10 Μαΐου 2024

Και επί γης ειρήνη;

Τα τύμπανα πολέμου ακούγονται από παντού πλέον. Η σκακιέρα έχει στηθεί και το σκάκι του πολέμου έχει ήδη αρχίσει. Το πρόβλημα είναι ότι ο σχεδιασμός της Δύσης για ταυτόχρονη επίθεση στις τρεις σημαντικότερες στρατιωτικές δυνάμεις του πλανήτη θα μπορούσε να θεωρηθεί και επιχείρηση καμικάζι. Τίποτε δεν προβλέπει πιθανότητα νίκης, ενώ φαίνεται πως η ηγεμονία που έχαιρε η Δύση επί χιλιετίες φτάνει στα όρια της. Η Δύση στερείται ικανής ηγεσίας για να ανταπεξέλθει τις προκλήσεις των καιρών ειρηνικά ενώ είναι πλέον εμφανές ότι οι Δυτικοί ηγέτες στην πλειοψηφία τους παίρνουν οδηγίες από τα κέντρα του γκλομπαλισμού ενεργώντας συνειδητά κατά της διατήρησης του έθνους/κράτους που εκπροσωπούν. Η πλειονότητα των Δυτικών ηγετών έχει επιλεγεί από τα διεθνή κέντρα, δεν έχει εκλεγεί κατά πλειοψηφία από το λαό, και για αυτό η νομιμότητα που υπηρετούν δεν είναι του λαού που υποτίθεται πως τους έχει εκλέξει. Και εάν αυτό σας φαίνεται υπερβολή, σας υπενθυμίζω το World Future Leaders του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, από όπου έχουν αποφοιτήσει οι περισσότεροι Δυτικοί ηγέτες.
 
Στο πεδίο της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη, είναι πλέον εμφανές ότι έχασε κάθε νομιμοποίηση η πολιτική της Δύσης, ενώ φάνηκε στην Διεθνή κοινότητα η υποκρισία της αλα κάρτ επίκλησης στον “πολιτισμένο κόσμο”. Η ηγεσία της ΕΕ, μαζί με την ηγεσία των ΗΠΑ στηρίζουν το “πολιτισμένο” Σιωνιστικό Ισραήλ που σκοτώνει παιδάκια. Τίποτε στην ιστορία δεν μπορεί να ξεπλύνει την ντροπή αυτή. Η Δύση έχασε την νομιμοποίηση να ηγείται. Οι διαδηλώσεις των φοιτητών, που φέρνουν στην μνήμη τον αντιπολεμικό αγώνα κατά του πολέμου του Βιετνάμ, είναι η μόνη παρηγοριά για την κατάντια των Δυτικών.
 
Η επίθεση του Ισραήλ στην Πρεσβεία του Ιράν μπορεί να σκότωσε ικανά στελέχη της Ιρανικής αντίστασης, αλλά η μελετημένη και πετυχημένη απάντηση του Ιράν έδειξε σε όλον τον πλανήτη ότι η συλλογική Δύση (ήταν και Αμερικανικά, Γαλλικά και Γερμανικά αντιαεροπορικά μέσα που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αναχαιτίσουν τους Ιρανικούς πυραύλους) είναι ένα χάρτινος τίγρης που έχαιρε τρομοκράτησης για ενδεχόμενες κυρώσεις για πολύ καιρό. Η δυνατότητα αναχαίτισης που θεωρητικά ανήκε στο Ισραήλ ανατράπηκε από την Ιρανική επίθεση δείχνοντας πως το Ιράν διαθέτει σπουδαία πολεμική ικανότητα και ανώτερη των σιωνιστικών και των Δυτικών δυνατοτήτων αναχαίτισης. Έχουμε ολική ανατροπή εδώ, όπου ο κυρίαρχος της Μέσης Ανατολής, ή με το πραγματικό όνομα, της Δυτικής Ασίας, γίνεται το Ιράν και όχι το Ισραήλ. 
 
Στο πεδίο της Ουκρανίας, μετά το πραξικόπημα του 2014, αφού εγκατέστησαν τους ναζί στην εξουσία, έβαλαν τους Σλάβους να σκοτώνουν Σλάβους. Η ρητορική τους δηλώνει το ρατσισμό τους όταν λένε πως είναι η καλύτερη επένδυση που έκαναν, να οπλίζουν τους Ουκρανούς για να μην σκοτώνονται οι Δυτικοί. Στόχος είναι η “αποαποικιοποίηση” της Ρωσίας, κάτι σαν την βαλκανοποίηση της Γιουγκοσλαβίας, ώστε να πάρουν οι Δυτικοί τους πόρους της Ρωσίας που αντιστοιχούν στο 20% του παγκόσμιου πλούτου. Νόμιζαν πως σε δυο τρεις μήνες θα έπεφτε το κάστρο της Ρωσίας, τόσο απομακρυσμένοι από κάθε ρεαλισμό έχουν καταντήσει. 
 
