8 Οκτωβρίου 2022

Το ιστολόγιo μας κλείνει σήμερα τα δεκατέσσερα χρόνια του στο διαδίκτυο.

Το ιστολόγιo μας κλείνει σήμερα τα 14 χρόνια στον χώρο του διαδικτύου. 
 
Πριν ακριβώς 14 χρόνια, στις 8 Οκτωβρίου του 2008 σε μια άλλη μακρινή εποχή, πριν το ξεφάντωμα της προδοσίας στον τόπο μας, ένα απόγευμα αποφασίσαμε μαζί με την Εύη να φτιάξουμε ένα μικρό οικογενειακό ιστολόγιο.
 
Με μεράκι φτιάξαμε το πρότυπο και ξεκινήσαμε.
Μπορείτε να δείτε την ιστορική πρώτη μας ανάρτηση. ΕΔΩ 
 
Σκοπός μας ήταν η έκφρασή μας μέσα στο χάος του διαδικτύου, αλλά κυρίως η επικοινωνία με έναν άγνωστο, για μας, κόσμο που βρισκόταν εκεί "έξω"... 
 
Αρχές μας ορίσαμε την ευπρέπεια, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια. 
Οι βωμολοχίες και οι προσωπικές χυδαίες ύβρεις και προσβολές μας βρήκαν κάθετα αντίθετους και αυστηρούς και θεωρήσαμε ως χρέος μας να τις αφήσουμε έξω από το "πνευματικό μας διαδικτυακό παιδί"...
 
Από τότε "κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι"... 
Φτάσαμε αισίως και πρώτα ο Θεός, στις 61.500 αναρτήσεις, στα 16.500 περίπου σχόλια και πάνω από 11.800.000 επισκέψεις!!!
 
Μέσα από την συμμετοχή όλων σας (συνεργατών, φίλων, σχολιαστών, αναγνωστών και επισκεπτών) το μικρό οικογενειακό μας ιστολόγιο βρέθηκε μερικές φορές σε αξιοζήλευτη θέση.
 
Βρέθηκε στο ΤΟΡ 100 των ιστολογίων του sync.gr για χρόνια... (ΕΔΩ) 
Μπορείτε να το δείτε στα Links μεγάλων ιστοσελίδων. 
Βρέθηκε να έχει δημοσιεύσεις σε εφημερίδες!!! (π.χ. ΕΔΩ) 
Πλήθος άρθρων του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες ιστολόγια.   
Παρουσιάστηκε παλιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Τέρενς Κουϊκ.(ΕΔΩ) 
Βρέθηκε στο στόχαστρο αντιπάλων. (ΕΔΩ) 
Είχε όμως και βραβεύσεις από φίλους (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και δημόσια ευχαριστήρια (ΕΔΩ) 
 
Υπερασπίστηκε την πατρίδα, την ελληνική οικογένεια, την Πίστη μας. 
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε γραμμή ακομμάτιστη από την πρώτη στιγμή γι αυτό ποτέ δεν θα δείτε καμιά ανάρτησή μας να εκθειάζει κάποιο κόμμα... 
Στηλιτεύσαμε αλλά και επιβραβεύσαμε πολιτικά ή άλλα πρόσωπα και μόνο, όσον αφορά την στάση τους υπέρ ή κατά της πατρίδας μας και των συμφερόντων της... 
 
Το ιστολόγιό μας κατηγορήθηκε από ακροαριστερούς για φασιστικό...
Κι από ακροδεξιούς για χαλαρό και φιλοαριστερό.... 
Αλλά όλες οι κατακρίσεις, μας βρήκαν ενωμένους και σταθερούς και πάνω από όλα, ταγμένους πλάι με εσάς, τους καλούς μας φίλους. 
 
Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Μάγδα Λαράη για τις καθημερινές ενημερώσεις που μου στέλνει εδώ και χρόνια με προσωπική της επιλογή θεμάτων από δεκάδες ιστολόγια. 
 
Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Μελεζιάδη για τις καθημερινές ενημερώσεις, τον αγαπητό Αγι Μπεκιάρη κατηχητή του Αγίου Δημήτριου Θεσσαλονίκης επίσης για τις εκκλησιαστικές ενημερώσεις με άρθρα της επιλογής του, αλλά και τους Γιάννη Πεφάνη, Φίλιππο Γεωργουσόπουλο, Αυγερινό Χατζηχρυσό, Σοφία Παπανικολάου, Ευρυπίδη Μπίλλη και Θεόφιλο Παπαδόπουλο, για την αποστολή άρθρων και βίντεο της επιλογής τους. Επίσης να ευχαριστήσω τον αγαπητό μου φίλο Βασίλη Κωστούλα έναν εξαίρετικό μουσικό και συνθέτη, ο οποίος πολύ συχνά κοσμεί το ιστολόγιό μας με πανέμορφα βίντεο. Επίσης μια αναφορά χρειάζεται στον φίλο Φώτη Πάσσο και στην ομάδα του Youtube των UpDrones καιUpStories για τα πολύ όμορφα βίντεο που μας χαρίζουν. Μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχουν και τα εκπληκτικά ιστορικά βίντεο του καλού μας φίλου Ηλία Περγαντή ενός εξαιρετικού φωτογράφου και  θερμού πατριώτη. Φυσικά δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στέλνουν ειδοποιήσεις ή ενημερώσεις μέσω της ηλεκτρονικής μας διευθύνσεως και να με συγχωρήσουν αν δεν τους αναφέρω ονομαστικώς. 
 
Στο ιστολόγιό μας έγραψαν και γράφουν αξιόλογοι συνεργάτες-αρθρογράφοι: 
Η καλή φίλη δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Μαίρη Καρά, ο αγαπητός μας καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, ο αγαπητός Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Ασλανίδης (ο οποίος "έφυγε" πριν λίγο καιρό), ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο αγαπητός μας γιατρός Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας, ο κ. Γεώργιος Δημητράκης, ο αγαπητός μας δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός, ο Διδάκτωρ Ιστορίας κ. Νεκτάριος Δαπέργολας, ο κ. Σπύρος Κατσούρης, ο κ. Απόστολος Παπαδημητρίου με το ψευδώνυμο "Μακρυγιάννης", ο καλός φίλος οικονομολόγος Ηλίας Ευαγγελόπουλος (Economist E), ο κ. Γιώργος Παπαθανασόπουλος, ο αγαπητός μου φίλος Γιώργος (Δαναός), η μαθήτρια Λυκείου δεσποινίδα Ευαγγελία Λάππα. 
 
Θα βρείτε επίσης παλιότερα άρθρα του καθηγητή Γεωστρατηγικής κ. Νίκου Λυγερού, του δημοσιογράφου κ. Στάθη Διομήδη, της αγαπητής μας φίλης blogger Ονειροπαγίδας, του αείμνηστου δημοσιογράφου συγγραφέα και τουρκολόγου κ. Νίκου Χειλαδάκη, του κ. Μιχάλη Τζανάκη, του κ. Μανουήλ Αγγελου Γιαννόπουλου, του αγαπητού μου φίλου Διάκου, του Δικέφαλου, της Ειρήνης της Μακεδονίτισσας κ.α.. 
 
Μια ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον αγαπητό φίλο Παναγιώτη Αποστόλου του οποίου πολύ συχνά φιλοξενούμε εξαιρετικά άρθρα αποκλειστικής ενημέρωσης και γνώμης κυρίως τις βραδυνές ώρες.
 
Επίσης έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε σχεδόν όλες τις εκπομπές του αμυντικού αναλυτή, συγγραφέα, δημοσιογράφου και φίλου Γιάννη Θεοδωράτου. 
 
