22 Απριλίου 2024

ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ μαθήτρια Λυκείου εξύβρισε τον Χριστό και την Παναγία μας και η έμπρακτη απάντηση ορθόδοξης χριστιανής μαθήτριας.

Συνέβη πριν λίγες σε σχολείο της Καβάλας....
 
Διευθύντρια κάλεσε σε απολογία μητέρα κοριτσιού, διότι χαστούκισε άλλο κοριτσάκι το οποίο εκείνο με τη σειρά του έβρισε τον Χριστό και την Παναγία.
Επειδή γνωρίζω την οικογένεια και το γνήσιο Χριστιανικό ήθος με το οποίο ανατρέφουν τα παιδιά τους, δεν αμφιβάλλω ότι η κόρη Α. για να φτάσει στο σημείο να χαστουκίσει το βλάσφημο κοριτσάκι, το γεγονός είναι αληθινό και όντως η ιερή αγανάκτηση ώθησε σε αυτή την πράξη, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Άγιος Νικόλαος στον Άρειο για τις βλάσφημες δοξασίες του.
 
Το "καλύτερο" είναι ότι η διευθύντρια του σχολείου πήρε το μέρος του κοριτσιού που έβρισε τον Χριστό και την Παναγία και μάλιστα επικοινώνησε με τον σύμβουλο ψυχικής υγείας και αποφάσισαν να ρίξουν διήμερη αποβολή στο κορίτσι που έριξε το χαστούκι λόγω χρήσης βίας.
 
Εχω να πω στη μικρή Α. η οποία είναι ένα γλυκύτατο και ταπεινό κορίτσι με προσευχή. 
Μπράβο για το σθένος σου, κι ενώ άλλοι παλεύουν με νηστείες και πολλά ακόμη την περίοδο της Σαρακοστής να δείξουν την έμπρακτη μετάνοια τους, εσύ πήρες παράσημο από τον ίδιο τον Χριστό σήμερα, κόντρα σε αυτό το διαολικό δαιμονοκρατούμενο κράτος και σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς που ισορροπούν μεταξύ αθείας και αγνωστικισμού, όταν δεν μιμούνται στο ελάχιστον αυτόν που ίδρυσε την παιδεία στην Ελλάδα τον Ι.Καποδίστρια που ο ίδιος εφάρμοσε την ελληνοχριστιανική παιδεία στα σχολείο όπου ίδρυσε. Το χαστούκι σου Α. είναι ένα μικρό δείγμα για το τι θα πάθει αυτό το εωσφορικό παγκόσμιο σύστημα. Και θα πάθει από τους άγνωστους ταπεινούς, αλλά αρεστούς στον Θεό.
 
Κι αν σε μερικούς δεν σας άρεσε το χαστούκι,θα σας πω κρατηθείτε λίγο ακόμη, γιατί η φαπα που έρχεται άνωθεν θα είναι κολοσσιαίων διαστάσεων γιατί μετρηθήκαμε και βρεθήκαμε λίγοι κι ελλειπείς στο να υπερασπιστούμε το Άγιο Όνομα Του Θεού όταν θα έπρεπε να πεθάνουμε για Εκείνον.
 
Υ.γ. Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: 
"...Και αν ακούσης κάποιον εις τον δρόμον ή εις το μέσον της αγοράς να βλασφημή τον Θεόν, πλησίασε, επίπληξέ τον, και αν πρέπει να τον δείρης, μη διστάσης ράπισέ τον εις το πρόσωπον, σύντριψέ του το στόμα, και αγίασε το χέρι σου δια της πληγής που θα του δώσης, και αν σε καταγγείλουν μερικοί και σε σύρουν εις το δικαστήριον, να τους ακολουθήσης και αν από το δικαστικόν βήμα σου ζητήση ο δικα­στής ευθύνας να ειπής με θάρρος, ότι εβλασφήμησε τον βα­σιλέα των αγγέλων. Διότι εάν πρέπει να τιμωρούνται αύτη που βλασφημούν τον επίγειον βασιλέα, πολύ περισσότερον πρέπει να τιμωρούνται εκείνοι που βλασφημούν εκείνον..."
 
το είδαμε στο ιστολόγιο: Προσκυνητής
από δημοσίευση στο facebook εδώ.
 
Το σχόλιό μας (Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»):
 
1. ΕΥΓΕ στην μαθήτρια.
Έδωσε την ομολογία της.
Εύγε και στους γονείς της που καλλιέργησαν τέτοια κόρη ορθόδοξη χριστιανή.
 
