26 Απριλίου 2024

“Φροντιστήριο” για υποψήφιους Ευρωβουλευτές

Γράφει ο
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
1η Διαπίστωση: είναι πρώτη φορά που οι Ευρωεκλογές στην μακρόχρονη επαναληπτική διαδρομή τους γίνονται εν μέσω σκηνικού πολέμου που ακουμπάει την ίδια την Ευρώπη (από πάνω βλ.Ουκρανία, από κάτω βλ. Μέση Ανατολή και εν μέσω εξελίξεων εις τα Βαλκάνια και το Αιγαίο)
 
2η Διαπίστωση: είναι πρώτη φορά που στην λεγόμενη Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση των πολλών ονείρων και υποσχέσεων, οι χώρες της ΕΕ μεταπίπτουν η μία μετά την άλλη κατά τα λεγόμενα των κυβερνήσεων τους σε “οικονομίες πολέμου” δηλ.προετοιμάζουν και ενισχύουν τις εν γένει ενέργειες τους αν ξεσπάσει και εμπλακούν έμμεσα ή άμεσα στο κακό.
 
3η Διαπίστωση: είναι πρώτη φορά που το κοινωνικό κοκτέιλ των κατά τόπους χώρων της ΕΕ έχει αλλάξει δραματικά με το προσφυγικό και το μεταναστευτικό, με συνέπειες οι φυλετικές εντάσεις να δυναμιτίζουν την καθημερινότητα του Μέσου Ευρωπαίου Πολίτη. 
 
4η Διαπίστωση: είναι πρώτη φορά που στην πάλαι ποτέ πλούσια ΕΕ μιλούν για επιστιστική, ενεργειακή κρίση και καλλιεργητική παραγωγή με όρους κλιματικής αλλαγής και αποτυπώματος άνθρακος, παραβλέποντας την επίδραση των παραμέτρων μιας ανοιχτής σύγκρουσης προς τα Ανατολικά και αυτό για να μην προκαλέσουν ταραχή στους λαούς της επίπλαστης ευρωπαϊκής ευμάρειας.
 
5η Διαπιστωση: είναι πρώτη φορά που η ΕΕ μιλάει για την ανάγκη του μετασχηματισμού της σε ενιαία στρατιωτική δύναμη, κάτι σαν ΝΑΤΟ. 
 
6η Διαπίστωση: είναι πρώτη φορά που οφθαλμοφανώς οι ΗΠΑ (ακολουθεί και η Κίνα) επιθυμούν να μην υπάρχει στα πόδια τους η ΕΕ. 
 
7η Διαπίστωση: είναι πρώτη φορά που τα λόγια πριν δεκαετίες του Αγίου Παϊσίου προβληματίζουν όταν έλεγε “εκεί στην Ευρώπη θα κυβερνήσουν με τον σατανισμό και αυτό δεν έχει ευλογία”.
 
Ο Άγιος έδωσε και άλλες διευκρινήσεις για το άδηλον μέλλον του συνεταιρισμού αυτού που ” επευλογεί ” νόμους που επιφέρουν την πτώση του Πύργου της Βαβέλ και την διάλυση του. 
 
8η Διαπίστωση και τέλος: αγαπητοί υποψήφιοι γνωρίζετε ότι μπορεί να συμμετάσχετε σε ένα κοινοβούλιο που από την μια στιγμή στην άλλη να μετασχηματιστεί σε πολεμικό, ενόψει παγκόσμιας σύρραξης των μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων; 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.