17 Απριλίου 2024

Ο Γεραπετρίτης έριξε το σύνθημα για τις Πρέσπες του Αιγαίου: Η προαναγγελία μιας εθνικής μειοδοσίας

Η κυβέρνηση ξεκίνησε και επίσημα το «μασάζ» του λαού για το ξεπούλημα του Αιγαίου - Ο «πραγματευτής» Γεραπετρίτης έκανε το πρώτο βήμα του εθνικού εγκλήματος
 
Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης
 
Αυτό που εδώ και μήνες πίστευε ο κάθε πατριώτης Έλληνας, γίνεται πράξη: οι τεμενάδες του Γιώργου Γεραπετρίτη στον «Σουλτάνο» ήταν οσφυοκαμπτική άσκηση ετοιμότητας, για το μεγάλο ξεπούλημα του Αιγαίου που καταφθάνει. Μπροστά στα μάτια μας διαδραματίζεται το χρονικό μιας ασύλληπτης μειοδοσίας, της μεγαλύτερης που θα έχει συμβεί εδώ και 2 αιώνες, από τη σύσταση του ελληνικού κράτους. 
 
Το ψυχολογικό «μασάζ» για τις Πρέσπες του Αιγαίου, είναι γεγονός. Ένα ακόμα προδιαγεγραμμένο έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη – εθνικών και διεθνών διαστάσεων αυτή τη φορά – έρχεται να προστεθεί ως η πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας, εάν δεν αντιδράσει σύσσωμος ο ελληνικός λαός και η αντιπολίτευση. 
 
Ο βρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, έδωσε το πρώτο επικοινωνιακό σύνθημα για το σχέδιο εθνικού μας ακρωτηριασμού, που ήδη σε εκτελείται σε κρυφές διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους. 
 
Στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο Γεραπετρίτης προανήγγειλε ότι τα όσα σκοπεύει να συμφωνήσει για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών, θα έχουν σίγουρα «αρνητικές συνέπειες» για τη δημοτικότητά του, και πρόσθεσε ακόμα ότι επιθυμεί να γίνει «πρωτίστως επωφελής και όχι δημοφιλής», ότι θέλει «να αφήσει μία παρακαταθήκη ήσυχης γειτονιάς» και ότι θα επιδιώξει μια «ισόρροπη στάση με την Τουρκία», με φόντο τη Χάγη ή το Αμβούργο. 
 
«Θέλω οι Έλληνες πολίτες να νιώθουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν σε μια περιοχή χωρίς να είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη», είπε ακόμα. 
 
Ως γνήσιος επίγονος του Χατζηαβάτη, ο Γεραπετρίτης μας λέει δηλαδή ότι για να μην αντιμετωπίσει τη μήνη του Πασά, είναι έτοιμος να παραχωρήσει γη, θάλασσα και αέρα. Να μετατρέψει την Ελλάδα σε παράγκα και περίγελο των εθνών, για να είναι ήσυχη η λιγοστεμένη γειτονιά που θα κάνει μπίζνες η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. 
 
Να θυμίσω ότι η ΤΕΡΝΑ (πρόεδρος της οποίας είναι ο πεθερός του Γεραπετρίτη) έχει πάρει εργολαβία το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στη Χίο. Δηλαδή εταιρείες σαν την ΤΕΡΝΑ, αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας των εποικισμό του Ισλάμ στα ελληνικά νησιά, και δημιουργώντας τεράστιες «ισλαμουπόλεις» σε 5 από αυτά (σε Χίο, Κω, Λέρο, Λέσβο και Σάμο), προκαλούν ακριβώς τα αντίθετα από την «παρακαταθήκη» που λέει ότι θέλει να αφήσει ο Γεραπετρίτης με το ξεπούλημα της Ελλάδας. 
 
Η «ήσυχη γειτονιά» που λέει ότι θα παραδώσει ο ΥΠΕΞ, είναι γεμάτη θύλακες εθνικής απειλής, τρομοκρατίας, και αλλοίωσης του πληθυσμού. Είναι γεμάτη εθνικές «βόμβες» που η εθνομηδενιστική κλίκα του Γεραπετρίτη έχει φυτέψει στα ακριτικά μας νησιά και τον Έβρο. 
 
Και φυσικά σε αυτή την πληθυσμιακή εισβολή, ήρθε ως επιστέγασμα και η τουριστική βίζα για τους Τούρκους ταξιδιώτες που «βουλιάζουν» πολιτισμικά τα νησιά , πριν τα βουλιάξουν και πολεμικά. Και βεβαίως υπάρχει και το νομοσχέδιο Μητσοτάκη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που άνοιξε τον δρόμο για τουρκικά ινστιτούτα στη Θράκη και αλλού. Το εθνικό έγκλημα είναι πολυεπίπεδο και δεν υπάρχει παγίδα της Τουρκίας στην οποία να μην έχουμε ενδώσει. 
 
Και τι περιλαμβάνει αυτή η εθνική μειοδοσία, για την οποία μας προϊδεάζει ο ΥΠΕΞ; Ο δούρειος ίππος του παντουρκισμού που ονομάζεται ΕΛΙΑΜΕΠ, μιλά για ολοκληρωτική παραίτηση από τα εθνικά μας δίκαια στα 12 μίλια και περιορισμό μας στα 6 μίλια παντού, ακόμα και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Και αυτή η προδοσία να γίνει μόνο και μόνο ως αρχικό βήμα οικειοθελούς ακρωτηριασμού από την Ελλάδα, για να «πείσουμε» τους (ήδη μιλημένους) Τούρκους να καταφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας/ ΑΟΖ. 
 
