30 Απριλίου 2024

Σύντομα και στην Ελλάδα: O γκέι σχεδιαστής Simon Jacquemus μοστράρει τα νεογέννητα δίδυμα που αγόρασε, «σαν 2 πατάτες» απ’ τη λαϊκή

Απόλυτη εκμηδένιση της γυναίκας - Το γκέι ζευγάρι παρουσίασε με... καμάρι τα βρέφη που έκλεψε επί χρήμασι από μια μητρική αγκαλιά
 
Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης
 
Παρά το γεγονός ότι η ανωμαλία στεφανώνεται πλέον από την πλειοψηφία του κόσμου, δόξα τω Θεώ υπάρχουν ακόμα υγιείς αντιδράσεις, τόσο στην Ελλάδα – όσο και στο εξωτερικό. 
 
Ακόμα και στην – ξεχαρβαλωμένων ηθών – κοινότητα του Instagram, έλαβε χώρα κάτι το εντυπωσιακό. Πλήθος κόσμου αποδοκίμασε την ανάρτηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας Simon Porte Jacquemus, ο οποίος ανακοίνωσε ότι απέκτησε δίδυμα με τον «σύζυγό» του. Και όταν λέμε «απέκτησε», εννοούμε ότι τα αγόρασε μέσω παρένθετης μητέρας. 
 
Ο σχεδιαστής έγραψε στην ανάρτηση: 
«Μία και Σαν. Καλώς ήρθατε στη γη, αγάπες μας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα μαζί σας. Ο μπαμπάς Μάρκο και ο μπαμπάς Σιμόν». 
 
Αν και τα περισσότερα σχόλια προήλθαν από αποχαυνωμένους ανθρώπους που αναλώθηκαν σε γλυκανάλατες ευχές, αδιαφορώντας για την απάνθρωπη πράξη που μοστράριζαν ξεδιάντροπα οι γκέι «μπαμπάδες», ένας μεγάλος αριθμός σχολίων αποδοκίμασε το εμπόριο βρεφών που αξιώνει η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Πολλά σχόλια σβήστηκαν από τους «δημοκράτες μπαμπάδες», αλλά και πάλι έμειναν αρκετά για να μαρτυρούν την κατακραυγή. 
 
Κάποιος έγραψε πολύ ορθά ότι τα δίδυμα μωρά παρουσιάζονται σαν να αγόρασαν 2 πατάτες από το σούπερ μάρκετ. Κάποιος άλλος με καυστική διάθεση ρωτάει αν τους ήρθαν… φθηνότερα τα μωρά επειδή ψώνισαν δύο. Άλλος λέει στον σχεδιαστή ότι αφού τελείωσε τη «μόστρα» του, τώρα να επιστρέψει τα μωρά στη μάνα τους. Άλλος ρωτάει πόσο κόστισαν τα… μεταφορικά. Μια γυναίκα έγραψε: «Το να είστε γονείς δεν είναι δικαίωμα. Δεν μπορείτε να αγοράζετε την υγεία των γυναικών και να νοικιάζετε το σώμα και τα όργανά τους». 
 
Σχόλια που φαντάζουν σαν μερικές νησίδες λογικής στον ωκεανό μιας διεστραμμένης «αγάπης» που δικαιολογεί ακόμα και το δουλεμπόριο. Δούλη της ανέχειας και της εξαγοράς η μάνα – ισόβιοι δούλοι μιας ανώμαλης πραγματικότητας τα παιδιά. 
 
Δύο μωρά εκλάπησαν από την αγκαλιά της μητέρας τους, και εκτίθενται σαν φρεσκοαγορασμένο εμπόρευμα, σαν γκατζετάκια που τους κάνανε «unboxing» από την κοιλιά της μάνας. Ο Jacquemus στην ανάρτηση του δεν αναφέρει ούτε ΜΙΣΗ λέξη για τη δύστυχη μάνα που γέννησε αυτά τα ταλαίπωρα μωράκια. Ακόμα και ένα κινητό να παραγγείλεις, θα γράψεις μια κριτική για το κατάστημα αν σε εξυπηρέτησε καλά. Και για 2 δίδυμα αγγελούδια δεν λένε τίποτα. Η μητέρα τους είναι σαν να μην υπάρχει. Σαν να μην υπήρξε ποτέ. Σαν να έπεσαν από δέντρο τα μωρά. Ο ρόλος της γυναίκας εκμηδενίζεται εντελώς. Η γέννηση και η μητρότητα διαγράφονται από τα πρακτικά. Παρουσιάζουν ένα κλεμμένο θαύμα της ζωής σαν εντελώς δικό τους. 
 
