30 Μαΐου 2024

Η συνδρομή της ΗΔΙΚΑ στο έργο για την ευρωπαϊκή κάρτα εμβολιασμού (παρουσιάζουν το φασιστικό ηλεκτρονικό φακέλωμα της υγείας μας ως προσφορά στον πολίτη!!!!)

Το παραθέτω όπως το διαβάσαμε και οι κόκκινες παρενθέσεις είναι δικά μας σχόλια.
 
Την υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Ψηφιακής Κάρτας Εμβολιασμού (EUVAC) ανέλαβε η ΗΔΙΚΑ, ενώ αποτελεί συντονιστικό φορέα για όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ από την HADEA. Η ευρωπαϊκή κάρτα θα ενσωματωθεί στις υπηρεσίες του MyHealth@EU. 
 
Συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή κάρτα θα λειτουργήσει ως αυτοτελές ψηφιακό έγγραφο. Προσδοκία αποτελεί οι πολίτες των κρατών-μελών της Ε.Ε. να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες (εννοεί το κράτος να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες και στον φάκελο υγείας μας), επαληθευμένες από ειδικευμένους επαγγελματίες υγείας (εννοεί τους απατεώνες ειδικούς με το ακαταδίωκτο, που το νεοταξικό φασιστικό κράτος δημιούργησε κατά το μεγάλο πείραμα του κορωνοϊού), σχετικά με το ιστορικό του εμβολιασμού τους. Επιδίωξη ακόμη είναι να ενθαρρύνει περαιτέρω τη συμμετοχή των πολιτών σε προληπτικά προγράμματα βασικών εμβολιασμών (σαν κι αυτά τα πειραματικά που ακόμα σκοτώνουν τους συνανθρώπους μας). Πρόκειται για έργο που εκτιμάται στα 5.804.739,30 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα EU4H-2023. Η διάρκειά του ορίστηκε σε 36 μήνες.
 
Αναφερόμενη στην ανάθεση του έργου η διευθύνουσα σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ Νίκη Τσούμα επεσήμανε ότι «Ο ορισμός της ΗΔΙΚΑ ως συντονιστή φορέα για το έργο EUVAC είναι μία ακόμα έμπρακτη αναγνώριση της πολύτιμης τεχνογνωσίας που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια η ΗΔΙΚΑ για τον σχεδιασμό και υλοποίηση ασφαλών και αξιόπιστων υπηρεσιών και εφαρμογών για τους πολίτες και τους επαγγελματίες στον κλάδο της Υγείας (κοινώς μας έχει φακελωμένους για τα καλά και εννοείται σε αυτά τα δεδομένα έχουν πρόσβαση όχι μόνο το κράτος αλλά ακόμα και ασφαλιστικές εταιρείες). Σε συνεργασία με φορείς από άλλες 12 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ευτυχώς που κάποιες από τις 27 αντιστέκονται σε όλο αυτό το φακέλωμα) προσβλέπουμε στην υλοποίηση μίας υπηρεσίας που θα αξιοποιεί την προηγούμενη εμπειρία μας και θα δίνει στους πολίτες τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων που σχετίζονται με τον εμβολιασμό τους (εδώ γελάμε όλοι μαζί..... με το δούλεμα. Δηλαδή ποιος ακριβώς θα είναι ο πλήρης έλεγχος των δεδομένων μας; Θα μπορούμε δηλαδή για παράδειγμα, να μπούμε μέσα στον φάκελό μας και να σβήνουμε ότι δεν μας αρέσει; Θα μπορούμε να αποκρύπτουμε από το κράτος ότι δεν θέλουμε; Δεν νομίζω.... Αρα ουσιαστικά ο μόνος που θα έχει τον πλήρη έλεγχο του φακέλου υγείας μας θα είναι το ίδιο το κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται.... Κι έτσι οδηγούμαστε σιγά σιγά στο Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης της Κίνας... αυτής της μεγάλης "δημοκρατικής χώρας"...»).
 
Με την ψηφιακή διαδικασία θα είναι δυνατόν να αποθηκεύουν και να ελεγχθούν τα δεδομένα των εμβολιασμών των πολιτών, καθώς και να τα μοιράζονται με επαγγελματίες Υγείας κατά τη διάρκεια προσωπικών επισκέψεων (να και μια αλήθεια.... αποθήκευση και έλεγχος των στοιχείων από τους Γιατρούς και φυσικά από το κράτος... που σε μια προσεχή πανδημία -αληθινή ή μούφα- θα ξέρει αμέσως ποιοι είναι οι εμβολιασμένοι και ποιοι οι ανεμβολίαστοι πολίτες για να κοπανάει τα πρόστιμα και τις ποινές). Οι πολίτες θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων που σχετίζονται με το ιστορικό του εμβολιασμού τους (πάλι το ψέμα.... κανέναν έλεγχο δεν θα έχουμε στον ιατρικό μας φάκελο. Απεναντίας τον πλήρη έλεγχο θα τον έχει το κράτος μέσω της ΗΔΙΚΑ).
 