Η εσωτερική προπαγάνδα υπέρ της μειοδοσίας, από εκεί που περιοριζόταν σε διάσπαρτα πυροτεχνήματα δηλώσεων, πλέον περνάει σε επίπεδο επίσημης θέσης. Γίνεται κανονική κατήχηση ραγιαδισμού απευθείας από τους πολιτικούς που διαχειρίζονται τις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. 
 
Κατά το σκεπτικό Γεραπετρίτη, η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να υπερασπίσει τα δίκαια της, αλλά η Ουκρανία πρέπει να πάρει το μισό οπλοστάσιο της Ελλάδας για να μη μένει ακάπνιστη ούτε λεπτό, και το Ισραήλ πρέπει να το στηρίζουμε ακόμα και όταν σέρνει την ανθρωπότητα στον 3ο Παγκόσμιο. 
 
Οι Τούρκοι μπορούν να μας εκβιάζουν συνεχώς με το δάχτυλο στη σκανδάλη και με κατοχικά στρατεύματα στην Κύπρο, αλλά έχουν απέναντί τους έναν δουλικό μάνατζερ που διαπραγματεύεται τη χώρα σαν να είναι οικόπεδο του Μητσοτάκη στο Πάπιγκο. 
 
Μεταξύ της ατίμωσης και της σύγκρουσης με την Τουρκία, επιλέγουν ολοπρόθυμα την ατίμωση και φυσικά δεν θα αποφύγουν ούτε τη σύγκρουση. Ακόμα και η λέξη «διαπραγματεύση» είναι κακόγουστο ανέκδοτο πλέον, καθώς δεν νοούνται διμερείς διαπραγματεύσεις με προεξοφλημένο προσκύνημα της μιας πλευράς. 
 
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών, και συγκεκριμένα των πιο βρώμικων δουλειών που θέλει να φέρει εις πέρας η κυβέρνηση. Μην ξεχνάμε ότι ήταν εκείνος που ανέλαβε τις αρμοδιότητες του ματωμένου υπουργείου Μεταφορών αμέσως μετά το έγκλημα στα Τέμπη, και έστησε ολόκληρο επικοινωνιακό σόου για να δείξει ότι ο τόπος του εγκλήματος (ο σιδηρόδρομος) έγινε και πάλι «ασφαλής», χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. 
 
Ποσώς μας ενδιαφέρει ποια δυστοπική χώρα οραματίζεται να παραδώσει στα παιδιά του ο Γεραπετρίτης. Δεν είναι διαχειριστής της χώρας ένας φυτευτός βουλευτής Επικρατείας που δεν ψήφισε ο ελληνικός λαός, ούτε έχει την παραμικρή δικαιοδοσία να εκχωρήσει ούτε εκατοστό ελληνική κυριαρχίας. 
 
O Γεραπετρίτης μπορεί να ετοιμάζεται να αφήσει παρακαταθήκη μειοδοσίας, αλλά γνωρίζει ότι θα βρει απέναντί του τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό και προεξοφλεί ότι θα γίνει αντιδημοφιλής. Αυτός ο λαός, όσος απέμεινε να πονά γι’ αυτόν τον τόπο, θα ακυρώσει τα σκοτεινά σχέδια της κυβέρνησης, και οι πνευματικοί νόμοι θα λειτουργήσουν για να τα ανατρέψουν. Η σκιά του Εφιάλτη είναι βαριά πάνω από τη χώρα, αλλά στο τέλος θα διαλυθεί.
 Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως για να έχουμε ήσυχη γειτονιά να δώσουμε τα αγοράκια μας και τα κοριτσάκια μας?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά και η Μπακογιάννη το έκανε το νέο έγκλημά της: ψήφισε (μαζί με άλλους 4 "εκπροσώπους" του Ελληνικού Λαού!)
Κύριε Θάνο, πολιτικός και μάλιστα Βουλευτής σημαίνει εκπρόσωπος του Λαού!
Πόσες φορές θα εγκληματίσουν ώστε να το αντιληφθούμε ότι ΔΕΝ είναι; Θα χρειαστούν - και πάλιν! - περί τα 400 χρόνια;
Δημοσθένης ο Μακεδών

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αυτή η ακατανόμαστη καταστροφέας της πατρίδας δυστυχως κάνει ΜΟΝΟ λάθη όσον αφορά τα της πατρίδας μας...
Ζούμε σε μια εποχή αγαπητε μου Δημοσθένη που τους προδοτες που κάποτε όλοι οι Ελληνες τους έψαχναν να τους κρεμάσουν ή να τους εκτελέσουν, σήμερα τους κάνουμε βουλευτές, υπουργούς, αρχηγούς κομμάτων, πρωθυπουργούς και Προέδρους της Δημοκρατίας!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι διατάζουν οι στοές και οι λέσχες και αν πας κόντρα σε έφαγε η μαρμάγκα αυτό το πικρό το ποτήρι θα το πιούμε με το ζόρι!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.