18 Απριλίου 2024

Η Aνίερη Τριάδα των Υπερδυνάμεων της Γεωμηχανικής

Μετάφραση: Απολλόδωρος 
10 Απριλίου 2024 | A Lily Bit | Διαβάστε το εδώ 
 
Η πρόσφατη ακύρωση του προγράμματος γεωμηχανικής του Χάρβαρντ από κανέναν άλλον εκτός από τον ίδιο τον Bill Gates είναι μια τρανταχτή απόδειξη για τα βάθη της απάτης στα οποία θα βυθιστεί η παγκόσμια ελίτ προκειμένου να διατηρήσει την προσεκτικά κατασκευασμένη κλιματική της αφήγηση.
 
Η απόφαση του Gates να αποσύρει την πρίζα αυτής της μελέτης δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου του ιστορικού του ως μαριονέτα των παγκόσμιων θεσμών που χορεύουν στο ρυθμό τους. Αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι σκέφτηκε καν να χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο έργο. Αλλά και πάλι, ίσως όλα αυτά να ήταν απλώς ένα τέχνασμα για να διατηρηθεί η βιτρίνα της επιστημονικής ακεραιότητας, ενώ παράλληλα να διασφαλιστεί ότι η αλήθεια θα παραμείνει θαμμένη.
 
Βλέπετε, τα ειλικρινή αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα αποκάλυπταν την κατάφωρη απάτη που είναι η ατζέντα της "κλιματικής αλλαγής" - ένα ψέμα που η ανθρωπότητα ταΐζεται με το ζόρι για πάνω από τρεις δεκαετίες. Τα ευρήματα της μελέτης θα είχαν έρθει σε άμεση αντίθεση με τα σκοτεινά σχέδια της δυτικής παγκοσμιοποιητικής συμμορίας, με αιχμή του δόρατος το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση" τους, την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ και τον απώτερο στόχο μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Η επιτυχία τους εξαρτάται από τη διαιώνιση του μύθου της κλιματικής αλλαγής και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να τον προστατεύσουν. 
 
Η γεωμηχανική, το ίδιο το αντικείμενο της ακυρωθείσας μελέτης του Χάρβαρντ, εξυπηρετεί δύο ύπουλους σκοπούς. Πρώτον, καταδεικνύει ψευδώς τις υποτιθέμενες επιπτώσεις των εκπομπών CO2 στο κλίμα, ενισχύοντας την ψεύτικη Πράσινη Ατζέντα. Δεύτερον, και ίσως πιο ανησυχητικό, μετατρέπει τον καιρό και το κλίμα σε Όπλα Μαζικής Καταστροφής (ΟΜΚ), παρέχοντας στην ελίτ πρωτοφανή εξουσία πάνω στον πλανήτη και τους κατοίκους του.
 
Αν η μελέτη είχε επιτραπεί να προχωρήσει, τα ευρήματά της θα είχαν επιφέρει ένα καταστροφικό πλήγμα σε εκείνους που επιδιώκουν να διαλύσουν τις οικονομικές και κοινωνικές δομές του κόσμου, μόνο και μόνο για να τις ξαναχτίσουν σύμφωνα με τις δικές τους διεστραμμένες επιθυμίες. Η έκθεση "Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση" της Λέσχης της Ρώμης το 1991 αποκάλυψε τις προθέσεις τους, και η ακύρωση αυτής της έρευνας επιβεβαιώνει μόνο τη δέσμευσή τους να αποσιωπήσουν την αλήθεια.
 
Φανταστείτε τις επιπτώσεις αν η έρευνα του Χάρβαρντ είχε δημοσιοποιηθεί. Θα κατέρριπτε την πολιτική ατζέντα και θα αποκάλυπτε τα ψέματα των μεγάλων επιχειρήσεων. Η αποκάλυψη ότι η "Πράσινη Ατζέντα" δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κατασκεύασμα και ότι τα καιρικά φαινόμενα παγκοσμίως χειραγωγούνται μέσω της γεωμηχανικής, θα ήταν αδύνατο να συγκρατηθεί. Το κοινό θα είχε αφυπνιστεί στην πραγματικότητα ότι η αφήγηση για το κλίμα που του έχουν πουλήσει δεν είναι παρά μια απάτη.
 
Για πάνω από τρεις δεκαετίες, βομβαρδιζόμαστε με "ψεύτικη επιστήμη" και χειραγώγηση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όλα με σκοπό να μας πείσουν ότι οι εκπομπές CO2 και μεθανίου είναι η βασική αιτία της κλιματικής αλλαγής. Ακόμη και καλοπροαίρετοι επιστήμονες έχουν εξαγοραστεί και πληρωθεί, αφήνοντας τις μάζες να πιστεύουν ότι επίκειται η καταστροφή αν συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στους υδρογονάνθρακες και τη γεωργία για να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας.
 
