16 Απριλίου 2024

Γιατί πεθ@ίνουν ξαφνικά τόσα πολλά παιδιά σε όλη την Ευρώπη;

Μετάφραση: Απολλόδωρος
5 Απριλίου 2024 | The Exposé | Διαβάστε το εδώ 
 
Στοιχεία που δημοσιεύτηκαν αθόρυβα από πλήθος χωρών σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκαλύπτουν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών εξακολουθούν να συμβαίνουν με ανησυχητικό ρυθμό καθώς εισερχόμαστε στην άνοιξη του 2024.
 
Οι θάνατοι δεν μπορούν να αποδοθούν στο COVID-19, διότι τα δεδομένα έχουν αποδείξει ότι ο υποτιθέμενος ιός και η ασθένεια σπάνια βλάπτουν τα παιδιά, αν βλάπτουν καθόλου.
 
Και η τρομερή τάση ξεκίνησε μόνο όταν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την Άδεια Έκτακτης Χρήσης (EUA) των εμβολίων COVID-19 στα παιδιά στα μέσα της άνοιξης του 2021.
 
Πριν από αυτό. οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών μεταξύ των παιδιών ήταν σε αρνητικά νούμερα. Με το έτος 2020, στο αποκορύφωμα της υποτιθέμενης πανδημίας, να παρατηρούνται 726 λιγότεροι θάνατοι από τους αναμενόμενους μεταξύ των παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών σε πλήθος χωρών της Ευρώπης, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία κ.λπ. σύμφωνα με το EuroMOMO. 
 
Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι τα εμβόλια COVID-19 ευθύνονται για τον ξαφνικό θάνατο τόσων πολλών παιδιών από τότε που τους προσφέρθηκαν άσκοπα οι ενέσεις.
 
2020 = μείον-726 υπερβολικοί θάνατοι -Πηγή:
 
Η τάση των αρνητικών υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών συνεχίστηκε το 2021 μέχρι την εβδομάδα 21 με -399 λιγότερους θανάτους από τους αναμενόμενους.
 
 
Όμως η τάση αυτή ανακόπηκε μόλις ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την άδεια επείγουσας χρήσης (EUA) των εμβολίων COVID-19 στα παιδιά.
 
 
Έκτοτε, οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών σε όλη την Ευρώπη συνέχισαν να αυξάνονται.
 
Με 533 που καταγράφηκαν μεταξύ των εβδομάδων 22 και 52 του έτους 2021 -
 
 
Συγκλονιστικοί 1.068 υπερβολικοί θάνατοι καταγράφηκαν το 2022 -
 
 
Επιπλέον 669 υπερβολικοί θάνατοι καταγράφηκαν μεταξύ των παιδιών το 2023 -
 
 
Και 331 υπερβολικοί θάνατοι καταγράφηκαν μέχρι την 13η εβδομάδα του 2024 -
 
 
Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρο και προφανές ότι τα εμβόλια COVID-19 ευθύνονται για τον ξαφνικό θάνατο τόσων πολλών παιδιών.
 
Δικτυογραφία:
Why are so many Children Dying Suddenly all across Europe?Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.