9 Απριλίου 2024

Χωρίς άμμο απο την Σαχάρα! (Για υποψιασμένους μόνο!)

Η συγκλονιστική χημική ανάλυση της σκόνης που σκουπίστηκε από ένα αυτοκίνητο αποκαλύπτει βαρέα μέταλλα και στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση του καιρού και πέφτουν από τον ουρανό!
 
Ένα βοσνιακό εργαστήριο βρήκε στο δείγμα νικέλιο, βάριο και αλουμίνιο που υπερέβαιναν το γνωστό όριο κατά περισσότερο από 700 φορές, μαζί με άλλα βαρέα μέταλλα!!! 
 
Τα αεροπλάνα καλύπτουν τον ουρανό με τροποποιητές του καιρού για να ελέγχουν το ηλιακό φως και να εμποδίζουν τις υπεριώδεις ακτίνες που προσπίπτουν στον πλανήτη.
 
Το καλοκαίρι χρειάζεται τις υπεριώδεις ακτίνες για να σκοτώσει τους ιούς, αλλά τι συμβαίνει όταν οι υπεριώδεις ακτίνες εμποδίζονται από τη σκόνη των καλλιεργειών;
 
Τη Δευτέρα, η σύνταξή μας ενημερώθηκε για ένα ενδιαφέρον άρθρο του Βόσνιου δικηγόρου και ακτιβιστή Mirnes Ajanovic [1], ο οποίος ανέθεσε σε πιστοποιημένο εργαστήριο στην Τούζλα της Βοσνίας να αναλύσει την καφέ αμμώδη σκόνη που βρίσκουν οι οδηγοί στα αυτοκίνητά τους.
 
Η πληροφορία αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες από έναν Σλοβάκο youtuber, περισσότερα στο βίντεο του εδώ.
 
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, οι επιστρώσεις αυτές λέγεται ότι προκαλούνται από την ψιλή άμμο της Σαχάρας, η οποία μεταφέρεται από τους ανέμους στην Ευρώπη και αυτή η άμμος στη συνέχεια πέφτει στο τοπίο στην Ευρώπη.
 
Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για γύρη ελαιοκράμβης, αλλά προσέξτε, μοιάζει διαφορετική, έχει ένα φωτεινό και ζωηρό κίτρινο χρώμα που δεν μπορεί να μπερδευτεί με τίποτα, και το στρώμα αυτής της γύρης είναι πραγματικά τόσο παχύ που μόλις και μετά βίας μπορείτε να τη δείτε μέσα από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας.
 
Ωστόσο, οι επιστρώσεις στα αυτοκίνητα εμφανίζονται πριν από την έναρξη της περιόδου γύρης και πολύ αργότερα. Από πού προέρχεται λοιπόν; Μια αιτία είναι αυτή η άμμος της Σαχάρας, η οποία μεταφέρεται με τους εμπορικούς ανέμους από τη Μεσόγειο και τις Άλπεις στην Ευρώπη. Ο όγκος της άμμου μπορεί να είναι πραγματικά σημαντικός, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι πρόκειται για ένα νέο φαινόμενο που ήταν σχεδόν ανύπαρκτο πριν από 20 ή 30 χρόνια. Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο. Αλλά αυτή η άμμος είναι κάτι το ιδιαίτερο. Διότι αναφέρεται ότι είναι εμπλουτισμένη με βαρέα μέταλλα και ουσίες που σίγουρα δεν μπορούν να προέρχονται από την άμμο της Σαχάρας.
 
Τραπέζι ταινίας τρόμου: Σέρβος ακτιβιστής και Βόσνιος δικηγόρος αναλαμβάνουν τα chemtrails και το covid
 
Μήπως τα ρεύματα αέρα πάνω από τη Μεσόγειο άλλαξαν ξαφνικά και άρχισαν να φέρνουν άμμο από τη Σαχάρα στην Ευρώπη, και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα; Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να βρουν την άκρη του νήματος, γι’ αυτό απλά σκουπίζουν ένα δείγμα από το αυτοκίνητό τους και το στέλνουν σε ένα εργαστήριο για ανάλυση. Αυτό ακριβώς έκανε ο Mirnes Ajanovic, και δεν μπορούσε να μην αναρωτηθεί ποια ήταν τα αποτελέσματα.
 
