30 Μαΐου 2024

Η ομιλία του Αγγελου Καραγεώργου στο Φόρουμ του Κισινάου με θέμα: "Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΜΟΡΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

Μήνυμα του Αγγελου Καραγεώργου
:
 
Η ομιλία μου στο Φόρουμ του Κισινάου με Ελληνικούς υπότιτλους "Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΜΟΡΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"
 
Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαϊου 2024 διεξήχθη και πάλι στο Κισινάου της Μολδαβίας το Διεθνές Φόρουμ ενάντια στη μεγάλη επανεκκίνηση με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, ερευνητών, ακτιβιστών και δημοσιογράφων από πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου. 
 
Τον επόμενο καιρό στον ιστότοπο θα ανεβάζω μεταφρασμένες όλες τις υπόλοιπες θαυμάσιες ομιλίες που έγιναν είτε δια ζώσης, όπως η δική μου, είτε τις είχαν αποστείλει σε βίντεο. 
 
 
Η ομιλία στο Odysee: https://shorturl.at/N3d4d
H Ομιλία στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=xUcnOpXDYdo 
H Ομιλία στο Rumble: https://rumble.com/v4y8wb8-299386772.html 
H Ομιλία στο Bitchute: https://www.bitchute.com/video/kMZ99lg7pBAs/ 
 
Eπιπλέον εδώ βρίσκεται η πρώτη μέρα του συνεδρίου https://rumble.com/v4x46ul-unrestricted-warfare.-a-holistic-...κι εδώ η δεύτερη: https://rumble.com/v4xgx7n-unrestricted-warfare.-a-holistic-... 
 
Άγγελος ΚαραγεώργοςShare

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Άγγελε πολύ ορθά τα λες, αλλά σχεδόν βρισκόμαστε στο ίδιο αμαρτωλό επίπεδο των Σοδόμων και Γομόρων. Στο τέρμα δηλαδή χωρίς επιστροφή. Σε τι διαφέρουμε σήμερα; Εθνική και κοινωνική κατάπτωση, πλημυρίσαμε από αθέους και ανώμαλους, Εφιάλτες και Ιούδες, αλλά κυρίως από ανίκανους ανήθικους πολιτικούς, που σκοπό έχουν να αλώσουν ότι Χριστιανικό και Ελληνικό στη σύγχρονη Ελλάδα μας.
Ας μην αμφισβητούμε ότι τιμωρία βαρύτατη θα πέσει επί της κεφαλής μας, αν συνεχίσουμε να μην μετανοούμε ....
Υπενθυμίζω, αν και οι πλείστοι το γνωρίζουν, τι συνέβη στα Σόδομα πριν την καταστροφή τους ...
Απόσπασμα.

Μετά τη φιλοξενία του Αβραάμ, όταν ο Κύριος έφευγε από το σπίτι του είπε στον Αβραάμ: «Η κακή φήμη των Σοδόμων και των Γομόρρων διαδόθηκε πολύ και η αμαρτία τους είναι πολύ βαριά. Θα κατεβώ, λοιπόν, να εξακριβώσω αν αληθεύουν όλες αυτές οι διαδόσεις που έφτασαν ως εμένα». Οι δυο άγγελοι έφυγαν από το σπίτι του Αβραάμ και κατευθύνθηκαν προς τα Σόδομα. Αλλά ο Κύριος παρέμεινε ακόμη μαζί με τον Αβραάμ.

Πλησίασε τότε ο Αβραάμ και του είπε: «θα καταστρέψεις τους δικαίους μαζί με τους αμαρτωλούς; Ίσως υπάρχουν κάποιοι δίκαιοι στην πόλη. θα τους καταστρέψεις κι αυτούς; Δε θα συγχωρήσεις την περιοχή για χάρη των λίγων δικαίων που βρίσκονται σ' αυτήν; Δε γίνεται να θανατώσεις δικαίους κι αμαρτωλούς μαζί, σαν να ήταν όλοι το ίδιο. Δεν είναι δυνατό! Ο κριτής όλης της γης δεν πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη;»

Ο Κύριος του απάντησε: «Αν βρω στην πόλη των Σοδόμων έστω και δέκα δικαίους, δε θα καταστρέψω την πόλη και την περιοχή για χάρη των δέκα».

Οι δυο άγγελοι έφτασαν στα Σόδομα το βράδυ. Ο Λωτ τους φιλοξένησε, τους περιποιήθηκε και τους ετοίμασε το δείπνο. Πριν όμως κοιμηθούν, οι άντρες των Σοδόμων περικύκλωσαν από παντού το σπίτι. Ήταν εκεί όλος ο αντρικός πληθυσμός της πόλης, νέοι και γέροι. Φώναζαν στο Λωτ και του έλεγαν: «Πού είναι εκείνοι οι άνθρωποι που ήρθαν σπίτι σου απόψε; Φέρ' τους μας έξω, να συνευρεθούμε μαζί τους!»

Τότε ο Λωτ τους παρακάλεσε και τους έλεγε, «μην τους κάνετε κανένα κακό, γιατί είναι φιλοξενούμενοι μου κι ήρθαν να προστατευτούν στο σπίτι μου».

