12 Απριλίου 2024

Μυρίζει Ιράν και οι "αψέκαστοι ζηλεύουν τους ψεκασμένους "

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
 
Πριν ξεκινήσουμε αδελφοί πρέπει να επισημάνουμε τα εξής ..
Μιλάνε για επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και ο λογισμός μας λέει ότι ψάχνουν μια καλή αφορμή για να ισοπεδώσουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης.
 
Μιλάνε για 24ωρα και ώρες και φυσικό είναι ο κοσμάκης να ανησυχεί, αλλά πάντα "ο πονηρός" χρησιμοποιεί τον φόβο για να εξουθενώσει τα θύματα του και τα θύματα του είμαστε εμείς.
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς γιατί ο πόλεμος δεν γίνεται με "ραντεβού" αλλά ξαφνικά.
Όταν για τον πόλεμο κλείσουν ραντεβού τότε από πίσω υπάρχει άλλος "πόλεμος" χειρότερος και σχετίζεται με τις ψυχές μας.
 
Τι συμβαίνει τώρα;
"Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι το «χτύπημα» του Ιράν στο Ισραήλ ως αντίποινα για την ισραηλινή πυραυλική επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό της Συρίας, που είχε ως συνέπεια να σκοτωθούν 16 άνθρωποι, εκ των οποίων 7 ανώτατοι Ιρανοί αξιωματούχοι των Φρουρών της Επανάστασης.
 
Το Ισραήλ υποστηρίζει πως είναι έτοιμο για όλα, αναμένοντας ακόμα και μια απευθείας επίθεση από το Ιράν, διαμηνύοντας πως οποιαδήποτε απευθείας επίθεση των Ιρανών, θα σημάνει και την κατάλληλη απάντηση από την ισραηλινή πλευρά.
 
Πρόκειται δηλαδή για ένα σκηνικό πολέμου, το οποίο ενδεχομένως να μην έχει ζήσει."
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
 
Μήπως για να γίνει μια επανεκκίνηση του σκότους στην ανθρωπότητα θέλουν ένα καλό πυρηνικό χτύπημα εκατέρωθεν;
 
Τα προηγούμενα χρόνια όσοι μιλούσαν για διαχείριση και αντιμετώπιση τέτοιων καταστροφών (εξ αιτίας πολεμικών γεγονότων ή τρομακτικών φυσικών φαινομένων) τον συμπεριελάμβαναν αυτόματα στην κατηγορία των ψεκασμένων και των συνομοτών κατά της "ευαγγελιζόμενης" ανάπτυξης των νεοταξιτών.
 
Και δεν μιλάμε για αυτούς που μιλούσαν και έγραφαν για τις προφητείες των Αγίων μας, αυτούς τους θεωρούσαν " βαριά κατάσταση" ουσιαστικά για να απαξιώσουν όχι μόνο αυτούς, αλλά κυρίως τις προφητείες.
 
Σήμερα όμως με όσα γίνονται το σύστημα τους "ζηλεύει" και είμαστε ακόμα στην αρχή.
 
Διαβάζουμε:
"Οι Έλληνες preppers: Ετοιμάζονται για κάθε πιθανή καταστροφή, μετατρέπουν τα σπίτια τους σε καταφύγια "
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
 
Σήμερα οι προφητείες μας χτυπούν την πόρτα και εμείς σαν τις μωρές παρθένες κοιμόμαστε, δίχως να έχουμε βάλει λάδι στα κανδήλια της ψυχής μας.
 
Διότι η προετοιμασία και η διαχείριση δεν αφορά μόνο την κατασκευή πυρηνικών καταφυγίων, αλλά το κτίσιμο πνευματικών καταφυγίων.
 
Δεν πα να έχεις τα καλύτερα καταφύγια με τρόφιμα, φάρμακα, δεν πα να έχεις κάνει όλη την σειρά των εμβολίων ..τίποτε δεν σε σώζει, όταν έλθει εκείνη η στιγμή της πυρηνικής κόλασης για να κάψει την διαστροφή, την ανομία, την ακολασία και την αποστασία των ημερών μας.
 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.