23 Απριλίου 2024

Η νεοταξική παράνοια συνεχίζεται... Επίδομα μητρότητας σε ομοφυλόφιλους άντρες!!!!!!

Σε ομοφυλόφιλους-συζύγους που υιοθετούν παιδιά θα δίνει η κυβέρνηση επίδομα… μητρότητας όπως έγινε γνωστό μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας για την κατάθεση αιτήσεων. 
 
Η τροπολογία για το επίδομα που περιλαμβάνεται στο ν/σ του ΥΠΟΙΚ “Χρόνος άσκησης του δικαιώματος για το επίδομα μητρότητας – Χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας” και αφορά τις μη μισθωτές μητέρες περιλαμβάνει και ομοφυλόφιλους συζύγους.
 
Όπως αναφέρεται σχετικά: 
“Το δικαίωμα στην ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας μη μισθωτών επεκτείνεται και σε τεκμαιρόμενη μητέρα, που αποκτά τέκνο με τη διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, σε μη μισθωτή που υιοθετεί τέκνο από την ένταξη του παιδιού στην οικογένεια και έως την ηλικία των οκτώ ετών και στα ομόφυλα ζευγάρια, αφού δηλωθεί ο δικαιούχος της ειδικής παροχής με κοινή δήλωση των συζύγων προς τον e-ΕΦΚΑ.”
 
Σημειώνεται ότι η σχετική πλατφόρμα για την ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας για τις μη μισθωτές μητέρες άνοιξε στις 18 Απριλίου. 
 
Η ειδική παροχή δίδεται για διάστημα εννέα μηνών και ισοδυναμεί με τον κατώτατο μισθό, που, σήμερα, είναι στα 830 ευρώ. Δηλαδή, συνολικά, οι δικαιούχοι/χες θα λάβουν 7.470 ευρώ. Αν συνυπολογιστεί και το επίδομα γέννησης, το συνολικό ποσό φτάνει έως και τα 10.970 ευρώ ή έως και 1.200 ευρώ τον μήνα.
 
Το μέτρο εκτός από τους ομοφυλόφιλους αφορά και ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες.
Η ειδική παροχή δίδεται για διάστημα εννέα μηνών και ισοδυναμεί με τον κατώτατο μισθό, που, σήμερα, είναι στα 830 ευρώ. Δηλαδή, θα λάβουν συνολικά το ποσό των 7.470 ευρώ.
Έως σήμερα για τις μη μισθωτές μητέρες ίσχυε 
λήψη μετά τη γέννηση, εφάπαξ επιδόματος κυοφορίας/λοχείας ως εξής: 
  • οι ελεύθερες επαγγελματίες λάμβαναν από τον ΟΑΕΕ 600 ευρώ, 
  • οι αγρότισσες 486 ευρώ και 
  • οι μηχανικοί, οι δικηγόροι και οι υγιειονομικοί (ΕΤΑΑ), το ποσό των 800 ευρώ.
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Ξεφτίλησαν την μητρότητα, τις μητέρες και ότι ιερό και όσιο υπάρχει τα παλιοτόμαρα της νεοταξίτικης Νέας Δικτατορίας...



Share

2 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ KOUKFAMILY ME TA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ TOY ΑΡΘΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑ .....
Επειδή το θέμα χρήζει και ψυχίατρου και ψυχολόγου, αντί άλλου σχολίου καταθέτω αποσπάσματα από άποψη φίλου ψυχολόγου και παιδιάτρου .....

Μια άποψη για το νέο νόμο περί υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Επειδή τις τελευταίες ημέρες ήρθε στην δημοσιότητα ο νέος νόμος περί υιοθεσίας παιδιών ακόμα και από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αναγκάζομαι να εκφράσω τις πιο κάτω απόψεις, που να ξεκαθαρίσω εξ αρχής δεν έχουν καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία και την άποψή μου για αυτή.

Να μην ξεχάσουμε όταν θα μας φέρει στο ιατρείο για εξέταση ζευγάρι από δύο άντρες ή δύο γυναίκες υιοθετημένο παιδί, να ρωτήσουμε ποιος είναι ο μπαμπάς και ποια είναι η μαμά γιατί συνήθως με τις μανούλες μιλάμε.

Συγχωρέστε με αν δίνω την εντύπωση της ειρωνείας, αλλά πιστέψτε με πραγματικά το γράφω.