Το ιστολόγιό μας φιλοξενεί τακτικά απόψεις αλλά και λογοτεχνικά κείμενα επωνύμων σχολιαστών, αναλυτών και λογοτεχνών όπως: 
 
Ο αγαπητός μου φίλος συγγραφέας Αντώνης Αντωνάς από την ελληνική Κύπρο μας και η εξαιρετική συνεργάτιδά του Μαρία Ρ., η Θώμη Παριανού, ο στρατηγός μας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης σαν Αμφικτύων με τα εκπληκτικά του ποιήματα και άρθρα, ο κ. Αριστοτέλης Βασιλάκης, ο κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου, ο αρθρογράφος/σχολιογράφος κ. Κώστας Χρονόπουλος, η καλή μας φίλη οικονομολόγος Φωτεινή Μαστρογιάννη, ο πολιτικός επιστήμων κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Ιωάννης Αμπατζόγλου, ο κ. Χρίστος Γούδης, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο μακαριστός π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, ο κ. Κώστας Λάμπος, ο Δημήτρης Περδίκκης, ο Θεοφάνης Γκατζής, ο κ. Γιώργος Βενετσάνος, ο κ. Ομηρος Αλεξάνδρου, ο κ. Ντίνος Ορφανός, ο κ. Αντώνης Γρυπαίος, ο καθηγητής κ Γεώργιος Κακαρελίδης, o γιατρός Φώτιος Μιχαήλ, ο πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος κ. Γιάννης Μήτσιος, ο αντιστράτηγος ε.α. κ. Νίκος Ταμουρίδης, ο π. Δημήτριος Μπόκος, ο κ. Παναγιώτης Μαχαίρας, ο Σ/χης ε.α. Βαγγέλης Αθανασιάδης, ο μαθηματικός Θανάσης Τσόκας, ο καλός φίλος και συνάδελφος Γιάννης Σπυριδάκης, η κ. Μαρία Σκαμπαρδώνη, ο κ. Ηλίας Σταμπολιάδης, ο γαστρεντερολόγος Χρήστος Ζαβός, ο πνευμονιολόγος Αλέξανδρος Ρεμούνδος, ο εκλεκτός μου φίλος Γιώργος Τσούτσος, η κ. Σοφία Παπανικολάου (την οποία να ευχαριστήσω και για τις ενημερώσεις άρθρων που μας στέλνει), ο κ. Δημήτριος Μπάκας, ο κ. Λυκούργος Νάνης, ο κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ο κ. Δημήτριος Ρούσος, ο κ. Αριστείδης Δασκαλάκης, ο αγαπητός μας φίλος κ. Δημήτρης Χατζηνικολάου, ο κ. Παναγιώτης Μυργιώτης, ο κ. Θεόκλητος Ρουσάκης, η κ. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, ο Θεοφάνης Μαλκίδης, ο Αρης Στεφανίδης, ο Πάνος Χατζηγεωργιάδης κ.α.
 
Μια ιδιαίτερη αναφορά οφείλω και στον καλό μου φίλο και μαχητικό πατριώτη Γιάννη Κατσέα με τα πανέμορφα τοπία και τις καταπληκτικές φωτογραφίες του από τα απίστευτα οδοιπορικά του, που κοσμούν συχνά το ιστολόγιό μας, αλλά και στον αγαπητό μου φίλο Ποσειδώνα που για μεγάλο διάστημα στάθηκε ακοίμητος φρουρός του ιστολογίου μας και τώρα συνεχίζει με το κανάλι Πλατυτέρα Ουρανών.  
 
Και φέτος συνεχίζουμε την συνεργασία μας και με τον εξαιρετικό αναλυτή τον κ. Αγγελο Καραγεώργο, ο οποίος παράγει εξαιρετικές εκπομπές (βίντεο) με μεγάλη απήχηση, αναφερόμενος στην Νέα Τάξη και την προσπάθεια παγκόσμιας επιβολής της. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο φίλος Αγγελος βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο του νεοταξικού συστήματος και τα αποκαλυπτικά βίντεο του είναι κυριολεκτικά υπό διωγμό. Ευτυχώς όλα μπορείτε να τα δείτε στον ελεύθερο ιστοτοπό του (https://angelokarageorgos.gr/)
 
Επίσης συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε μεταφρασμένα στα ελληνικά ξενόγλωσα άρθρα με κυρίως αντινεοταξικό περιεχόμενο, τα οποία μας στέλνει έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά στην μετάφραση, ο αγαπητός Απολλόδωρος. Να τονίσουμε ότι τα άρθρα αυτά για το ελληνικό αναγνωστικό κοινό είναι πρωτότυπες μεταφράσεις και δύσκολα θα τις συναντήσετε σε άλλα ιστολόγια. 
 
Παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε αναδημοσιευμένα άρθρα εξαιρετικών αρθρογράφων όπως ο προσφάτως εκλιπών Σαράντος Καργάκος, ο επίσης εκλιπών π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο Νίκος Ελευθερόγλου, ο κ. Χρήστος Γιανναράς, ο Παναγιώτης Λιάκος, ο Βασίλης Βιλιάρδος, η κ. Μαρία Νεγρέποντη - Δελιβάνη, η Ελένη Παπαδοπούλου, ο Απόστολος Κρητικόπουλος, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, ο Ανδρέας Σταλίδης, ο Κώστας Βενιζέλος, ο Κωνσταντίνος Δρίβας, ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο Σταύρος Λυγερός, η Νεφέλη Λυγερού, η Σερένα Νομικού, ο Κώστας Βενιζέλος, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Αλκιβιάδης Κεφαλάς, η συγγραφέας Βούλα Ηλιάδου που γράφει με το ψευδώνυμο Κρινιώ Καλογερίδου, ο Κωνσταντίνος Γρίβας, η Λέττα Καλαμαρά, η Κύρα Αδάμ, η Φανούλα Αργυρού, ο Σάββας Ιακωβίδης, ο Νότης Μαυρουδής, ο Κώστας Καραϊσκος, ο ερευνητής Νίκος Μιχαλόπουλος, ο Χρήστος Μπολώσης, ο εφέτης κ. Δημήτρης Σπηλιώτης, ο Ελευθέριος Ανδρώνης, ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ο Νικόλαος Δασκαλάκης και πολλοί άλλοι. 
 
Λόγω της μεγάλης αγάπης για την Ορθοδοξία μας θα βρείτε πλήθος αναρτήσεων με θέματα Πατερικά, αποσπάσματα ομιλιών Αγίων και Γερόντων μας, περικοπές των Ευαγγελίων μας, βίντεο με Ορθόδοξα θέματα και ομιλίες Πνευματικών μας, βίους Αγίων και όμορφες και διδακτικές ιστορίες των Ορθοδόξων Πατέρων μας. 
 
Επίσης θα βρείτε χιλιάδες ιστορικές αναρτήσεις κυρίως της Ελληνικής μας Ιστορίας διότι είναι επιτακτική ανάγκη ειδικά τα νέα παιδιά μας, να μάθουν την Ιστορία μας, το μεγαλείο και τον πολιτισμό των προγόνων μας, αρχαίων και βυζαντινών αλλά και τα ηρωικά κατορθώματα των νεότερων χρόνων, που δυστυχώς ΔΕΝ μαθαίνουν στα σχολεία μας.... 
 
Στο ιστολόγιο μας επίσης μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις ανωνύμων ή επωνύμων ιστολόγων και μη όπως: 
 
