26 Μαΐου 2024

Ο λοατκισμός ξεπαστρεύει τα δικαιώματα των γυναικών: Δικαστής στις ΗΠΑ έστειλε άντρα βιαστή ανηλίκων σε γυναικείες φυλακές, επειδή δήλωσε «γυναίκα»!

Η ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα άρχισε να παράγει παρανοϊκές δικαστικές αποφάσεις και να απειλεί άμεσα την κοινωνική επιβίωση της γυναίκας
 
Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης
 
Είναι ξεκάθαρη πραγματικότητα πλέον ότι το πρώτο και μεγαλύτερο θύμα του λοατκισμού είναι η γυναίκα και τα δικαιώματά της. Και ως προέκταση αυτής της πραγματικότητας, θυματοποιούνται και τα παιδιά. 
 
Στον «εμφύλιο» μετανεωτερικό πόλεμο μεταξύ λοατκισμού και νεοφεμινισμού, τα αφεντικά της Νέας Τάξης δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στο πρώτο. Διότι ο λοατκισμός έχει μαζικότερη δυνατότητα αλλοίωσης του ανθρώπου, σε σχέση με τον νεοφεμινισμό που αχρηστεύει κοινωνικά μόνο γυναίκες . Επομένως το «καταναλωτικό» κοινό είναι πολύ ευρύτερο για τα αφηγήματα του λοατκισμού. 
 
Αυτές οι δύο τάσεις μπορούν συνεργικά να μεγιστοποιήσουν την αποκτήνωση του ανθρώπου, αλλά δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν για πολύ καιρό σε αρμονία. Νομοτελειακά η μία τάση θα «καταβροχθίσει» την άλλη και μόνο μία θα απομείνει κυρίαρχη. Εν προκειμένω, μόνο ο λοατκισμός θα ορίζει τις «θηλυκότητες» και τις «ταυτότητες» της κοινωνίας. Και αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. 
 
Μπροστά στα μάτια μας διεξάγεται ένας ανελέητος πόλεμος ενάντια στη γυναικεία φύση, τα χαρίσματά της, τα προνόμια της, ακόμα – ακόμα απειλείται και η ίδια η επιβίωσή της. Για παράδειγμα, ο ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβιστής, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μας ενημέρωσε ότι δεν πρέπει να λέμε τη λέξη «γυναίκα», αλλά να λέμε «ο άνθρωπος με τη μήτρα», γιατί ενδέχεται να έχει κάποιος μήτρα που… δεν είναι γυναίκα. Η δε Πολιτεία ωθεί προς απαγόρευση τη λέξη «μητέρα», έκλεψε από τις γυναίκες τη μητρότητα (με το άθλιο νομοσχέδιο περί «γάμων») και προετοιμάζει τα πράγματα για να καθιερωθούν οι παρένθετες «κλωσσομηχανές». Στον γυναικείο αθλητισμό, εξακολουθούν εγχειρισμένοι άντρες που δηλώνουν «γυναίκες», να σαρώνουν πρωτιές εκμεταλλευόμενοι τα βιολογικά τους πλεονεκτήματα. 
 
Μία πρόσφατη είδηση που έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και μας δείχνει σε τι εφιαλτική πραγματικότητα ωθείται το γυναικείο φύλο. Η Αμερικανίδα δικαστής Sarah Netburn, υπέρμαχος της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας και εκλεκτή του Τζο Μπάιντεν, έστειλε έναν καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων σε γυναικείες φυλακές, επειδή αυτοπροσδιορίστηκε ως… γυναίκα! 
 
Ο διεστραμμένος παιδεραστής ονομάζεται William McClain, έχει ύψος 1.90, έχει διατηρήσει τα γεννητικά όργανα του βιολογικού φύλου του και απλά άλλαξε το όνομά του σε July Justine Shelby, δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί να μεταβεί σε ανδρικές φυλακές. Και η δικαστής Sarah Netburn, προφανώς ταγμένη στην παρανοϊκή ιδεολογία του λοατκισμού, ικανοποίησε το αίτημα του βιαστή και τον έστειλε να εκτίσει την ποινή του δίπλα σε γυναίκες κρατούμενες! 
 
Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι αυτή την ελεεινή απόφαση την πήρε μια γυναίκα, που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι πιο ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν γυναίκες. Κι όμως δεν ευαισθητοποιήθηκε για τις πραγματικές γυναίκες (τις κρατούμενες), αλλά για ένα καταδικασμένο γομάρι 2 μέτρων που «ρευστοποιήθηκε» προς το συμφέρον του. Δείγμα και αυτό της ακραίας πλύσης εγκεφάλου που προκαλεί ο λοατκισμός. 
 
O βιαστής ανηλίκων δήλωνε άντρας τον καιρό που έκανε τις φρικιαστικές πράξεις του (βρέθηκε ένοχος για βιασμό ενός 9χρονου αγοριού και ενός 17χρονου κοριτσιού), αλλά αντιμετωπίζοντας τη βεβαιότητα της φυλάκισης, άρχισε να αισθάνεται… γυναίκα. Η δε Sarah Netburn απεφάνθη ότι ο βιαστής παιδιών ήταν πλέον «νηφάλιος και απολύτως θηλυκός» όταν διατύπωσε το αίτημα να πάει σε γυναικείες φυλακές, ενώ βιολογικά είναι άντρας. 
 
Φανταστείτε να είστε κάποιος που έχει μια αδερφή, μια μητέρα, μια σύζυγο ή μια κόρη στη φυλακή και ένας δικαστής να αποφασίζει να στείλει δίπλα τους έναν κατά συρροήν βιαστή που το μόνο που έχει αλλάξει επάνω του είναι να κάνει γυναικείο το όνομά του. 
 
Η ιδεολογική διαστροφή μιας λειτουργού της δικαιοσύνης, παραβίασε το δικαίωμα στην ασφάλεια που έχουν εκατοντάδες φυλακισμένες γυναίκες, προκειμένου να κάνει το χατίρι σε ένα κτήνος. Μόνο και μόνο επειδή η ατζέντα που οικειοποιήθηκε το κτήνος υπερισχύει. Μόνο και μόνο επειδή η δικαστής υπηρετεί την προσωπική της ιδεοληψία, η οποία μετατρέπεται πλέον σε κρατικό και υπερεθνικό δόγμα. 
 
Ένα δόγμα σύμφωνα με το οποίο βιάζεις ως άντρας και τιμωρείσαι ως «γυναίκα». Είσαι άντρας και μεγαλώνεις ξένα παιδιά ως «γυναίκα», απολαμβάνεις επιδόματα μητρότητας ως «γυναίκα», αποφεύγεις τη στράτευση ως «γυναίκα», επιβάλλεις την παρουσία σου σε όλα τα μέσα ως «γυναίκα», καταπατάς τα δικαιώματα των γυναικών ως «γυναίκα», παραβιάζεις την ιδιωτικότητα των γυναικών ως «γυναίκα» (σε αποδυτήρια, δημόσιες τουαλέτες, καταστήματα κλπ). 
 
Τα πράγματα οδηγούνται έτσι ώστε ο κάθε ψυχανώμαλος άντρας που θα σφετερίζεται την ταμπέλα της «γυναίκας» ή του «ρευστού φύλλου», θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε ατελείωτα «χαρέμια» από υποψήφια θύματα, γυναίκες απροστάτευτες δηλαδή που το ίδιο το κράτος τις οδηγεί στα δίχτυα των βιαστών. 
 
Όλα αποτέλεσμα μιας τυραννικής ψυχοπάθειας, μιας επιβαλλόμενης σατανοκίνητης ατζέντας που διαλύει όλα τα λογικά, τα φυσικά και τα νομικά όρια που εντός τους αναπτύχθηκε ο ανθρώπινος πολιτισμός. 
 
Καιρός να καταλάβουν οι γυναίκες σε τι κιμαδομηχανή τις οδηγεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Οι πραγματικοί κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν είναι πολύ βαθύτεροι από ευτελείς αντιπερισπασμούς, όπως το αίτημα να καθιερωθεί ο όρος… «γυναικοκτονία» (λες και η γυναίκα είναι κάτι ξεχωριστό από τον άνθρωπο). Η προστασία της γυναίκας δεν θα επιτευχθεί με το να αποστασιοποιηθεί ακόμα περισσότερο από τον άντρα, αλλά με το να ξαναενωθεί μαζί του ως μία γροθιά στο σύστημα, αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα και τη συμπληρωματικότητα των 2 βιολογικών φύλων. 
 
Γιατί εδώ μιλάμε πλέον για οντολογική εξαφάνιση της γυναίκας από το ίδιο το σύστημα.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.