Η υποτιθέμενη άμμος από τη Σαχάρα απέχει πολύ από αυτή την άμμο, διότι η γνωστή άμμος της Σαχάρας, δηλαδή η πραγματική και γνήσια, έχει ακριβώς τις γνωστές παραμέτρους και σύνθεση, τις οποίες το εργαστήριο εισήγαγε στο τεστ και συνέκρινε τις τιμές αναφοράς της άμμου της Σαχάρας με αυτές που προέκυψαν από το δείγμα που ελήφθη από την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Η έκθεση του εργαστηρίου είναι γραμμένη σε αλφαβητική σειρά στα σερβικά.
 
Η πρώτη στήλη των τιμών υποδεικνύει τις τιμές αναφοράς που θα έπρεπε να έχει η γνήσια άμμος της Σαχάρας, η δεύτερη στήλη υποδεικνύει τις πραγματικές τιμές που μετρήθηκαν από το δείγμα σκουπίσματος του αυτοκινήτου. Το έγγραφο από το εργαστήριο βρίσκεται παρακάτω.
 
Οι αναγνώσεις είναι κυριολεκτικά σαν να βγήκαν από ταινία τρόμου και όχι από τη Σαχάρα. Το αλουμίνιο υπερβαίνει τον όγκο αναφοράς στην άμμο της ερήμου 728 φορές στον πίνακα, το αρσενικό υπερβαίνει το όριο 44 φορές και το βάριο υπερβαίνει το όριο 660 φορές. Ο σίδηρος υπερβαίνει το όριο 23 φορές, ο μόλυβδος 8 φορές και ο ψευδάργυρος 64 φορές. Αλλά το μεγαλύτερο σοκ και η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η μετρούμενη τιμή του νικελίου.
 
Ο όγκος του νικελίου στο δείγμα που σκουπίστηκε από το αυτοκίνητο υπερέβη τον όγκο αναφοράς του νικελίου στην άμμο της ερήμου κατά 2.500 φορές το κανονικό όριο για το νικέλιο στην άμμο της ερήμου. Αν το εκφράσουμε αυτό ως ποσοστό, τότε πρόκειται για υπέρβαση του ορίου κατά 250.000% συνολικά.
 
Ναι, είναι ζωγραφισμένο και είναι απολύτως σαφές! Τα οξείδια του νικελίου και του αλουμινίου είναι τα κύρια συστατικά των chemtrails, είναι οι κύριοι τροποποιητές των καιρικών συνθηκών, και είναι το νικέλιο και το αλουμίνιο που βρίσκονται σε μεγαλύτερη αφθονία σε όλα τα επιχρίσματα που λαμβάνονται στα μέρη όπου οι άνθρωποι παρατηρούν τα chemtrails περισσότερο.
 
Χωρίς την απαραίτητη υπεριώδη ακτινοβολία ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν μπορεί να επιβιώσει, η μόνη αποτελεσματική και ευρέως διαδεδομένη απολύμανση για τους ιούς
 
Αυτές οι χημικές ουσίες που ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα από τα αεροπλάνα έχουν διάφορες δουλειές. Η πρώτη είναι να περιορίσουν την επίδραση της σκληρής υπεριώδους ακτινοβολίας στην επιφάνεια του πλανήτη. Η υπεριώδης ακτινοβολία προκαλεί καρκίνο του δέρματος, ιδίως σάρκωμα του δέρματος. Και δεδομένου ότι ο ήλιος μας πλησιάζει στην υψηλή φάση του κύκλου του και θα αρχίσει να παράγει τεράστιες δόσεις σκληρής ακτινοβολίας τις επόμενες δεκαετίες (γι’ αυτό και οι παγκοσμιοποιητές χτίζουν καταφύγια σε όλο τον πλανήτη ή συναλλάσσονται με αυτά, όχι μόνο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία), φαίνεται ότι πρόκειται για μια δραστηριότητα προστασίας του πληθυσμού. Αλλά προσέξτε πριν αρχίσετε να υποπτεύεστε τους παγκοσμιοποιητές για ευγενείς προθέσεις απέναντι στην ανθρωπότητα.
 
