25 Μαΐου 2024

Το σκοτεινό σχέδιο της Τρανς-Ατζέντας

Γράφει η Έλενα Καράμπελα, καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας
 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ
 
Ο Θαυμαστός Ανάποδος Νέος Κόσμος χρησιμοποιεί τα θεάματα για να περάσει το σκοτεινό σχέδιο της ΝΤΠ. Με το πρόσχημα ότι θέλουν να συμβάλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, απαλλαγμένης από στερεότυπα και κάθε μορφή βίας απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προβάλλουν το αφύσικο, το ψεύτικο, το νοσηρό ως πρόοδο και χειραφέτηση.
 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θέσπισε ως Ημέρα εορτασμού της Ορατότητας των Διεμφυλικών (Transgender Day of Visibility) την 31η Μαρτίου, με επίσημη δήλωση που έκανε από τον Λευκό Οίκο:
«Η Ημέρα Ορατότητας των Διεμφυλικών είναι ένας εορτασμός του θάρρους και της ανθεκτικότητας των διεμφυλικών ατόμων, των μη δυαδικών (nonbinary) και των μη επιβεβαιωμένων ως προς το φύλο τους ατόμων που υπάρχουν σε κάθε χώρα και πολιτισμό σε όλο τον κόσμο. Την ημέρα αυτή, οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα και την πρόοδο που έχουν σημειώσει τα διεμφυλικά άτομα στον παγκόσμιο αγώνα για ισότητα».
 
Προς αυτήν την κατεύθυνση, σε υψηλά αξιώματα και κυβερνητικές θέσεις έχουν τοποθετηθεί τρανσέξουαλ άτομα, δεδηλωμένα δημοσίως. H Λεβίν, παιδίατρος στο επάγγελμα, θα γίνει το πρώτο trans άτομο σε θέση ομοσπονδιακού αξιωματούχου, που θα επικυρώσει η Γερουσία των ΗΠΑ.
 
Η τρανσέξουαλ Πέτρα ντε Σούτερ (Petra De Sutter) ορκίστηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Βελγίου. Και έτσι έγινε το πρώτο τρανς άτομο στην Ευρώπη που αναλαμβάνει τόσο σημαντικά καθήκοντα, σε ένα τόσο υψηλό κυβερνητικό πόστο.
 
Στον πρόσφατο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον 2024, τον ετήσιο μουσικό θεσμό που παρακολουθεί ένθερμα κυρίως η νεολαία, ξετυλίχτηκε η σκοτεινή ατζέντα της τρανς κουλτούρας και το νέο μοντέλο κοινωνίας.
 
Η Γιουροβίζιον, μέσα από τις μορφές των καλλιτεχνών που έμοιαζαν πιο πολύ με καρικατούρες και λιγότερο με ανθρώπινες υπάρξεις, έδειξε ξεκάθαρα ότι εξυπηρετεί την ακυρωτική κουλτούρα της νέας εποχής. Ξεδιάντροπα πια μέσω των συμβολισμών, φανερώθηκε η σκοτεινή πλευρά που υπηρετούν. Ολοφάνερη βεβήλωση η σκηνή πάνω στην οποία θα παρουσίαζαν οι χώρες τις συμμετοχές τους που είχε το σχήμα του σταυρού, ιερό σύμβολο της χριστιανοσύνης, ενώ η ιρλανδική συμμετοχή δεν ήταν παρά μια σατανιστική τελετή. Οι καλλιτέχνες, εωσφορικές φιγούρες, χόρευαν μέσα στη φλεγόμενη πεντάλφα σε ένα τελετουργικό που έμοιαζε με ανθρωποθυσία στο βωμό του Μολώχ. Το τατουάζ στο πρόσωπο της τραγουδίστριας ήταν μια σαφής αναφορά στο χάραγμα σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Η ίδια, όταν ανακηρύχτηκε ο νικητής του διαγωνισμού, του έβαλε σαν στέμμα, μαύρο αγκάθινο στεφάνι, παρόμοιο με εκείνο που φόρεσαν στον Ιησού λίγο πριν τον σταυρώσουν.
 
Και το τραγούδι που διακρίθηκε ως το καλύτερο είχε τον τίτλο “code”, δηλαδή κώδικας, ένα σύνθημα για μυημένους, μια διαβίβαση ενός μυστικού μηνύματος.
 
