18 Απριλίου 2024

Με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη η ενσωμάτωση του Κοσσόβου με το κράτος της Αλβανίας

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προωθεί ενσυνείδητα το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας ενώ αντίθετα, εργάζεται δραστήρια για την δημιουργία μιας μικρής (δημογραφικά και εδαφικά), αδύναμης Ελλάδος (με τεράστιο οικονομικό χρέος και χωρίς αξιοποίηση ενεργειακών πόρων), υποταγμένης σε εξωχώριους επιχειρηματικούς κολοσσούς. 
 
Η εισήγηση της κ. Μπακογιάννη (βουλευτού της ΝΔ) με πρόφαση την βελτίωση του κράτους δικαίου στο Κόσσοβο, αποτέλεσε το έναυσμα για την αναγνώριση του Κοσσόβου (ως κρατική οντότητα) από την πρόσφατη Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και η τελική ένταξη του Κοσσόβου θα ακολουθήσει σύντομα με απόφαση των Υπουργών Εξωτερικών. Το Κόσσοβο οδηγείται μαθηματικά πλέον - με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη- στην πλήρη ενσωμάτωση του με το κράτος της Αλβανίας, καθώς η τελωνειακή διασύνδεση των δύο χωρών είναι ήδη σε εφαρμογή και οι διασυνοριακές προσβάσεις είναι ανοικτές.
 
Είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενεργεί χωρίς Εθνικό Σχέδιο με μυστική διπλωματία που τελικά θα ζημιώσει την σταθερότητα στα Βαλκάνια και στο θέμα της απελευθέρωσης της Κύπρου από τα κατοχικά Τουρκικά στρατεύματα. Ταυτόχρονα, υπονομεύει τις διαχρονικές παραδοσιακές σχέσεις φιλίας με τη Σερβία και ενισχύει τον αλβανικό εθνικισμό και τις τουρκικές επιδιώξεις. 
 
Το Δημοκρατικό-Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ καταγγέλλει την υποκρισία της κυβέρνησης Μητσοτάκη που αποκρύπτει τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Αλβανίας, έναντι της εθνικής μας μειονότητας και ΔΕΝ θέτει βέτο στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην ΕΕ, ενώ αντίθετα επιδεικνύει ζήλο στην προώθηση των αιτημάτων του Κοσσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης υπακούοντας σε αμερικανικά συμφέροντα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να θυμάται ότι διαχρονικά η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει στον ΟΗΕ το Κόσσοβο ως κρατική οντότητα, αλλά ως τμήμα της Σερβίας που αποσχίστηκε μετά από τους παράνομους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ. 
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.