Ο αγαπητός μου φίλος ο Cummulus, η καλή μας φίλη συγγραφέας - ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Ιωαννίδου από το Περί Αλός, οι αγαπημένοι μας φίλη Πάνος και Ρόη με το αδερφικό μας ιστολόγιο ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ, ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, ο Τρύφωνας από το Ηπειρος Ελλάς, ο καλός φίλος και παλιός ιστολόγος Λουκάς Συμπεράς, η πολιτική συντάκτης κ. Γιώτα Χουλιάρα και ο σύμβουλος ασφαλείας κ Αλέξανδρος Νίκλαν ιδιοκτήτης του εξαιρετικού Geopolitics and Daily News, η Χριστίνα Σαλεμή από το JusticeForGreece, o φίλος μου ο Ακης από τον Σύνδεσμο ΕΛΛΑΣ, η ονειροπαγίδα και ο petaloudas με τα Λόγια του Αέρα, ο Δημήτρης ο E-RODIOS, ο Ακης Κουστουλίδης και η Στεφανία Λυγερού από το Υπόγεια Τάξη, ο φίλος μου ο Κώστας του Αλήθεια και Ειλικρίνεια, ο Κώστας από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο φίλαθλων ΑΕΚ Λάρνακας, ο φίλος Θέμης από το Newsalamina, το Τόνοι και Πνεύματα, το φιλικό μας Αντιπαρακμή, το ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του φίλου Βασίλη, το "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους", το Ελλήνων Αφύπνιση, το εξαιρετικό Αιέν Αριστεύειν με τους Θωμά, Ιωάννη, Αρίσταρχο και τον φίλο Μιχάλη, το φιλικό μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του αγαπητού μου φίλου Αγγελου, η Επιλαρχία του καλού μου φίλου του Ιλαρχου, η Ιδεοπηγή του Κλεισθένη, η Κλασσικοπερίπτωση του φίλου Τάσου, το Λευτεριά, το Προεδρική Δημοκρατία του Πέτρου Χασάπη, το Ξυπνήστε ρε, το Οδεύοντας της φίλης μας της Αργυρούλας, τα παιδιά της Ομάδας Παυσανίας, ο φίλος μου ο Γρηγόρης ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ο ΠαπαΗλίας Υφαντής με το ΥΠΕΡΒΑΣΗ, η Αλεξάνδρα η Τράγκα με τον Κοντυλοφόρο, ο Παναγιώτης Δερματάς, ο Κώστας Ντίγκος από το GrevenaLive24 (Vatolakkiotis), το Γεράκι του Αιγαίου ο Γιώργος Ανεστόπουλος, ο JohnPatras του Bloggertips, o Λόγιος Ερμής, το paideia.gr, τον Βασίλη Παπαμιχάλη και το Megasfilippos, το Greek Alert, το PRONEWS, η καλή μου φίλη η Σαλογραία, o Φώτης του EFEN PRESS, o Αλέξης του Cretan Patriot, ο Δημήτρης με το ΑΗΔΟΝΙ, το Δελφινάκι, το ΑντιΝέα Τάξη Πραγμάτων, ο Γρηγόρης ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ, ο Δημήτρης Δοϊνάκης, η Φωτεινή με την Διαδρομή, το Πενταπόσταγμα, το apnea.gr, η Σοφία με το ΑΕΝΑΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ο Γιώργος Λάιος και το Παλλήνη Press, το kranosgr, ο imaginos και το Υγρόν Πυρ, το Ζειδώρον, το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ, το Στοχασμός - Πολιτική, ο Κυριάκος Κυριακόπουλος από το Νέο Ελληνικό Φόρουμ, ο Φιλίστωρ από το Θεματα Εληνικής Ιστορίας, ο φίλος Βετεράνος, ο Νικόλας από το THIVA POST, το olympia.gr, το Ελλήνων Παλιγγενεσία, η Φωτεινή Μαστρογιάννη, το ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ο Γιώργος Θαλάσσης και το Εκτακτο Παράρτημα, τα παιδιά από την Floga.gr, το ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ, το Συνοδοιπορία, το Φρυκτωρίες, το MEDLABNEWS, ο Λευτέρης, ο κ. Δημήτρης Βαλασίδης, ο Στέργιος Σμυρλής και ο Οδυσσέας Τηλιγάδας, το ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ, Το ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ο Σπυρίδων Καραχάλιος, η Τράπεζα Ιδεών, το Αντίβαρο, ο ΚΥΡ, o ΣΩΤΗΡ, ο Κώστας Μαντατοφόρος του ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, Ο Παιδαγωγός, ο Ιερός Λόχος 2012, η Λ.ΕΦ.Ε.Δ., η ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV, το "Αμφοτεροδέξιος" του Σταύρου, ο Κώστας με τον "Διόδοτο", ο Χρήστος με το The Secret Real Truth, το Καθημερινό ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ του Ανδρέα Μελεζιάδη, το ΑΠΟΨΕΙΣ, ο Χρήστος Μπουρδούβαλης με την Φλόγα της Μακεδονίας, το εξαιρετικό διαδικτυακό θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, το εξαιρετικό κανάλι "Ορθοδοξία εν όψει" και το Πόθος Μετανοίας του κ. Αιμιλίου Γκίνη, ο Δημήτρης Μαρίζας με το Ρουφιάνος.com, ο κ. Δημήτριος Καρζής με το Ιωάννης Καποδίστριας, το Απαντα Ορθοδοξίας, το Τρικλοποδιά, το Κατοχικά Νέα, ο Δημήτρης Πατσάς, το Κανένα Ζόρι του Καταχανά (Γ. Μεταξά), ο Νώντας Σκοπετέας, ο Λεωνίδας Κουμάκης, το ιστολόγιο Γκρίζος Γάτος και άλλοι πολλοί όπως και πολλά κανάλια του Youtube που παρακολουθούμε καθημερινά, ενδεικτικά να αναφέρω τα εξαιρετικά ενημερωτικά του δημοσιογράφου Θάνου Κόκκαλη και του μαχητικότατου Λάμπρου Πάσχου... (να με συγχωρέσουν όσοι ξεχνάω)... 
 
Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και σε όσους έχουν την ευγενή καλοσύνη να σχολιάζουν όσες αναρτήσεις τους ενδιαφέρουν. Προσπαθώντας να αναφέρω τους πλέον τακτικούς σχολιαστές οφείλω να αναφέρω τον Δον Κιχ Ο Τις, Δημοσθένης ο Μακεδών, τον αγαπητό μου Δαναό και τον επίσης αγαπητό μου φίλο και λογοτέχνη από την Κύπρο μας Αντώνη Αντωνά.
 
Στα 10 χρόνια αυτά "χάσαμε" έναν καλό φίλο τον Βαγγέλη τον Πειραιώτη... (ΕΔΩ) 
Ενας καλός φίλος έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία ο Αλέξανδρος (ΑΔΗΣ) του SeeGreek. (ΕΔΩ) αλλά ευτυχώς ξαναέχουμε πάλι επικοινωνία μέσα από το καινούργιο του ιστολόγιο SeeGreek2 (ΕΔΩ) και χάσαμε επίσης τον αγαπητό μας πατέρα Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο.
 
Στον χρόνο που μεσολάβησε από πέρυσι "έφυγε" κι ο εξαίρετος τακτικός αρθροργράφος μας και θερμός πατριώτης στρατηγός ε.α. Ιωάννης Ασλανίδης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια χάσαμε έναν ακόμα αγαπητό φίλο και εξαίρετο πατριώτη τον Δαμιανό Βασιλειάδη, αλλά και τον πολύ αγαπητό μας φίλο Γιάννη Δημήτρουλα που πέθανε στην μακρινή Αυστραλία, χωρίς να πραγματοποιήσει το όνειρό του να επιστρέψει μετά από 60 χρόνια στην Ελλάδα. Μια ιδιαίτερη αναφορά για μια μεγάλη απώλεια οφείλουμε στον εξαιρετικό αντινεοταξίτη αρθρογράφο μας Νίκο Χειλαδάκη που χάθηκε κι αυτός τα τελευταία δύο χρόνια....
 
Αποκτήσαμε όμως και καλούς φίλους όλα αυτά τα χρόνια, την Αρετή (Πάστα Φλώρα) τον Angel of Τime, τον Κώστα τον Κρατερό, τον καλό μου φίλο Μανώλη Τσακίρη, τον φίλο Διόνυσο που ζει στην Ιταλία, την Φαίη, τον Οδυσσέα Π., τον Γιάννη, την Ελένη τον Θανάση τον Λοχαγό, τον Αρη, την Αναστασία, την Μαρία Κουμή και τον Νικόλαο και όλα τα παιδιά που μιλάμε καθημερινά στο τσατάκι μας αλλά και στο email μας....  
 
(Αν έχω ξεχάσει κάποιον φίλο να με συγχωρέσει και να μου το υπενθυμίσει να τον προσθέσω στο επετειακό αυτό άρθρο μας)
 
Επίσης μια μικρή αναφορά οφείλω και στους δεκάδες φίλους μας από το Twitter και το κανάλι μας στο Youtube, το Mewe (όπου έχουμε και δική μας κοινότητα) και για τα εκατοντάδες καθημερινά τους σχόλια και τις ενημερώσεις, αλλά και όλους όσους με ήθος και ευπρέπεια σχολιάζουν τα άρθρα μας συμφωνώντας ή διαφωνώντας.  
 
Φίλοι μου βρεθήκαμε σε δύσκολους καιρούς για την πατρίδα και τον λαό μας. 
Κυβερνήσεις αλλάζουνε. Μνημόνια μας φορτώθηκαν. Η εθνική ανεξαρτησία χάθηκε. Ο λαός μας εξαθλιώνεται μέρα με την μέρα. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες έρχονται. Η Μακεδονία μας προδόθηκε και πλέον μας απειλεί ανοιχτά με πόλεμο η νεοθωμανική Τουρκία του Ερντογάν. 
 
