19 Μαΐου 2024

«Ο αιώνας αυτός είναι ο αιώνας της επιστροφής των άσωτων και παραστρατημένων στον Μεγάλο μας Πατέρα!»

«Ο αιώνας αυτός είναι ο αιώνας της επιστροφής των άσωτων και παραστρατημένων στον Μεγάλο μας Πατέρα!» 
 
Γράφει ο π. Ανανίας Κουστένης
 
«Οι άνθρωποι κουράστηκαν με όλων τα καμώματα και προσωπικά ο καθένας με τα δικά του. Γιατί μας κουράζει το κακό, μας κουράζει ο κακός, μας κουράζει η ανομία. 
 
Και φτάνουμε στο σημείο που είχε φτάσει κάποια φορά και ο Προφητάναξ Δαυίδ και έλεγε:
Ἀπηνήνατο παρακληθῆναι ἡ ψυχή μου 
 
Δεν θέλω ούτε να παρηγορηθώ, με τίποτε, με τίποτε !!!
Και πολλοί συνάνθρωποι μας τι λένε; 
 
Θέλω το βράδυ που κατεβάζω τα σκουπίδια να αφήσω τον εαυτό μου με τα σκουπίδια να τελειώνω….
Τα έχετε ακούσει, τα έχω ακούσει, όλοι τα λένε. 
Γι αυτό ακριβώς, Όπου επλεόνασε η αμαρτία υπερπερίσευσε η Χάρις. 
 
Ο αιώνας αυτός, είναι ο αιώνας του Θεού!!!
Ο αιώνας της Εκκλησίας!!!
Ο αιώνας της μετανοίας!!!
Ο αιώνας της προκλητικής Αγάπης Του Θεού!!!
Ο αιώνας της επιστροφής των άσωτων και παραστρατημένων στον Μεγάλο μας Πατέρα. Στην Αγία μας Εκκλησία που είναι η αγκαλιά Του Χριστού!!! 
 
Όλοι μία αγκαλιά θέλουμε, όλοι μία αγκαλιά γυρεύουμε, λοιπόν αυτή η αγκαλιά είναι του Χριστού.
Ο οποίος την στήνει στα τρίστρατα της ζωής μας και στα αδιέξοδα περιμένει. 
 
Και τότε απελπισμένοι από όλους και από όλα και από τον εγωιστή εαυτό μας πέφτουμε στην αγκαλιά Του Θεού, τουλάχιστον οι καλοπροαίρετοι, άνευ όρων και ορίων και παραδινόμαστε στην αγάπη Του Θεού και αυτό είναι θαύμα!!! 
 
Δεν αφήνει τον κόσμο Του ο Θεός, δεν αφήνει ο Χριστός, μας έχει πληρώσει με το Αίμα Του και τη ζωή Του και του λείπουμε.»
 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΙΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΩΤΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΩΤΟΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ, ΠΟΥ Ως ύες βορβόρων ήδονται μάλλον ή καθαρό ύδατι. (Ύες=γουρούνια)
Απόσπασμα.
ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ:
Υπάρχει ποινή χειρότερη από το θάνατο; Ναι, είναι ο θάνατος χωρίς ελπίδα ανάστασης επειδή κάποιος έχει διαπράξει ασυγχώρητη αμαρτία. Ο Ιησούς είπε ότι υπάρχει ένα είδος αμαρτίας η οποία «δεν θα συγχωρηθεί».—Ματθαίος 12:31.

