20 Απριλίου 2024

Psyops (Ψυχολογικές Επιχειρήσεις): Κανείς δεν πεθαίνει, κανείς δεν τραυματίζεται ... Εκτός αν το θέλουν

Τι μας λέει ότι αυτό δεν είναι άσκηση; Γιατί μόνο ένας τραυματίας με πολλούς ανταποκριτές να μην έχουν εμπλακεί; Μπορείς να βρεις κάποια εικόνα τραυματία της 11ης Σεπτεμβρίου που να μην ταιριάζει στην "άσκηση";
 
Όλα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο του μυαλού.
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
29 Μαρτίου 2024 | PETRA LIVERANI | Διαβάσε το εδώ
 
"Όλος ο τρόμος είναι ψεύτικος." - Francis Richard Conolly
"Αν δεν αναρωτιέσαι αν σου ελέγχουν το μυαλό σου, μάλλον σου το ελέγχουν." - Anon
 
Δεν είναι πραγματικά πολύπλοκο. Κανείς που απορρίπτει την αφήγηση ότι ένας τρελός ένοπλος ήταν υπεύθυνος για τους 26 θανάτους στο Sandy Hook, μεταξύ των οποίων και 20 μικρών παιδιών, δεν πιστεύει αντίθετα ότι οι ενορχηστρωτές του γεγονότος ήταν υπεύθυνοι για τους υποτιθέμενους θανάτους, έτσι δεν είναι; Όχι, αυτό θα ήταν παράλογο. Όπως λέει και ο τίτλος του βιβλίου: Nobody Died at Sandy Hook: It Was a Fema Drill to Promote Gun Control (Κανείς δεν πέθανε στο Sandy Hook: Ήταν μια άσκηση της Fema για την προώθηση του ελέγχου των όπλων). (Το αν ήταν για να προωθηθεί ο έλεγχος των όπλων ή απλά για να πατήσουν τα κουμπιά των ανθρώπων και στις δύο πλευρές του επιχειρήματος σε στυλ "Διαίρει και βασίλευε" δεν μπορώ να πω, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι κανείς δεν πέθανε και ότι ήταν μια άσκηση lockdown). Αν λοιπόν δεν χρειαζόταν να σκοτώσουν τα παιδάκια στο Sandy Hook για να κάνουν την πλειοψηφία να πιστέψει ότι εκεί συνέβη μια τρομερή τραγωδία, γιατί να σκοτώσουν ανθρώπους σε άλλες εκδηλώσεις που αναγνωρίζονται ως ψυχολογικές επιχειρήσεις απλά για να τους κάνουν να πιστέψουν στο θάνατό τους;
Απάντηση: δεν θα το έκαναν.
 
Γιατί να είναι πραγματικοί οι θάνατοι;
 
Ας ξεκινήσουμε με τους λόγους για τους οποίους ένα σημαντικό ποσοστό των απίστων στις επίσημες ιστορίες που ασπάζονται σθεναρά την πίστη σε πραγματικούς θανάτους για να υποστηρίξουν την πίστη τους.
 
1. Δεν θα τους ένοιαζε να σκοτώσουν τους ανθρώπους
 
Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτόν τον ισχυρισμό - οι δράστες σίγουρα δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους - ή μάλλον στην περίπτωση της θρομβο-ένεσης (του COVID), τουλάχιστον, φαίνεται να επιθυμούν σκόπιμα να τους τραυματίσουν, να τους ακρωτηριάσουν και να τους σκοτώσουν, ωστόσο:
 
1. Ποιος είπε ότι νοιάζονται;
2. Η απουσία ενός λόγου δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να μην γίνει κάτι
 
Οφείλω να πω ότι η αποτυχία σε δύο σημεία της βασικής λογικής σε αυτή την κοινή σπασμωδική αντίδραση με πονάει.
 
