13 Απριλίου 2024

Κ.Πιερρακάκης: «Αν ο γονιός δεν υπογράψει το νέο κανονισμό το παιδί δεν θα πηγαίνει σχολείο»! (η νεοταξική μητσοτακική χουντάρα σε νέες επιθέσεις κατά των Ελλήνων)

Ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, σε τηλεοπτική συνέντευξή του το πρωί της περασμένης Τετάρτης δήλωσε αναφερόμενος για το νέο κανονισμό λειτουργίας των σχολείων που θα ισχύσει από τον Σεπτέμβριο, ότι «αν δεν τον υπογράψει ο γονιός, το παιδί δεν θα εγγράφεται στο σχολείο»!
 
Με λίγα λόγια αυτό που λέει είναι πως οι γονείς υποχρεωτικά θα συμφωνήσουν με το νέο κανονισμό, υποχρεωτικά θα τον αποδεχτούν και υποχρεωτικά θα τον εφαρμόσουν αλλιώς το παιδί τους δε θα πηγαίνει σχολείο!
 
Δεν αρκεί στην κυβέρνηση το ότι θα επιβάλει τον κανονισμό στους γονείς και θα τον εφαρμόσουν με το έτσι θέλω, θέλει επίσης με το έτσι θέλω να τον αποδεχτούν συνειδησιακά βάζοντας την υπογραφή τους!
 
Δηλαδή ζητούν την πλήρη υποταγή των πολιτών με πρακτικές που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές.
 
Παράλληλα εξήγησε ότι «δεν βάζουμε εμείς απoβολές, αλλά δίνουμε εργαλεία στους εκπαιδευτικούς για να αποφασίσουν τις ποινές».
 
Στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε «απόλυτη κόκκινη γραμμή την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, όταν παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα παιδιών με βίντεο που καταγράφηκε με κινητό».
 
Ειδικά για την επιστροφή της 5ημερης αποβολής ο Κυριάκος Πιερρακάκης σημείωσε ότι «δεν υπάρχει μόνο πλαίσιο συνεπειών αλλά και δράσεις ενεργού πολιτή που θα πραγματοποιούνται στα σχολεία. Το πλαίσιο αυτό λειτουργούσε μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πάντα τέλεια, πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».
 
Ο υπουργός Παιδείας έκανε, μάλιστα, ειδική αναφορά στην εφαρμογή e-parents, στην οποία οι γονείς θα μπορούν να βλέπουν στοιχεία όπως οι επιδόσεις των παιδιών τους, οι βαθμοί ή οι απουσίες βάσει των στοιχείων που θα προέρχονται από το δίκτυο myschool.
 
Ο κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε και στο ψηφιακό φροντιστήριο και «στην απλή ιδέα να δώσουμε δωρεάν μορφωτικό υλικό σε όλα τα παιδιά για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των Πανελλαδικών». 
 
Όπως είπε «θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες, πρώτα από το Γυμνάσιο με γλώσσα και μαθηματικά. Στόχος από τον Σεπτέμβριο να χτίσουμε το υλικό για όλα τα μαθήματα για να βοηθήσουμε τα παιδιά που θα δίνουν πανελλαδικές με δωρεάν τηλεκπαίδευση τις απογευματινές ώρες για όσα παιδιά το επιθυμούν».
 
Σχετικά με τα μη κρατικά πανεπιστήμια αφού σημείωσε ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης αφορά και την δημιουργία παραρτημάτων και τη σύμπραξη με ελληνικά πανεπιστήμια για μεταπτυχιακά προγράμματα, ο υπουργός Παιδείας είπε ότι «βλέπουμε ξένα πανεπιστήμια που επικοινωνούν μαζί μας και για τα δύο. Το πιο άμεσο είναι για τα μεταπτυχιακά γιατί είναι κάτι που μπορεί να ξεκινήσει αύριο ενώ το άλλο για παραρτήματα θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2025».
 
