11 Απριλίου 2024

Η μεγάλη «πόρνη» Βαβυλώνα «μέθυσε» και «πέφτει»! (3ο μέρος)

συνέχεια από το 2ο μέρος
 
Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού
 
Μετά το 1989 έγινε νέα αλλαγή τού πατριαρχικού συστήματος …Μια αλλαγή παντελώς περιττή …Μια αλλαγή φαινομενικά ανεξήγητη. Δεν θ’ αναφερθούμε στην ταυτότητα και στους λόγους που κάποιοι την επιχείρησαν. Μας αρκεί ότι αυτή έγινε …Μετά το 1989 μπήκαμε και επίσημα στη Μεταβιομηχανική Εποχή! Τα πράγματα έγιναν πολύ σκληρότερα. Η Πατριαρχία έγινε ακόμα πιο σκληρή …Το απόλυτο χάος! …Η σήψη! Τα Σόδομα και τα Γόμορρα μπροστά στη σημερινή αθλιότητα ήταν απλά ένα σεξουαλικό πάρτι μεθυσμένων έκφυλων ανδρών και γυναικών. Στη σημερινή περίπτωση έχουμε πάρτι ανωμάλων! …Από άντρες που παριστάνουν τις γυναίκες μέχρι ανθρώπους που παριστάνουν τα σκυλιά και γαυγίζουν …ΔΕΝ υπάρχει κάποια ανωμαλία που να μην την έχουμε «δει»! …Οι παιδεραστές βγήκαν στους δρόμους να διεκδικούν το «δικαίωμα» της μητρότητας …Κάποιοι απ’ αυτούς διεκδικούν το «δικαίωμα» να «κατασκευάζουν» εραστές «in house».
 
Όλα αυτά ΔΕΝ είναι τυχαία! Κάποιοι πήραν πολύ σημαντικές αποφάσεις, προκειμένου να ρυθμίσουν με νέο τρόπο την Πατριαρχία. Όλοι αυτοί —και έχοντας ως στόχο να επωφεληθούν προσωπικά— δεν δίστασαν να ρισκάρουν την ίδια την ασφάλεια του πατριαρχικού συστήματος. Προκειμένου να δημιουργήσουν μια επωφελή για τους ίδιους «εξέλιξη», την οποία υποτίθεται θα τη ρύθμιζαν με ασφάλεια, δεν σεβάστηκαν ούτε τους βασικούς «πυλώνες» τής ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης. Στην πραγματικότητα πήραν μια «βαριοπούλα» κι άρχισαν να «γκρεμίζουν» έναν ιδιαιτέρως πολύπλοκο και «σκοτεινό» Λαβύρινθο απλά για να τον «ανακαινίσουν»! …Κατέστρεψαν «σκέπαστρα», «σκίαστρα» και «κάτοπτρα», τα οποία εφευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν εκεί για να παγιδεύουν τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Ένα σύστημα εξουσίας, δομημένο με τον τελειότερο τρόπο, προκειμένου να μην απειλείται από τους παγιδευμένους, αποφασί­στηκε από κάποιους άσχετους ν’ «ανακαινιστεί»! Με γνώσεις «καφενείου» κοινοί έμποροι της αθλιότητας πήγαν να επέμβουν στο έργο των πιο ισχυρών και ευφυών «μηχανικών» τής ανθρώπινης ιστορίας!
 
Όπως ήταν φυσικό οι πράξεις τους είχαν τεράστιες συνέπειες στην κοινωνική λειτουργία. Το πρόβλημα της Πατριαρχίας έγινε κολοσσιαίο. Οι μέχρι τώρα «λεπτές» ιδιαιτερότητές της έγιναν εμφανείς «αναπηρίες» και η ίδια η Πατριαρχία μοιάζει με «καρικατούρα» τού εαυτού της. Ο σημερινός κόσμος έγινε «ενιαίος» …Αχανής! Οι γυναίκες μέσα σ’ αυτόν τον κόσμο ξεπέρασαν ακόμα και τα «τακούνια» κι ανέβηκαν στα «αερόστατα» των κοινωνικών δικτύων …Πιάστηκαν από τις «φούσκες» των social media κι ανέβηκαν στον «ουρανό»! …Από εκεί πάνω κι αν δεν βλέπουν τίποτε πιο κάτω από το «ταβάνι»! Τώρα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι βιώνουμε την απόλυτη αθλιότητα της Πατριαρχίας. Μια κοινωνία σε σήψη. Μια κοινωνία όπου οι λίγοι πλούσιοι τα έχουν όλα και οι πολλοί φτωχοί —είτε εργαζόμενοι είτε όχι— δεν έχουν τίποτε! …Τα ΠΑΝΤΑ για τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ!
 
Μέσα σ’ αυτήν την αθλιότητα τα πάντα «μεγεθύ­νονται» κι απ’ τα social media …Οι πάντες τα θέλουν ΟΛΑ με όρους πλουσίου, ακόμα και χωρίς καμία πραγματική προδιαγραφή. Χωρικές, επαρχιώτισσες και πρωτευουσιάνες όλες στον ίδιο «παρονομαστή» …Μορ­φωμένες, αγράμματες, έξυπνες, χαζές, όμορφες, άσχημες, όλες στην ίδια «εξέδρα»! …Όλες «ονειρεύονται» την απόλυτα μεγάλη ζωή …Από τη θέα σε κάποιο ρετιρέ τού Μόντε Κάρλο μέχρι κάποια ξαπλώστρα στη Μύκονο …«Ακολουθούν» τους ίδιους άνδρες και «τσατάρουν» με τους ίδιους στη βλακεία των αιώνων. «Μετράνε» την πρόοδό τους με like και share. Με το μυαλό τους «έφυγαν» όλες από τη γειτονιά τους, το χωριό τους, την πρωτεύουσα του νομού τους και «βρίσκονται» στους κοσμοπολίτικους παραδείσους …Γέμισε η κοινωνία με «κατά φαντασίαν celebrities»!
 