Ο στημένος κορωνοιός μας "επισκέφθηκε" και μια παγκόσμια νεοταξική εποχή ξεκίνησε. Ο "βομβαρδισμός" μας πλέον από την Νέα Τάξη είναι συνεχής, καθημερινός και απροκάλυπτος. Την διετία 2021-2022 η πατρίδα μας έζησε απίστευτες κατάστάσεις υγειονομικής (και όχι μόνο δικτατορίας). Τα μικρά παιδιά μας φόρεσαν μάσκες για εκπαιδευτικούς λόγους, ενώ γνωρίζουμε πλέον από μη πουλημένους επιστήμονες ότι τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από τον ιό. 
 
Οι Ορθόδοξοι Ιεροί μας Ναοί έκλεισαν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα του 2021 για τους πιστούς, κάτι πρωτόγνωρο στην ελληνορθόδοξη ιστορία αιώνων, οι κωδωνοκρουσίες απαγορεύτηκαν(!) και οι παρελάσεις των εθνικών επετείων ματαιώθηκαν... Οι νεοταξίτες κυβερνώντες κυνηγάνε με πρόστιμα τον κόσμο και σπέρνουν τον πανικό και τον τρόμο από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ενώ την ίδια στιγμή έχουν εξαπολύσει διωγμούς φίμωσης σε οποιαδήποτε αντινεοταξική φωνή στο διαδίκτυο... 
 
Μην ξεχνάμε φυσικά και τα κλειδώματα που μας διέταξαν και για να βγούμε έξω έπρεπε με SMS να πάρουμε την άδεια του κράτους!!!! 

Κι όμως για έναν ανεξήγητο (για τους άθεους) λόγο, αλλά εξηγημένο για μας τους Ορθοδόξους, η Παναγία μας στέκεται προστάτης του λαού μας, αν και δυστυχώς η κρατική αδιαφορία και η νεοταξική παράνοια έχουν οδηγήσει 33.000 συμπολίτες μας στον θάνατο... αλλά και εκατομμύρια άλλους να κινδυνεύουν από τα πειραματικά €μβόλια. Είναι τρομακτικό αλλά βρίσκουμε συνεχώς νεκρούς και ειδικά νέους ανθρώπους κάτω των 50 παντού γύρω μας...

Δυστυχώς και φέτος συνεχίζεται ένα πολύ επώδυνο γεγονός που τάραξε και δίχασε την κοινωνία μας. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που με μανία προσπαθούν οι νεοταξίτες πολιτικοί και τα μίσθαρνά τους νεοταξικά ανδρείκελα που ονομάζονται "ειδικοί" να επιβάλλουν με εντελώς φασιστικό τρόπο... Ετσι φέτος οδεύουμε στην 5η δόση εμβολίου ενώ ήδη έχουν χρεωθεί με 100 ευρώ τον μήνα όσοι άνω των 60 έτων δεν εμβολιάστηκαν!!!!!
Σε μια εκδικητική παράνοια το νεοταξικό φασιστικό κράτος έβγαλε σε αναστολή 7000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς (γιατρούς και νοσηλευτές) από πέρυσι την 1η Σεπτεμβρίου, την στιγμή μάλιστα που ήταν πλήρως απαραίτητοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς όλο τον χειμώνα της περιόδου 2021-2022 ο κορωνοϊός ήταν σε έξαρση στην πατρίδα μας και θρηνήσαμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και φορτωμένες εντατικές!!!!
Κι όλα αυτά λόγω της ελεύθερης επιλογής των συνανθρώπων μας να μην εμβολιαστούν.... 
 
Ενα εμβόλιο καθαρά πειραματικό για το οποίο ΜΟΝΟ ο προσωπικός γιατρός του κάθε ανθρώπου και ΜΟΝΟ ο ίδιος ο άνθρωπος θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη του εμβολιασμού, με απαράδεκτο και φασιστικό τρόπο επιχειρείται να επιβληθεί με το στανιό και μάλιστα ως η μόνη λύση κατά της "πανδημίας"... Κι αυτό την στιγμή που ξέρουμε ότι και θεραπείες υπάρχουν, αλλά και ότι λόγω ακριβώς του πειραματικού χαρακτήρα του εμβολίου οι παρενέργειες είναι άγνωστες και ειδικά οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες... (δυστυχώς το τελευταίο έτος έχουμε αρχισει να τις αντιλαμβανόμαστε με τραγικό τρόπο).
 
Μια φίμωση έχει πέσει σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ και η πλύση εγκεφάλου, ώστε όλοι να εμβολιαστούν κι ακόμα και τα μικρά παιδιά μας που ΔΕΝ κινδυνεύουν από τον ιό, έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα... Μοναδική ελπίδα μας είναι το ελεύθερο διαδίκτυο που με νύχια και με δόντια προσπαθούν οι νεοταξικοί φασίστες να φιμώσουν και να λογοκρίνουν.... 

Αλλά αντιστεκόμαστε και θα αντιστεκόμαστε όσο μπορούμε...
 
Ακόμα και σήμερα που όλα δείχνουν ότι η λεγόμενη πανδημία οδεύει στο τέλος της  και όλες οι χώρες του κόσμου χαλαρώνουν οι "δικοί μας" νεοταξικοί φασίστες επιμένουν στα πρόστιμα στους άνω των 60 και στην απάνθρωπη αναστολή στους υγειονομικούς!!!!! 

Στο μεταξύ με το τέλος της τεχνητής "πανδημίας" και εφόσον το πείραμα πέτυχε θα περάσουμε σταδιακά στην επόμενη κατάσταση που θα είναι η τεχνητή κρίση ενέργειας, σε συνδυασμό με την πολύ προπαγανδισμένη κλιματική αλλαγή...
Εχει να πέσει παγκόσμια εντολή που θα πάει σύννεφο...
 
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω ότι και το δικό μας ιστολόγιο έπεσε και φέτος για δεύτερη φορά (μετά την πρώτη περσινή), θύμα νεοταξικής, φασιστικής επίθεσης από την Google που μας διέγραψε πάνω από 10 αναρτήσεις. Ευτυχώς καταφέραμε με τις ενστάσεις μας να τις επαναφέρουμε όλες και ακόμα και όσες μας είχαν διαγράψει από πέρυσι.....
 
Οφείλουμε λοιπόν να δώσουμε την μάχη μας για μια καλύτερη Ελλάδα έστω και σε ένα κόσμο τον οποίο η Νέα Τάξη διαλύει με την ανηθικότητα και πολτοποιεί με την παγκοσμιοποίησή της... 
 
Πολλοί μας κατηγορούν, τους ιστολόγους, ότι το έχουμε ρήξει στο γράψιμο και χάνουμε την ουσία που είναι η ενέργεια...  
Ας μην λησμομούμε όμως ότι οι επαναστάσεις ξεκινούν με την πέννα (και τον πνευματικό πόλεμο) και τελειώνουν με το ξίφος...
 
Αυτό μας διδάσκει η ελληνική και παγκόσμια ιστορία... 
Και εφόσον βρεθήκαμε να κρατούμε την ηλεκτρονική πέννα για την πατρίδα, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε το ξίφος όταν η περίσταση το απαιτήσει... 
Και αν οι Τούρκοι συνεχίσουν τις προκλήσεις που έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, αυτή η εποχή πλησιάζει...
 
Σας ευχαριστούμε όλους, συνεργάτες, φίλους, σχολιαστές, αναγνώστες και επισκέπτες για όλα αυτά τα χρόνια που βρεθήκατε στο πλάι μας. 
 
Ο Θεός να μας/σας έχει όλους καλά.   
 
 
ΥΓ. Σήμερα και αύριο το ιστολόγιo μας θα έχει σαν προμετωπίδα την πρώτη ιστορική του εικόνα που είχαμε επιλέξει τότε στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του με την Εύη και την υπόλοιπη εβδομάδα μέχρι και την επόμενη Κυριακή θα έχει σαν προμετωπίδες ιστορικές εικόνες της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του.... 



