5 Ιουνίου 2021

ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΩ - ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑ - ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΩ

Γράφει ο Δαναός
 
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΩΝΙΤΣΕΣ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΑΜΗΧΑΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΒΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΓΙΝΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ!! 
Μένει να διαπιστώσουμε τους αγοραστές, ελπίζοντας ότι δεν θα κρατάνε δρεπάνι. 
 
Ναι ξέρω ...μάλλον θα κουνάτε το κεφάλι με οίκτο και θα σκέφτεστε πάει αυτός λάλησε. 
Εντάξει δεν είμαι και τελείως στεγανός σε όλα αυτά όλο αυτόν τον καιρο, το παλεύω όπως όλοι μας που ακόμα δεν το έχουμε κάψει τελείως.
 
Θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω τον τίτλο.
Εάν κάποιος εισαχθεί στο τρελλάδικο έχει κάποια περιθώρια να γίνει καλύτερα σε εύλογο χρονικό διάστημα... θα πάρει εξιτήριο έστω και με δίπλωμα τρελού.
Αν όμως οι "θεραπείες" είναι πολυμορφικές με σχεδιασμό αρρωστημένο και με πολλά σκαμπανεβάσματα, μάλλον ο ασθενής παραδίδεται στην τύχη που άλλοι του ορίζουν. 
 
Κάτι τέτοιο συμβαίνει περίπου δύο χρονάκια. Εχουν καταφέρει να μπερδέψουν την λογική με το παράλογο, την ζωή με το θανατικό, τα κρούσματα με την πραγματικοτητα. 
Ότι έχει ειπωθεί γενικά από την μεριά της θεραπείας!!! ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΜΈΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΊΔΗΤΟ. 
 
Από την αντίπερα όχθη της πληροφορίας και της επικοινωνίας, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ - ΓΝΩΜΕΣ - από επιφανείς επιστήμονες κάθε λογής και ειδικότητας, σε όλο το φάσμα της προσπάθειας να ακουστεί και η δική τους άποψη. 
Βέβαια όλες αυτές πάνε κάδο στο όνομα της μονομερούς σωτηρίας και κονόμας, στο όνομα της μούφα δημοκρατίας.
 
Ετσι λοιπόν ο μέσος πολίτης που τον τρέχουν ολημερίς για την επιβίωση ίσα που προφταίνει βάζοντας μια μπουκιά στο στόμα να έχει απέναντι του, ένα καρμπόν γυαλί που από ανατολή δύση και στα ενδιάμεσα η λέξη "γιόκας", ο μάγκας, ο καραμπουζουκλής να έχει πάρει όλες τις παρτίδες από κάθε άλλη νόσο και πάσα μακακία.... να έχει γίνει και μόδα και να μετατρέπεται σε πολύ χρήμα, αλλάζοντας κάθε λίγο και λιγάκι και τις φορεσιές του πότε ινδικά, πότε βραζιλιάνικα, πότε βιετναμέζικα, πότε ότι του κατέβει ή τον έχουν προγραμματίσει. 
 
Δεν είναι και πολύ δύσκολο να σαλτάρει το μυαλό!  
Ο φόβος φυλάει τα έρημα λένε, μόνο πού σε αυτήν την περίπτωση ξεμυαλίζει την αγέλη. 
Εκτός ΑΝ ΠΕΙΣ... ΩΣ ΕΔΩ ...ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ........ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. 
Δεν θα με πεθάνετε εσείς με τον δικό σας τρόπο ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΣΩ ΟΣΟ ΖΗΣΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ. 
 
Διότι ουσιαστικά από εδώ και πέρα ΜΕΤΑ ΤΑ ''ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ'' ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ κανείς δεν πρόκειται να μεταπείσει κανέναν και για τίποτα ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.
ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ.... ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ. 
ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΟΜΑΛΑ. 
 
Αλλά όλοι πλέον έχουν στοκάρι στο μυαλό τους και με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ τους πως θα πορευτούν ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΗ, ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.  
Οπότε παίρνω την ζωή μου πίσω και μαζί και τον δικό μου θανατο, που ορίζει ΑΥΤΟΣ που πιστεύω... 
Με λίγα λόγια έστω και με σκέψεις .... 
 
ΖΩ ΚΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ.... 
ΑΣ ΜΕ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ. 
 
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ... ΤΟ ΤΙ ΖΩ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ! 
 
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!.... Ή ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, Ή ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΚΟΥΣ ΖΩΗΣ.
 