Τώρα ήρθε και γύρισε ανάποδα ο «κόσμος»! Άλλαξε ολόκληρος ο σχεδιασμός τής κοινωνίας! Ούτε τα ανθρώπινα φύλα δεν παρέμειναν στη θέση τους ως βασικοί «πυλώνες» τού σχεδιασμού της. Στον αυθεντικό σχεδιασμό τής Πατριαρχίας όλα ήταν απλά κι ελεγχόμενα …Δύο ήταν τα φύλα και δύο οι διαφορετικές συμπεριφορές στον χειρισμό τους! …Οι γυναίκες φορούσαν «τακούνια» για να «ψηλώσουν» ελεγχόμενα και οι άντρες «πηδούσαν» για να τους «δουν»! «Οδηγούσε» το σύστημα τις γυναίκες εκεί όπου το βόλευε κι «ακολου­θούσαν» οι άνδρες που τις «κυνηγούσαν». Τώρα όλα αυτά ανακατεύτηκαν …Αναγκαστικά! Από τη στιγμή που αλλάζεις τόσο ριζικά έναν απλό σχεδιασμό, ο οποίος στηρίζεται σε πολύ λίγα δεδομένα, θα πρέπει να τα κάνεις όλα περίπλοκα …ΔΕΝ σου αρκούν τα δύο φύλα! …Θα πρέπει να «εφεύρεις» κι άλλα! …Οι γκέι …οι τρανς …οι κουίρ …οι λεσβίες …οι άντρες που παριστάνουν τις γυναίκες …οι γυναίκες που παριστάνουν τους άντρες …οι άντρες που εκ περιτροπής αποφασίζουν τι είναι …οι γυναίκες που κάνουν το ίδιο …αυτοί που αρνούνται να είναι είτε άντρες είτε γυναίκες! …Ό,τι θέλει ο καθένας σ’ έναν κόσμο που τελεί σε απόλυτη σύγχυση.
 
Σ’ αυτόν όμως τον κόσμο, όπου τα φύλα έχουν πολλαπλασιαστεί αφύσικα, δεν έχει αλλάξει ο στρατηγικός σχεδιασμός, γιατί αυτού του είδους οι σχεδιασμοί ΔΕΝ είναι άπειροι. Το παιχνίδι και οι κανονισμοί τού ποδοσφαίρου, για παράδειγμα, δεν αλλάζουν, επειδή κάποιοι αποφασίζουν να παίζουν πέντε εναντίον πέντε και όχι έντεκα εναντίον έντεκα, όπως είναι το κανονικό …Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο! …Το πρώτο είναι σημαντικό και το δεύτερο ασήμαντο. Το σημαντικό είναι η επινόηση ενός έξυπνου παιχνιδιού και οι κανονισμοί του. Το εάν θα το παίξουν πέντε εναντίον πέντε ή έντεκα εναντίον έντεκα είναι ασήμαντο και μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν άτομα ή μεγάλο γήπεδο. Τι σημαίνει αυτό στην περίπτωσή μας; …Ότι, άσχετα με το πόσα είναι ή δεν είναι τα ανθρώπινα «φύλα», η επιτυχία τού «κόλπου» οφείλεται στα «τακούνια». Τα «φύλα» μπορούν να γίνουν όσα θέλουν, όμως το κόλπο με τα «τακούνια» ΔΕΝ πρέπει ν’ αλλάζει!
 
Αυτό το κόλπο είναι η απόλυτη επινόηση της πατριαρχικής εξουσίας και αυτό ΔΕΝ το αγγίζει, γιατί απλούστατα την ίδια στιγμή θα καταρρεύσει …Το κόλπο δεν αλλάζει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση! Αυτό είναι που έγινε και σ’ αυτήν την περίπτωση. Στην εποχή των πολλών ανθρώπινων «φύλων» το σενάριο είναι πάλι το ίδιο, αλλά η αναδιανομή των ρόλων αλλάζει, γιατί προστέθηκαν νέοι «παίκτες». Έπρεπε το σύστημα ν’ αποφα­σίσει πλέον από την αρχή ποιος θα φοράει τα «τακούνια» —έχοντας «πρεσβυωπία»— και ποιος «ανοιχτομάτης» θα «πηδάει» με τις «σούστες» για να τον «δουν». Στο νέο λοιπόν έργο —με το παλιό σενάριο— ΜΟΝΟΝ οι άντρες φοράνε τα μεγάλα «τακούνια». Τώρα οι πλούσιοι άνδρες είναι αυτοί που έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα. Ήρθε «τούμπα» ο κόσμος και οι άντρες πήραν τις θέσεις των γυναικών στους υψηλούς ρόλους των επιθυμητών απ’ ΟΛΟΥΣ «τακουνο­φόρων».
 