Γνωρίζατε ότι η υπεριώδης ακτινοβολία είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας ως ανθρώπινη φυλή; Ναι, αυτό αποτελεί έκπληξη όχι μόνο για τον απλό άνθρωπο, αλλά και για ορισμένους ειδικούς. Στην πραγματικότητα, η υπεριώδης ακτινοβολία χρησιμεύει ως το μόνο πραγματικά αποτελεσματικό απολυμαντικό και όπλο κατά των ιών.
 
Η σκληρή υπεριώδης ακτινοβολία, σε ένα λογικό επίπεδο και σχετικά ακίνδυνη για τον άνθρωπο για σύντομο χρονικό διάστημα, σκοτώνει ακόμη και τους πιο επίμονους ιούς, στους οποίους τα χημικά απολυμαντικά δεν έχουν διαφορετικά καμία επίδραση. Και γιατί στο παρελθόν δεν υπήρχαν συνήθως πανδημίες γρίπης και αναπνευστικών ασθενειών κατά τους καλοκαιρινούς και θερινούς μήνες; Όχι, δεν έχει καμία σχέση με τον ζεστό καιρό, όπως πιστεύει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού.
 
Τα Chemtrails αντανακλούν τις υπεριώδεις ακτίνες UV πίσω στο διάστημα και οι ιοί μπορούν να εξαπλωθούν ευτυχώς μεταξύ των ανθρώπων ακόμη και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.
 
Αντιθέτως, οι ιοί ευδοκιμούν σε ζεστό καιρό, επειδή πολλαπλασιάζονται ευκολότερα στα κύτταρα. Γιατί όμως μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε σχεδόν κανένας κίνδυνος γρίπης ή παρόμοιων αναπνευστικών ασθενειών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες;
 
Η απάντηση είναι τόσο εκπληκτική όσο και σοκαριστική: Οφείλεται στο γεγονός ότι η ισχύς του ήλιου είναι τόσο ισχυρή το καλοκαίρι, ώστε ο όγκος της υπεριώδους ακτινοβολίας που προσπίπτει στην επιφάνεια του πλανήτη είναι τόσο τεράστιος που οι ιοί σκοτώνονται με τέτοιο ρυθμό, ώστε όχι μόνο δεν μπορούν να εξαπλωθούν, αλλά ακόμη και οι πιθανοί φορείς των ιών δεν μπορούν να τους μεταδώσουν.
 
Εάν ένας ιονοσικός βήχει και φτύνει σταγονίδια ιού, η τεράστια καλοκαιρινή υπεριώδης ακτινοβολία θα σκοτώσει τους ιούς σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν μεγάλες επιδημίες γρίπης και παρόμοιων αναπνευστικών ασθενειών το καλοκαίρι. Δηλαδή, μέχρι πρόσφατα.
 
Κάτι τρομακτικό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Στα μέσα Ιουνίου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εμφανίζονται κρούσματα αναπνευστικών ασθενειών, υποχρεωτικά Covid-19, και ο κόσμος αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, επειδή κάνει ζέστη. Ναι, είναι ζεστό, αλλά ο όγκος της υπεριώδους ακτινοβολίας μειώνεται τεχνητά με τους ψεκασμούς chemtrails. Οι τροποποιητές του ουρανού που εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία να φτάσει στην επιφάνεια του πλανήτη αποτελούνται κυρίως από 3 στοιχεία, το βάριο, το νικέλιο και το αλουμίνιο. Πρέπει να γνωρίζετε.
 