Αντιθέτως η Ρωσία, με την κληρονομιά του Στάλιν μιας οικονομίας που μετατρέπεται εύκολα από παραγωγική σε πολεμική, με παραγωγή πολεμικών εφοδίων, έχει υπερκεράσει όχι μόνο τις δυνατότητες της Ουκρανίας, αλλά και της συλλογικής Δύσης. O πόλεμος φθοράς που κάνει η Ρωσία έχει στόχο την αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας, αλλά λόγω συνεχών αποστολών πολεμοφοδίων από την Δύση έχει φέρει την αποστρατιωτικοποίηση της Δύσης και του ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα, η λειτουργία της πολεμικής μηχανής της Ρωσίας υπό κρατικό έλεγχο και όχι από ιδιώτες που έχουν μοναδικό στόχο το κέρδος, έχει φέρει την Ρωσική πολεμική μηχανή να έχει τα περισσότερα εξελιγμένα και φτηνά συστήματα που προηγούνται όπως έχουν αναφέρει στρατιωτικοί αναλυτές από όλα τα Δυτικά τεχνολογικά όπλα, που έχουν μεν τεχνολογία αιχμής, αλλά δεν είναι για πραγματικό πόλεμο. Μπορούν να καταστρέφουν, όχι να κατακτούν. Άλλωστε το είδαμε και στην Παλαιστίνη, μετά από επτά μήνες, οι Σιωνιστές ισοπέδωσαν την Γάζα, αλλά χάνουν τον πόλεμο από την Χαμάς με τα απλά οπλικά τους συστήματα. 
 
H πρόκληση της Κίνας είναι πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία. Και αυτό γιατί ήδη από το 1971, η Κίνα δέχτηκε ως όρο συνεργασίας με την Δύση την αναγνώριση ότι η Ταϊβάν είναι μέρος της Κίνας. Και ενώ η αναγνώριση αυτή παραμένει στο επίσημο σάιτ του State Department, η συλλογική Δύση παίζει παιχνίδια με την Κίνα, που είναι επισήμως η τρίτη πιο μεγάλη πολεμική μηχανή του κόσμου. Και ενώ επισήμως οι Κινέζοι στρατιώτες είναι περίπου 3 εκ, η δυνατότητα που η Κίνα διαθέτει για στρατό υπερβαίνουν όλη την συλλογική Δύση. Να μην αναφέρουμε την πειθαρχία του Κινεζικού στρατού, που είναι απαράμιλλη. 
 
Η χθεσινή επίθεση των Σιωνιστών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Ράφα, όπου 1.2 εκ Παλαιστίνιοι κατέφυγαν ακολουθώντας τις οδηγίες του Ισραήλ που τους υποσχέθηκε ασφάλεια θα μείνει στην ιστορία. Τίποτε δεν θα ξεπλύνει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι σιωνιστές, με την αυθάδεις της ατιμωρησίας που τους προσφέρει η Αμερικανική συμμαχία. Ο Σοφοκλής στην Αντιγόνη το περιέγραψε ποιητικά, λέγοντας μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.
 
Και ενώ η Ρωσία έχανε στον πόλεμο και έπαιρνε τσιπάκια από τα πλυντήρια για να βάλει στους πυραύλους, σύμφωνα με την Δυτική προπαγάνδα, έχει ανακτήσει σχεδόν το σύνολο των Ρωσόφωνων περιοχών, που κατά σύμπτωση είναι και οι πλέον παραγωγικές περιοχές της Ουκρανίας. Στην αρχή του πολέμου, είχε πει ο Λαβρόφ, λένε στους Ρώσους πολίτες της Ουκρανίας να φύγουν. Φεύγουν και παίρνουν μαζί τους τα πατρογονικά τους εδάφη. Οι Δυτικοί νόμιζαν πως θα φοβόταν η Ρωσία τον πόλεμο και θα άδειαζαν τις περιοχές της Νοβορωσίας προς τέρψιν του διεθνούς κεφαλαίου, που έχει ήδη αγοράσει το 30% της Ουκρανικής γης. Δύσκολο να χωνέψουν οι Δυτικοί ιδιοκτήτες της Ουκρανίας χωρίς Ουκρανούς, ότι θα χάσουν και την Οδησσό και ότι η Ρωσική πολεμική μηχανή δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει πίσω όλα τα πατρογονικά εδάφη. Τα τελευταία φληναφήματα από Γαλλία, Αγγλία και Γερμανία για στρατό στα εδάφη της Ουκρανίας είναι το κύκνειο άσμα του πολέμου των Δυτικών κατά της Ρωσίας. Ούτε σοβαρό στρατό έχουν, ούτε καμία διαφορά θα κάνουν αλλά κάνουν τις χώρες τους στόχους για αντεπίθεση από την Ρωσία εφόσον είπαν πως θα στοχεύουν Ρωσικά εδάφη. Το ότι η Ρωσία απάντησε με ασκήσεις πυρηνικών μικρής εμβέλειας θα έπρεπε να τους κάνει να σκεφτούν τις συνέπειες της ασκεψίας τους, αλλά υποθέτω περιμένουν την γραμμή των οικονομικών κέντρων που τους ελέγχουν. 
 