Οι άντρες πλέον είναι αυτοί που τώρα επιλέγουν τις γυναίκες —κι έχουν «πρεσβυωπία»— και οι γυναίκες είναι αυτές που «πηδάνε» για να τις «δουν» …Οι άντρες είναι τα ποθητά «θηράματα» και οι γυναίκες οι αδίστακτοι «κυνηγοί»! Όλοι οι άντρες; …Όχι βέβαια …ΜΟΝΟΝ οι άντρες αυτοί, οι οποίοι είναι «ορατοί» απ’ ΟΛΕΣ τις γυναίκες —είτε οι ίδιες είναι πλούσιες είτε φτωχές— …Οι πολύ πλούσιοι άντρες …Οι βαθύπλουτοι άντρες, οι οποίοι φοράνε «τακούνια» σαν πανύψηλους «κοθόρνους» …Οι άντρες που το σύστημα φρόντισε τον πλούτο τους να τον μετατρέψει σε πανύψηλα «τακούνια» και να τους κάνει «ορατούς» από τον «πρεσβυωπικό» γυναικείο πληθυσμό. Αυτοί είναι που γίνονται «στόχοι» των «κυνηγών»! Τώρα πρέπει οι γυναίκες να «πηδάνε» επάνω στα «τακούνια» τους, για να τις «βλέπουν» οι πλούσιοι, προκειμένου να τις επιλέξουν.
 
Σ’ αυτήν την εκφυλισμένη μορφή τής κοινωνίας οι άνδρες υποτίθεται είναι οι απόλυτα κυρίαρχοι —που τα έχουν όλα—, αλλά στην πραγματικότητα ο ανδρικός πληθυσμός έχει αποκλειστεί από ΟΛΑ! …Τον απέκλεισαν από ΟΛΑ! Πολέμησαν με κάθε τρόπο τον «τοξικό» ανδρισμό και τους έκαναν να μην αντιδρούν, γιατί διαφορετικά θα «στιγματίζονταν» σαν φασίστες και φαλλοκράτες …Ειδικά αν ήταν λευκοί και straight! Τώρα πρωταγωνιστούν μόνον οι πολύ πλούσιοι άνδρες —ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού— και μόνον οι αδίστακτες πόρνες —είτε θηλυκές είτε αρσενικές—, οι οποίες είναι αποφασισμένες να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ, για να «πηδήξουν» όσο πιο «ψηλά» μπορούν, ώστε να τις «δουν» αυτοί οι άνδρες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αποκλεισμένοι απ’ αυτό το «πανηγύρι». Ακόμα και οι «κοντές» δεν τους «βλέπουν», γιατί όλες —μέσω Facebook— κοιτάνε στον «ουρανό» τής επιτυχίας και του πλούτου. Τώρα δεν αρκεί καμία κοινή εργασία για τον άνδρα, για να γίνει αυτός «ορατός» ως εργάτης …και το χειρότερο, δεν υπάρχει κανένα «πήδημα» ικανό να τον ξεχωρίσει σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει τη θυσία τού αστού!
 
Οι εργάτες απαξιώθηκαν απολύτως κι έγιναν οι «αόρατοι» δουλοπάροικοι του παρελθόντος. Τώρα ήρθε και η σειρά των αστών ν’ απαξιωθούν. Στη μεταβιομηχανική εποχή η ανεξέλεγ­κτη, γενική κι απότομη αστικοποίηση της κοινωνίας έκανε ακόμα κι αυτήν την ιδιότητα πληθωριστική. Ακόμα και η επιτυχία τής εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο έγινε η επιτυχία τού «φουκαρά» …Ο διορισμός στο δημόσιο έγινε ο στόχος των φτωχών, οι οποίοι μάχονται «για ένα κομμάτι ψωμί»! Ξαφνικά όλα άλλαξαν. Φτάσαμε στο σημείο ν’ απεργάζονται σχέδια —στις ΗΠΑ το πρότεινε ο Σάντερς— να επιδοτούνται να σπουδάζουν ΟΛΟΙ —ακόμα και χωρίς καμία προϋπόθεση— σε αντικείμενα τα οποία δεν εξασφαλίζουν καμία απολύτως απασχόληση! …Ξανά, δηλαδή, πίσω στην εποχή των δουλοπάροικων! Απλά ο ανειδίκευτος δουλοπάροικος του μέλλοντος, όταν θα είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια, θα είναι στη κυριολεξία μεσόκοπος.
 
Τα αποτελέσματα είναι τραγικά …Τραγικά, γιατί οδηγούν την κοινωνία στη σήψη και τελικά στον «θάνατο». ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει η κοινωνία. ΔΕΝ μπορεί ν’ αναπαράγει τα μέλη της. ΔΕΝ δημιουργούνται νέες οικογένειες. Ο ανεπτυγμένος κόσμος έχει μπει σε δημογραφική κρίση κι «αργο­πε­θαίνει». Η αίσθηση της «παραί­τησης» και του εκφυλισμού είναι φανερή σε όλα τα επίπεδα. Η πλειοψηφία των ανδρών τα έχει «παρατήσει» και δεν σκέφτεται καν να κάνει οικογένεια …Κάθεται στο σπίτι της και παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια ή μαθαίνει εξωτικές «κουζίνες» …Στα καλύτερα της παίζει παιχνίδια τζόγου …μπας και μπει στο παιχνίδι από την «πίσω πόρτα»!
 