Καταδικάζουν τα παιδιά σε μια σακατεμένη ζωή, ξεριζωμένα από τη ρίζα τους και αναθρεμμένα σε συνθήκες ενός ψυχικού ακρωτηριασμού. Πλούσιοι ομοφυλόφιλοι που αγοράζουν τις μήτρες γυναικών, στο όνομα της ισότητας και των δικαιωμάτων. Και τολμάνε να μαγαρίζουν το όνομα της αγάπης σε μια συνθήκη όπου τα πάντα γίνονται εμπόριο. Ακόμα και ο άνθρωπος. 
 
Σου λέει ο σχεδιαστής και κάθε τέτοιος κηδεμόνας: άκουσε κοινωνία, έχω λεφτά, πληρώνω και διαγράφω τη μητέρα από τον κόσμο του παιδιού με μια συμβολαιογραφική πράξη. Οι νόμοι μου το επιτρέπουν (οσονούπω και στην Ελλάδα), οι κλινικές με παρακαλάνε, οι νεοεποχίτες επιστήμονες με ευλογούνε και τα σχολεία φτιάχνουν παιδεία στα μέτρα μου. 
 
Στα πρότυπα της ναζιστικής ευγονικής, αναβιώνει σήμερα (πολύχρωμο) το γερμανικό πρόγραμμα Lebensborn (Πηγή της Ζωής) όπου προκειμένου να εξασφαλιστεί η «φυλετική κληρονομιά» του Τρίτου Ράιχ, χιλιάδες γυναίκες που πληρούσαν τα «φυλετικά κριτήρια», χρησιμοποιούνταν σαν εκκολαπτικές μηχανές και γεννούσαν τα παιδιά Γερμανών στρατιωτών, τα οποία και ανατρέφονταν με τις «αρχές» της Σβάστικας. 
 
Κάποιοι που έχουν αλωθεί μεν από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα, αλλά κάτι ακόμα «κλωτσάει» μέσα τους (η συνείδηση που πεθαίνει είναι) αποδοκίμασαν το γκέι «ζευγάρι» γιατί δεν επέλεξαν να υιοθετήσουν δυο παιδιά, αλλά προτίμησαν να τα αγοράσουν. Και αν το καλοσκεφτεί κανείς, ακόμα και για τα κατοικίδια έχει κυριαρχήσει πλέον η κουλτούρα της υιοθεσίας, ενώ η εκτροφή σκύλων έχει πέσει σε δυσμένεια εδώ και χρόνια, ως πρακτική στυγνής εκμετάλλευσης. Αυτό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό και στη χώρα μας. 
 
Φανταστείτε δηλαδή ότι στις κοινωνίες μας, ακόμα και για τα σκυλιά κυριαρχεί το σκεπτικό να μην γίνονται εμπόρευμα, αλλά για τα βρέφη η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα στην «εκτροφή» τους σε μήτρες και την αγοραπωλησία τους. Ολόκληρες διαφημιστικές καμπάνιες έχουν επιστρατευτεί για τις υιοθεσίες σκυλιών (και καλώς γίνονται), αλλά για τα μωρά που έχουν ψυχή αθάνατη και αιώνιο προορισμό, γι’ αυτές τις ζωντανές εικόνες Θεού, πολλοί δεν βρίσκουν κανένα ηθικό ζήτημα να αγοράζονται από τα «πανέρια» των κλινικών. Τους πειράζει αν το μωράκι θα ντύνεται σαν αγοράκι ή κοριτσάκι ανάλογα το φύλο του και δεν τους πειράζει η σωματεμπορία παιδιών και η βίαιη αποκοπή του ψυχοσωματικού συνδέσμου τους με τη μητέρα τους. 
 
Πόση υποκρισία να αντέξει κανείς και πόσες τιμωρίες μας αξίζουν;
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.