Αλλά να η αλήθεια που δεν θέλουν να ξέρετε: το κλίμα ΔΕΝ αλλάζει, τουλάχιστον όχι περισσότερο από ό,τι άλλαζε σε όλη τη διάρκεια της τεσσάρων δισεκατομμυρίων ετών ιστορίας της Γης. Οι διακυμάνσεις που παρατηρούμε είναι σταδιακές, επιτρέποντας στη ζωή στον πλανήτη μας να προσαρμόζεται και να ευδοκιμεί. Η πραγματική ατζέντα πίσω από την αφήγηση της κλιματικής αλλαγής είναι πολύ πιο σκοτεινή - είναι ένα τέχνασμα για την άσκηση ελέγχου, την αναδιανομή του πλούτου και την αναδιαμόρφωση της κοινωνίας σύμφωνα με τις ορέξεις της παγκόσμιας ελίτ.
 
Σύμφωνα με την Κρατική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ισπανίας (AEMET), πάνω από 50 χώρες διαθέτουν την τεχνολογία για να χειραγωγούν τα καιρικά και κλιματικά μοτίβα. Αφήστε το να το καταλάβετε για λίγο - περισσότερα από το ένα τέταρτο των εθνών του κόσμου έχουν τη δύναμη να παίζουν το Θεό με τις δυνάμεις της φύσης.
 
Στην πρώτη γραμμή αυτού του πολέμου του καιρού δεν είναι άλλες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία και την Κίνα - την ανίερη τριάδα της γεωμηχανικής. Αυτές οι υπερδυνάμεις έχουν τελειοποιήσει τις ικανότητές τους στην αλλαγή του ίδιου του ιστού της ατμόσφαιρας, μην αφήνοντας καμμία γωνιά του πλανήτη ανέγγιχτη από την ανάμειξή τους. Πρόκειται για μια διεστραμμένη παρτίδα σκάκι, με κάθε έθνος να διεκδικεί την κυριαρχία στον ουρανό και τη δύναμη να διαμορφώνει το παγκόσμιο κλίμα προς όφελός του.
 
Πάνε οι μέρες που ο καιρός ήταν μια δύναμη της φύσης, αδάμαστη και απρόβλεπτη. Στην εποχή της γεωμηχανικής, το φαινόμενο της πεταλούδας έχει αποκτήσει μια νέα σκοτεινή σημασία. Μια απλή πράξη τροποποίησης του καιρού σε ένα μέρος του κόσμου μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Οι παράπλευρες απώλειες αυτής της απερίσκεπτης επέμβασης είναι ανυπολόγιστες, και όμως, οι εξουσίες συνεχίζουν να παίζουν με τη φωτιά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
 
Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος, ο πρωταρχικός σκοπός αυτών των αλλαγών του καιρού είναι να ταΐσουν το ακόρεστο θηρίο της ψεύτικης ατζέντας της κλιματικής αλλαγής. Όταν ένας σούπερ τυφώνας καταστρέφει την Καραϊβική ή ένας παρατεταμένος μουσώνας καταστρέφει τα δύο τρίτα του Πακιστάν, η ευθύνη τοποθετείται βολικά στον μπαμπούλα της "κλιματικής αλλαγής". Το κοινό αφήνεται να πιστέψει ότι αυτά τα καταστροφικά γεγονότα είναι το αποτέλεσμα των δικών μας πράξεων, μια τιμωρία για τις αμαρτίες μας που εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα.
 
Ωστόσο, η αλήθεια είναι πολύ πιο ύπουλη. Πίσω από κάθε "φυσική" καταστροφή κρύβεται μια οικονομική ή πολιτική ατζέντα, προσεκτικά ενορχηστρωμένη από εκείνους που επωφελούνται από το χάος.
 
Πάρτε για παράδειγμα τον τυφώνα "Katrina", ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε 1.800 ανθρώπους και κατέστρεψε τη Νέα Ορλεάνη το 2005. Ενώ η πολιτεία της Louisiana κατάφερε να εκκενώσει 1,5 εκατομμύριο κατοίκους, 150.000 έως 200.000 κυρίως μαύρα άτομα στις πιο ευάλωτες γειτονιές της πόλης έμειναν πίσω. Η καταιγίδα παρείχε την τέλεια κάλυψη στους εργολάβους για να ορμήσουν και να ισοπεδώσουν αυτές τις "υποβαθμισμένες" περιοχές, εκτοπίζοντας τους αρχικούς κατοίκους σε στρατόπεδα FEMA διάσπαρτα σε όλη τη χώρα, φιμώνοντας ουσιαστικά τις φωνές τους και ανοίγοντας το δρόμο για κερδοφόρα έργα πολυτελούς ανάπλασης.
 