Τα ανάλογα χάλια χαρακτηρίζουν και τις ζωές των γυναικών. Την ώρα που οι άνδρες παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια ή ψάχνουν στο YouTube για νέες συνταγές μαγειρικής, αυτές περιφέ­ρονται «πάνοπλες» και σχεδόν γυμνές στους δρόμους! …Περιφέ­ρονται κι αυτές σαν αγέλες σκύλων που ψάχνουν σύντροφο. Μόνον αυτές πλέον κάνουν νυχτερινές εξόδους σε τακτική βάση. Οι «μυωπικές», οι οποίες μέχρι τώρα δεν «έβλεπαν» κανέναν, τώρα και να «βγάλουν» τη «μυωπία» δεν υπάρχει άνδρας να περιφέρεται έξω για να τον «δουν» …Έχουν μπει κι αυτές σε διαδικασία εκπτώσεων! Οι πιο «φιλό­δοξες» απ’ αυτές ακολουθούν «επιθε­τικές» πολι­τικές. Με τα λίγα χρήματα που τους αποφέρει η εργασία τους «επενδύ­ουν» σε προσφορές καλλυντι­κών κι αξεσουάρ, για να δώσουν την καθη­μερινή «μάχη» των μπαρ. Σχεδόν κάθε έξοδος ταυτίζεται μ’ ένα νέο μεθύσι και μια νέα «επένδυση». Από τον «στιγματισμό» τής προγαμιαίας ερω­τικής συνεύρεσης πήγαμε στην άνευ υποχρεώσεων «δωρεάν» δοκιμή! …με λίστα αναμονής ένθεν κι ένθεν! …Οι περισσότερες στα όρια της διαρκούς υγειονομικής «απειλής»! …Οι «μονο­μά­χοι» που μοιράζουν αφροδίσια «παρά­σημα»!
 
Τι έχει επικρατήσει εκεί «έξω»; …Τα Σόδομα και τα Γόμορρα! …Η ανωμαλία σε όλα τα επίπεδα! …καί για τα δύο φύλα! Οι πιο αδίστακτοι, ανήθικοι και άθλιοι άνθρωποι —καί των δύο φύλων— εμφανίζονται ως «πρωταγω­νιστές»! …Οι άνδρες τού τύπου «όλα για το χρήμα που τα δίνει ΟΛΑ», γιατί αλλιώς δεν αξίζει να ζεις σ’ αυτήν τη ζωή …YOLO …«Όλα για το χρήμα», που δίνει «τακούνια» στους κατόχους του! …Ακόμα κι αν ως άντρας πρέπει να μιμηθείς γυναικείες συμπεριφορές απέναντι σε ανώμαλους πλούσιους άντρες, οι οποίοι σου προσφέρουν τις «λύσεις» που ονει­ρεύεσαι! …Ακόμα δηλαδή κι αν πρέπει να «κοιμηθείς» με άντρες είναι μια «λύση» …Είναι μια «λύση» η εκπόρνευση …Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κάποιος! …Μερικές «μυτιές» κόκα και όλοι ίδιοι φαίνονται! Γι’ αυτόν τον λόγο οι gay και οι λοιποί ανώμαλοι λατρεύουν τη Νέα Τάξη, τα ναρκωτικά και την «ελευθερία» έκφρασης …Δίνει «τάση» στον ανδρικό πληθυσμό, που γι’ αυτούς είναι εκμεταλλεύσιμη. Με το στοχευμένο gay-«μάρκετινγκ» δίνει το «άλλοθι» που χρειάζονται κάποιοι για να κάνουν τα πάντα. Οι πλούσιοι ανώμαλοι με το χρήμα στο χέρι διαλέγουν τους αδίστακτους που θα το διεκδικήσουν —ακόμα και μέσα από τα βρόμικα σεντόνια τους—.
 
Τα πάντα για το χρήμα! Εάν το αποκτήσεις, κανένας δεν θα σε κρίνει για το πώς το απέκτησες …Μάλλον θα σε «ζηλεύουν» που τα «κατάφερες» …Το λένε άλλωστε και οι «πετυχημένοι» «γκουρού»-τράπερ τής εποχής. Αγράμ­ματα ζώα, που απλά πλου­τίζουν, γιατί η Πατριαρχία μεθόδευσε την κατάσταση που το επιτρέπει. Πουλάνε ναρκω­τι­κά, επι­δί­δονται στο τράφικινγκ, κλέβουν και πλουτίζουν, τρα­γου­δώντας τα «κατορθώματά» τους. Οτιδή­ποτε μπορεί να φέρει άμεσο και μεγάλο κέρδος είναι αποδεκτό και «ηρωικό». Αυτοί είναι που έχουν γίνει τα «πρότυπα» για τον ανδρικό πληθυσμό, ο οποίος θέλει χωρίς μόχθο να τ’ αποκτήσει ΟΛΑ. Εξαιτίας τους περνάνε απαρατή­ρητοι και χωρίς αντιδράσεις όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι κλέφτες τραπεζίτες, οι κακοί εργοδότες, οι αδίστακτοι έμποροι και το κακό συναπάντημα. Αυτοί οι «με κάθε τρόπο πλούσιοι» «σπρώχνονται», για να γίνουν τα «πρότυπα» του αντρικού πληθυσμού. Αυτήν την πολιτική εξυπηρετεί η προβολή των αγράμματων τενεκέδων με τις αλυσίδες των δούλων στους λαιμούς τους —που τις καμαρώνουν επειδή είναι χρυσές— …«Πρότυπα» μεγάλου «ύψους», που τις γυναίκες τις κουβαλάνε σε «αγέλες», «ψαρεύοντάς» τες στα σύγχρονα «σκλαβο­πάζαρα» του ίντερνετ και των κομμωτηρίων.
 
Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. «Πετυχημένα» πρότυπα έχουν γίνει αυτές που τα «κατάφεραν» …Αυτές που βρήκαν τους «τακουνάτους» γαμπρούς και τώρα κάθονται δίπλα στις πισίνες μ’ ένα κοκτέιλ στο χέρι —και το άλλο να το περιποιείται η «νυχού»— …Οι πιο αδίστακτες …Οι πιο εύκολες …Αυτές με τις καλύτερες «προσφορές» στους καλύτερους «πελάτες» …Αυτές που η λίστα τηλεφώνων τους είναι περίπου ίδια μ’ αυτήν της Δίωξης οικονομικού εγκλήματος …Αυτές με τις πολλαπλές ταυτόχρονες «επενδύσεις» —κι όπου κάτσει— …Αυτές που όλη μέρα προετοιμάζονται για τη βραδινή τους «μάχη», η οποία θα τελειώσει σε κάποιο δωμάτιο πεντά­στε­ρου ξενοδοχείου ή πολυτελούς βίλας. Αυτές πέταξαν τα ρούχα τους για να είναι πιο «αλτικές»! Εάν για τους πιο αδίστακτους άνδρες ο «δρόμος» περνάει από τα κρεβάτια των gay, για τις γυναίκες περνάει από τα κρεβάτια των γέρων! Ο παλιός —κοινωνικά καταδικα­στέος— «πορνόγερος» έγινε κοινωνικά αποδεκτός sugar-«τακουνάτος»-daddy.
 
Αυτές είναι τώρα οι «εκλεκτές» τού συστήματος της Πατριαρχίας …Οι αδίστακτες «επενδύτριες», οι οποίες δίνουν αξία στους πλούσιους άνδρες και άρα στον σχεδιασμό τού πατριαρχικού συστήματος …Αυτές, οι οποίες «εξαλείφουν» την παράμετρο-«γήρας» και δίνουν μέγιστη και μακροχρόνια απόδοση στον πλούτο …Αυτές, οι οποίες θα «σύρουν» εκ νέου τον ανδρικό πληθυσμό και θα τον κάνουν «κινητικό» …Αυτές, τις οποίες χρειάζεται και χειρίζεται το σύστημα, για να συνεχίσει να λειτουργεί με τον πατριαρχικό τρόπο! Αυτές είναι που θέλει να προστατεύσει το σύστημα με νέους νόμους. Σε αυτές «κλείνει το μάτι» τώρα το σύστημα της Πατριαρχίας!
 
Το σύστημα, το οποίο επέβαλε αρχικά την προίκα και στη συνέχεια την ποσόστωση στην «επιτυχία» τής εργασίας και της καριέρας, τώρα θα έπρεπε να βρει νέα λύση, για να «βοηθά» τις εκλεκτές του. Τι σου «λέει» τώρα το σύστημα; …«Κατάφερε να παντρευτείς τον άνδρα που θέλεις κι ο νόμος θα σου κάνει την «επιτυχία» μόνιμη! …Δεν έχει σημασία εάν αυτός είναι γέρος ή άσχημος …Σημασία έχει να είναι πλούσιος»! Σαν μια θητεία στη φυλακή είναι ένας τέτοιος «πετυχημένος» γάμος …Δεν χρειάζεται καν να τον περιμένεις να πεθάνει για να τον κληρονομήσεις …Λίγα χρόνια «μέσα» και μετά ελεύθερη, ωραία και πλούσια. Γιατί; …Γιατί το σύστημα θα σου εξασφαλίσει μια γενναία διατροφή …Κάνεις δύο παιδιά —όσο πιο γρήγορα το επιτρέπει η φύση— και τέλος …Μετά αναλαμβάνει το πατριαρχικό σύστημα να προστατεύσει την «επενδύτρια»!
 
Αυτό το «χαρτί» παίζει σήμερα το σύστημα από δήθεν «ευαισθησία» για τα παιδιά των «επενδυτριών». Πάλι «βοηθάει» δήθεν τις γυναίκες με πρόφαση το παιδί τους! Αυτό το «χαρτί» έχει σχέση με όλη τη νομολογία που επιβάλλεται σήμερα και αφορά τις διατροφές των δικαστηρίων, οι οποίες δίνονται υποτίθεται για τα παιδιά! …Για να μην «πέσει» το επίπεδο της διαβίωσής τους —μόλις η «επενδύτρια» μητέρα τους διαζευχθεί τον πλούσιο «κουμπαρά»—! Η «γραμμή» που έχουν δώσει τώρα στο Σύστημα Δικαιοσύνης, το οποίο εκδικάζει τις περιπτώσεις διαζυγίων, είναι το «γδάρσιμο» των ανδρών. Πρέπει —πάση θυσία— τα «πρότυπα» των «επενδυτριών» να είναι «πετυχημένα» μετά την έξοδό τους από τη «φυλακή». Πρέπει κι αυτών των «επενδυτριών» να μην «πέφτει» το επίπεδο διαβίωσης! …Για τουλάχιστον μια εικοσαετία θα τις συντηρούν οι πλούσιοι πρώην σύζυγοι ως μητέρες των παιδιών τους και στη συνέχεια θ’ αναλαμβάνουν τα πλούσια παιδιά τους —τα οποία θα έχουν πλέον ενηλικιωθεί—! …Ένας «γάμος», ένα δια βίου βόλεμα!
 
