13 Απριλίου 2024

ΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Συνεχίζοντας ενδελεχώς να ρίχνουν τα τουβλάκια του παλιού κόσμου και παράλληλα να τοποθετούν αυτά του νέου, προχωρούν διαρκώς σε γενναίες μεταρρυθμίσεις, που κάθε λίγο και λιγάκι ονομάζουν ιστορικές με προεξέχουσα τελευταία αυτή της ευρωπαϊκής ένωσης για το λαθρομεταναστευτικό, όπου θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες ασύλου και γενικότερα η υποδοχή και η ενσωμάτωση θα γίνεται συνεργατικά και πιο αποτελεσματικά. Εμείς φυσικά σαν Ελλάδα είμαστε οι πρωτεργάτες όλων αυτών των φιλελεύθερων σχεδίων, γι’αυτό και η Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο για πάνω από μια βδομάδα θα γιορτάσει την περηφάνεια αυτών που κατάφεραν να βρουν απόλυτα τον εαυτό τους και σε συνδυασμό με μια πανδαισία τέχνης ανάλογου και ταυτόχρονα αντεθνικού περιεχομένου, αφήνουν εμάς αποσβολωμένους να ζηλεύουμε πως τα κατάφεραν και έφτασαν τόσο ψηλά πάντα ενάντια στο κατεστημένο βέβαια.
 
Κι αφού παράλληλα με αυτά μάθαμε από μια έρευνα χρηματοδοτημένη από τον Μπιλ Γκέιτς πως για πρώτη φορά μετά από 700 χρόνια ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αρχίσει να μειώνεται, από τη μια παρατηρήσαμε πως αυτό το τόσο σπουδαίο υλικό με τόσες τεχνολογικές εφαρμογές, το γραφένιο που όμως φαίνεται πως βρέθηκε μέσα στα μπόλια μπορεί να γίνει κεραία συνδεδεμένη με 5G κι από την άλλη πως όλο και νέες τεχνολογίες που θα ελέγχουν επί 24ώρου βάσεως τι συμβαίνει μέσα στο σώμα μας για το καλό της υγείας μας προτείνονται, οπότε και δεν μπορέσαμε παρά να κρούσουμε το καμπανάκι για την επερχόμενη συνδιάσκεψη του παγκοσμίου οργανισμού υγείας τον Μάιο, με σκοπό να επιβάλλουν αφενός μεν αλλαγές στους διεθνείς ιατρικούς κανονισμούς, καθιστώντας τα κράτη και επίσημα φερέφωνα στις διαταγές του αντίστοιχα με της ψευτοπανδημίας, αφετέρου δε τη συμφωνία για τις πανδημίες που αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης ατζέντας, αυτής της Ενιαίας Υγείας που ούτε λίγο ούτε πολύ αφορά το κάθε τι από διατροφή ως και το κλίμα θεσμοθετώντας αυτά που λίγο περισσότερο από 4 χρόνια πριν ξεκίνησαν. 
 
Όλα αυτά και άλλα με σκοπό να επιτευχθεί μια τάξη με τον νόμο πάνω από όλα, ένα τεράστιο συνονθύλευμα κανόνων για το κάθε τι μέσα από πληροφορίες που θα συλλέγονται ελέγχοντας το κάθε τι που κινείται ή δεν κινείται και που μόνο η τεχνητή ψευτονοημοσύνη θα μπορεί να επεξεργάζεται όντας προγραμματισμένη να μας περιορίζει στο επίπεδο που δεν θα έχουμε ουδεμία ελευθερία επιλογών πραγματικών και στην ουσία καμία διαφορετικότητα. Γι’ αυτό και βλέποντας ξεκάθαρα όλη αυτή την σκοτεινή εικόνα διακρίνουμε πώς μόνο το Φως του Κυρίου πιο λαμπρό από ποτέ μας θυμίζει πως δεν είναι μόνο το “εδώ” που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε και ότι την ψυχή μας μόνο εμείς μπορούμε να επιλέξουμε να την παραδώσουμε.
 
Η Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/v4p6twb-284173787.html 
Η Εκπομπή στο Btichute: https://www.bitchute.com/video/WXH12zz75VuD/ 

Δείτε ένα σύντομο βίντεο με την θεματολογία της νέας εκπομπής του Αγγελου ΕΔΩ

Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ 
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.