25 Μαΐου 2024

ΜΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Ή ΘΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ.

Γράφει ο Δαναός
 
 
Ο άνθρωπος όταν τελειώνουν τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του, σκεπτόμενος το μέλλον αποφασίζει να μπεί στον αγώνα της τίμιας επιβίωσης, εάν δεν είναι από τα γεννοφάσκια του η μοίρα και η ζωή του προδιαγεγραμμένη από την πλούσια οικογένεια του, με τον όποιο τρόπο ή όπως βλέπουμε τα βλαστάρια των επωνύμων πολιτικών να μεγαλώνουν από νήπια με πτυχίο πολιτικής καριέρας!
 
Στην πορεία των σκαμπανεβασμάτων και των κυμάτων της ζωής του, χτίζει εργασία, καριέρα, οικογένεια, υποχρεώσεις, κοινωνικές σχέσεις και γενικά ίσως αποκτά περιουσία και αγαθά με ιδρώτα αγώνα και μάχες στην αρένα της ζωής.
Όλα καλά μέχρις εδώ.
 
Στην ρουλέτα της ύπαρξής μας υπάρχουν στην ουσία ΣΤΙΓΜΕΣ χαράς γλεντιού και καλοζωίας.
Σε αντίθεση με τους μεγαλύτερους χρόνους από προβλήματα, αρρώστιες και αναρίθμητες άλλες αιτίες στεναχώριας ή και απώλειας αγαπημένων.
ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ!
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΦ!!
 
Όσα δεν φέρνει ο χρόνος φέρνει το δευτερόλεπτο.
Από τα ανώγεια στα κατώγια από δήμαρχος κλητήρας.
 
ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ...!!!
Η γνωστή κινηματογραφική παλιά ατάκα.
 
Ξαφνικά με αιτία που δεν προβλεπόταν κάποιοι σου κάνουν την ζωή κόμπο, χωρίς να φταίς εσύ.
Γιατί έχουν την δύναμη τα μέσα και τις κλίκες τους.
Ε! Τότε θα φανεί η αξία, η αξιοπρέπεια σου, η μάχη σου.
Να έχεις την δύναμη αν χάσεις όσα δημιούργησες, να τα ξανά αποκτήσεις έστω και λιγότερα.
Αν πάλι δεν θα μπορέσεις από λόγους που δεν ελέγχεις, τότε θα έχεις σώσει τουλάχιστον την ψυχή σου.
Να συνεχίσεις με ότι ακόμα σου μένει με το κεφάλι ψηλά, με ματιά σπαθί, με πίστη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημιουργό σου που ακόμα υπάρχεις.
ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΞΕΙΣ....
 
ΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
ΚΑΙ Η ΘΕΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΠΑΛΙ.
 
Για την σημερινή παρέα μας.
Υγεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ μου σε όλους σας. 



Share

13 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ''ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ''.
ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΧΑΡΕΣ Κ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ , ΔΕΣΙΜΟ ΘΗΛΕΙΑΣ.
Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ... ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ζωη δεν ειναι για χορταση...εχει αρχη, μεση και τελος! Εμεις οι καποιας ηλικιας πλησιαζουμε προς το τελος! Το κυριο ειναι να εχουμε την συνειδηση μας ησυχη!

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑΠΕΙΝΕ ΓΙΩΡΓΗ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ...
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΤΩΧΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑ, ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ... ΕΤΣΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΝΟΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. Πιθανόν να δημοσιεύθηκε στο Εκκλησία on line.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ....
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ..... Αυτούσιο.
"Ο Κύριος, εξορίζοντας τον άνθρωπο από τον παράδεισο, τον τοποθέτησε απέναντι του στη γη, προκειμένου να τον βλέπει διαρκώς.

Έτσι, διατηρώντας τόν πόθο καί την ελπίδα της επιστροφής στον παράδεισο, θα πενθούσε αδιάλειπτα μέ μετάνοια.