Αυτός είναι ο σχεδιασμός τής Νέας Τάξης. Τώρα το σύνθημα είναι «Όλα για το βόλεμα της «επενδύτριας»», το οποίο κάποιος θ’ αναγκαστεί από τον νόμο να της το προσφέρει —ακόμα και εκτός γάμου— …Ούτε κατσίκες ούτε εργασία ούτε μόρφωση ούτε καριέρα! …Κάνε μαλλί, νύχια, βάψου και ψάχνε πλούσιους όπου μπο­ρείς να τους πετύχεις! …Ψάχνε στους δρόμους, στα μπαρ, στα γήπε­δα, αλλά και στο διαδίκτυο! Γι’ αυτόν τον λόγο τώρα τελευταία κάποιες άσχετες γυναίκες «αγάπησαν» τα γήπεδα και κάποιες αστοιχείωτες έμαθαν να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ψάχνουν διαρ­κώς νέους «κυνηγότοπους». 
 
Βελτιώνουν διαρ­κώς τα «κυνη­γε­τικά» τους προσόντα —ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μπούνε στο χειρουργείο— …«Επέν­δυ­σε …Φτιά­ξε μύτη, σαγό­νι, στήθος, κώλο, χείλη, βλέ­φαρα και ό,τι απαι­τούν τα «πρότυπα»» …Κανο­νικά «φαναρ­τζί­δι­κα» έχουν γίνει πλέον τα νοσο­κομεία …Δεν ασχολούνται με «βλάβες» υγείας, αλλά με «βελτι­ώσεις». Πηγαίνουν εκεί οι «πελάτισσες» με ολό­κληρη λίστα σημείων που «χρήζουν» βελτίωσης και μιλάνε με «τεχνι­κούς» όρους σε «βελτιωτές» …«Κόψε» …«κόλλησε» …«αφαίρεσε» …«συμπλή­­ρωσε» κλπ. …«Τρανσφόρμερς», που μέσα απ’ αυτά τα «συνεργεία» βγαί­νουν αγνώριστες.
 
Στόχος είναι να μεγεθύνουν το πιο μεγάλο «τακούνι» που ενδιαφέρει τον άνδρα —και το έχουν όλες οι γυναίκες— και το οποίο είναι η ομορφιά …Το «τακούνι» που δεν αφήνει αδιάφορο ΚΑΝΕΝΑΝ άνδρα! …Να μπορέσουν —έστω και στιγμιαία— να «τυφλώσουν» κάποιον και να τις παντρευτεί …Το «όνειρο» των «επενδυτριών» τής Νέας Τάξης …Των αγράμματων, των τεμπέληδων, των άσχετων με τα μυαλά τσιχλόφουσκα! Ούτε πρόσληψη στο Δημόσιο ούτε κάποιο δύσκολο πτυχίο …Ένα «Yes I do» τούς χωρίζει από την τέλεια λύση! Ονειρεύονται ακόμα κι έναν εξαρχής καταδικασμένο σε αποτυχία γάμο, εφόσον το σύστημα θα είναι αυτό που με τη δύναμή του θα τον μετατρέψει σε «επιτυχημένη επένδυση» …Το σύστημα της Πατριαρχίας θα σε στείλει με τους δικηγόρους σου στο «ταμείο» …Κάνε με συνοπτικές διαδικασίες τα παιδιά ενός πλουσίου και μετά ο πλούσιος θα σε συντηρεί, χωρίς να απαιτεί κανένα δικαίωμα και χωρίς να μπορεί να σε ελέγχει για τον τρόπο διάθεσης των χρημάτων του! …Αυτό είναι που φροντίζει το σύστημα …Αυτήν τη «γραμμή» έχει δώσει στους Δικαστές, οι οποίοι εκδικάζουν τις υποθέσεις των διαζυγίων …Να μην «πέσει» δήθεν το επίπεδο της ζωής των παιδιών …και στην πραγματικότητα το ΒΟΛΕΜΑ της «επενδύτριας»! Καθημερινά πληρώνονται ντεκαπάζ, μπότοξ και πλαστικές στήθους με τα χρήματα που δίνονται για να μην «πέσει» το επίπεδο της διαβίωσης των τέκνων.
 
Από τη στιγμή που το πατριαρχικό σύστημα έβαλε καί τα δύο φύλα στην ίδια διαδικασία —να «πηδάνε» για να τους βλέπουν οι πρεσβυωπικοί «ψηλοί» τής κοινωνίας—, ευνόητο είναι ότι η νομοθετική αυτή τακτοποίηση θα έπρεπε να προσπαθεί να καλύψει καί τα δύο φύλα. Είπαμε, …αλλάζει ο αριθμός των «παικτών», αλλά όχι το «παιχνίδι»! Πρόσθεσαν «φύλα» και πρέπει να τα βολέψουν με βάση τους ρόλους τους στο ίδιο σενάριο. Υπό αυτήν τη λογική βλέπουμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η θεσμοθέτηση του γάμου μεταξύ των ομοφυλο­φίλων …Αποτελεί κύρια στρατηγική επιλογή τής Πατριαρχίας και όχι κάποια δήθεν «ευαισθησία» της απέναντι σε «ευάλωτες» και «πληγω­μένες» κοινωνικές ομάδες, οι οποίες έπρεπε να προστατευτούν. Έπρεπε να «ρυθμιστούν» και οι αρσενικές πόρνες …και αυτό γινόταν με τον θεσμό τού γάμου —και όλης της νομολογίας που «βάζει» συντρόφους σε τσέπες συντρόφων—!
 
