24 Απριλίου 2024

Γκέι «γάμοι»: «Τα νομοσχέδιά σας είναι οι ακαθαρσίες της Ευρώπης» – Να αγιάσει το στόμα σου π. Σεβαστιανέ, που τα «έψαλλες» στον εμβρόντητο Άδωνι!

Η φωνή του άμβωνα μίλησε και κατακεραύνωσε τους κομιστές της βλασφημίας - Αμετανόητοι και ανεπιθύμητοι όσοι ψήφισαν το αίσχος
 
 
Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης
 
Μαθημένοι για πολλά χρόνια να κάμπτουν τις άμυνες του λαού πότε με ψέματα, πότε με καλοπιάσματα και πότε με απειλές, οι πολιτικοί του νεοεποχίτικου μορφώματος που φέρει το όνομα «Νέα Δημοκρατία», περίμεναν ότι μετά την υπερψήφιση του κατάπτυστου νομοσχεδίου για τους γκέι «γάμους», το ζήτημα θα ξεθωριάσει και εκείνοι θα επιστρέψουν και πάλι στους ναούς να καμαρώνουν σαν τα γύφτικα σκεπάρνια και να ψαρεύουν ψήφους. 
 
Έκπληκτοι συνειδητοποιούν ότι η κωλοτούμπα μπορεί να είναι προσωπικό τους σπορ, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον χριστιανικό λαό. Πέρασαν 2 μήνες από τη διακομματική βλασφημία κατά του Θεού που στηρίχθηκε από την πλειοψηφία της Βουλής, και ο κόσμος τους ονειδίζει σαν να ψηφίστηκε χθες. Πολιτικοί συνηθισμένοι να εξευτελίζουν τις αξίες τους και να τις μεταχειρίζονται σαν μάρκες του καζίνο που τζογάρονται για κέρδη, δεν μπορούν να «πιάσουν επαφή» με ένα εκκλησίασμα που στέκεται ως θεματοφύλακας των αιώνιων αξιών. 
 
Αρχιερείς, ιερείς, μοναχοί και απλοί λαϊκοί, εκφράζουν συνεχώς την αποστροφή τους στο νομοθετικό μίασμα που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτούς τους ιδρυτές των σύγχρονων Σοδόμων, άλλοι χριστιανοί τους αποδοκιμάζουν σιωπηλά εωσότου μιλήσουν στην κάλπη, άλλοι τους γυρνούν την πλάτη και άλλοι τους τα «χώνουν» κανονικά όπου τους βρουν. 
 
Ο θρησκοκάπηλος Άδωνις Γεωργιάδης που λατρεύει τα εκκλησιαστικά ενσταντανέ, πήρε μαζί τον προσωπικό φωτογράφο του στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου για να ανεβάσει φωτογραφία στο διαδίκτυο, με τίτλο «στον Ακάθιστο Ύμνο στην ιδιαίτερη πατρίδα μου». 
 
Χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης και τσίπας για το αντιχριστιανικό ανοσιούργημα που διέπραξε με την ψήφο του, ήθελε να πάρει ξανά με το έτσι θέλω τη «βούλα» του «χριστιανού». Ντρόπιασε εκείνος και η παρέα του την Ελλάδα σε όλο τον ορθόδοξο κόσμο, και τώρα ως ναρκισσιστής της εξουσίας, αποζητά την επιβεβαίωση σαν ναρκομανής που ψάχνει απεγνωσμένα τη δόση του. 
 
Δεν μετανοούν για την πράξη τους, αλλά σαν κηφήνες στριφογυρίζουν γύρω απ’ το ευλογημένο μελίσσι της Εκκλησίας και σκανδαλίζουν τους χριστιανούς με την εμπρηστική παρουσία τους. Αλλά όταν έχεις την ιδέα ότι όλα εξαγοράζονται, σε περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις στον κόσμο των χριστιανών. Ειρηνικές μεν, εξαιρετικά δυσάρεστες δε. 
 
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Τοπάλης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, φύλαξε μια τέτοια έκπληξη στον Άδωνι Γεωργιάδη. Τον κατακεραύνωσε για το επαίσχυντο νομοσχέδιο, χρησιμοποιώντας ντόμπρα λόγια, γεμάτα με ευθύτητα και παρρησία. Γιατί αυτή είναι η δύναμη του άμβωνα. Μια δύναμη που έχει υποτιμηθεί από τα συστήματα εξουσίας, κι όμως διαθέτει ακόμα τεράστια απήχηση στην κοινωνία. 
 