2. Θα τους σκότωναν για μεγαλύτερο ρεαλισμό
 
Οι ταινίες τρόμου δεν απαιτούν αληθινούς θανάτους, είναι όλα για να γίνουν πιστευτά και οι ψυχολογικές επιχειρήσεις λειτουργούν με την ίδια αρχή. Δεν χρειάζονται πραγματικούς θανάτους, όλα έχουν να κάνουν με το τραύμα που δημιουργείται μέσω της αφηγηματικής κατασκευής. Γι' αυτό ονομάζονται ψυχολογικές επιχειρήσεις (psyops).
 
3. Οι θάνατοι είναι τελετουργικές θυσίες.
 
Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι εξουσιαστές πραγματοποιούν τελετουργικές θυσίες, αλλά οι psyops έχουν συχνά τη μορφή "ζωντανών" ασκήσεων και δεν ευνοούν τέτοιου είδους φρικιαστικά γεγονότα.
 
4. Οι άνθρωποι γνωρίζουν κάποιον που υποτίθεται ότι πέθανε ή ανθρώπους που συνδέονται με αυτούς ... και οι υποτιθέμενοι νεκροί δεν μπορούν απλά να "εξαφανιστούν"
 
Γνωρίζω ανθρώπους που συνδέονται με ανθρώπους που φέρονται να έχασαν τη ζωή τους σε τέσσερα! γεγονότα, δύο από τους οποίους πήγαν στις κηδείες των φερόμενων ως νεκρών, ωστόσο είναι αναμενόμενο ότι οι απλοί άνθρωποι θα γνωρίζουν ανθρώπους που συνδέονται με αυτά τα γεγονότα. 
 
Υπάρχουν πολυάριθμοι λόγοι για τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, π.χ. η άρση ποινών για εγκλήματα, και όπως οι άνθρωποι στα προγράμματα προστασίας μαρτύρων "εξαφανίζονται", έτσι μπορούν να "εξαφανιστούν" και οι άνθρωποι σε αυτές τις εκδηλώσεις. Μερικές φορές, δεν καταβάλλουν καν μεγάλη προσπάθεια, στην πραγματικότητα, να "εξαφανιστούν", διατηρώντας - με εξαιρετικά θρασύ τρόπο - το ίδιο όνομα, όπως στην περίπτωση της ψεύτικης καταστροφής του Challenger το 1986. Αν συναντήσετε κάποιον που υποτίθεται ότι πέθανε, τι θα κάνατε γι' αυτό; Θα το αναφέρατε στα μέσα ενημέρωσης και στην αστυνομία; Τι θα περιμένατε να συμβεί; Ότι τα μέσα ενημέρωσης θα δημοσιεύσουν αυτή τη μεγάλη είδηση, όπως ακριβώς δημοσίευσαν ότι η 11η Σεπτεμβρίου δεν ήταν στην πραγματικότητα το έργο 19 τρομοκρατών οπλισμένων με χαρτοκόπτες;
 
Έχω έρθει σε επαφή με τη δουλειά αναλυτών που ψάχνουν ανθρώπους που υποτίθεται ότι πέθαναν σε μικρές ψυχολογικές επιχειρήσεις και διαπιστώνουν ότι εξακολουθούν να είναι καταχωρημένοι χρόνια αργότερα με το ίδιο όνομα στην ίδια περιοχή. Η Judi Bari, μια υποτιθέμενη περιβαλλοντολόγος που φέρεται να τραυματίστηκε από βόμβα σε αυτοκίνητο και αργότερα πέθανε από καρκίνο του μαστού το 1991, βρέθηκε να είναι ακόμα καταχωρημένη με την ίδια ηλικία και στην ίδια περιοχή χρόνια αργότερα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρόκειται για υποτιθέμενο θάνατο σε ένα γεγονός αλλά για τραυματισμό, παρόλα αυτά πρόκειται για ένα παρόμοιο σενάριο με κάποιον που υποτίθεται ότι πέθανε σε ένα γεγονός ... ο οποίος δεν αλλάζει το όνομά του όπως ακριβώς το πλήρωμα του Challenger.
 