2. Αν βέβαια κάποιο κορίτσι έβριζε τον Αλλάχ μπροστά σε μια μωαμεθανή, θα γινόταν πρώτο θέμα στα κανάλια, η βλάσφημη μαθήτρια θα είχε οδηγηθεί κρατούμενη στην αστυνομία και θα είχαν συλληφθεί και οι γονείς της με τον αντιρατσιστικό νόμο, οι οποίοι θα περνούσαν αυτόφωρο. Θα δικαζόταν με βαρύτατο πρόστιμο και θα τιμωρούνταν με φυλάκιση με αναστολή.
 
3. Όταν όμως βρίζουν τον Τριαδικό μας Θεό ή την Μητέρα Παναγία μας; Που είναι τότε ο αντιρατσιστικός νόμος;;;
Το Ελληνικό Σύνταγμα ξεκινάει με την επίκληση στην Αγία Τριάδα και ξεκαθαρίζει ότι στην Ελλάδα ΥΠΑΡΧΕΙ επικρατούσα θρησκεία. Εύγε λοιπόν στην γενναία μαθήτρια.
 
4. Εκκλησιαστικά και θεολογικά την δικαιώνουν ο Άγιος Νικόλαος που χαστούκισε τον Άρειο και ο Άγιος Ιωάννης (ο Χρυσόστομος). 
 
«Ένας άνθρωπος το να υβρίσει τον πατέρα μου, την μητέρα μου τον αδελφό μου, έχω χρέος ωσάν χριστιανός να τον συγχωρήσω, το δε να υβρίσει τον Χριστόν μου και την Παναγίαν μου ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ» (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)
 
Αλλά και ο ίδιος ο Κύριός μας, ο αναμάρτητος Ιησούς, όταν είδε να βεβηλώνεται ο ναός Του πήρε το ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ! Σταμάτησε με την βία την βλασφημία τους.
 
5. Αν η ίδια αντίδραση επαναλαμβανόταν σε κάθε πόλη της Ελλάδος, δεν θα υπήρχε σήμερα η βλασφημία στην πατρίδα μας. Αλλά ποιος να ξεκινήσει τέτοιον αγώνα; 
Σήμερα δεν ζει ο π.Αυγουστίνος Καντώτης (που έκανε μεγάλο αγώνα ενάντια στη βλασφημία).
Σήμερα οι ποιμένες παριστάνουν ότι ροχαλίζουν για να μην ενοχλήσουν την κρατική εξουσία και την Νέα Τάξη. 
 
Βαρύτατη ευθύνη φέρουν και οι ορθόδοξοι πιστοί που δεν αντιδρούν. Προσέβαλαν το κόμμα τους; Την ομάδα τους; Έβρισαν το παιδί τους; ΆΜΕΣΑ επεμβαίνουν και αντιδρούν οι γονείς. Προσέβαλαν τον Θεό τους; Σιωπούν ... Θα δώσουμε λόγο όλοι μας μια μέρα.
 
Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
 
ΥΓ. Θυμίζουμε:
Το χαστούκι του Αγίου Νικολάου στον Άρειο και ο δήθεν σκανδαλισμός!Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βλασφημία είναι η πράξη της εξύβρισης των θείων, η πράξη που δείχνει περιφρόνηση ή έλλειψη σεβασμού προς τον Θεό, τα ιερά πρόσωπα ή πράγματα, ή προς κάτι θεωρείται ιερό ή απαραβίαστο.

Αποφθέγματα
[Ο Διογένης χτυπούσε τον πατέρα, όταν βλαστημούσε ο γιος] Διογένης
Αμήν λέγω υμίν ότι πάντα αφεθήσονται τοις υιοίς των ανθρώπων τα αμαρτήματα και αι βλασφημία όσας αν βλασφημήσωσιν. Ος δ’ αν βλασφημήση εις το Πνεύμα το Αγιον, ουκ έχει άφεσιν εις τον αιώνα Μαρκ.γ'28-29
Αυτή η βδελυρή και χωρίς σημασία συνήθεια της βλαστήμιας [Γουώσινγτον Τζ.]
Η βλασφημία δίνει τέτοια ανακούφιση, που ούτε η προσευχή μπορεί να δώσει Μαρκ Τουαίην
Η βλασφημία είναι η μόνη αμαρτία που δεν έχει δικαιολογία Βασίλειος ο Μέγας
Η μελέτη των βλασφημιών ενός λαού, είναι ένας καλός δρόμος για να κατανοείς τα ιερά και τα όσιά του [Λαντάου Γκ.]
Ο βλάσφημος μοιάζει με το ψάρι, που δαγκώνει το γυμνό δίχτυ [Φίσερ]
Τίποτα δεν είναι τόσο ποταπό, χυδαίο και αηδές, όσο η βλασφημία [Μουρ] W.P.
M.Ρ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.