Και όσοι έχουν τις αμφιβολίες τους γι’ αυτό, αρκεί μόνο να παρατηρήσουν τις επίμονες (και απεγνωσμένες) προσπάθειες να ξαναπιάσουν «στασίδι» οι πολιτικοί που πρόδωσαν την ελληνική οικογένεια. Άλλοι φαντάζονται σταυρούς που σχηματίστηκαν στην κολυμβήθρα τους και άλλοι τραβολογάνε φωτογράφους για να απαθανατίσουν τη «χριστιανοσύνη» τους. 
 
Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως, όποιος «φτύνει» στην κολυμβήθρα του, δεν αναβαπτίζεται με θεατρινισμούς «ευλάβειας». 
 
Ο π. Σεβαστιανός είπε λοιπόν στον εμβρόντητο Άδωνι: 
«Μας απογοητεύσατε με το νομοσχέδιο υπέρ των ομοφυλοφίλων που περάσατε στη Βουλή. Κάνατε το χατίρι ολίγων ανθρώπων. Απογοητεύσατε εμάς τους χριστιανούς. Περάσατε μια βλασφημία του Αγίου Πνεύματος ως νόμο, σε ένα κράτος που είναι Ελλάδα και Χριστός. Εμείς σας ζητήσαμε ως Εκκλησία να μην προβείτε σε αυτό το ανόμημα, αλλά εσείς το κάνατε. Και είναι μεγάλη η θλίψη μας και η απογοήτευσή μας με την παρουσία αυτού του επαίσχυντου νομοσχεδίου μέσα στην Ελλάδα μας. 
 
Ασφαλώς και δεν είμαστε οι ‘’μπαλαρίνες’’ της Ευρώπης όπως έλεγε ο Μακρυγιάννης σοφώς, ότι νομοσχέδιο μας περνάνε, εμείς χορεύουμε σαν ‘’μπαλαρίνα’’ να το περάσουμε. […] Ευχόμαστε να σας δώσει ο Θεός μετάνοια πάνω σε αυτό το κομμάτι γιατί ο πολύς λαός, όλη η Ελλάδα η χριστιανική απογοητεύτηκε με αυτό που κάνατε. 
 
Κάθε πρόσωπο που έρχεται να εκπροσωπήσει μετά από ένα επαίσχυντο νομοσχέδιο το βλέπουμε σαν ένα βδέλυγμα της ερημώσεως εστώς εν μέσω τόπου αγίου, του ναού του Θεού. Άλλο οι αμαρτίες που κάνουμε ως άνθρωποι και άλλο η βλασφημία του Αγίου Πνεύματος με το να δικαιώσετε και να κάνετε νόμο του κράτους τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Και τα παιδιά να πεταχτούν σε τόπους και να προβάλλετε ‘’οικογένειες’’ που δεν είχαν ποτέ τον προορισμό οικογένειας στην Εκκλησία μας και μέσα στο ελληνικό κράτος. […] 
 
Ευχόμαστε κάτι να αλλάξει και μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε στον Θεό να σας δώσει πραγματική μετάνοια και ο Θεός να κρατήσει την Ελλάδα μας, γιατί προσπαθούν πολλές δυνάμεις να αποϊεροποιήσουν και αποθρησκευτικοποιήσουν την Ελλάδα μας αλλά σκεφτείτε ότι σωθήκαμε από την Εκκλησία μας. Και το 1821 αλλά και το 1940. Η μάνα μας Εκκλησία κράτησε τούτο το Έθνος ελληνικό κι εμείς την προδίδουμε περνώντας τέτοια νομοσχέδια που όπως έλεγε ο Μακρυγιάννης είναι ‘’οι ακαθαρσίες της Ευρώπης’’. Ο Θεός να μας ελεήσει σαν Έλληνες ώστε με καρδιά να μείνουμε πιστοί, παρόλο που οι μεγάλοι και τρανοί μας προδίδουν στα πιστεύω μας και στην Πίστη μας. Ο Θεός να μας ελεήσει». 
 