Share

59 σχόλια:

Ανδρεας είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, παιδιά! Το πολύ αξιόλογο ΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ιστολόγιό σας, είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν. Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, με αυτό τον παλμό και το σθένος, παρά τις όποιες δυσκολίες που σίγουρα αντιμετωπίζετε. Κάτι ξέρω και εγώ.... Πιστεύω πως η "γκάμα" ενημερώσεών σας είναι πλήρης, και υποδειγματική. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ λοιπόν, όπως πάντα μέχρι τώρα.
Ανδρέας Μελεζιάδης ( Μπλόκ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ)

Giannis Katseas είπε...

Καλημερα στα αδερφια μου Θανο και Ευη, αν καποιος πρεπει να αισθανεται οτι τον τιμουν με την παρουσια του σε αυτο το εκπληκτικο αλλα και βαθια Πατριωτικο Ορθοδοξο σαιτ αυτος πρεπει να ειμαι εγω.
Δυστυχως το καλοκαιρι αυτο εκανα συνεχεις "κοπανες" λογω τεραστιου ογκου δουλειας στο συνεργειο των μοτοσυκλετων μου και δεν ειχα καθολου χρονο να σας στειλω υλικο ΓΙΑ δημοσιευση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μαζεψα καινουργιο που θα αρχιζει να εμφανιζεται στο σαιτ προσεχως.
Να ειστε παντα καλα αδερφια, επιτελειτε Εθνικο εργο και οι ολο και περισσοτερο υποψιασμενοι Ελληνες αρχιζουν να το κατανοουν αλλα και να το στηριζουν, ενα εχω μο να πω επανω σε αυτο,
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ !

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

χρονια πολλα, δημιουργικα, ευφανταστα, ορθοδοξα, παλικαρισια , ελληνικα , και ευλογημενα με υγεια και καθε καλο!!!

Ahdoni.blogspot.gr

ευχαριστουμε

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΥΣΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΊΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ, ΑΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΚΕΨΕΩΝ.
ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ.
ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ...ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙ!!
ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΔΑΝΑΟΣ.

ΥΓ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΖΟΜΑΡΙΤΣΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΓΕΛΑΚΙ.

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (Αμφικτύων) είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ
Κ.Χ.Κ

Φώτιος Νιώτης είπε...

Τις πιο θερμές ευχές μας για την επί δεκαετίες ακόμη, παράταση της πολύτιμης παρουσίας σας στο διαδίκτυο, μαζί με τα θερμά μας συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα παρουσία σας, ταυτόχρονα με τις ευχές μας για Υγεία και ευτυχία όλων σας, δύναμη και συνέχιση του πατριωτικού σας έργου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για την Efenpress
Φώτιος Νιώτης
Ανωτ. Αξ/κός εα

Χρήστος Μπολώσης είπε...

Αγαπητοί φίλοι. 14 χρόνια δεν είναι και λίγα. 14 χρόνια σημαίνουν ότι πλέον πατάτε γερά στα πόδια σας. 14 χρόνια σημαίνουν ότι σας στηρίζουν σταθερά οι πολυάριθμοι, όπως τεκμαίρεται από την μακροζωία σας, αναγνώστες και φίλοι σας. 14 χρόνια σημαίνουν ότι στέκεστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας… 14 χρόνια σημαίνουν ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη από Εθνικές φωνές, γι’ αυτό και τις στηρίζει. 14 χρόνια σημαίνει ότι είστε πλέον πολύ κοντά στην ενηλικίωση. Άρα δεν μένει κάτι άλλο, παρά να σας ευχηθώ ολόθερμα χρόνια πολλά και καή δύναμη στην προσπάθεια σας.

ΥΓ. Ιδιαίτερα εξετίμησα την διαφαινομένη συμπάθεια σας προς την ΑΕΚ.

Χρήστος Μπολώσης

Κώστας Λάμπος είπε...

Αγαπητέ Θάνο
Χωρίς διαφωνίες δεν υπάρχει διάλογος και χωρίς διάλογο κυριαρχεί
ο δυσώδης μονόλογος των σκοταδιστικών και εξουσιαστικών ιερατείων.
Ο διάλογος δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν, εκτός από εκείνους που μας θέλουν τυφλούς, κωφούς και άλλους δούλους 'θείων σκιάχτρων', ξένων προστατών, δόλιων εξουσιαστών και αχόρταγων αφεντάδων.
Το ιστολόγιό σου δεν φοβήθηκε ποτέ τον διάλογο ακόμα και με διαφωνούντες αποδείχνοντας τον σεβασμό του στους επισκέπτες του, πολλοί από τους οποίους, όπως κι' εγώ, διαφωνούν με κάποιες από τις απόψεις σου και γι' αυτό ακριβώς παίρνουν μέρος στον διάλογο του ιστολογίου σου, πράγμα που σημαίνει Λόγος-Αντίλογος-Διάλογος με στόχο την πολυφωνία για την συμφωνία δηλαδή τον Κοινό Λόγο, προϋπόθεση για το κοινό καλό.
Συνέχισε, χωρίς δογματισμούς, αφού 'εθνικό, δηλαδή πατριωτικό είναι το αληθινό'.
Κώστας Λάμπος

Nik είπε...

Να είστε δυνατοί και με την βοήθεια του Θεού να συνεχίσετε το σπουδαίο έργο της ενημέρωσης. Σας παρακολουθούμε και μας ενημερώνετε. Καλή συνέχεια

Giota Houliara είπε...

Αγαπητέ Θάνο, καλημέρα και χρόνια πολλά. Εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευημερία στο διαδικτυακό σας χώρο.



Όπως σας είχα ενημερώσει και παλαιότερα το Geopolitics & Daily News που λειτουργεί σήμερα εδώ: https://geopolitics.iisca.eu/ και (www.geopolitics.cc)
έχοντας 4 πληρωμένα domains στο όνομα του ιδιοκτήτη του Αλέξανδρου Νίκλαν, δεν έχει καμία σχέση με τον κύριο Συμπερά και δεν είναι ιστολόγιο. Αλλά site που ανήκει στην εταιρεία ασφαλείας (κυβερνοασφάλεια και κυβερνοτρομακρατεία) του κυρίου Νίκλαν.
Παρακαλώ πολύ όπως διορθωθεί άμεσα η οποία αναφορά.


Eυχαριστώ!

Γιώτα Χουλιάρα
Editor in Chief
Open Source Intelligence Techniques
Correspondent Hellas FM (New York, USA)
Political Advisor
email: ghouliara@geopolitics.iisca.eu
web: www.geopolitics.cc

Φωτεινή Μαστρογιάννη είπε...

Συγχαρητήρια για την ποιοτική δουλειά σας και σας ευχαριστώ για την αναφορά στο όνομά μου. Εύχομαι μακροημέρευση τόσο σε εσάς όσο και στο ιστολόγιό σας. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από τέτοιες πνευματικές προσπάθειες. Να είστε καλά!

Λυκούργος Νάνης είπε...