Στις ψυχολογικές επιχειρήσεις, όπου ο αριθμός των υποτιθέμενων θανάτων είναι πολύ μεγάλος, τα στοιχεία δείχνουν ότι ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων θα είναι πράκτορες ή θα κατασκευαστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Παραδείγματα κατασκευασμένων ανθρώπων που φέρονται να πέθαναν στις 9/11 περιλαμβάνουν:Todd Beamer (UA93), Mark Bingham (UA93), Betty Ong (AA11), Kazuhiro Anai και Takuya Nakamura (Βόρειος Πύργος).
 
5. Οι θάνατοι θα ήταν δύσκολο να αποφευχθούν και θα ήταν πολύ πιο εύκολο να τους σκοτώσουν πραγματικά
 
Γενικά όχι, η δυσκολία στην αποφυγή του θανάτου είναι μια ψευδαίσθηση και, από πρακτική άποψη, λαμβάνοντας υπόψη τους ανθρώπους που θα έπρεπε να εμπλέξουν, δεν θα ήταν ευκολότερο να τους σκοτώσουν. Θέλουν να έχουν έναν σημαντικό αριθμό υποτακτικών που παίζουν ρόλους, βοηθούν να λιπαίνουν τα γρανάζια των επιχειρήσεών τους. Επιπλέον, βγάζουν πολλά χρήματα από τη συγκέντρωση χρημάτων για τα ψεύτικα θύματα, 28 εκατομμύρια δολάρια είναι μια εκτίμηση που αναφέρεται για το Sandy Hook, για παράδειγμα, αν και φαντάζομαι ότι αυτό είναι ένα συντηρητικό νούμερο, λαμβάνοντας υπόψη την κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης. Επίσης, πρέπει να διεξάγουν ασκήσεις και οι "ζωντανές" ασκήσεις μπορεί να είναι πιο εκπαιδευτικές από τις συνηθισμένες, οπότε κερδίζουν διπλά: η διεξαγωγή μιας εκπαιδευτικής "ζωντανής" άσκησης που προβάλλεται ως πραγματικό γεγονός και συγκεντρώνει πολλά χρήματα για τα ψεύτικα θύματα.
 
28 εκατομμύρια δολάρια για το θάνατο 26 ανθρώπων, εκ των οποίων 20 μικρά παιδιά χωρίς κανέναν συγγενή; Το γεγονός ότι τα μυαλά των ανθρώπων γίνονται χυλός για θανάτους που γίνονται θέμα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους καθιστά εύκολος στόχος για ψυχολογικές επιχειρήσεις. 
 
Ο διαβόητος Robbie Parker, αγκομαχώντας μπροστά στις κάμερες, ανέφερε δύο φορές μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για την κόρη του στη 17λεπτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την επομένη του υποτιθέμενου θανάτου της, χωρίς να κάνει καμία ουσιαστική αναφορά σε οτιδήποτε άλλο.
 
Γιατί οι θάνατοι να μην είναι πραγματικοί;
 
Υπάρχουν αρκετοί πολύ καλοί λόγοι κοινής λογικής για να μην είναι πραγματικοί οι θάνατοι των ανθρώπων, μερικοί από τους οποίους αναφέρθηκαν παραπάνω.
 
1. Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις έχουν να κάνουν με τον έλεγχο του μυαλού και όχι με το να κάνεις πράγματα στην πραγματικότητα, εκτός αν το θέλεις.
 
Η έννοια του όρου psyop πρέπει να ληφθεί πλήρως υπόψη. (Όπως είναι αναμενόμενο, οι προπαγανδιστές δεν χρησιμοποιούν τον όρο "αναλυτής ψυχολογικών επιχειρήσεων" (όπως αποκαλώ τον εαυτό μου) αλλά "θεωρητικός συνωμοσίας" επειδή - δεν το ξέρετε - οι ψυχολογικές επιχειρήσεις δεν υπάρχουν και οτιδήποτε παρουσιάζεται ενάντια στην επίσημη αφήγηση πρέπει να υπάρχει μόνο στη σφαίρα της θεωρίας).
 
Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις έχουν ως στόχο να μας κάνουν να πιστέψουμε πράγματα που δεν είναι αληθινά, όχι να τα κάνουν στην πραγματικότητα για να τα πιστέψουμε ... εκτός αν το θέλουν, φυσικά. Αν σκοτώνουν ανθρώπους και αναγνωρίζουμε τους θανάτους, πού είναι ο έλεγχος του νου; Δεν υπάρχει κανένας. Είναι ενδιαφέρον ότι σε μια συνέντευξη με τον υπνωτιστή Derren Brown, ανέφερε ότι αυτό που τον τράβηξε στον υπνωτισμό ήταν το στοιχείο του ελέγχου. Θέλουν να ελέγξουν το μυαλό μας, οπότε, a priori, δεν υπάρχει απλά κανένας καλός λόγος να σκοτώσουν ανθρώπους στην πραγματικότητα, εκτός αν ήταν δύσκολο ή αδύνατο να μας κάνουν να πιστέψουμε στους θανάτους χωρίς να το κάνουν στην πραγματικότητα. Και οι αποδείξεις είναι απολύτως συντριπτικές ότι μπορούν να μας κάνουν να πιστέψουμε σε ψεύτικους θανάτους... τίποτα, στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο, αν αναλογιστούμε την εσκεμμένα πρόχειρη δουλειά που κάνουν, για παράδειγμα, μερικές κηλίδες κόκκινου χρώματος που μας δείχνουν ότι υποτίθεται ότι έγινε σφαγή 26 ανθρώπων στο Sandy Hook.
 
Μερικές κόκκινες κηλίδες αντιπροσωπεύουν τη σφαγή 26 ατόμων στο Sandy Hook
 
Ψυχολογικές επιχειρήσεις όπως το Sandy Hook και η 9/11 είναι συγκεκριμένα γνωστές ως Ψυχολογικές Επιχειρήσεις Ελέγχου του Νου με βάση το Τραύμα (Trauma-based Mind Control Psychological Operations). Στην περίπτωση της 11ης Σεπτεμβρίου, γιατί το στοιχείο του ελέγχου του νου να αφορά μόνο τους υπεύθυνους, γιατί να μην επεκτείνουν τον έλεγχο του νου στη φύση του πραγματικού γεγονότος, δεδομένου ότι ήταν ουσιαστικά μια κατεδαφιστική δουλειά που συσσωρεύτηκε σε μια μαζική αντιτρομοκρατική άσκηση πλήρους κλίμακας που προωθήθηκε ως πραγματική επίθεση, και να σκηνοθετήσουν το γεγονός με παρόμοιο τρόπο με τη φάρσα του Sandy Hook, εκτός από την τεράστια πραγματικότητα της καταστροφής κτιρίων;
 
Αν πιστεύετε σε πραγματικό θάνατο και τραυματισμό, παρακαλώ σκεφτείτε αυτή την πεποίθηση και αν ο έλεγχος του νου παίζει ρόλο σε αυτήν. Έχετε κάνει τη δέουσα επιμέλεια για να προσδιορίσετε αν είναι πραγματικό ή ψεύτικο; Είστε αγκυλωμένοι στην πεποίθηση ότι κακοποιά στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ και οι φίλοι τους άφησαν εν ψυχρώ και ανάλγητα αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους στα κτίρια να πεθάνουν; Ως ένας από τους χιλιάδες - εκατομμύρια ίσως - απίστους της επίσημης ιστορίας που προεξοφλείται από τους δράστες, δεν σκέφτεστε ότι μπορεί να έχετε στοχοποιηθεί για να διατηρήσετε αυτή την πεποίθηση προκειμένου να κρατηθεί η αλήθεια σε αδιέξοδη θέση; Η αγκύλωση στην πεποίθηση είναι μοιραία για όσους αναλύουν την εξουσία - χρησιμοποιούν κάθε κόλπο που υπάρχει στο βιβλίο και πρέπει να εξασκήσει κανείς την ευελιξία του μυαλού του για να τους ακολουθήσει ... αν και τελικά δεν είναι και τόσο περίπλοκο.
 