Ο ιερέας είπε ακόμα στον υπουργό Υγείας: «Τι ήρθες να κάνεις στην εκκλησία εσύ που ψήφισες αυτό το βδέλυγμα, και είσαι πλέον και ο ίδιος βδέλυγμα;». Αφού είπε το «Δι’ευχών», οι πιστοί άρχισαν να φωνάζουν «Άξιος» και ξέσπασαν σε ένα ολόθερμο χειροκρότημα. 
 
Έναν εξαιρετικά βαρύ αλλά απολύτως κατάλληλο χαρακτηρισμό χρησιμοποίησε ο πάτερ για το κατάπτυστο νομοσχέδιο: «βδέλυγμα της ερημώσεως». Η φράση αυτή προέρχεται από τα προφητικά λόγια του ίδιου του Χριστού στο Ευαγγέλιο (Κατά Ματθαίον 24:15), ο οποίος μιλά για τους εσχάτους καιρούς. Το βδέλυγμα της ερημώσεως ταυτίζεται με την μελλοντική παρουσία του ίδιου του Αντίχριστου ως πολιτικός και θρησκευτικός εξουσιαστής του κόσμου, για τον οποίο οι πατέρες λένε ότι θα εγκατασταθεί στον νέο Ναό του Σολομώντα που θα χτιστεί. 
 
Αλλά το βδέλυγμα της ερημώσεως σχετίζεται και γενικότερα με κάθε ανομία των καιρών που εσωκλείει το εσχατολογικό πνεύμα του Αντιχρίστου και στρώνει προδρομικά το «χαλί» που θα τον υποδεχθεί. Επίσης η βλασφημία του Αγίου Πνεύματος (για την οποία έκανε λόγο ο π. Σεβαστιανός), είναι η μόνη αμαρτία που δεν μπορεί να συγχωρεθεί, σύμφωνα με τον λόγο του Ευαγγελίου. Και αυτό διότι αφορά την αμετανοησία, επομένως δεν γίνεται να συγχωρεθεί κάποιος που εμμένει στην ανομία του. 
 
Ένα τέτοιο βδέλυγμα ήταν το δίχως άλλο και το φρικτό νομοσχέδιο που ψήφισαν τα ελληνόφωνα κόμματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το κράτος βεβήλωσε το ιερό άβατο της οικογένειας, παρέδωσε τα παιδιά στη διαφθορά και εξέπεμψε μια τερατώδη βλασφημία προς τον ουρανό. Οπότε ναι, αυτός ο νόμος έχει όλα τα χαρακτηριστικά να αναγνωριστεί ως ένα εσχατολογικό «τέρας» που καταβροχθίζει την κοινωνία. 
 
Για όσα είπε ο πατέρας Σεβαστιανός προς τους υποστηρικτές αυτού του εκτρώματος και όλα τα παρακολουθήματά τους, θα πούμε κι εμείς «άξιος» και πάλι «άξιος». Μακάρι να πληθύνουν κι άλλο αυτές οι φωνές από τους άμβωνες, γιατί δεν ξέρω αν ο Θεός συγχωρήσει τη μεγάλη ανομία μας, αλλά σίγουρα δεν θα συγχωρήσει την ανοχή μας.
 
 
Επειδή αυτά τα βίντεο δεν αντέχουν για καιρό στο νεοταξικό Youtube το ανεβάσαμε και στο κανάλι μας ΕΔΩ  Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ο Μεσογαίας Νικολαος έγραψε και λάλησε....“Η αμαρτία της παρά φύσιν ασέβειας είναι μεγάλη” – “Δεν θα σιωπήσουμε, ούτε θα εγκατα­λεί­ψουμε τον αγώ­να”