Ο γάμος των ομοφυλοφίλων γι’ αυτόν τον λόγο έγινε βασική τους πολιτική επιλογή και φλέγουσα προτεραιό­τητα. Όμως, το κυρίως ζητούμενο δεν ήταν αυτός καθ’ αυτός ο γάμος …Ο γάμος ήταν απλά η βασική προϋπό­θεση για το πραγματικό ζητούμενο, που ήταν η τεκνοθεσία! Η τεκνοθεσία ήταν που τούς ενδιέφερε, γιατί το παιδί είναι εκείνο που μετατρέπει τον γάμο σε μόνιμο βόλεμα, είτε αυτός υφίσταται είτε διαλύεται. Ο γάμος από μόνος του αυτό δεν το εξασφαλίζει για τους ομοφυλόφιλους. Ακόμα και στο τυπικό επίπεδο ο γάμος αυτών «λύνεται» εύκολα και δεν «ευθυγραμμίζει» τις αρσενικές πόρνες με τις θηλυκές …Δεν έχει παιδιά, για να δημιουργεί «ουρά» οικονομικών υποχρεώσεων! …Το παιδί τού ζεύγους είναι αυτό που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μόνιμο «βόλεμα» της αρσενικής «επενδύτριας»! Για να μην «πέσει» το επίπεδο της ζωής του, το παιδί θα το παίρνει ο «επενδυτής» γονέας «Φ» —από το «Φτωχός»— από τον γονέα «Π» —από το «Πλούσιος»—, για να πληρώνεται για την υπόλοιπή του τη ζωή …Τζάμπα τα τόσα πέρα-δώθε και τα ξεφτιλίκια στις gay-parade; …Να δικαιωθούν οι «συνδικα­λιστές» των «επενδυτών» με τα στρινγκ. Καταλαβαίνει ο αναγνώστης πλέον και τον λόγο που οι μεγαλύτεροι και φανατικότεροι υποστηρικτές τής Νέας Τάξης είναι οι φεμινίστριες, οι παιδεραστές, οι ΛΟΑΤΚΙ, οι κτηνοβάτες και οι όλες οι μεγαλοπελάτισσες —αρσενικές και θηλυκές— των νυχάδικων, των πλαστικών χειρουργών και των κομμωτηρίων.
 
Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, ΔΕΝ μπορούν να έχουν διάρκεια! Οι κοινωνίες πλέον υπολειτουργούν και ΔΕΝ μπορούν να επιβιώσουν …ΔΕΝ μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν …ΔΕΝ αναπαράγονται τα μέλη τους …«Γερνάνε» απότομα και «φθίνουν»! Οι γενιές ΔΕΝ διαδέχονται η μία την άλλη, ώστε να «μεταφέρεται» το «βάρος» τής κοινωνικής λειτουργίας και εξέλιξης με φυσιολογικό τρόπο …Το δημογραφικό πρόβλημα είναι το κυρίαρχο πρόβλημα στις ανεπτυγμένες κοινωνίες και αυτό ΔΕΝ «λύνεται» με αθρόα «εισαγωγή» λαθρομεταναστών! Όπως ΔΕΝ μπορείς να συντηρείς ένα σώμα με συνεχή μετάγγιση αίματος, έτσι ΔΕΝ μπορούν να συντηρηθούν τεχνητά και οι κοινωνίες! …ΔΕΝ αναπαράγονται πλέον!!! Μπορεί όλα να έγιναν «έξυπνα» από το πατριαρχικό σύστημα, αλλά ΔΕΝ «δουλεύουν» …ΔΕΝ μπορούν να «δουλέψουν» …Πονηροί οι νόμοι, «σκοτεινοί» οι στόχοι, αλλά ΔΕΝ μπορούν πλέον να «δουλέψουν»!
 
Οι άνδρες σε λίγο καιρό δεν θα παντρεύονται καθόλου! Σ’ έναν κόσμο όπου η στατιστική των γάμων είναι ΤΡΑΓΙΚΗ, κανένας δεν θέλει να έχει μια σίγουρη οικονομική καταστροφή σε κάποια δικαστική αίθουσα. Οι σκληροί νόμοι σε θέματα διαζυγίων και η προκλητικότητα των «επενδυτριών» θα κάνει τον γάμο μια κακή απόφαση για έναν άνδρα. Η ίδια η οικογένειά του δεν θα τον «σπρώχνει» σε μια τέτοια απόφαση …Ειδικά αν αντιληφθούν οι μανάδες τους —με την «αετίσια» όραση— ότι δεν είναι καλή επιλογή! …Οι ίδιες θα κάθονται και θα συντάσσουν τα προγαμιαία συμβό­λαια, για να τους προστατεύσουν από τα «αρπακτικά». Δεν χρειάζεται κάποιος να ψάξει πολύ, για να δει τι συμβαίνει. Στη δική μας Ευρώπη η κατάσταση είναι κάτι παραπά­νω από τραγική. «Πρωταθλή­τρια» χώρα με το εντυπωσιακό ποσοστό των 89 διαζυγίων ανά 100 γάμους αναδεικνύεται το Λουξεμβούργο. Ακο­λου­θούν Πορτο­γαλία, Φινλανδία και Ισπανία, ενώ η Ελλάδα είναι περίπου στη μέση τής λίστας με 38,3 διαζύγια ανά 100 γάμους —λίγο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο τού 42,8—!!! …Αυτό κι αν είναι «λουτρό αίματος», εάν σκεφτεί κάποιος πόσοι απ’ αυτούς που παίζουν με τα ρύζια —σαν τα περιστεράκια— μέσα λίγα χρόνια καταλήγουν να μαλώνουν —σαν τα σκυλιά— μέσα στις δικαστικές αίθουσες.
 