Ο ρόλος μας είναι να αναγνωρίζουμε την θέση και την σημασία που έχει ο πατέρας και η μητέρα στην οικογένεια και να συμβουλεύουμε ανάλογα το ζευγάρι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μητέρα θέση και φύση παίζει ένα τελείως διαφορετικό ρόλο για τα παιδιά και αυτό για εμάς είναι πολύ σημαντικό και ουσιαστικό στοιχείο.

Ξεχάστε μας όμως εμάς τους και πείτε μου σας παρακαλώ τι θα απαντούν και πως θα αισθάνονται τα ίδια τα παιδιά του ζευγαριού αυτού, ζώντας μέσα στον πολύ σκληρό κόσμο των παιδιών, στην ερώτηση που θα τους κάνουν τα άλλα παιδιά στο σχολείο "εμένα την μαμά μου την λένε Μαρία. Την δική σου;" όταν έχει δύο άντρες για οικογένεια ή αντίστοιχα δύο γυναίκες για πατέρα.
Εκτός κι αν αρχίσουμε να διδάσκουμε στα μωρά από τα γεννοφάσκια τους ότι μητέρα και πατέρας είναι όροι που δεν ισχύουν ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Η λέξη μητέρα και πατέρας είναι γραμμένη στα γονίδιά μας και έχουμε ανάγκη να την εκφράζουμε μέχρι το τέλος της ζωής μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι πάνω από το 90% των παιδιών που πηγαίνουν στο σχολείο θα συνεχίσουν να είναι παιδιά, που θα έχουν θηλυκό με θηλυκό όνομα για μητέρα και αρσενικό με αρσενικό όνομα για πατέρα, προσδιορίζοντας έτσι τουλάχιστον για τα παιδιά την "φυσιολογική" οικογένεια.

Πέστε μου σας παρακαλώ το παιδί αυτό υπάρχει φόβος να κακοποιηθεί ψυχικά και σωματικά ή αν θέλετε πως θα αισθάνεται το ίδιο ανάμεσα σε όλα τα άλλα;

Δικό μου.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ Τα Κ@@@παίδια σας με τις ευλογίες και της κυβέρνησης, τα οποία βέβαιον είναι ότι θα ακολουθήσουν την πρωκτική ανωμαλία των "δήθεν" γονέων τους. Και όλοι ας λάβουν σοβαρά υπ όψιν τι είπε ο Απόστολος Παύλος προς Ρωμαίους 1:26-27 ....
Δια τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας.
αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την
παρά φύσιν. ομοίως τε και οι άρρενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν
της θήλειας εξεκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους άρσενες εν
άρσεσιν την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν, ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες ....

Η δεύτερη αναφορά βρίσκεται στην 1η επιστολή προς Κορινθίους 6:9-10

Ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται, ούτε πλεονέκται, ούτε κλέπται, ούτε μέθυσοι, ούτε λοιδοροί, ούτε άρπαγες βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι.

Και η τρίτη στην 1η επιστολή προς Τιμόθεον 1:10

Δικαίω νόμος ου κείται, ανόμοις δε και ανυποτάκτοις, [...]αρσενοκοίταις [...]και ει τι έτερον τη υγιαινούση διδασκαλία αντίκειται κατά το ευαγγέλιον της δόξης του μακαρίου Θεού

Αυτές οι δύο επιστολές χρησιμοποιούνται συχνά ως απόδειξη του ότι οι μαλακοί (παθητικοί ομοφυλόφιλοι κατά την κρατούσα μετάφραση) και οι αρσενοκοίτες (ενεργητικοί) είναι αμαρτωλοί και δεν θα κληρονομήσουν την βασιλεία του Θεού, δηλαδή θα πάνε στη Κόλαση.....

Επειδή λοιπόν η Κυβέρνηση των ανικάνων δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει, ποια είναι η μητέρα και ποιος ο πατέρας στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια ...εισηγούμαι, για να είναι πάντα "μέσα" να αποδίδει διπλό επίδομα μητρότητας στους ομοφυλόφιλους..... και μονό σε φυσιολογικές μητέρες ...... Και ο νοών νοείτω και μη παρανοείτω ....

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο δι...ΑΠΡΕΠΗΣ, αλλά ευσεβής.


Ανώνυμος είπε...

Ακτυπητος ...
Κ.Κ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.