Το ιστολόγιό σας αποτελεί έναν προμαχώνα Ορθοδοξίας και Ελληνισμού στους δύστηνους καιρούς μας και ένα ανάχωμα στην υπό των νεοταξιτών αναληφθείσα επιχείρηση ροκανίσματος των εθνικοθρησκευτικών μας ριζών.
Σας συγχαίρω για την τόσο ποιοτική δουλειά που κάνετε και σας εύχομαι για πολλά ακόμη χρόνια να αγωνίζεσθε με ιερό ζήλο και ζέση ψυχής για την Πατρώα Πίστη και το Έθνος μας.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Κατ΄ αρχή θα ήθελα από βάθους ψυχής να ευχηθώ στην συνεργαζόμενη έγκυρη πατριωτική ιστοσελίδα KOUKFAMILY και τους φίλτατους Θάνο και Εύη, όπως με επιτυχία συνεχίσουν να τιμούν ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και καλοτάξιδα να είναι τα εξαιρετικά άρθρα, που δημοσιεύουν σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι επιλεγμένα αξιόλογα άρθρα από εξαιρετικούς διαπρεπείς συγγραφείς, που όχι μόνο ενημερώνουν, αλλά και αφυπνίζουν τον ταλαίπωρο λαό μας, αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, που ζούμε και που η νέα … αταξία πραγμάτων και οι σειρήνες μας έχουν επιβάλει. Φτώχεια, ισοπέδωση ιερών και οσίων, αθεϊα, κατάπτωση της κοινωνίας, πολιτικός εκμαυλισμός, ασέβεια σε ότι είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ … κ.ά., ανάμεσα των οποίων η θρασύτητα πλέον όλων των επίδοξων ολετήρων παραχαρακτών της ένδοξης ιστορίας μας και τέλος οι απειλές και ιταμές διεκδικήσεις των βαρβάρων Τουρκομογγόλων κακών γειτόνων μας , που λόγω της ανοχής μας και της αδιαφορίας μας ,σε λίγο τίτλους ιδιοκτησίας, θα μας ζητήσουν για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, για τα νησιά μας, για τις θάλασσες μας, που από γένεσης τους ΕΛΛΗΝΙΚΑ ήταν, ακόμη και για τον αέρα, που αναπνέουμε, ως εάν τους τα «κληροδότησαν» οι βάρβαροι τους πρόγονοι κατακτητές εγκληματίες και καταπατητές… Γράφω τα πιο πάνω για να τονίσω ότι το KOYKFAMILY με πατριωτική επιμέλεια επιλέγει σοβαρότατα άρθρα, που εύτολμα θίγουν τα κακώς έχοντα, όσον αφορά τα πιο πάνω και που αυτονόητα μας διδάσκουν και νουθετούν ότι πρέπει να παραμείνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ ψυχή τε και σώματι και οι παρακαταθήκες των ένδοξων προγόνων μας, να γίνουν το ευαγγέλιο μας και εγχειρίδιο μας … ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ KOUKFAMILY KAI AYTO EYXOMAI NA ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ….
Με ιδιαίτερη εκτίμηση ο συνεργάτης σας συγγραφέας από Ελληνική Κύπρο.
Αντώνης Αντωνάς

Διαβιβάζω ευχές για καλή συνέχεια από συνεργάτιδα μου ερευνήτρια Μαρία Ρ. αλλά και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες μας, οι οποίοι ευχαριστούν, που πάντα τιμάτε με ευλάβεια τον πολύπαθο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της μικρής Ελλάδας Κύπρου.
Θα ήταν παράλειψη αν δεν ανέφερα ότι και οι σχολιογράφοι του KOUKFAMILY, συμπεριλαμβανομένου και του φίλου Θάνου, είναι όλοι μελετημένοι και τα σχόλια τους είναι καυστικά, αποστομωτικά και μοναδικά …

Τι ήδιστον; το επιτυγχάνειν.

Παναγιώτης Αποστόλου είπε...

Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀγαπητοί ἐν Χριστῷ ἀδελφοί, Εὔη καί Θᾶνε,

Σᾶς συγχαίρω γιά τήν προσπάθειάν σας καί σᾶς διαβεβαιῶ ὅτι τό εὐλογημένον αὐτό ἱστολόγιον ἀποτελεῖ ἕνα «λιμανάκι» Ὀρθοδοξίας καί Ἑλληνισμοῦ εἰς τό διαδίκτυον, γιά ὅσους ἔχουν ἀκόμη σώας τάς φρένας. Εὔχομαι ὁ Κύριος νά σᾶς ἔχῃ καλά στήν ὑγείαν σας, νά σᾶς εὐλογῇ καί νά σᾶς φωτίζῃ διά τήν καλήν συνέχειαν τοῦ ἀγῶνος σας.

ΦΩΤΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ είπε...

Ἀγαπητοί μου Θᾶνο καί Εὔη,
εὐχαριστῶ καί εὐγνωμονῶ τόν Τριαδικό μας Θεό, πού μᾶς ἀξίωσε νά γνωριστοῦμε καί νά συναντηθοῦμε στό ἡλιόλουστο καί καλόκαρδο διαδικτυακό σας ἀρχονταρίκι.
Εὔχομαι ἀπό τά βάθη τῆς καρδιᾶς μου νά σᾶς ἔχει γερούς καί δυνατούς ὁ Θεός, νά εὐλογεῖ τόν ἀγῶνα σας τόν διαδικτυακό ὑπέρ Πίστεως καί Πατρίδος καί νά χαρίζει πάντοτε στήν οἰκογἐνειά σας ὅλα Του τά ἀγαθά.


Μέ τιμή, ἀγάπη, εὐγνωμοσύνη καί σεβασμό
Φώτιος Μιχαήλ
ἰατρός

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Θάνο, συγχαρητήρια για το έργο σας. Σας εκτιμώ ως τον πιο συνετό και σεμνό ιστολόγο άποψη που την έχω εκφράσει πολλάκις και στον φίλο σας κ. Πάνο. Αν δεν ήταν και αυτές οι ομολογιακές και Πατριωτικές επάλξεις όπως η δική σας, δεν θα υπήρχαν αντιστάσεις στη κυβερνητική και εκκλησιαστική ασυδοσία. Ο Άγιος Τριαδικός Θεός να ανταμείβει τους κόπους σας με υγεία, χαρές και πνευματικότητα στην οικογένειά σας.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Damaskinos είπε...

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα! Με φώτιση, διάκριση, δύναμη, προσοχή, επιμονή και υπομονή! Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι της Ιστορίας. Το ιστολόγιό σας μπορεί να συλλάβει τα μηνύματα των καιρών και να συμβάλει ουσιωδώς στη χάραξη της ορθής πορείας του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Να έχετε την ευλογία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και την ευχή των προγόνων μας!

Χρήστος Κωνσταντινίδης είπε...

Εύχομαι Υγεία

Angel of Time είπε...

Χρόνια Πολλά φίλε Θάνο.
Σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις και να μπορείς να γράφεις!

Angel of Time

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μας κ. Θάνο, Η ιστοσελίδα σας KOUKFAMILY είναι κορυφαία, μεγάλη και επίπονη η διακονία σας. Το σύστημα φυμώνει την δυναμική αυτών των διαύλων. Αξιοποιήστε κάθε δυνατότητα δυναμικότερης παρουσίασης και εμβέλειας στο διαδικτυακό περιβάλλον προς όφελος των αναγνωστών σας με Ορθοδοξία και Ελλάδα.Συγχαρητήρια!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Ο Θεός εν τω βίω υμών.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Σοφία Παπανικολάου είπε...

Να είστε πάντα καλά και ο Θεός να σας δίνει πάντα έμπνευση και
πλούσιες πνευματικές αρετές, για να συνεχίζετε τον ιερό σας αγώνα!
Εύχομαι ολόψυχα η ιστοσελίδα να τα εκατοστήσει και να εμπνέει
πνευματικά όλο και περισσότερους αναγνώστες!
Καλό Σαββατοκύριακο, να είστε πάντα καλά και μαχητικός συν Θεώ!
Σ.

Λεωνίδας Κουμάκης είπε...

Χρόνια σας πολλά και καλά, με υγεία και πάντα μαχητικά για τον διαχρονικό Ελληνισμό.

Πᾶνος είπε...

Εὐχόμαστε ὁλόψυχα στὸ ἀδερφικό μας ἱστολόγιο koukfamily χρόνια πολλὰ γιὰ τὸν 14ετῆ ἀγῶνα του στὸν τομέα τῆς σωστῆς ἀκομμάτιστης καὶ ἔγκυρης ἐνημέρωσης.

Χαιρόμαστε ἰδιαίτερα γιὰ τὴν συνεργασία μας καὶ γιὰ τὴν ἀνιδιοτελῆ καὶ χωρὶς ἴχνος ἀνταγωνιστηκότητας στάση τοῦ φίλου καὶ ἀδερφοῦ Θάνου πρὸς τὸ ἱστολόγιο μας καὶ σὲ πολλὰ ἄλλα χριστιανικά, πατριωτικά, ἀφυπνιστικὰ ἱστολόγια.

Πάντοτε εἰλικρινής, συνεπὴς καὶ βοηθὸς σὲ ὅ,τι χρειαστήκαμε.

Καλὴ συνέχεια μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Θεοῦ στὸν κοινὸ ἀγῶνα ὑπὲρ πίστεως καὶ πατρίδος.