Share

16 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Τελικα διαβαζοντας το ...σαν αναγνωστης πλεον δεν θα αλλαζα ουτε εναν τονο !
Ειναι πολυ σημαντικο να παραδωσεις στον Θεο την ελευθερη ψυχη που σου εδωσε οταν γεννηθηκες και οχι το σαλεμενο μπασταρδεμα που θελουν να σου επιβάλουνε.

COMMON LOGIC 28 είπε...

Θέλω τον δυνάστη μουουου....... 🤣🤣😂😂
Γράψτε τους κανονικά και κάντε τα αντίθετα από ότι θέλουν.... λέγοντας τους πάντα ναι...... 🤣🤣😂😂.... Τακτική αλάνθαστο.... 😁😁😁😁

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς COMMON LOGIC 28
Καλα τα λες κ οποιος μπορει κ του το επιτρεπουν οι συνθηκες ας το κανει.
Ομως σε πολλους τις ζωες τους κ τις οικογενειες τους τις οριζουν τα μεροκαματα κ αν ο εργοδοτης ειναι πιονι τοτε εχουν προβλημα.
Σε τετοιες περιπτωσεις λογια δεν υπαρχουν φιλε μου.

Proud 2b Greek είπε...

Ο φόβος φυλάει τα έρημα και το γνωρίζουν αυτοί που....μας φυλάνε και λαμβάνουν μέτρα γι' αυτό, να είμαστε υπο διαρκή φόβο για να είμαστε νομοταγείς και υπάκουοι και φυσικά....φορολογούμενοι.
Η κάθε εποχή έχει τους δικούς της τεχνητούς φόβους.
Ο τεχνητός φόβος της εποχής μας είναι οι πανδημίες.
Υπο τον φόβο της ύπαρξης σου υπακούς τυφλά για να μην πεθάνεις.
Υπο τον φόβο της ύπαρξης του ο διπλανός σου, ευκολότατα τηλεφωνεί για να σε καταδώσει.
-- Αστυνομία??
-- Ναι - παρακαλώ
-- Απο το μπαλκόνι μου βλέπω μια γριούλα παραπλευρα της εκκλησίας τάδε να μεταλαβαίνει.
-- Ευχαριστούμε - θα κάνουμε τα προβλεπόμενα.
Φόβος - τρόμος - ρουφιανιά.
Είμαστε κανονικές αγέλες οι κοινωνίες του Πλανήτη - ΤΩΡΑ ΠΙΑ.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ μας το λένε και ευθέως......δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.......

Σημασία έχει πάντως σε ατομικό επίπεδο να φροντίζουμε να έχουμε την συνείδηση μας καθαρή, να πέφτουμε το βράδυ για ύπνο χωρίς τύψεις και ενοχές (επειδή δεν έχουμε βλάψει και αδικήσει, οχι επειδή δεν μας νοιάζει που το κάναμε... να έχουμε την ψυχή μας καθαρή επειδή δεν ξέρουμε τελικά πότε θα μας ζητηθεί απο τον Κύριο να του την παραδώσουμε.

periklis είπε...

Ακριβώς όπως τα λες είναι Γιώργη,
δυστυχώς καθημερινώς αυξάνονται οι "μη ψεκασμένοι" οι οποίοι πιστεύουν ότι θα σωθούν εάν ακολουθήσουν την αγέλη φορώντας το φίμωτρο και βελάζοντας όταν τους επιτρέπουν τα αφεντικά. Θλίβομαι όταν βλέπω υποτίθεται μορφωμένους συγγενείς και φίλους να υποκύπτουν στην προπαγάνδα και να υπονομεύουν το μέλλον των παιδιών τους. Οι "σωτήρες" φυσικά τρίβουν τα χέρια τους, όταν κάνουν διάλειμμα από το μέτρημα των κερδών από τις μίζες, και αδιαφορούν για τις ζωές των προβάτων και για την ταλαίπωρη Ελλάδα την οποία συνεχίζουν να πουλάνε στους "εταίρους" και στα γνωστά αφεντικά με τα κιπα για ένα κομμάτι ψωμί.
Ας ελπίσουμε ότι Εκείνος δεν θα τους αφήσει να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους.....

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

προς Proud 2b Greek
Φιλε μου με συμπληρωσες κ σε ευχαριστω ...ολα οσα ειπες ειναι οι αληθειες που καποιες τσουζουν ...
να εισαι καλα παντα

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ είπε...