Και τι γίνεται με τις καταστροφικές πλημμύρες που βύθισαν το Πακιστάν το καλοκαίρι του 2022; Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να αποδώσουν την καταστροφή στην κλιματική αλλαγή, αλλά οι ψίθυροι περί γεωμηχανικής λένε μια διαφορετική ιστορία. Η χρονική στιγμή της καταστροφής, λίγους μήνες μετά την απομάκρυνση του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Imran Khan, εγείρει φρύδια και ερωτήματα.
 
Ο Khan, ένας ηγέτης που τόλμησε να δώσει προτεραιότητα στα συμφέροντα του λαού του έναντι των απαιτήσεων της Ουάσινγκτον, βρέθηκε να απομακρύνεται με συνοπτικές διαδικασίες από την εξουσία. Οι πλημμύρες που ακολούθησαν λειτούργησαν ως μια σκληρή υπενθύμιση των συνεπειών που έχει το να αψηφάς την παγκόσμια ελίτ.
 
Η κουνελότρυπα της γεωμηχανικής πηγαίνει ακόμα πιο βαθιά και οι επιπτώσεις είναι απλά τρομακτικές. Μετά την εκδίωξη του προέδρου του Πακιστάν Imran Khan, η χώρα βυθίστηκε σε εθνική αναταραχή, με εκατομμύρια ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους για να απαιτήσουν την επιστροφή του δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη τους. Όμως, οι "αφανείς" εξουσιαστές είχαν μια σκοτεινή λύση στο μανίκι τους - την οπλοποίηση των πλημμυρών των μουσώνων.
 
Με τη γεωμηχανική του καταστροφικού κατακλυσμού που κατέστρεψε το Πακιστάν, η παγκόσμια ελίτ κατέστειλε αποτελεσματικά την κοινωνική αναταραχή και εξασφάλισε ότι η χώρα θα ακολουθούσε τη γραμμή που υπαγόρευε η Ουάσινγκτον. Το μήνυμα ήταν σαφές: αψηφάτε την ατζέντα και αντιμετωπίστε τις συνέπειες. Η αναπτυσσόμενη σχέση του Πακιστάν με την Κίνα, ένα αγκάθι στα πλευρά των ΗΠΑ, ήταν ο πραγματικός στόχος αυτής της κλιματικής επίθεσης.
 
Η γεωμηχανική ως όπλο που χρησιμοποιούν οι υπερδυνάμεις είναι μια απειλή που ανταγωνίζεται, αν δεν ξεπερνά, τους κινδύνους του πυρηνικού πολέμου. Ο ύπουλος χαρακτήρας αυτών των στοχευμένων καιρικών "διαταραχών" και κλιματικών καταστροφών έγκειται στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων εξακολουθεί να αγνοεί μακάρια την πραγματική τους προέλευση. Ο εχθρός είναι αόρατος, η επίθεση συγκαλύπτεται ως "φυσικό" φαινόμενο και τα θύματα αφήνονται να υποφέρουν στην άγνοια.
 
Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε ότι η γεωμηχανική για την οποία μιλάμε δεν είναι το ίδιο με την ανθρωπογενή "κλιματική αλλαγή" που πλασάρει η Πράσινη Ατζέντα. Η αντίληψη ότι οι εκπομπές CO2 και τα αέρια του θερμοκηπίου μας είναι οι ένοχοι πίσω από την κλιματική κρίση δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα αχνιστό σωρό από μαλακίες. Όχι, ο πραγματικός κίνδυνος έγκειται στην εσκεμμένη χειραγώγηση του καιρού και του κλίματος με πολύ πιο άθλια μέσα. 
 
Οι ρίζες της γεωμηχανικής μπορούν να εντοπιστούν στις αρχές της δεκαετίας του 1940, όταν χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά τεχνικές σποράς νεφών για να προκαλέσουν βροχοπτώσεις για γεωργικούς σκοπούς. Αλλά καθώς περνούσαν οι δεκαετίες, οι μέθοδοι αυτές εξελίχθηκαν σε κάτι πολύ πιο δυσοίωνο.
 
Οι πατέντες για αυτές τις τοξικές ουσίες είναι εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, και οι επιπτώσεις τους στο σώμα μας είναι απλώς καταστροφικές. Καθώς οι χημικές ουσίες διεισδύουν στο έδαφος, μολύνουν το νερό μας και διεισδύουν στην παροχή τροφίμων, προκαλούν σιωπηλά καταστροφές στην επίφυση και αποδυναμώνουν συστηματικά την άμυνά μας. Είναι ένα αργό δηλητήριο, που χορηγείται σε παγκόσμια κλίμακα, και όλοι μας είμαστε άθελά μας πειραματόζωα σε αυτό το διεστραμμένο πείραμα.
 