Με εγκύκλιό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος αναφέρθηκε στην εισαγωγή του Τριωδίου και στον νόμο περί “γάμου” ομοφυλόφιλων ζευγαριών.
“Η αμαρτία της παρά φύσιν ασέβειας είναι μεγάλη. Δεν είναι όμως μόνον αμαρτία κάποιων λίγων ανθρώπων, αλλά είναι και αμαρτία μιάς ολό­κληρης κοινωνίας. Ούτε πάλι είναι αμαρτία του σήμερα, αλλά αμαρτία που κυοφορείται εδώ και χρόνια. Και το χειρότερο, αυτό συνέβη στη χώρα μας, μια χώρα με Ορθόδοξη ζωή και θαυμαστή ιστορία, γεμάτη από αγίους και σημεία θεϊκής παρου­σίας, με αξιοζήλευτη οικογενειακή παράδοση, μια χώρα πραγματικά ευλογημένη. Πως να το αντέξει κανείς αυτό; Πως να το συγχωρήσει; Και να σκεφθεί κανείς ότι άνθρωποι δικοί μας, που τους εμπι­στεύ­θηκε με την ψήφο τους ο λαός μας, που βαπτίσθηκαν στην κολυμβήθρα της Εκκλησίας μας, αυτοί περιφρόνησαν τη φωνή της, ανήρεσαν το βάπτισμα με την ψήφο τους, αυτοί που εμφανίζονται στις εκκλησιές μας, που τιμήθη­καν από τον πιστό λαό και ευεργετή­θηκαν από την Εκκλησία μας πολλα­πλως και κατ’ επανάληψιν, λέρωσαν τα χέρια τους με την ψήφο της ανευ­θυνό­τητας τους, λάσπω­σαν το κύρος τους. Και όχι μόνον. Τελικά, δεν ψήφισαν απλά τον νόμο∙ τον υποστήριξαν με πάθος, τον επέβαλαν με πείσμα, τον γιόρ­τασαν προκλητικά. Μόλυναν την τιμή τους, ασέβησαν οικτρά στην αποστολή τους”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

“Να γνωρίζετε όμως ότι όλοι εμείς που φέρουμε το βάρος της πνευμα­τικής πατρότητος, δεν θα σιωπήσουμε, ούτε θα εγκατα­λεί­ψουμε τον αγώ­να, ούτε θα αρνηθούμε την ευθύνη μας. Θα συνεχί­ζουμε να ομολογούμε την αλήθεια και να δείχνουμε τον φωτεινό δρόμο. Αποστολή της Εκκλη­σίας είναι να αναδείξει και να διασώσει την ανθρώπινη αξία. Χρέος της πολιτείας είναι να προστατεύσει την αξιο­πρε­πεια. Όταν κλονίζεται η αξία, τότε παραλύει η αξιοπρέπεια, δεν υπάρ­χει. Γι’ αυτό και προς τους πολιτι­κούς διαχειριστές της ζωής μας θα συνεχίσουμε να υψώνουμε φωνή: Μη τσα­κίζετε τον άνθρω­πο∙ σεβαστείτε την αξία του, είναι απροσμέτρητη. Τιμή­στε την οικογέ­νεια∙ είναι θεσμός ανεκτίμητος. Αγκαλιάστε θερα­πευ­τικά όσους έχουν προ­βλημα∙ αυτό χρειάζονται. Μη τους τσαλακώνετε παίζοντας νομοθε­τικά με τα παθο­λογικά δικαιώματά τους. Προστατεύστε την κοινωνία από τις αρρώ­στιες της“, τόνισε Κλπ Κλπ εξ αμάξης τους έσουρε.... και πολύ ορθά έπραξε ...

Γι’ αυτό το λόγο (δηλ. για την άρνησή τους να αναγνωρίσουν, να ευχαριστήσουν και να δοξάσουν το Θεό) ο Θεός τους παρέδωσε σε επαίσχυντα πάθη. Οι γυναίκες τους αντάλλαξαν τις φυσικές σχέσεις με τις παρα φύση, και παρομοίως οι άνδρες άφησαν τις φυσικές σχέσεις με τις γυναίκες και κάηκαν με φλόγα ακράτητης επιθυμίας μεταξύ τους, διαπράττοντας άνδρας με άνδρα επαίσχυντες πράξεις και λαμβάνοντας έτσι από τον ίδιο τους τον εαυτό το μισθό που τους άξιζε για την πλάνη τους (Ρωμ. α΄ 26-27).
Μην πλανάσθε! Ούτε οι πόρνοι, ούτε οι ειδωλολάτρες, ούτε οι μοιχοί, ούτοι εκθηλυμένοι, ούτε οι αρσενοκοίτες (δηλ. σοδομίτες, αυτοί που κοιμούνται με άντρες), ούτε οι πλεονέκτες, ούτε οι κλέφτες, ούτε οι μέθυσοι, ούτε οι υβριστές, ούτε οι άρπαγες δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. Και τέτοιοι ήσασταν κάποιοι από σας. Αλλά πλυθήκατε, αλλά αγιασθήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με την επίκληση του ονόματος του Κυρίου Ιησού Χριστού και με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος (Α΄ Κορ. στ΄ 9-11).
Μ.Ρ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.