Καλησπέρα σέ σᾶς καί σέ ΟΛΟΥΣ τούς ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ καί ....Μ Ο Ν Ο Ν.... ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Συμφωνῶ καί έπαυξάνω μέ τό σχόλιό σας ΕΚΤΟΣ άπό τήν πρώτη πρόταση.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ὅσο καί ἄν προσπαθοῦν τά τέρατα τῆς ΝΤΠ.Τούλάχιστον ὁ ὑποφαινόμενος δέν αίσθάνεται νεκρός, οὔτε ὅτι μού δημιούργησαν τήν αἴσθηση τοῦ μελλοντικοῦ θανόντος, οὔτε ὅτι μέ ἔμαθαν νά ζῶ.
Ἁπλῶς άναμένω τήν καταστροφή τῶν άφορισμένων καί εἶμαι βέβαιος ὅτι πλησιάζει ὁ χρόνος πού, γονυπετεῖς, θά έκλιπαροῦν καί θά όκετεύουν γιά τήν γεμάτη κακομοιριά, άθλία, ἁμαρτωλή αίσχρά ζωή των.
Οὖλέ τε καὶ μάλα χαίρεσθε, Θεός δέ τοι ὄλβια διδοίη.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς Ο/Η periklis
Αδελφικε μου φιλε βλεπω οτι ολα τα σχολια ειναι λες κ επρεπε να βρισκονται στο αρθρο
Τελικα ειμαστε καμποσοι που σκεφτομαστε στο περιπου τα ιδια.
Σε ευχαριστω πολυ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Σπυρο μου φιλοαδελφι μου κ εσυ ...εγραψα με πεθαιναν !! οχι με πεθαναν οποτε μαλλον συμφωνουμε .
Να εισαι παντα καλα κ ευχαριστω πολυ

ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ είπε...

Μια χαρά τα είπες φίλε, όπως αρμόζει σε ελεύθερο άνθρωπο.

Προκρούστης είπε...

Φωτιά 🔥 & Τσεκούρι ...
Για να πάρουμε την ζωή μας πίσω,
πρέπει αυτοί να χάσουν την δική τους.
Ή αυτοί ή εμείς ...
Καλημέρα Αδέρφια μου Έλληνες !
Φορέστε τις "μάσκες".

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ
ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ
Χιλια ευχαριστω φιλε μας ... οτι νιώθει ο καθενας μας καλο ειναι να το λεει με οποιον νομιμο τροπο χωρις να προσβαλει ...ετσι βρισκει κ αλλους με τα ιδια θελω .

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς Προκρούστης
Ειναι μια λυση αλλα τελευταια λυση αν η δικαιοσυνη ''κουφαθει''

Giannis Katseas είπε...

Χαιρομαι που συναντω τα αδερφια μου στο σχολιασμο και στα "ψεκασμενα" μυαλα, παιδια οσο και να βαρανε τους χιλιοτρυπημενους κwλους τους καταγης η Ελλαδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και το ξερουν πολυ καλα, ενας και μονο να μεινει ξερουν οτι εχει την δυναμη και την τρελλα να γυρισει αναποδα ολο τον κοσμο.
Οποτε μην σκατε, οσο αποτομα μπηκε στην ζωη μας ο ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ και τα "παραγωγα" του τοσο αποτομα και κουφια θα φυγει, αλλωστε το ειπε και ο Αρχιστρατηγος της Επαναστασης μας "ο Θεος εβαλε την υπογραφη του για την Λευτερια της Πατριδας μας και ΔΕΝ θα την παρει πισω".
Απλα σε εμας πεφτει ενα καθηκον, να ΜΗΝ ξεστρατιζουμε απο τον δρομο που Αυτος χαραξε και να παλευουμε ΠΑΝΤΑ υπερ Βωμων και Εστιων, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ...

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς. ΚΑΤΣΕΑ ΓΙΑΝΝΗ
Αδελφε μας τελικα ολα τα σχολια σας γινανε ενα μεγαλο συμπληρωματικο αρθρο στην δικη μου σκεψη που μαλλον ταυτιζεται με αρκετους Ελληνες.
Να εισαι καλα παντα και να μας ταξιδευεις στις ομορφιες που πας...

Προκρούστης είπε...

Η δικαιοσύνη δεν κωφεύει μόνον,
είναι & θεόστραβη.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.