2. Ο έλεγχος της αφήγησης είναι εξαιρετικά σημαντικός και είναι ευκολότερο να ελέγξεις την αφήγηση όταν οι θάνατοι είναι ψεύτικοι
 
Ομολογουμένως, δεν υπάρχει ακριβώς ο θόρυβος και η κραυγή που θα περίμενα από όσους τραυματίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν από την θρομβο-ένεση του COVID και από τους αγαπημένους εκείνων που σκοτώθηκαν από αυτό. Σίγουρα, υπάρχει μια κατακραυγή, αλλά δεν είναι τόσο δυνατή όσο θα περίμενα, ωστόσο, το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς ήταν πρόθυμοι να ακολουθήσουν την αφήγηση μέχρι πολύ αργά - δυστυχώς για κάποιους - σε συνδυασμό με τη γενική αποδοχή της απατηλής θεωρίας των μικροβίων, στην οποία βασίζεται τόσο μεγάλο μέρος των πεποιθήσεών μας για την ιατρική, σημαίνει ότι το τεράστιο μέγεθος των εγκλημάτων που προκύπτουν από την υποτιθέμενη πανδημία του COVID είναι σε λογικό βαθμό υποτονικό.
 
Ένα αγαπημένο πρόσωπο που πεθαίνει από ένα εμβόλιο με αιώνες ιατρικής προπαγάνδας πίσω από αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό πλαίσιο από ένα αγαπημένο πρόσωπο που πεθαίνει στην καταστροφή ενός κτιρίου που είναι σαφώς μια ελεγχόμενη κατεδάφιση. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι οι αγαπημένοι εκείνων που θα είχαν πεθάνει στους δίδυμους πύργους θα το καταλάβαιναν πολύ γρήγορα και δεν θα έχαναν χρόνο να ταρακουνήσουν τις πύλες του Καπιτωλίου. Σε 20 χρόνια πόσοι υποτιθέμενοι αγαπημένοι έχουν κάνει θόρυβο και τι έχει προκύψει; Όχι πολλά και ένα μεγάλο παχύ μηδέν. Οι υποτιθέμενοι αγαπημένοι είναι απλώς ηθοποιοί που κάνουν "θορύβους" που δεν έχουν σκοπό να πετύχουν τίποτα.
 
Οι ηθοποιοί που κάνουν "θορύβους" είναι μια ελεγχόμενη κατάσταση, ενώ οι πραγματικοί αγαπημένοι ενός σημαντικού αριθμού ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε προγραμματισμένες καταστροφές είναι μια πολύ ανεξέλεγκτη κατάσταση.
 
3. Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις είναι ένα διαρκές φαινόμενο που απαιτεί συνεχή στρατολόγηση
 
Πώς στρατολογείς ανθρώπους για ψυχολογικές επιχειρήσεις όταν άνθρωποι σκοτώνονται σε αυτές; Μήπως οι δυνητικοί στρατολογημένοι δεν σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να σκοτωθούν και αυτοί και δεν είναι ότι οι άνθρωποι που απασχολούνται σε αυτά τα γεγονότα είναι όλοι ανάλγητοι μισθοφόροι, πολλοί από αυτούς είναι σαφώς αρκετά συνηθισμένοι άνθρωποι. Δεν θα ήθελαν οι στρατολόγοι να είναι σε θέση να λένε στους νεοσύλλεκτους: "Έι, όλα είναι εντάξει, κανείς δεν πεθαίνει, κανείς δεν τραυματίζεται, όλα είναι σκηνοθετημένα".
 
4. Η δολοφονία ανθρώπων είναι συχνά ανέφικτη, αν όχι, ουσιαστικά, αδύνατη στον γενικό σχεδιασμό
 
Μεταξύ των δύσπιστων, συμφωνούμε όλοι ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ουσιαστικά μια δουλειά κατεδάφισης; Η 9/11 ήταν μια δουλειά κατεδάφισης. Η 9/11 ήταν μια δουλειά κατεδάφισης. Η 9/11 ήταν μια δουλειά κατεδάφισης.
 