Πρόκειται για μια επιπλέον υπηρεσία του MyHealth@EU. Εκτιμάται ότι η ολοκλήρωσή του θα σηματοδοτήσει την ενδυνάμωση των πολιτών (εδώ γελάμε με χάχανο.... καθώς πρόκειται για εξολοκλήρου αποδυνάμωση των πολιτών και στέρηση δικαιωμάτων που μεταβιβάζονται στο νεοταξικό φασιστικό κράτος) με τη δυνατότητα να διαθέτουν τα δεδομένα υγείας τους με επαγγελματίες υγείας που επί του παρόντος δεν έχουν πρόσβαση στο MyHealth@EU.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μην ξεχνάτε ότι στον ανάποδο κόσμο της Νέας Τάξης οι λέξεις και οι φράσεις έχουν το αντίθετο νόημα...
Οταν σας λένε ότι θα έχετε τον πλήρη έλεγχο να ξέρετε ότι αυτοί θα έχουν τον πλήρη έλεγχο...
Οταν σας μιλάνε για ενδυνάμωση πολιτών να ξέρετε ότι πρόκειται να χάσετε δικαιώματα...

Ειναι αληθινά εντυπωσιακό το ότι ειδικά η αριστερά επί δεκαετίες κραύγαζε να καούν οι φάκελοι πολιτικών φρονημάτων που κρατούσε κάποτε το κράτος...
Φάκελλοι στους οποίους αναφερόταν αν ο πατέρας σου ήταν αντάρτης, αν διαβάζεις Ριζοσπάστη, αν συμμετέχεις σε διαδηλώσεις κι αν κάνεις παρέες με άλλους αριστερούς...
Και σήμερα που στους ηλεκτρονικούς φακέλους αναγράφεται η περιουσιακή σου κατάσταση (μέσω ΑΦΜ), η προσωπική σου κατάσταση (μέσω ηλεκτρονικής αστυνομικής ταυτότητας) και τώρα και η κατάσταση της υγείας σου (μέσω του ΑΜΚΑ και του ηλεκτρονικού φακελώματος από την ΗΔΙΚΑ), αλλά και ακόμα και που κινείσαι (ταξίδια, διασκέδαση, αγορές) μέσω των ηλεκτρονικών πληρωμών, δηλαδή με λίγα λόγια ξέρουν τα πάντα για σένα.... δεν ανοίγει ρουθούνι και τα δέχονται χωρίς διαμαρτυρίες...

Αυτή είναι η αλλοτριώση του σύγχρονου ανθρώπου, θύματος της τεχνολογίας. Η στέρηση δικαιωμάτων και ελευθεριών του χωρίς καν να ερωτηθεί, έχει γίνει κάτι πλήρως αποδεκτό...
Ειδικά στο μεγάλο πείραμα του κορωνοϊού που στην κυριολεξία έκαναν ότι τους κατέβει χωρίς να ρωτάνε κανέναν, απέδειξε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος και ειδικά ο νεοΕλληνας βρίσκεται σε μια κατάσταση λήθαργου και μάλλον ροχαλίζει...

Ετσι όλα αυτά τα τομάρια με πρόσχημα της διευκόλυνση της ζωής μας έχουν φακελώσει τους πάντες....
Για ένα να είστε όμως σίγουροι....
Μπορεί εμείς οι "ψεκασμένοι" να φωνάζουμε συνέχεια για τα δικαιώματα και την ελευθερία μας αλλά θα έρθει η ώρα που κι εσείς που αποδέχεστε όλα αυτά αδιαμαρτύρητα θα υποστείτε τις συνέπειες του φακελώματος...

Γιατί που θα πάει σε κάτι κι εσείς δεν θα συμφωνήσετε, εφόσον αυτοί κάνουν γενικώς ότι τους αρέσει και τότε θα έρθει ή ώρα που θα τα πληρώσετε...

(το άρθρο μας εστάλει από τον φίλο Δαναό)



Share

8 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ κ. ΔΑΝΑΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ κ. Θ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΏΣΕΤΕ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ... ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ. ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΥΠΟΝΟΜΟ", ΠΟΥ ΜΠΟΧΑ ΜΑΣ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ ....
Διαβάστε τι έπαθε κάποιος αφελής ....που βγήκαν τα άπλυτα στη φόρα ... και προσέξτε... Ακόμη και μέσω αιματολογικών αναλύσεων μας φακελώνουν, αφού καταχωρούνται στον ιατρικό μας φάκελο και εύκολο είναι για τους επιτήδειους της Κ.Υ.Π. να έχουν πρόσβαση.....

Κάποιος τύπος βλέπει έναν φίλο του στο δρόμο και του λέει:

– Άσε είμαι χάλια. Έχω φοβερούς πόνους στο δεξί μου αγκώνα. Δεν ξέρω τι είναι. Πρέπει επειγόντως να δω έναν γιατρό.