Η υπερφίαλη συμπεριφορά της Δύσης να θέλει να τα βάλει με όλους τους εχθρούς της μαζί, ήταν άλλη μια ανοησία που έφερε τις επιτιθέμενες χώρες πιο κοντά, να μοιράζουν τεχνογνωσία και να κάνουν οικονομικές συνεργασίες. Ως τέτοιο πρέπει να θεωρηθεί η δημιουργία των BRICS που ενώ ξεκίνησε ως 5 κράτη, είναι τώρα 11 με άλλες 40 να είναι στην λίστα αναμονής. Η συλλογική Δύση ήθελε να απομονώσει τις “μη φιλικές χώρες” αλλά κατέληξε να είναι απομονωμένη από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του πλανήτη. Η αποδολαριοποίηση έχει ήδη αρχίσει και είναι θέμα χρόνου η κατάρρευση της Δυτικής οικονομίας. Στόχος της Ρωσικής και Κινέζικης οικονομίας είναι η αποσύνδεση από το δολάριο για να μην θιγούν τα εθνικά τους νομίσματα. Το μεγαλύτερο κραχ στην ιστορία του καπιταλισμού, όπως έχω πει πολλές φορές, έρχεται και είναι αναπόφευκτο. 
 
Η παγκοσμιοποιητική ολοκλήρωση σκόνταψε στα τρία ισχυρότερα έθνη/κράτη που επουδενί δεν θα παραχωρούσαν την εθνική τους κυριαρχία για την μονοπολικότητα ηγεσίας των City of Lοndon, Wall Street και του Ισραήλ. Το τελευταίο καταφύγιο των Δυτικών είναι ο μετανθρωπισμός και η επιβολή ενός νέου οικονομικού παραδείγματος όπου οι Δυτικοί θα ελέγχουν τους παγκόσμιους πόρους. Όπως έδειξε και η χρήση της τεχνολογίας στον πόλεμο στην Παλαιστίνη και την Ουκρανία, η τεχνολογία ακόμη δεν έχει φτάσει στο σημείο να είναι αποτελεσματική για τους χρήστες της και υπόκειται σε σφάλματα που μπορεί να είναι μοιραία. Και η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί σε σημείο να είναι κίνδυνος, και ο κόσμος πια ενημερώθηκε και αντιδρά στα σχέδια των γκλομπαλιστών. 
 
Η πολυπολικότητα είναι αναπόφευκτη, ότι και να κάνει η Δύση. Πραγματικά, τα πράγματα είναι αισιόδοξα για την ανθρωπότητα, αν αποφευχθεί ο πυρηνικός όλεθρος από τους Δυτικούς. Προσωπικά, θεωρώ ότι τα πράγματα έχουν ήδη κριθεί και δεν ευνοούν την Δύση. Ο γνωστός Αμερικανορώσος γεωπολιτικός αναλυτής Αντρέι Μαρτιάνοβ, είχε πει πως όπως η Ρωσία πλήρωσε την εκλογή διεφθαρμένων Ρώσων πολιτικών, όπως οι Γκορμπατσόφ και ο Γιέλτσιν με τεράστιο κόστος, έτσι θα γίνει με την Δύση, αφού πρώτα πατώσει θα πρέπει να ξανασκεφτεί τον τρόπο λειτουργίας της. 
 
To νου μας πρέπει να έχουμε και στην δική μας χώρα, όπου οι γκλομπαλιστικές δυνάμεις λειτουργούν με την woke ατζέντα και ροζουλί μανδύα. Η λίμπεραλ αριστερά είναι εργαλείο του συστήματος για το τέλος του έθνους κράτους και την παγκόσμια διακυβέρνηση από το κεφάλαιο. Δεν φτάνει να αποαποικιοποιήσουν την μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη, την Ρωσία, αλλά και την μικρή Ελλάδα με τους λιγότερο από 10 εκ κατοίκους. Αποαποικιοποιήστε και το χωριό σας που σας γέννησε, θα έλεγα, ακολουθώντας το ποίημα του Σαραμάνγκο για τις ιδιωτικοποιήσεις. Διαίρει και βασίλευε!! 
 