Ποια είναι η συνήθης πρακτική στις κατεδαφίσεις;
 
Η συνήθης πρακτική είναι η ΠΛΗΡΗΣ εκκένωση των κτιρίων και των γύρω περιοχών, όχι η μερική εκκένωση.
 
Οι δύσπιστοι χλευάζουν την ιδέα ότι ψηλά κτίρια με χαλύβδινο σκελετό γκρεμίστηκαν από φωτιά τη μοναδική μέρα στην ιστορία, την 9/11. Ωστόσο, τι λέτε για την άποψη ότι τη μοναδική μέρα στην ιστορία, τα συνεργεία κατεδάφισης συμφώνησαν να αφήσουν ανθρώπους σε κτίρια και γύρω περιοχές για χάρη μιας ιστορίας τρόμου ... όταν τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν χρειάζεται να σκοτωθούν άνθρωποι για να πιστέψουμε ότι σκοτώθηκαν;
 
Μας λένε ότι η Controlled Demolition Inc (CDI), μια εταιρεία που είναι περήφανη για τα τέσσερα παγκόσμια ρεκόρ της σε έργα κατεδάφισης μεγάλων κτιρίων - τα τρία από αυτά έγιναν τα τρία χρόνια πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, Villa Panamericana & Las Orquideas, Πουέρτο Ρίκο, 1998, J.L. Hudson Department Store, Σικάγο (1998) και Seattle Kingdome (2000) - και την κουλτούρα ασφαλείας της, παρουσίασε ένα σχέδιο καθαρισμού 11 ημέρες μετά τη μοιραία ημέρα (σημειώστε ότι μας είπαν 11 ημέρες, όχι την ημερομηνία). Δεν πιστεύετε ότι μπορεί να είχαν κάποια σχέση με τις ίδιες τις κατεδαφίσεις, έτσι δεν είναι;
 
Και τα συνεργεία κατεδάφισης δεν ήταν τα μόνα εμπλεκόμενα άτομα, φυσικά, ένας σημαντικός αριθμός ατόμων έπρεπε να είναι συνένοχοι ή να εμπλέκονται με άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού των υπηρεσιών, του προσωπικού των μέσων ενημέρωσης, των εταιρειών, της Λιμενικής Αρχής και ούτω καθεξής.
 
Ποιες είναι οι αποδείξεις;
 
Σε τελική ανάλυση, φυσικά, δεν έχει καμία σημασία πόσο πειστικά μπορεί κανείς να υποστηρίξει ποια προσέγγιση - η ψεύτικη ή η αληθινή - έχει περισσότερο νόημα, οι αποδείξεις είναι αυτές που μετράνε! Οι αποδείξεις είναι ο βασιλιάς ... και οι αποδείξεις λένε ξεκάθαρα ότι είναι ψεύτικες. Στην πραγματικότητα, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ότι το στήνουν, σύμφωνα με τον κανόνα τους για την Revelation of the Method (Αποκάλυψη της Μεθόδου), όπως υποδεικνύεται από το αγκομαχητό του Robbie Parker και τις κόκκινες κηλίδες για ένα μακελειό 26 ατόμων στο Sandy Hook ... και τόσες άλλες ενδείξεις σε αυτή τη γελοία αφήγηση.
 
Για αποδείξεις της 9/11 για την πλαστογράφηση των θανάτων και των τραυματισμών έχω μια σελίδα με συνδέσμους στη δική μου δουλειά καθώς και άλλων.
 
Για άλλα γεγονότα δείτε τη σελίδα, The Published Research of Miles W. Mathis που ετοιμάζεται απο τον substacker, Dawn French και τη σελίδα μου Chronology of Psyops.
 
Δικτυογραφία:
Psyops: Nobody dies nobody gets hurt ... unless wanted



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.