυνάμεων του σκότους προς άγρα και εξόντωση κυρίως παιδικών και νεανικών ψυχών στην πόλη μας σας ερωτώ: 
 
α) Είστε διατεθειμένοι να ενημερώσετε το ποίμνιο σας για τον μεγάλο κίνδυνο από την εισβολή στην Θεσσαλονίκη της ευρωπαϊκής διαστροφής; 
β) Είστε διατεθειμένοι να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια για να ματαιωθεί η παρέλαση των υπερήφανων σοδομιτών στην πόλη μας ή το λιγότερο κακό περιορισθεί αυτό το αίσχος σε κλειστό χώρο όπως η ΔΕΘ; 
η) Έχετε τελικά το σθένος εάν δεν υποχωρήσει ο δήμαρχος να καλέσετε με εγκυκλίους όλο το ποίμνιο του νομού με όλο το ιερατείο και όλες τις ελληνορθόδοξες οικογένειες να βγουν στους δρόμους της πόλης μας με καθημερινή λιτανεία τις ίδιες μέρες που θα βρίσκονται οι εχθροί της πίστεως μας στην πόλη μας;
 
Σίγουρα μετά από όλα αυτά που πρόκειται να γίνουν θα γραφτούν τα ονόματα και οι ενέργειες σας στην ιστορία είτε με λαμπρά γράμματα ως άξιους ποιμένες αντίθετους και αντιδρώντες σε αυτό το αίσχος είτε με μελανά γράμματα ως σύμφωνους ή σιωπηλούς και δειλούς ποιμένες κατώτερους των περιστάσεων.
 
Μετά τιμής
Τσακιρίδης Μιχαήλ
Νεάπολη Θεσσαλονίκης
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.