28 Μαΐου 2024

ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

Του Αντώνη Παπαντωνίου
Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α.)-Νομικός
 
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.
 
Επειδή σύντομα θα πραγματοποιηθούν «Εκλογές» για το ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ θεωρώ χρήσιμο και αναγκαίο να αναφερθώ στην Ευρωπαική Ένωση, εξαιρετικά συνοπτικά, για να βοηθήσω να κατανοήσετε τι είναι αυτό που σας καλούν να πάτε να ψηφίσετε δεδομένου ότι είναι ένα «ΟΡΓΑΝΟ» αυτής της, κατά την άποψή μου, «Εγκληματικής Οργάνωσης».
 
1.- Η προπαρασκευαστική καθοριστική συνάντηση για την δημιουργία της ΕΟΚ έγινε στη Μεσίνα της Σικελίας 1-3/6/1955 και έμεινε στην Ιστορία ως η «Συνάντηση των Έξι», που ήταν οι: Gaetano Martino Μέλος του Φασιστικού Κόμματος του Μουσολίνι και διοργανωτής, Antoine Pinay, Μέλος του «Εθνικού Συμβουλίου του Vichy, Joseph Bech, Λουξεμβούργιος, Δικηγόρος Αναπληρωτής Πρόεδρος Δεξιού Κόμματος, Willen Beyen, Ολλανδός με Νομικές Σπουδές στέλεχος Επιχειρήσεων, Phllips, Unilever Τραπεζίτης με διάφορα Πολιτικά Αξιώματα, Paul-Henri Spaak, Βέλγος Σοσιαλδημοκράτης με Νομικές Σπουδές και ο πρώτος Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κατά την Ίδρυσή του και τώρα ο ΕΚΤΟΣ και Φαρμακερός: WALTER HOLLSTEIN, Καθηγητής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, Γερμανός. 
 
2.- Το 1938 ο Χίτλερ με τον επικεφαλής του Νομικού του Γραφείου Walter Holltsein σε συνάντηση με τον Μουσολίνι στη Ρώμη ετοιμάζουν το Σχέδιο για την λειτουργία της Ευρώπης μετά την κατάληψή της από τον ΑΞΟΝΑ. 
 
Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ Walter Hollstein, που μεταξύ άλλων προβλέπει: 
 
α.- Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ).!!!!! 
β.- Κοινούς Δασμούς!!!!!! 
γ.- Κοινό Νόμισμα!!!!!!!! 
δ.- Κοινό Υπουργείο Οικονομικών!!!!!! 
 
3.- Το 1945 στη Δίκη της ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ο Walter Hollstein καταδικάζεται σαν Εγκληματίας Πολέμου σε πολυετή Κάθειρξη. Αποφυλακίζεται άμεσα με παρέμβαση των Η.Π.Α. και αναλαμβάνει Επίτροπος Εξωτερικών (Υπουργός) στην πρώτη Κυβέρνηση Αντενάουερ (Στρατηγού του Χίτλερ) και στη συνέχεια αναλαμβάνει ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΟΚ για δύο συνεχείς θητείες 1957-1966 
 
4.- Ο Walter Hollstein 1949 έχρισε Δόκτορα και Καθηγητή των Νομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης τον Carl-Friedrich Ophuels στη συνέχεια τον διόρισε Πρέσβη της ΟΔΓ στις Βρυξέλλες. Ο εκλεκτός του αυτός και δεξί του χέρι ήταν Χιτλερικός Δικαστής επί των Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας που σε λίγο, στις 17-4-1957, ο «Πολιτικά Αξιόπιστος» αυτός Ναζί κατά το Εθνικοσοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα της Γερμανίας, έγγραφό του από 31-7-1943, Μέλος του Ναζιστικού Κόμματος από την 1-5-1933 μέχρι το 1945, με αριθμό Μέλους 2399061, θα γίνει ο Ιδρυτής του Ευρωπαικού Δικαστηρίου, που είναι το Ανώτατο Δικαστήριο της Ευρωπαικής Ένωσης!! 
 
5.- Αυτή η Ευρωπαική Ένωση σήμερα, μέσω των εδώ υποτακτικών της, σου επέβαλε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με τον «Ν»3845/8-5-2010 και ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΟΧΗ με τον «Ν» 4336/14-8-2015- ΦΕΚ 94Α(ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014) με αποτέλεσμα την Οικονομική και Κοινωνική εξαθλίωση και υποθήκευση όλης της κινητής και ακίνητης Εθνικής αλλά και Προσωπικής Περιουσίας των Πολιτών. 
 
6.- Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ είναι απλά ένα προπέτασμα Δημοκρατικό για την Εξαπάτηση των Λαών και απλώς συζητά και έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα η σε ορισμένα δευτερεύοντα ζητήματα συναποφασίζει γιατί ΔΕΝ αποφασίζει. Οι Αποφάσεις παίρνονται από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!!! 
 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ 
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ………. 
 
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:
 
1.- «ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ».
Paul Antony Taylor, Άγγλος, Alecksandras Niedzwiecki , Πολωνή, Matthia Rath, Γερμανός, August Kowalezyk, Πολωνός.
1η Έκδοση, 2011 Dr Rath Health Foundation
NL-6400 AR Heerlen(Ολλανδία) 
2.- ΖΩΗ..
 
26-5-2024 
 
Αντώνης Παπαντωνίου
Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός 
 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.