Το πρώτο βραβείο, λοιπόν, δεν δόθηκε στην καλύτερη παρουσίαση ή στο πιο μελωδικό μουσικό κομμάτι αλλά στο ουδέτερο γένος, στον Κανένα (ΝΕΜΟ), έναν μη-δυαδικό καλλιτέχνη, ο οποίος μέσα από το τραγούδι του «Ο Κώδικας» περιγράφει το ταξίδι του μέχρι να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι, παροτρύνοντας κι άλλους ανθρώπους να αναζητήσουν την ταυτότητά τους. Το μήνυμα που περνά στην νεολαία είναι ξεκάθαρο: 
 
Τους καλεί να μην εγκλωβίζονται στο κορμί τους σύμφωνα με την γενετήσια προδιαγραφή τους, αλλά να προχωρούν σε ριζικές αλλαγές επιλέγοντας διαφορετικό φύλο από εκείνο που τους δόθηκε κατά τη γέννησή τους και να μεταβούν μόνιμα σε αυτό μέσω ιατρικής επέμβασης (ορμονοθεραπεία ή εγχείρηση ανάπλασης γεννητικών οργάνων).
 
Ειδικά στους έφηβους που περνούν την εξαιρετικά πολύπλοκη μετάβαση σε σωματικό, ψυχικό, συναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο από την παιδική τους ηλικία στην ενηλικίωση και δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε αυτήν, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση, σύγχυση και άρνηση να αποδεχθούν αυτό το φυσιολογικό στάδιο της ζωής.
 
Με έμβλημα την αγάπη, την ισότητα, τον σεβασμό, την αποδοχή της διαφορετικότητας, εισήχθη στα σχολεία το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επέβαλε στα σχολεία το πρόγραμμα με τίτλο «Οικογενειακός προγραμματισμός». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θεωρήθηκε χρήσιμη η σωστή ενημέρωση των μαθητών σε θέματα σεξουαλικής αγωγής από την ηλικία των 4 ετών.
 
Είναι να απορεί κανείς γιατί σε αυτήν την ηλικία ένα βρέφος χρειάζεται ιδιαίτερο μάθημα για να μην αισθάνεται άσχημα όταν αγγίζει το σώμα του!
 
Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η καμπάνια χρηματοδοτείται από τον ΟΗΕ και προωθείται από την Unisef, την Unesco, τον Π.Ο.Υ. και το Planned parenthood.
 
Ο σκοπός είναι να βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν το σώμα τους, να αγγίζονται, να είναι περίεργα, να ανοίγονται σε νέες εμπειρίες, να πειραματίζονται με τους άλλους, να αυτοϊκανοποιούνται, να εμπιστεύονται το ένστικτο τους, να υποδύονται τον γιατρό. Αν πάλι κάποια εμπειρία δεν τους αρέσει, δεν χρειάζεται να παραπονιούνται ή να νιώθουν ενοχές (μετάφραση από το κείμενο με τίτλο “Sexuality, health and well being”1).
 
Γιατί, όμως, χρειάζεται να δώσουμε τόσες πληροφορίες σε παιδιά 4 έως 10 ετών που ούτε καν τα απασχολεί η ερωτική πράξη; Γιατί να τα πονηρεύουμε; Σε τι ωφελούνται να γνωρίζουν από τόσο νωρίς ότι όλα επιτρέπονται προς χάριν της απόλαυσης; Μιλάνε βέβαια για συναίνεση, αλλά μην γελιόμαστε, ένα τετράχρονο δεν ξέρει ούτε καν τι σημαίνει η λέξη.
 
ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
 
Τα Καναδικά σχολεία διδάσκουν ήδη σεξουαλικά φετίχ και παρουσιάζουν πορνό στους μαθητές!
 
Από την ηλικία των 5 έως 10 ετών η σεξουαλική κατάρτιση αφορά τεχνικές αυνανισμών με σεξουαλικά βοηθήματα (με παρέα ή χωρίς κ.λπ.). H οδηγία αναφέρει ότι από την ηλικία των 10 και άνω μπορούν να αρχίζουν όλων των ειδών οι πειραματισμοί.
 
ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΤΕΡΨΗΣ
 
Άραγε, είναι τυχαίο και συμπτωματικό που οι αποκαλούμενες προοδευτικές χώρες όπως η Δανία θεωρεί επιτρεπτή και χωρίς κανένα νομικό κώλυμα την συνεύρεση με ανήλικο; Στην Ολλανδία από το 2006 έχει ιδρυθεί από παιδόφιλους το παιδοπολιτικό κόμμα NVD (Κόμμα της Αγάπης για τον Πλησίον, της Ελευθερίας και της Διαφορετικότητας, εφεξής «PNVD»), γεγονός που η κυβέρνηση ανέχεται. Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και εγχειρίδιο για το πώς να κερδίζουν την εμπιστοσύνη ενός παιδιού προτού το κακοποιήσουν σεξουαλικά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι ποινικά κολάσιμο.
 
Η Planned Parenthood ξεκίνησε ως μια ευγονική εταιρεία με σκοπό να στειρώσει όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε από τις τρίτες χώρες. Διευθυντές αυτής της εταιρείας ήταν οι γονείς του Bill Gates. Σήμερα, η Planned Parenthood προωθεί την παιδοφιλία και την σεξουαλικοποίηση των παιδιών.
 
Μήπως τελικά με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μείωση του πληθυσμού και προλειαίνεται το έδαφος για την αποποινικοποίηση της παιδοφιλίας, καθώς και για τον μετανθρωπισμό;
 
Άλλωστε, η προθέρμανση έγινε με την υπόθεση Black Lives Matters που χρηματοδότησε ο George Soros με τον οργανισμό του «Open Foundation» με σύνθημα την ισότητα, αλλά πίσω από αυτό την σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών.
 
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ
 
Απορία προκαλεί και η τελευταία μόδα που εμφανίζεται όλο και πυκνότερα, δηλαδή η ανάγνωση παραμυθιών από Drag Queen στο μάθημα της φιλαναγνωσίας. Πού αποσκοπεί πραγματικά αυτή η επιλογή; Mια τέτοια παρουσία φαντάζει τόσο διαφορετική στους μικρούς μαθητές, που εξάπτει την περιέργειά τους, τους δημιουργεί σύγχυση σχετικά με τα φύλα που γνωρίζει και προβληματίζεται με την κατήχηση που του γίνεται σχετικά με το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.
 
Σε χώρες όπως η Αυστραλία και ο Καναδάς έχει θεσπιστεί νόμος να φυλακίζονται οι γονείς που προσπαθούν να αποτρέψουν το παιδί τους να προβεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Στις ΗΠΑ το 2007 άνοιξε νοσοκομείο που ειδικεύεται στην αλλαγή φύλου, και ο αριθμός των παιδιών που ζητούν κάτι τέτοιο αυξάνεται δραματικά.
 
ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ
 
Αυτό το «μονοπώλιο» της «υγείας» φέρνει δισεκατομμύρια δολάρια στις ισχυρές φαρμακευτικές εταιρείες, που υποτίθεται ότι νοιάζονται για το καλό μας. Η ίδια η Pfizer χρηματοδοτεί εγκαταστάσεις να μετατραπούν σε κλινικές αλλαγής φύλλου. Ακολούθως, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) βαθμολογούν τα σχολεία σε ό,τι αφορά το κατά πόσο προωθούν την ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ. Ενώ το ίδρυμα Bill Gates χρηματοδοτεί με εκατομμύρια δολάρια το Planned Parenthood για την νομιμοποίηση της παιδεραστίας!
 
Η LGBT κοινότητα για χρόνια ζούσε διακριτικά, χωρίς να προκαλεί την κοινή γνώμη. Τώρα τα μέλη της με την χρηματοδότηση του Open Society Foundations και την υπερπροβολή από τα ΜΜΕ προσπαθούν όχι να απελευθερώσουν την κοινωνία, αλλά να την μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά.
 
Με πρόσχημα την δημοκρατία και την αυτοδιάθεση (την οποία επικαλούνται επιλεκτικά όποτε τους συμφέρει – γιατί δεν ίσχυε κάτι τέτοιο με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που εκβίασαν τους πολίτες να υποστούν ιατρικές πράξεις τις οποίες δεν επιθυμούσαν;), εφαρμόζεται το δόγμα της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Η προοδευτική Ευρώπη αποκαλεί σκοταδιστές, ομοφοβικούς και ρατσιστές όσους δεν επικροτούν τις νέες επιταγές. Το νέο δόγμα για να κρύψει την ασχήμια του την βγάζει στο φως και προσπαθεί να μας πείσει ότι ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία που απλώς δεν έχουμε συνηθίσει.
 