Όταν Ξεπερνιούνται τα Όρια της Μετάνοιας
Η προειδοποίηση του Ιησού αναφερόταν στην εκούσια και σκόπιμη «βλασφημία εναντίον του πνεύματος». Δεν υπάρχει απαλλαγή από αυτό το είδος αμαρτίας, «ούτε σε αυτό το σύστημα πραγμάτων ούτε σε εκείνο που πρόκειται να έρθει», όπως πρόσθεσε ο ίδιος. (Ματθαίος 12:31, 32) Οι ένοχοι τέτοιας αμαρτίας δεν θα αναστηθούν.
Μεταξύ αυτών όπως αυτό συμβαίνει στη σημερινή μας εποχή και είναι επίκαιρο, θα είναι αυτοί μου μολύνουν ψυχή και σώμα … δηλ. οι ερμαφρόδιτοι, οι τραβεστί, οι ουδέτεροι (ΝΕΜΟ) κ.ά.
Παρένθεση.
το πρώτο κεφάλαιο της Αγίας Γραφής περιγράφεται η αυγή της Δημιουργίας. Το ανθρώπινο γένος δημιουργήθηκε εξαρχής από τον Θεό σε δύο φύλα με σεξουαλική συμπληρωματικότητα. “Δημιούργησε, λοιπόν, ο Θεός τον άνθρωπο σύμφωνα με τη δική του εικόνα, κατ’ εικόνα Θεού τον δημιούργησε, τους δημιούργησε άντρα και γυναίκα” 2 (Γένεση 1:27).
Γι’ αυτόν το λόγο θα εγκαταλείπει ο άντρας τον πατέρα του και τη μητέρα του και θα ενώνεται με τη γυναίκα του· θα ενώνονται σε μία σάρκα 3 (Γένεση 2:24).
Στο Λευιτικό, το τρίτο βιβλίο της Αγίας Γραφής, ο Θεός παραδίδει λεπτομερείς λειτουργικές και ηθικές διατάξεις για τον λαό Του. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και μια απερίφραστη αποδοκιμασία των ομόφυλων σεξουαλικών πράξεων.
Δεν πρέπει να πλαγιάσεις με άντρα όπως πλαγιάζεις με γυναίκα, είναι βδελυρό 8 (Λευιτικό 18:22).
Και για να μην υπάρχει αμφιβολία, λίγο παρακάτω το επαναλαμβάνει:
Αν κάποιος συνευρεθεί με άντρα όπως με γυναίκα, διαπράττουν και οι δύο πράξη βδελυρή 9 (Λευιτικό 20:13).
Το σεξ μεταξύ αντρών περιγράφεται στις διατάξεις αυτές ως κοίτη μετ’ άρσενος ή αρσενοκοιτία και χαρακτηρίζεται ως βδέλυγμα και ισχυρό παράδειγμα προς αποφυγή. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ξεκάθαρη αποδοκιμασία των ομοσεξουαλικών πράξεων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων παραγόντων.
Στη διδασκαλία του, ο Απόστολος Παύλος ξεκαθαρίζει ότι οι ομοσεξουαλικές πράξεις είναι πράξεις αντίθετες στη φύση και σύμπτωμα της απομάκρυνσής μας από τον Θεό.
Στη θέση της αλήθειας του Θεού έβαλαν το ψέμα. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πάθη: Οι γυναίκες αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες· το ίδιο και οι άντρες· άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίστηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί μ’ αρσενικούς, και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους 12 (Ρωμαίους 1:25-27).

Σημ. Για τους … ουδέτερους ομοφυλόφυλους τους λεγόμενους ΝΕΜΟ ερανίζομαι εξαιρετικό σχόλιο φίλου μου …..και αφορά τον ουδετερόφυλο , που έλαβε το πρωτείο στην αισχρή EUROVISION και άνοιξε τον δρόμο για «αναγνώριση» ακόμη ενός ανώμαλου φύλου …
Δυστυχώς ακόμα και έγκυρα σαιτ ξεφτιλίζονται αποκαλώτας τον ψυχασθενή κακόμοιρο ανδρα ως ουδέτερου φύλου.
Σε τι κατάντημα έχουμε φτάσει επιτέλους;
Να σεβώμαστε την άποψη που έχει κάποιος διαταραγμένος για τον εαυτό του, από την άποψη που εχει ο Θεός γι αυτό.ν.
Φυσικά όλα είναι μια υποκρισία νεοταξιτική, διότι αν ο άνθρωπος κάνει κάτι κόντρα στα όσα προωθει η ΝΤ, τότε αμσέως εξαφανίζεται το υποτιθέμενο φιλελεύθερο προσωπείο και εμφανίζεται το πραγματικό απόλυτα χουντικό και εγκληματικό προσωπείο τους....
Πόση αλήθεια είχε ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν όταν έγραφε ... Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ.....

Αν ρωτήσεις ένα αθώο μικρό παιδάκι για τον κ. Nemo αμέσως θα σου πει: Αυτός είναι ένας άντρας και δεν ξέρω γιατί φοράει φουστάνια....
Μάλλον παριστάνει την γυναίκα....

Σε ολόκληρο το πανηγυράκι της ανωμαλίας δεν βρέθηκε ένας να πει την αλήθεια....
Α.

Ανώνυμος είπε...

Το σχολιο ειναι το κομματι του παζλ που ελειπε απο το εξαιρετικο αρθρο.
Κωνσταντινα

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.