Οι μάσκες έπεσαν και όλοι κατανοούν τις σχέσεις εξουσίας που καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα για αιώνες. Ναι, έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ναι, είμαι αισιόδοξη για το μέλλον της ανθρωπότητας. Άλλωστε σήμερα είναι η μέρα των γενεθλίων μου και το δικαιούμαι να είμαι αισιόδοξη! 
 
Φιλιά από τα Ανατολικά της Αττικής. 
 



Share

5 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΥΡΙΝΑ.
ΤΩΡΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .
Η ΔΥΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Κ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΡΩΜΕΝΑ .
ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΑ .... Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΙΣΩΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΕΦΤΑΣΕ.

Σταυρος Παγιδας είπε...

Ματθ. 24,6 μελλήσετε δὲ ἀκούειν πολέμους καὶ ἀκοὰς πολέμων· ὁρᾶτε μὴ θροεῖσθε· δεῖ γὰρ πάντα γενέσθαι, ἀλλ᾿ οὔπω ἐστὶ τὸ τέλος.

Ματθ. 24,6 Θα ακούσετε δε πολέμους και φήμες περί πολέμων, που γίνονται μακράν. Προσέχετε, μη ταράσσεσθε, νομίζοντες ότι αυτά είναι σημεία του τέλους. Διότι πρέπει όλα να πραγματοποιηθούν, αλλά ακόμα δεν θα έλθη το τέλος.

Σταυρος Παγιδας είπε...

Ματθ. 24,7 ἐγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους·

Ματθ. 24,7 Διότι θα ξεσηκωθή το ένα έθνος ενάντιον του άλλου έθνους, και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου και θα συμβούν στερήσεις και πείνες και επιδημικές αρρώστιες και σεισμοί εις διαφόρους τόπους.

Ματθ. 24,8 πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων.

Ματθ. 24,8 Ολα όμως αυτά θα είναι αρχή των ταλαιπωριών και πόνων.

Ματθ. 24,9 τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου.

Ματθ. 24,9 Τοτε θα σας παραδώσουν εις θλίψεις και βασανηστήρια και θα σας φονεύσουν, και θα είσθε οι μισούμενοι από όλα τα έθνη, διότι θα πιστεύετε και θα κηρύτετε το όνομά μου.

Ματθ. 24,10 καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσι καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους.

Ματθ. 24,10 Και τότε θα κλονισθούν πολλοί εις την πίστιν και θα παραδώσουν στους διώκτας ο ένας τον άλλον και θα μισηθούν μεταξύ των.

Ματθ. 24,11 καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς,

Ματθ. 24,11 Και πολλοί ψευδοπροφήται θα ξεπροβάλλουν και θα παρασύρουν εις την πλάνην πολλούς.

Ματθ. 24,12 καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν.

Ματθ. 24,12 Και επειδή θα έχη πληθυνθή η αμαρτία και η κακία, θα κρυώση η αγάπη των πολλών προς τον Θεόν και προς τους ανθρώπους. (Η καταπάτησις του νόμου του Θεού, η φαυλότης και η διαφθορά είναι κατάστασις ιδιοτελείας, η οποία συνεπάγεται κατάπτωσιν πνευματικήν, ψύξιν της αγάπης και προς αυτούς ακόμη τους οικείους, απομάκρυνσιν από τον Θεόν και απιστίαν. Η απιστία είναι κατά κανόνα γέννημα της αμαρτίας).

Ματθ. 24,13 ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται.

Ματθ. 24,13 Εκείνος όμως, ο οποίος κατά το διάστημα των δοκιμασιών αυτών θα δείξη μέχρι τέλους υπομονήν, αυτός θα σωθή.

Σταυρος Παγιδας είπε...

Ολα μας τα εχει πει ο Κυριος μας Ιησους Χριστος,τι δεν καταλαβαινουμε ΄...

Νίκος είπε...

Μπράβο σου Μαρία Νικολακάκη από τα Ανατολικά της Αττικής !
Εχω μόνο να πώ σχετικά με το, Οι διαδηλώσεις των φοιτητών, που φέρνουν στην μνήμη τον αντιπολεμικό αγώνα κατά του πολέμου του Βιετνάμ, είναι η μόνη παρηγοριά για την κατάντια των Δυτικών. Βάστα και μικρό καλάθι, δουλειά του Σόρος κι αυτό.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι η τελευταία ανακοίνωση-προειδοποίηση της Ρωσίας είναι γραμμένη στα ελληνικά. Τί θα κάνουμε με αυτό τον προδότη που μας έχει κάτσει στο σβέρκο;;;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.