Το μείγμα chemtrail αυτών των στοιχείων έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά πίσω στο διάστημα ορισμένα μήκη κύματος της ηλιακής ακτινοβολίας, ιδιαίτερα το υπεριώδες φάσμα, και αυτός είναι ο κύριος λόγος για την παρουσία του βαρίου, το οποίο δεσμεύει αυτό το μήκος κύματος. Το νικέλιο χρησιμεύει ως ανακλαστήρας που αναπηδά αυτό το μήκος κύματος της ακτινοβολίας πίσω στο διάστημα. Και για ποιο λόγο υπάρχει το αλουμίνιο; Είναι ο φορέας, το de facto στήριγμα της δομής βαρίου-νικελίου. Ο κύριος σκοπός του φορέα είναι να συνδυάσει το βάριο και το νικέλιο για να σχηματίσει έναν ανακλαστήρα.
 
Όλη αυτή η σκόνη καταλήγει τελικά στο νερό, το έδαφος, τα φυτά και τα τρόφιμα.
 
Το αρσενικό, από την άλλη πλευρά, χρησιμεύει ως η κόλλα που συγκρατεί αυτά τα μέρη μαζί σε επίπεδο νανοσωματιδίων. Υπάρχουν διαφορετικές διαμορφώσεις τροποποιητών του καιρού, π.χ. η Κίνα χρησιμοποιεί βάριο και ταντάλιο για να διασκορπίσει τα σύννεφα πάνω από τις πόλεις. Η τεχνολογία λειτουργεί με την αντίθετη αρχή, ο στόχος είναι να παγιδεύσει την υπέρυθρη ακτινοβολία και να εξατμίσει τα μόρια του νερού, ενώ το ταντάλιο εμποδίζει τη δευτερογενή συμπύκνωση στην ατμόσφαιρα. Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι ό,τι ψεκάζεται στον ουρανό από αεροπλάνα πρέπει αργά ή γρήγορα να πέσει κάτω.
 
Οι άνθρωποι τότε τα εισπνέουν, στρατιές ασθματικών μεγαλώνουν, τεράστιες στρατιές παιδιών με αλλεργίες, ουσίες εισέρχονται στα φυτά, στο γεωργικό έδαφος, μέσω αυτού στις πατάτες, στις καλλιέργειες, στα τρόφιμα. Να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα σχετικά με την ετικέτα βιολογικών προϊόντων στα τρόφιμα. Να ενδιαφέρεστε για το αν είναι υδροπονικά καλλιεργημένα σε θερμοκήπιο ή αν καλλιεργούνται σε ανοιχτό χωράφι. Αν τα προϊόντα καλλιεργούνται σε υπαίθριο χώρο σε ένα χωράφι κάτω από έναν ανοιχτό ουρανό, καταλάβετε τι επίδραση θα έχουν αυτά τα chemtrails σε αυτό το χωράφι με τα προϊόντα που φέρουν την ετικέτα ΒΙΟΗ αναπνευστική νόσος. Δηλαδή, μέχρι πρόσφατα.
 
Δεν πρόκειται καν για αυτοκίνητα καλυμμένα με αυτές τις αηδίες τώρα. Μιλάμε για τα χωράφια, τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις στις οποίες πέφτει αυτό το σκατό. Όλοι σιωπούν και προσποιούνται ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Τι είναι φυσιολογικό; Λοιπόν, σκονίζει τον ουρανό.
 
Σηκώνεσαι το πρωί και βλέπεις έναν όμορφο μπλε ουρανό, ούτε ένα σύννεφο στον ορίζοντα. Ξαφνικά, τα αεροπλάνα αρχίζουν να πετούν και να αφήνουν πίσω τους chemtrails, αλλά αυτά δεν διαλύονται σε δύο ή τρία λεπτά, όπως γινόταν στις νεότερες μέρες μας.
 