Η τοποθέτηση του Αδάμ ακριβώς απέναντι από τον παράδεισο φανερώνει ότι του δόθηκε ζωηρή ανάμνηση του τόπου της τρυφής. Του τον υπενθύμιζε, άλλωστε, η γη μέ τις ομορφιές της, ομορφιές πού διατηρήθηκαν ως έναν βαθμό καί μετά την αλλοίωσή της από την κατάρα του Θεού.

Η γη ορίστηκε τόπος μετάνοιας γιά τούς πρωτοπλάστους καί γιά όλο το ανθρώπινο γένος, πού θα προερχόταν απ’ αυτούς. Η επίγεια ζωή κάθε άνθρωπου είναι καιρός πού του δόθηκε γιά μετάνοια. Όλη η ανθρωπότητα πάνω στη γη πρέπει να είναι βυθισμένη σε μετάνοια καί σε απαρηγόρητο πένθος.

Κανείς μας δεν πρέπει να προσκολλάται καρδιακά στα υλικά πράγματα του πρόσκαιρου τούτου κατοικητήριο μας πρέπει να συλλογίζεται διαρκώς την επουράνια πατρίδα μας, επιδιώκοντας μ’ όλες του τίς δυνάμεις την επιστροφή σ’ αυτήν.

Ο κόπος καί η κακοπάθεια είναι οι απαραίτητοι σύντροφοι της μετάνοιας, αλλά καί οι γονείς της ταπεινοφροσύνης, γι` αυτό πρέπει να κυριαρχούν στήν επίγεια ζωή μας, όπως όρισε ο Θεός.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξεχνά ποτέ τά λόγια του Κυρίου: «Μέ τον Ιδρώτα του προσώπου σου θα τρως τό ψωμί σου» —όχι μόνο τό υλικό άλλά καί τό πνευματικό ψωμί.

Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξεχνά ποτέ ότι στη γη είναι πρόσκαιρα εξόριστος, ότι κι αυτός είναι γη, είναι χώμα, καί ότι πρέπει να επιστρέφει στη γη, από την οποία προήλθε.

Του τό θυμίζουν διαρκώς όλα όσα βλέπει καί βιώνει —οι αλλεπάλληλες καί ποικίλες συμφορές, ο πόλεμος μέ την προσωπική του κακία, ο πόλεμος μέ την κακία των άλλων ανθρώπων, ο πόλεμος μέ τά στοιχεία της φύσεως,ο πόλεμος μέ τη γή, πού, όντας καταραμένη εξαιτίας του, μόνο μέ αιματηρό μόχθο καί ιδρώτα υποτάσσεται σ’ αυτόν.

Του τό θυμίζουν, επίσης, οι αδελφοί του, πού τούς άρπαξε ο αδυσώπητος θάνατος, τον ένα πίσω από τον άλλον. Από τη γη του επιτράπηκε να χρησιμοποιεί μόνο τα απαραίτητα γιά την πρόσκαιρη ζωή του, όχι τα περιττά, πού απομακρύνουν τή σκέψη από την αιωνιότητα.

Όλοι οι δίκαιοι της Παλαιάς Διαθήκης, μέ πρώτον τον Αδάμ, έζησαν στη γη έτσι πως καθόρισε ο Θεός, σαν σε χώρα εξορίας, πένθους καί μετάνοιας, τρέφονταν μέ την ελπίδα της λυτρώσεως κι έβλεπαν μέ τα μάτια της πίστεως την αιωνιότητα.

«Περιπλανήθηκαν», λέει γι’ αυτούς ο απόστολος, «ντυμένοι με προβιές καί κατσικίσια δέρματα, έζησαν μέ στερήσεις, υπέφεραν καταπιέσεις, θλίψεις καί κακουχίες —ο κόσμος δεν ήταν άξιος να έχει τέτοιους ανθρώπους—, πλανήθηκαν σε ερημιές καί σε βουνά, σε σπηλιές καί σε τρύπες της γης. Όλοι αυτοί είχαν την καλή μαρτυρία της πίστεώς τους, όλοι πέθαναν μέ εμπιστοσύνη στον Θεό, χωρίς να λάβουν την εκπλήρωση των υποσχέσεων απλώς τίς είδαν από μακριά, τις εγκολπώθηκαν καί ομολόγησαν ότι είναι ξένοι πάνω στη γη καί περαστικοί απ’ αυτήν» Αναδημοσίευση

ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ....
Α.Α.
"Η ταπείνωση προηγείται της δόξας και ο εγωισμός της καταστροφής" [Παλαιά Διαθήκη]
“Εί τις θέλει πρώτος είναι, έσται πάντων έσχατος και πάντων διάκονος” [Μαρκ. θ’35]
“Εισιν έσχατοι οί έσονται πρώτοι, και εισί πρώτοι οί έσονται έσχατοι” [Λουκ. ιγ’30]


ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος είπε...25 Μαΐου, 2024 19:37

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΑΣ , ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ .
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ .
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΦΙΛΕ ;;;
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ .
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Γιωργο οι απαντησεις σου ειναι παντα τρομερα ευστοχες! Ποιεις ηθος και σ'ευχαριστω απο καρδιας! Spy.Spy

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 25 Μαΐου, 2024 21:41
ΜΕ ΚΟΜΠΛΑΡΕΣ !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ SPY.SPY

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ:
Γηράσκω αεί διδασκόμενος και ερανιζόμενος τις διδαχές του Ιερού σοφίας Ευαγγελίου μας και της ένδοξης μας ιστορίας. Κατά τα άλλα εγώ είμαι ένας απλός δι-ΑΣΗΜΟΣ συγγραφέας και ενίοτε δι-ΑΠΡΕΠΗΣ με απρεπείς και ασεβείς όσον αφορά θείο λόγο ...
Καλό βράδυ φίλε.

periklis είπε...

Γιώργη, όπως πάντα εύστοχος και μεστός ...
Οι πιό παλιοί μάθαμε να περνάμε με λίγα, και ζήσαμε στερήσεις, αλλά είχαμε το χαμόγελο και την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Τώρα που πλησιάζει το "τέλος", καταντήσαμε απλώς να ελπίζουμε ότι θα καταφέρουν τα παιδιά μας να επιβιώσουν από την λαίλαπα την οποία εξαπέλυσαν οι γνωστοί.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν την καταστροφή της ανθρωπότητος.
Να είσαι καλά αδελφέ μου, και ελπίζω να προλάβω και άλλο άρθρο σου ...

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ .....ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Κ ΑΞΙΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ periklis

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ ...ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ .... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Ή ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ !!!
ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ Κ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΤΩΡΑ ΕΔΩ Κ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΑΛΛΟΥ !!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΑΝΝΑ ΠΑΟΚ είπε...

Όσα ΜΠΡΑΒΟ και να σου πω, δεν φτάνουν για την αποτύπωση των σκέψεων αυτών. Βρίσκεις πάντα ''κέντρο''! ΑΞΙΟΣ Γιώργο μου! Η ζωή μας είναι μια φούσκα που μπορεί να σκάσει οποιαδήποτε στιγμή. Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα......Τα υλικά αγαθά είναι αναλώσιμα ούτως ή άλλως. Η ποιότητα και η εξέλιξη της ζωής μας σαφώς δεν είναι πάντα στο δικό μας χέρι, όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα ζόρια μας είναι επιλογή μας. Επιλέγουμε όπως πολύ σωστά ανέφερες να πορευόμαστε με Πίστη και ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΨΗΛΑ! Μας ''χτυπάνε'', πέφτουμε και ξανασηκωνόμαστε πιο δυνατοί. Ανυποχώρητοι στα δικά τους πρέπει και θέλω. Με γνώμονα μόνο Το Θέλημά Του, γιατί Εκείνος ξέρει καλύτερα.....ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ! Ευχαριστώ Δαναέ μου, να είσαι πάντα μα πάντα καλά και συνέχισε έτσι! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΝΑ ΠΑΟΚ
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΙΣΙΟ Κ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΣ Κ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.