Πᾶνος - Ρόη ἀπὸ τὸ ἱστολόγιο ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι πατριώτες συνεργάτες του διαπρεπούς, αλλά ταπεινού συγγραφέα κ. Αντωνά, που ανήκουμε στην ομάδα εργασίας του, εν συνεχεία του ευχετήριοι μηνύματος του, προσθέτουμε και τις δικές μας ολόθερμες ευχές για επιτυχή συνέχεια.
Είμαστε η Μ.Ρ. από κατεχόμενη Κερύνεια ερευνήτρια, η Π.Β. Μικρασιάτισσα συγγραφέας, η Μ.Σ. θυγατέρα ήρωος ΕΟΚΑ από κατεχόμενη Αμμόχωστο, ο Κ.Κ. από κατεχόμενη Λύση Φιλόλογος-ιστορικός, ο Ρ.Κ. αγωνιστής ΕΟΚΑ, μαύρο πανί για τους Τούρκους, με ρίζες από Μικρά Ασία, ο Ι.Ν. από κατεχόμενη Κερύνεια ...

Ενδεχομένως κάποιοι να διερωτώνται, γιατί διατηρούμε την ανωνυμία μας ... Διευκρινίζουμε ότι ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ κανένα, αλλά οι πλείστοι από εμάς έχουν μερικούς εγκλωβισμένους επιζήσαντες συγγενείς με ίδια επώνυμα, τόσον στην Ελληνική Μικρά, όσον και στην κατεχόμενη Ελληνική Κύπρο και ο νοών νοείτω. Και ο κ. Αντωνάς από κατεχόμενη Αγία Μεσαορία κατάγεται. ΟΛΟΙ οι πιο πάνω θρήνησαν στενούς συγγενείς και φίλους ...

Όπως και το koukfamily θα συνεχίσουμε εύτολμα και επιθετικά άρθρα να επιμελούμαστε, για ανθέλληνες Εφιάλτες ένθεν κακείθεν και τους βαρβάρους και καυστικά σχόλια θα καταχωρούμε ενίοτε αποστομωτικά και "δι...ΑΠΡΕΠΗ" για απρεπείς ανθέλληνες και τους γενοκτόνους χασάνηδες και χασάππηδε, μεχμετζιήκ. Για εμάς ισχύει μόνο το "Τύμμα τύμματι τίσαι"...
Στο δια ταύτα ... ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ KOUKFAMILY εύτολμα να συνεχίσει το πατριωτικό του ιερό έργο και να τιμά πάντα ΟΡΘΟΕΔΟΞΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΎΠΡΟ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΆΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΕΙ. Με την συμπαράσταση του αδελφού Ελληνικού λαού σύντομα η Κύπρος τους βαρβάρους από τον Πενταδάκτυλο μας θα αποσείσει ... αντινάξει και εξαφανίσει ...
Αποτίωντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης για την συμπαράσταση του koukfmaily ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ... ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ...
Για ομάδα εργασίας
Μ.Ρ.
Οι πολλά βάλλοντες επιτυγχάνουσι πολλάκις.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρε Αθανάσιε!!

Να σκεφτείς ότι στις 49 παραπάνω θέσεις τις λίστας του Sync.gr, ήταν - αν όχι όλοι έμμισθοι - αλλά σίγουρα "ιστολόγια με χορηγό" και επαγγελματικές ιστοσελίδες!!

Οπότε, σίγουρα και ουσιαστικά η θέση του ιστολογίου βρισκόταν πολύ παραπάνω από την 50η θέση του Τοp 100.

Δύναμη, δύναμη, δύναμη!!

archanggelos.uriel

Κωνσταντίνος Βαρδάκας είπε...

Χρόνια πολλά αδελφέ Θάνο
Σε μέρες που πυκνώνει το σκοτάδι ευχαριστούμε το ιστολόγιο σας που δίδαξε ήθος, συνέπεια, ειλικρινή ομολογία και μαχητικότητα. Ευχαριστούμε γιατί έγινε σημείο αναφοράς και προβολέας Πνευματικός. Πλέον οι λόγοι περιττεύουν για να ζυγίσουν τους πόνους και τους κόπους σας. Ευχόμαστε ότι η μόνη αλήθεια και Ζωή, ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ να σας δώσει την δύναμη να συνεχίσετε.
Δρ.Κωνσταντινος Βαρδάκας

Θώμη Παριανού είπε...

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!!!

Νίκος Ταμουρίδης είπε...

Να είστε καλά και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε για το καλό της πατρίδας μας και του λαού της!
Χρόνια Πολλά! Καλή συνέχεια!

Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ

Πετροβούβαλος είπε...

Χρόνια πολλά, να είστε πάντα καλά και καλή συνέχεια!

Καθηγητής Γιώργος Πιπεροπουλος είπε...

Αγαπητοί μου Θάνο κσι Ευη καταθέτω δημοσίως τη χαρα μου για την 14η επέτειο των γενεθλίων σας εύχομαι να είστε πολυχρονοι ως οικογενειακό ενημερωτικό κσι Εθνιόυ προσανατολισμού ιστολόγιο κσι εγώ θα συνεχίσω να βλέπω τα άρθρα μου δημοσιευμένα εδώ. Χρόνια πολλά!

Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος είπε...

Θάνο και Εύη θερμά συγχαρητήρια για την 14η επέτειο των γενεθλίων του ιστολογίου σας και ειλικρινεις ευχές να τα εκατοστήσετε με αγάπη για τον συνάνθρωπο, υπεύθυνη ενημέρωση και Εθνικό προσανατολισμό. Εγώ θα συνεχίσω να στέλνω και να διαβάζω τις απόψεις μου στο ιστολόγιό σας. Χρόνια πολλά!

Μπουρη είπε...

Χρόνια πολλά ευλογημένα kαι θεοσδοτα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Θάνο πολύ χαίρομαι που το πνευματικό παιδί σου βρίσκει τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τους αναγνώστες σου και είμαι σίγουρη πως αυτό οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες που κάνεις για να διατηρήσεις την ποιότητα στην ενημέρωση. Σε ευχαριστώ που ακόμα με μνημονεύεις αν και σε έχω "εγκαταλείψει" τα τελευταία δύσκολα χρόνια λόγω της νέας δραστηριότητά μου αλλά σου υπόσχομαι πως θα επιστρέψω στην φιλόξενη γωνιά σου, μόλις ελευθερωθεί η πατρίδα μας. ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ. με την εκτίμησή μου ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

dermatas είπε...

Τίς κάλλιστες τών ευχών μου αγαπητέ Θάνο ! Υγεία, ψυχικές καί σωματικές δυνάμεις μέχρι να επαναφέρουμε τήν Ελλάδα στό βάθρο πού τής αρμόζει !!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Θάνο χρόνια πολλά για τη συμπλήρωση των 14 χρόνων στις επάλξεις κι εύχομαι από καρδιάς υγεία και πολλή δύναμη για τη συνέχεια καθώς δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα... Ολο και κάτι καινούργιο θα βρίσκουν για να βασανίζουν το λαό και να αυγατίζουν τις περιουσίες τους κι ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας μπλέξουν και σε κανένα πόλεμο με τους γείτονες...

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα
Ευχομαι οτι καλύτερο...
Καλή συνέχεια....

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

Αθανάσιος είπε...

14 χρόνια πάντα στην πρώτη γραμμή, μια εξαιρετική παρουσία στο διαδίκτυο.
14 χρόνια αγώνας για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία.
14 χρόνια αγώνας κατά της ΝεοΤαξικής λαίλαπας.
14 χρόνια με ήθος και συνέπεια.
14 χρόνια σε "διαβάζω" ανελλιπώς.

Εύχομαι πάντα επιτυχίες καλέ μου φίλε Θάνο.
(Ποσειδώνας)

Ευαγγελία Λάππα είπε...

Αξιότιμε κ. Θάνο,
χαίρετε

Εύχομαι μακροημέρευση και κάθε καλό για το ιστολόγιό σας.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη δημοσίευση των άρθρων που σας στέλνω.
Με εκτίμηση
Ευαγγελία Κ. Λάππα

Γεώργιος είπε...

Κύριε Θάνο σας Ευχαριστούμε για το έντιμο έργο που επιτελείτε!
Αυτά τα λίγα αλλά μάχημα αδέσμευτα ιστολόγια κρατάνε ακόμη.
Η μίσθαρνη δημοσιογραφία προσκύνησε και παραπληροφορεί.
Εύχομαι η εφευρετικοτητά σας με την σύνεση που σας διακρίνει να να επεκτείνεται την εμβελειά σας και την επισκεψιμότητα του ιστολογίου.
Προβάλλετε τα ιδανικά μας Ορθοδοξία και Ελλάδα αυτά που οι εθνομηδενιστές δεξιοί και αριστεροί πολεμούν.
Σας ευχαριστούμε γιά όλα, κάθε Ευλογία στά έργα σας.
Γεώργιος

ΜΑΓΔΑ είπε...