Όχι, όχι, όχι. Στις μέρες μας, τα ίχνη ενός αεροπλάνου στον ουρανό θα σας κρατήσουν 24 ώρες, δεν εξαφανίζονται, απλά απλώνονται και πασαλείβονται και πασαλείβονται στον ουρανό σαν γάλα. Και μένει εκεί. Και για πόσο καιρό. Μερικές φορές για τρεις ολόκληρες μέρες. Πασπαλίζουν αυτή τη μαλακία εκεί μέσα για να μην αφήσουν την υπεριώδη ακτινοβολία να χτυπήσει την επιφάνεια του πλανήτη, σκοτώνοντας τους ιούς που κάποιος χρειάζεται απεγνωσμένα να μοιράζει σε τακτική βάση σε όλο τον πλανήτη, ώστε να μπορούν να εμβολιάσουν με τη βία όλο τον πληθυσμό. Αυτό είναι! Και ένας Ήλιος με σκληρή ισχύ και σκληρή υπεριώδη ακτινοβολία θα χάλαγε τη δουλειά των παγκοσμιοποιητών να αναπτύξουν τον Ολικό Έλεγχο.
 
Γαλάζιος ουρανός στην Ουκρανία μέσω πολέμου έναντι του σχεδίου για τον Ολικό Έλεγχο μέσω μιας μόνιμης δικτατορίας εμβολιασμού
 
Ξέρετε πού δεν υπάρχει σκόνη στην Ευρώπη σήμερα; Στην Ουκρανία! Οι ίδιοι οι Ουκρανοί αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχουν και πάλι καθαρό και όμορφο γαλάζιο ουρανό χάρη στον πόλεμο, που δεν θυμούνται. Καταλαβαίνετε; Τα Globalchiks πετούν τα τελευταία δύο χρόνια της ιικής πανδημίας με μεταφορικά αεροπλάνα άδεια, χωρίς επιβάτες. Ακόμα και η Greta Thunberg αναστατώθηκε για τον λόγο που το έκαναν αυτό. Ναι, λοιπόν, αν έπρεπε να μαυρίσουν τον ουρανό…
 
Θυμάσαι το 2020 την άνοιξη; Τότε, λόγω του κλεισίματος του τουρισμού, τίποτα δεν πετούσε για περίπου 4 μήνες και ο ουρανός καθάρισε σε όλη την Ευρώπη. Τότε η ΕΕ ενέκρινε ένα λεγόμενο πακέτο αποζημίωσης για τις αεροπορικές εταιρείες ώστε να μην χρεοκοπήσουν, αλλά ο όρος για την αποδοχή του πακέτου ήταν ότι οι αεροπορικές εταιρείες έπρεπε να συνεχίσουν να πετούν τα αεροπλάνα τους ακόμα και αν ήταν άδεια. Και ξαφνικά οι ουρανοί ήταν και πάλι σκονισμένοι στην Ευρώπη. 
 
Η πτήση άδειων αεροπλάνων χωρίς επιβάτες κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας απλώς εξέθεσε και απέδειξε ότι το σκοτάδι του ουρανού ήταν τόσο ζωτικής σημασίας για τους παγκοσμιοποιητές που έπρεπε να επινοήσουν ένα πρόγραμμα για να πετάξουν άδεια αεροπλάνα πάνω από την Ευρώπη κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Δεν επρόκειτο καθόλου για τη βοήθεια των αεροπορικών εταιρειών, θα τις άφηναν να κλείσουν τη δουλειά τους. Απλά χρειάζονταν τους παγκοσμιοποιητές για να κρατήσουν τα αεροπλάνα σε λειτουργία.
 
Χωρίς τα chemtrails, οι αεροπορικές εταιρείες δεν θα άντεχαν ούτε δύο χρόνια. Έτσι, σήμερα, αν θέλετε να ζήσετε υγιεινά, αγοράζετε ένα καταφύγιο και καλλιεργείτε την τροφή σας υπόγεια και ζείτε εκεί. Δεν είναι αστείο, ξαφνικά όλα έρχονται μαζί, ακόμα και με τον στρατηγό Andor Shandor, τέλεια και σταδιακά σαν ένα εννοιολογικό παζλ. Κάντε τις αναλύσεις και θα δείτε ότι η τρελή ανάλυση από τη Βοσνία δεν θα διαφέρει πρακτικά από αυτό που θα μετρήσουν από τα δείγματα από ένα εργαστήριο στην Τσεχία ή τη Σλοβακία.
 
- VK-
AE News Editor-in-Chief



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.