– Φίλε μου έχω νέα για σένα. Στο φαρμακείο στη γωνία έχει ένα μηχάνημα τρομερό. Με ένα μικρό δείγμα ούρων, μπορεί να σου διαγνώσει οτιδήποτε. Άλλωστε τι έχεις να χάσεις, 10 ευρώ στοιχίζει όλο κι όλο.

– Φίλε μου τι έχω να χάσω. Θα πάω.

– Πάει σπίτι λοιπόν, γεμίζει ένα ουροδοχείο με λίγα ούρα και μια και δυο πάει στο φαρμακείο με το θαυματουργό μηχάνημα. Ρίχνει στην υποδοχή τα ούρα του, βάζει και δέκα ευρώ στην υποδοχή και περιμένει. Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που λέει:

«Πάσχεις από tennis elbow, ασθένεια των τενιστών. Θα πρέπει να ξεκουράσεις το χέρι σου, να κάνεις θερμά λουτρά, να αποφύγεις το σήκωμα βαριών αντικειμένων. Σε δύο εβδομάδες θα είσαι καλύτερα».

Το ίδιο βράδυ, ο φίλος μας δε μπορούσε να χωνέψει τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος και πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο ακριβή διάγνωση. Σκεπτόταν πόσο προχωράει η επιστήμη και αν είναι δυνατόν να κοροϊδέψει το μηχάνημα.

Παίρνει λοιπόν λίγο νερό βρύσης, λίγο αίμα από το σκύλο του, ούρα από τη γυναίκα του και την κόρη του και τέλος αυνανίζεται, τα ανακατεύει καλά και πάει στο μηχάνημα. Βάζει το δείγμα στην υποδοχή, πετάει και το δεκάευρω και περιμένει. Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του λέει:

«Το νερό της βρύσης σου είναι πολύ σκληρό. Πάρε αποσκληρυντικό. Ο σκύλος σου πάσχει από αβιταμίνωση. Δώσε του βιταμίνες. Η κόρη σου παίρνει ναρκωτικά. Βρες κλινική αποτοξίνωσης. Η γυναίκα σου είναι έγκυος. Δίδυμα κορίτσια. Δεν είναι δικά σου. Βρες δικηγόρο. Και συ αν δε σταματήσεις να αυνανίζεσαι συνεχώς με το δεξί χέρι, ο αγκώνας σου δε θα γίνει ποτέ καλά»

ΜΠΟΥΜ.








ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ , ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο Π.Ο.Υ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ....ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ !!!! ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ''ΔΙΑΤΑΓΩΝ'' ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ''ΥΓΕΙΑΣ'' ;;;;
ΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ....ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ .....ΓΛΕΝΤΑΣ.....ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ......ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ'' ΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ !!!
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ !!
ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΡΡΗΤΑ !!!

....Μην ξεχνάτε ότι στον ανάποδο κόσμο της Νέας Τάξης οι λέξεις και οι φράσεις έχουν το αντίθετο νόημα...

ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ....ΩΧ ΘΕΛΩ ΝΤΡΑΜΑΜΙΝΗ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ !

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ, ΠΑΡΕΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σε μαύρη καταχνιά μας έχουν βάλει ... Παρ όλα αυτά σήμερα μεταξύ σοβαρού και αστείου, με κάνατε και γέλασα με την ψυχή μου.
Κωνσ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ 30 Μαΐου, 2024 15:00
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ !
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ....ΓΙΩΡΓΟ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΖΗΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ.
ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ Κ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ Κ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΩ .
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ Κ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ !
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

👌

Ανώνυμος είπε...

Και τα ανεκδοτα μερικες φορες εχουν τη δικη τους παραβολικη σημμασια και ας γελαμε τουλαχιστον αντι να κλαιμε. Κανει καλο.
Ντινα

Ανώνυμος είπε...

Τα προσωπικα μας δεδομενα τελικα εγιναν κοινοχρηστα. Σε λιγο θα μας επιβαλουν να εχουμε και τα σπιτια μας κοινοχρηστα με τους λαθρομεταναστες.
Εκει θα φτασει η θρασυτητα τους αλλα δεν φταινε αυτοι αλλα εμεις που τους ανεχομαστε.
Ι.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΕ ΑΔΕΛΦΙΚΕ ΟΡΘΟΤΑΤΟ ΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ή ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.... ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ 5 ΦΟΡΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩΝ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.
ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ... ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΘΑΡΣΕΙ ΛΕΓΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ....
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΜΑΣ ... ΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ... ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ δι-ΑΠΡΕΠΗΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ...
ΑΣ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΡΑΚΙ ή ΟΥΖΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΟΥ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΗ-ΓΙΩΡΓΗ. ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ.
ΚΑΛΑ ΝΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.
ΜΠΟΥΜ!
Μπούμεραγκ ο δι-ΑΠΡΕΠΗΣ
Δεν χρήζει απάντησης το σχόλιο μου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.