Χρόνια πολλά, φίλοι και συνοδοιπόροι!
Ο Θεός να σας οδηγεί και να σας φυλάει σε κάθε σας βήμα!
Φιλικά,
η συνεργάτης σας,
ΜΑΓΔΑ

αμφοτεροδέξιος είπε...

Από τότε μαζί σας.
Και για πάντα~
Συν Θεώ...

"αμφοτεροδέξιος" & οι "συν αυτώ"...

Economist είπε...

Ο Θεός να σας καθοδηγεί στο πατριωτικό ενημερωτικό έργο σας! Χρόνια πολλά!

Ν.Β. είπε...

Ἀγαπητοὶ ἀδελφοί, Θάνο καὶ Εὔη. Σᾶς εὐχαριστοῦμε γιὰ τὸν ἀγῶνα σας
καὶ τὴν ἐνημέρωσι ποὺ προσφέρετε. Ἐγὼ προσωπικῶς σᾶς εὐχαριστῶ ποὺ
ἐκτὸς ἀπὸ ἄλλα ἄρθρα μου ποὺ δημοσιεύσατε, δημοσιεύσατε καὶ τὸ:
"Self-tests στους μαθητές. Δεδομένα, κίνδυνοι, ανησυχίες, ερωτηματικά"
https://koukfamily.blogspot.com/2021/09/self-tests.html#

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κε. Θάνο, αας ευχαριστώ για τα ευγενέστατα μηνύματα ενημέρωσης που έχω την τιμή να λαμβάνω από εσάς. Μην με παρεξηγήτε που ενίοτε δεν απαντώ είναι λόγω αντικειμενικής δυσκολίας.
Όταν στο έγκριτο αγωνιστικό Ιστολόγιό σας όπως παρατηρώ, φιλοξενήτε και συνεργάζεστε με τους κορυφαίους λόγιους αρθρογράφους και επιστήμονας εγώ ο άσχετος τι να είπω και τι να λαλήσω;
Χαίρομαι που βλέπω ότι έχεις την συμπαράσταση και από άλλα επίσης καταξιωμένα ιστολόγια όπως η "Εθνέγερσις" του κ. Πάνου αυτό είναι δείγμα αποδοχής στο διαδικτυακό χώρο.
Επικαλούμαι όλες τις άγιες πλουσιοπάροχες ευχές που σού έδωσαν οι εκλεκτοί σου φίλοι και εύχομαι ο Θεός να σε χαριτώνει πανοικεί.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Θάνο και Σία,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ!!!

Πάντα φίλος
Δημοσθένης ο Μακεδών

Απολλοδωρος είπε...

Εύχομαι Υγεία, Δύναμη και να τα εκατοστήσετε!
Ευχαριστώ θερμά για την μνεία της μικρής συνεισφοράς μου.
Με δύναμη για την συνέχεια!

Παναγιωτης Μυργιώτης είπε...

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
Χρόνια Πολλά από τα τρίσβαθα της καρδιάς.
Η συμπλήρωση 14 χρόνων λειτουργίας σημαντικό λίαν γεγονός που επιφορτίζει με μεγαλύτερες ευθύνες.Αρχίζει η ενηλικίωση.Δεν είμαστε μωρά.
Είμαστε παιδιά, είμαστε νέοι με όνειρα και ελπίδες.
Νέοι με καρδιά παλλόμενη από Χριστό και Ελλάδα.
Είμαστε και θα παραμείνουμε Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
Ει ο Θεός μεθ ημών, ουδείς καθ ημών.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια,
δεν εγκαταείπουμε τον αγώνα.
Όσο χρόνο το επιτρέψει ο Κύριος.

Χρόνια Πολλά και ευλογημένα.
Ορθόδοξα και Χριστιανικά.
Πατριωτικά και Ελληνικά.

Μυργιώτης Παναγιώτης
Μαθηματικός
Κατερίνη

Κώστας Δημ Χρονόπουλο είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι Θάνο και Εύη ,
συμμετέχοντας στην επετειακή σας χαρά, σας εύχομαι να συνεχίσετε με επιτυχία,
για πολλές, πολλές δεκαετίες.

Φιλικότατα
Κώστας Δημ Χρονόπουλος

π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Χρονια πολλά, ευλογημένα και χαριτωμένα.
Σας ευχαριστούμε για τη σημαντική και σοβαρή διακονία σας.
Κουράγιο στον αγώνα σας.
Ο Θεός μαζί μας, να μας φωτίζει και να μας ελεήσει.
Εύχεσθε.
π. Αναστάσιος

yannidakis είπε...

Για μία ακόμη χρονιά, τα συναισθήματα παραμένουν τα ίδια. Χαρά και συγκίνηση για την πρόοδο και την διαχρονικότητα της γραφής και της παρουσίας σας.
Εύχομαι πολλές στιγμές δημιουργικής και παραγωγικής γραφής για το νέο χρόνο που πλέον διανύετε!

Christos Alexopoulos είπε...

Να τα εκατοστήσετε και σαν ιστολόγιο.
Είστε μια ορθόδοξη και πατριωτική ανάσα μέσα στο βόρβορο και την γέενα της Νέας Τάξης, που έχει κατακλύσει δυστυχώς και το Διαδίκτυο...

Χρήστος Αλεξόπουλος
sociologyalert

theo είπε...

Χρόνια πολλά!! Σας εύχομαι να μακροημερεύσετε, ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε τους αγώνες μέχρι την τελική νίκη του ελληνισμού!

Θεοφάνης Θ. Γκατζής
Οικονομολόγος
Κατερίνη

Unknown είπε...

Ευχές για παντοτινή διάρκεια σας. Και οπωσδήποτε μέχρι την απελευθέρωση της πατρίδας μας.
Ευριπίδης Μπίλλης

grizosgatos είπε...

Χρόνια πολλά εύχομαι! Ο αγώνας συνεχίζεται! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!
https://grizosgatos.blogspot.com/

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σας ευχαριστούμε όλους τους καλούς φίλους μας θερμά για τις ευχές σας και για την υποστήριξή σας.
Αληθινά η συμμετοχή σας στα σχόλια αυτής της επετειακής μας ανάρτησης ήταν συγκινητική και πρωτοφανής.
Ευχόμαστε κι ελπίζουμε του χρόνου τέτοια εποχή να είμαστε και πάλι όλοι μαζί να ανταλλάξουμε ευχές.
Αντευχόμαστε σε όλους σας και σε κάθε έναν ξεχωριστά υγεία κι ευλογία του Θεού.

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΟ - ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ
ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣ.- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ:

https://agapotinafpakto.wordpress.com/
https://nafpaktoserxomaste.wordpress.com/
https://nafpaktos-erxomaste.blogspot.com/
https://elamefora.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΚΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ
ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ,
ΕΧΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ!
ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!
ΜΥΡΙΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ!

ΕΥΑΝΘΙΑ Η ΣΑΛΟΓΡΑΙΑ ΤΗς ΠΑΤΡΑΣ

THE SECRET REAL TRUTH είπε...

Χρόνια Πολλά στο ιστολόγιο σας Θάνο και Ευη για τα 14 χρόνια!

Το The Secret Real Trurh εύχεται για τον αγώνα που δίνετε 14 χρόνια στο Ελληνικό διαδίκτυο, καλή δύναμη με υγεία.
Να είσαι καλά για την αναφορά στο ιστολόγιο μας που η google εδώ και ένα χρόνο έχει φιμώσει αναίτια. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να αφήσουμε 12 χρόνια δουλειάς αγώνα για την πνευματική αφύπνιση του Έλληνα στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσα από το Ελληνικό blogging.
Με το The Secret Real Truth δεν θα ξεμπερδέψετε τόσο εύκολα "κύριοι την Ν.Τ.Π. Και όπως λέει και ο εθνικός μας ύμνος "μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά.."

Χρόνια Πολλά λοιπόν ξανά Ελληνικά και Πατριωτικά, ευχαριστώντας σας για την τόσα χρόνια συνεργασία.
Καλό Αγώνα στο ιστολόγιο σας και καλή συνέχεια!!!
The Secret Real Truth

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.