Εκείνοι όμως φώναζαν και έλεγαν: «Ήρθε ένας ξένος και θέλει να μας κρίνει!» «Τώρα θα σου κάνουμε χειρότερα απ' ότι σ' εκείνους». Και σπρώχνοντας με βία το Λωτ προσπαθούσαν να του σπάσουν την πόρτα.

Τότε οι δύο άγγελοι άπλωσαν το χέρι τους και τράβηξαν το Λωτ μέσα στο σπίτι και έκλεισαν την πόρτα. Κατόπιν τύφλωσαν όλους όσοι ήταν απ' έξω, μικρούς και μεγάλους, έτσι που άδικα προσπαθούσαν να βρουν την πόρτα του σπιτιού.

Είπαν τότε οι δυο άγγελοι στο Λωτ: «Πάρε τη γυναίκα σου, το γαμπρό σου, τους γιους σου και τις κόρες σου και όποιον δικό σου έχεις στην πόλη και φύγετε γιατί θα καταστρέψουμε αυτό τον τόπο. Είναι μεγάλη η κατακραυγή που υψώνεται στον Κύριο ενάντια στους κατοίκους της περιοχής και ο Κύριος μας έστειλε να καταστρέψουμε τα Σόδομα».
Ο Λωτ πήγε και μίλησε στους γαμπρούς του, που επρόκειτο να παντρευτούν τις θυγατέρες του και τους είπε: «Σηκωθείτε και φύγετε από 'δω, γιατί ο Κύριος θα καταστρέψει την πόλη». Αυτό όμως φάνηκε αστείο στους γαμπρούς του και τον ειρωνεύτηκαν.

Όταν ξημέρωσε, οι άγγελοι είπαν στο Λωτ: «Σήκω, πάρε τη γυναίκα σου και τις δυο σου κόρες, για να μην καταστραφείς για τις αμαρτίες της πόλης. Φύγε και μην κοιτάξεις πίσω σου και μη σταθείς πουθενά σε όλη την περιοχή».
Όταν ο Λωτ απομακρύνθηκε, τότε ο Κύριος άφησε από τον ουρανό να βρέξει θειάφι και φωτιά στα Σόδομα και στα Γόμορρα. Οι πόλεις εκείνες και οι κάτοικοί τους καθώς και όλη η γύρω περιοχή και η βλάστηση της καταστράφηκαν.

Υπάρχουν άραγε κάποιοι δίκαιοι ταγοί μας σήμερα στην Ελλάδα, για να μας λυπηθεί χάριν αυτών ο Κύριος και σωθούμε; Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω.
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

Διευκρίνηση.
Η καταχώρηση του πιο αποσπάσματος, παρ όλον ότι ο κ. Καραγεώργος αναφέρεται σχετικά και εκτενώς σε αυτό το θέμα, δεν έγινε από άγνοια, αλλά για να καταλήξω και εγώ στο ερωτηματικό ...Υπάρχουν κάποιοι έστω λίγοι ΔΙΚΑΙΟΙ ταγοί ή πολιτικοί στην Ελλάδα του σήμερα, ούτως ώστε ο μεγαλοδύναμος χάριν αυτών να μας συγχωρέσει, για την σημερινή μας κατάντια και να σωθούμε από την καταστροφή;;;;; Όπως αναφέρω ... Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω, αλλά ταυτόχρονα εύχομαι όπως όλοι μετανοήσουμε προτού είναι αργά και ο Θεός της Ελλάδας, μας λυπηθεί.

VERBA VOLANT. SCRIPTA MANENT
Συγχαρητήρια στον Άγγελο Καραγεώργο, που τιμά τον Ελληνισμό.

Και ένα συμβολικό απόσπασμα από το λυρικό ποίημα 9η Ιουλίου 1821 του Β. Μιχαηλίδη. Τα τελευταία λόγια του Αρχ. Κυπριανού στους Τούρκους δήμιους του, προτού απαγχονισθεί, που ελπίδες μας δίνουν ότι ο Πανάγαθος Θεός μας, την υστάτη θα μας σώσει και πάλι ...

Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη (από γένεσης) του κόσμου,
κανένας δεν εβρέθηκεν για να την ι-ξηλείψη (εξαφανίσει),
κανένας, γιατί σιέπει (προστατεύει)την που τα ‘ψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψει!
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

Παρ όλο ότι δεν είχα την υπομονή να παρακολουθήσω ολόκληρη την ομιλία, κάποια αποσπάσματα με εντυπωσίασαν . Οι αναίσχυντοι και αισχροί ομοφυλόφυλοι, που είναι υπερήφανοι του κ@λου, πρέπει κάποια στιγμή να ... κάτσουν στη θέση που τους αρμόζει.
Όσον αφορά σχόλια νομίζω ότι δίνουν ισχυρό μήνυμα για το κατήφορο που έχουμε πάρει ...
Π.Β.

Ανώνυμος είπε...

Διορθωση ....του πιο πανω αποσπασματος.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.