Ερωτηθείς για νέους διορισμούς υπενθύμισε ότι «τα τελευταία χρόνια είχαμε 27.000 μόνιμους διορισμούς, περισσότερους από ό,τι οι αφυπηρετήσεις», πρόσθεσε ότι «θέλουμε περισσότερους μόνιμους διορισμούς παρά αναπληρωτές που έχουν στηρίξει το σύστημα με όλο τους το είναι τα τελευταία χρόνια. Θα γίνουν και άλλοι μόνιμοι διορισμοί αλλά θα ανακοινωθούν όταν έρθει η ώρα».
 
Όσον αφορά, τέλος, τις αλλαγές στις πανελλαδικές εξετάσεις είπε ότι «υπάρχει ένα κεκτημένο: οι πανελλαδικές θεσμικά είναι μια επιλογή που έχουμε κάνει εδώ και 10ετιες και σεβόμαστε πόσο αντικειμενικές είναι.
 
Υπάρχουν όμως και πράγατα που μπορεί να βελτιωθούν: π.χ. το πώς βγαίνουν τα θέματα. Στο υπ. Παιδείας εκεί που βγαίνουν τα θέματα είναι σαν να μπαίνεις σε μπούνκερ σε διαβαθμισμένη περιοχή του υπουργείου Άμυνας».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Αν γράφει ο Κανονισμός ότι το παιδί σου πρέπει να μην συμπεριφέρεται "ρατσιστικά", ερμηνεύοντας το ρατσιστικά, όπως θέλει το νεοταξικό υπουργείο, κι εσύ αποφάσισεις ότι κάποια από όσα λέει ο κανονισμός δεν σε βρίσκουν σύμφωνο και δεν υπογράψεις, τότε το παιδί σου δεν μπορεί να πάει σχολείο...
Αν όμως δεν πάει το παιδί σου στο σχολείο, τότε είσαι παράνομος γιατί η παιδεία μέχρι και την τρίτη γυμνασίου είναι υποχρεωτική από τον νόμο....
Συνεπώς θα συλληφθείς...
Αρα ή υπογράφεις ή συλλαμβάνεσαι....
Αργότερα στο μέλλον αν δεν υπογράφεις και συλλαμβάνεσαι ..... θα σου παίρνουν και τα παιδιά διότι είσαι ακατάλληλος για γονιός...
Δεν τα μεγαλώνεις με το δικό μας νεοταξικό χουντικό αφήγημα....
 
Ετσι τα παιδιά σου θα τα στέλνουν σε ιδρύματα τύπου Κιβωτού (μετά τον π. Αντώνιο....) που τα έχουν αναλάβει οι δικοί μας νεοταξίτες, για να συνεχίζουν την πλύση εγκεφάλου στις νεοταξικές ιδέες και την εκπαίδευση που ήδη παρέχουν τα σχολεία των αθέων, χωρίς Ελλάδα και Χριστό...
 
Και κάτι τελευταίο...
Εννοείται πως μέσα στον Κανονισμό που θα καλείσαι να υπογράψεις θα λέει ότι το σχολείο μπορεί να απαιτήσει για λόγους δημόσιας υγείας, τον εμβολιασμό του παιδιού σου με όποιο σκεύασμα γουστάρει το κράτος, ο Π.Ο.Υ., ο Μπουρλά και ο κάθε εγκληματίας.... 

Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους...
 
Κλείνοντας να πω ότι όπως διαφαίνεται δεν θα υπάρχει καμία αναφορά στον κανονισμό για τις υποχρεώσεις των δασκάλων.....

ΥΓ. Στα ύπολοιπα θέματα που μπορεί να αναφέρει ο Κανονισμός όπως απαγόρευση κινητών στην τάξη, απουσίες και πειθαρχικές ποινές για παραβατικότητες, εννοείται ότι συμφωνούμε όλοι...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.