Σε λίγο καιρό κανένας άνδρας δεν θα παντρεύεται, γιατί είναι «φίφτι-φίφτι» οι πιθανότητες ν’ αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της οικονομικής καταστροφής που συνεπάγεται ένα διαζύγιο. Σε μια εποχή που το σεξ δεν συνδέεται με την έννοια του γάμου και παρέχεται αφειδώς —από τον ευρισκόμενο σε απόλυτη σύγχυση γυναικείο πληθυσμό—, συμφέρει κάποιον άνδρα να ζει μόνος του με την περιουσία του ασφαλή απέναντι σε κάθε κίνδυνο. Ακόμα κι αυτοί που θα το επιχειρούν, δεν θα το κάνουν χωρίς να έχουν προβεί σε κάποιο «αμυντικού» τύπου προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο να παρακάμπτει τον νόμο. Πριν παντρευτεί κάποιος, δηλαδή, θα έχει βάλει τον σύντροφό του να υπογράψει και το «κηδειόχαρτο» του γάμου του …Μαλωμένοι και πικραμένοι θα πηγαίνουν στην εκκλησία για να παντρευτούν!
 
ΠΟΣΟ όμως μπορούν ν’ αντέξουν αυτές οι συνθήκες; ΠΟΣΟ καιρό θ’ ανέχονται οι άνθρωποι την προβληματικότητα, χωρίς να επιχειρήσουν να την επιλύσουν; Οι κοινωνίες είναι θέμα χρόνου ν’ αντιδράσουν. Τα «συμπτώματα» ήδη φαίνονται. Οι ίδιες οι γυναίκες βγαίνουν ανοικτά στα κοινωνικά δίκτυα και κατηγορούν τις γυναίκες για κακές συμπεριφορές απέναντι στον ανδρικό πληθυσμό. Οι ίδιες οι γυναίκες καταδικάζουν γυναικείες συμπε­ριφορές, που θεωρούν ότι «πυροδοτούν» την ενδοοικογενειακή βία. Εάν όμως χαθεί ο έλεγχος των γυναικών, οι άνδρες παύουν να υποτάσσονται στην εξουσία τού συστήματος …Το πατριαρχικό σύστημα ΔΕΝ έχει άλλα «χαρτιά» στα χέρια του! Εάν ξεσπάσει τώρα κοινωνική αντίδραση εναντίον του, ΔΕΝ έχει άμυνες! Λόγω του κακού σχεδιασμού του θα καταρρεύσει μέσα σε λίγες στιγμές. Αυτό, το οποίο κάποτε σχεδιάστηκε για να είναι αιώνιο και «αντισεισμικό», σήμερα δεν αντέχει τον παραμικρό «κραδασμό»! …Έγιναν λάθη, και τα λάθη —δυστυχώς για κάποιους— πληρώνονται!
 
H ειρωνεία με την Πατριαρχία είναι η εξής: Ρυθμίστηκε τέλεια με τη γνώση των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι την πολέμησαν με πάθος και ιστορικά υπήρξαν οι μεγαλύτεροι εχθροί της και σήμερα είναι έτοιμη να καταρρεύσει, εξαιτίας των λανθασμένων ρυθμίσεων που επιχείρησαν να επιβάλουν τα πιο αυθεντικά «παιδιά» της, που είναι οι Εβραίοι! Οι Έλληνες την είχαν ρυθμίσει μ’ έναν τρόπο που να παγιδεύει τους πάντες σ’ έναν τρομερά πολύπλοκο «Λαβύρινθο» και οι Εβραίοι πήγαν και κατέστρεψαν όλους τους «θαλάμους» και τους «διαδρόμους» αυτού του «Λαβύρινθου», κάνοντάς τον όμοιο με υπόστεγο λαϊκής αγοράς. Ο διαβολικής ευφυίας σχεδιασμός, που, με ένα «μήλο» δώρο στον άνδρα και μερικές κατσίκες «προίκα» στις γυναίκες, παγίδευσε για χιλιάδες χρόνια ολόκληρη την ανθρωπότητα, έχει πλέον καταστραφεί! Οι άσχετοι έμποροι πήγαν να «βελτιώσουν» το έργο των πιο φημισμένων «μηχανικών» τής ανθρώπινης ιστορίας και κατέστρεψαν τα πάντα. Αυτοί, οι οποίοι επί αιώνες επωφελούνταν από τις αθλιότητες της ΠΟΡΝΗΣ, για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, την «μέθυσαν» και τώρα πέφτει από τον «θρόνο» της! Τώρα και μετά τα εγκλήματα της Γάζας, είναι θέμα χρόνου να πέσει η «παράγκα» στα κεφάλια τους …Στα κεφάλια των ηλιθίων, οι οποίοι νόμιζαν ότι έγιναν κοσμοκράτορες θεοί.
 
πηγή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.