Το ωραίο το απολαμβάνουμε με όλες τις αισθήσεις μας, κι ακόμη καλύτερα με όλη μας την ύπαρξη: μπροστά σε ένα σπουδαίο έργο τέχνης θα νιώσουμε να συγκινείται σώμα, πνεύμα και ψυχή στην ενότητά τους, έλεγε ο Βασίλης Ραφαηλίδης.
 
Ο άνθρωπος όσο αποδέχεται την ασχήμια, την διαστροφή, τις απανωτές εκπτώσεις στην ηθική του και στις αξίες του χάνει το φωτεινό κομμάτι της ανθρώπινης υπόστασής του και συναινεί στο υβριδικό μοντέλο που του ετοιμάζουν οι εξουσιαστές του, εκείνο της άφυλης ανθρωπομηχανής.
 
Η Νέα Κανονικότητα μας ζητά να ξεχάσουμε όσα μέχρι χτες αποτελούσαν την ζωή μας. Ο απώτερος σκοπός είναι η κατάρρευση του παραδοσιακού μοντέλου οικογένειας, η διάλυση του κοινωνικού ιστού και η ποθούμενη μείωση του πληθυσμού. Είναι το πέρασμα σε μια αμοραλιστική κοινότητα διεστραμμένων και ψυχικά κατακερματισμένων ατόμων που μας υποχρεώνουν να ενστερνιστούμε τα νέα ήθη και έθιμα.
 
Θα το ανεχτούμε;
 
Παραπομπή
 
 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κατά φαντασία το πιο κάτω σενάριο, το οποίο βέβαιο είναι ότι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον, με βάση τις ακατονόμαστες ανωμαλίες των ΛΟΑΤΚΙ, οι οποίοι επιζητούν διακαώς την άλωση της άλλοτε χρηστής εν Χριστώ Ελληνικής οικογένειας ... Βεβαίως και δεν θα τα καταφέρουν οι άθλιοι και θα χαθούν σύντομα στο βούρκο της ασημότητας τους και αμαρτίας ...

Μεγαλώνει ένα παιδάκι σε "οικογένεια" γκέυ. Όταν γίνεται περίπου 15 ετών πλησιάζει τον ένα εκ των δύο γκέυ ... δύσκολο να πω αν έπαιζε τον ρόλο πατέρα ή μητέρας. Χάριν ευκολίας ας υποθέσουμε ότι ο ρόλος του ήταν του πατέρα... Πατέρα του λέει το παιδάκι θα εξομολογηθώ κάτι .... Έχω σχέση με μια καλή κοπέλα και προχωρήσαμε και σε σεξ...
Τι έκανες λέει ο ... πατέρας ... Δεν ντρέπεσαι; Προσβάλλεις τον θεσμό των ομοφυλόφιλων .. Όλοι οι φίλοι σου γκέυ, εμείς γκέυ, ο περισσότερος κόσμος γκέυ και εσύ μας βγήκες ανώμαλος
Δεν εύρισκες ένα άλλο αγοράκι για να κάνεις ερωτική σχέση; Αυτό που έκανες είναι ασυγχώρητο και μας πρσβάλλει, αφού όλοι οι φίλοι μας θα μας δακτυλοδείχνουν άσωτε...
Δε έχεις θέση εδώ να πας με ανώμαλους, που μας το παίζουν στρέητ ... Έξω από εδώ ανώμαλε δήθεν ομαλέ ...
Αυτή θα είναι η κατάντια μας σύντομα ... Οι ομαλοί ανώμαλοι και οι ανώμαλοι ομαλοί . Θου Κύριε τω στόματι μου για να μην αρχίσω να εκφωνώ διάφορα κοσμητικά επίθετα για όλους τους κ@λολάτρεις και συνώνυμα ..... Ας ερανιστώ λοιπόν τα λόγια του Αποστόλου Πάυλου, προτού εκτραχυνθώ ...
Στη διδασκαλία του, ο Απόστολος Παύλος ξεκαθαρίζει ότι οι ομοσεξουαλικές πράξεις είναι πράξεις αντίθετες στη φύση και σύμπτωμα της απομάκρυνσής μας από τον Θεό.

Στη θέση της αλήθειας του Θεού έβαλαν το ψέμα. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πάθη: Οι γυναίκες αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες· το ίδιο και οι άντρες· άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίστηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί μ’ αρσενικούς, και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους 12 (Ρωμαίους 1:25-27).
Α.


Ανώνυμος είπε...

Απιθανο σχολιο...
Κων.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.