Αλλά η φρίκη της γεωμηχανικής δεν τελειώνει εδώ. Το Πρόγραμμα Έρευνας Ενεργών Στεφανιογραφικών Κυμάτων Υψηλής Συχνότητας (HAARP), το οποίο βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο της συνδεδεμένης με το Πεντάγωνο DARPA, διαθέτει την τρομακτική ικανότητα να εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ικανά να εισχωρήσουν βαθιά στον φλοιό της γης, προκαλώντας σεισμούς με την ακρίβεια νυστεριού χειρουργού. Ο καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας/Συρίας τον Φεβρουάριο του 2023, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 60.000 ανθρώπους, φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας καταστροφής που προκλήθηκε από το HAARP.
 
Η χρονική στιγμή του σεισμικού γεγονότος, λίγους μήνες πριν από την επανεκλογή του προέδρου Ερντογάν και εν μέσω της άρνησής του να εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, εγείρει φρύδια και υποψίες. Τα αφύσικα μοτίβα των δονήσεων, που αψηφούν τη συνήθη ακολουθία κύριων και μετασεισμών, ενισχύουν τις ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Αυτό είναι το πρόσωπο της οπλοποιημένης πολιτικής γεωμηχανικής, με οικονομικές παρενέργειες που γεμίζουν τις τσέπες της ελίτ, ενώ αφήνουν τα έθνη σε ερείπια.
 
Ο σεισμός της Αϊτής το 2010, ένα άλλο ύποπτο προϊόν της τεχνολογίας HAARP, εξυπηρέτησε τους διπλούς σκοπούς της οικονομικής εκμετάλλευσης και του πολιτικού ελέγχου. Τα ανεκμετάλλευτα υπεράκτια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, που προηγουμένως ήταν ασύμφορο να εξαχθούν, έγιναν ξαφνικά προσβάσιμα μετά τη σεισμική αναταραχή. Και καθώς η χώρα βυθίστηκε στο χάος, το Ίδρυμα Κλίντον εισέβαλε, με το πρόσχημα των προσπαθειών ανοικοδόμησης, μόνο και μόνο για να αφήσει την Αϊτή πιο αποσταθεροποιημένη και υπό τον έλεγχο της Ουάσινγκτον.
 
Η γεωμηχανική, στα χέρια εκείνων που επιδιώκουν να κυριαρχήσουν και να υποτάξουν, είναι ένα όπλο αφάνταστης ισχύος. Καθώς περνούν τα χρόνια και η τεχνολογία εξελίσσεται, οι δυνατότητες καταστροφής αυξάνονται εκθετικά. Και όμως, η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας παραμένει στο σκοτάδι, αγνοώντας τη διαφαινόμενη απειλή που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους σαν δαμόκλειος σπάθη.
 
Η μελέτη του Χάρβαρντ, αν της επιτρεπόταν να προχωρήσει, θα είχε ξεσκεπάσει τη γεωμηχανική, αποκαλύπτοντας όχι μόνο τα ψέματα της αφήγησης περί κλιματικής αλλαγής, αλλά και την αναπτυσσόμενη βιομηχανία γεω-όπλων. Δεν είναι περίεργο που ο Bill Gates, βασικός παίκτης σε αυτό το παγκόσμιο παιχνίδι καπνού και καθρεφτών, απέσυρε την πρίζα από το έργο. Η αλήθεια είναι κακή για τις επιχειρήσεις, κακή για την πολιτική και καταστροφική για τα στρατηγικά πολεμικά σχέδια των ισχυρών.
 
Έτσι, καθώς κοιτάζετε τον ουρανό και αναλογίζεστε τα παράξενα μοτίβα και χρώματα που τον κοσμούν τώρα, να θυμάστε ότι η πραγματική απειλή για τον κόσμο μας δεν βρίσκεται στον άνθρακα που εκπέμπουμε, αλλά στα χέρια εκείνων που έχουν καταλάβει τον έλεγχο του καιρού μας, του κλίματος και της ίδιας της μοίρας μας. Η γεωμηχανική, ανεξέλεγκτη και ανεξέλεγκτη, μπορεί όντως να φέρει τη βροχή, τη λάμψη και, τελικά, τη λαίλαπα του πολέμου στο κατώφλι μας. Το ερώτημα είναι, θα ξυπνήσουμε και θα αντιμετωπίσουμε αυτή την πραγματικότητα πριν να είναι πολύ αργά;
 
Δικτυογραφία:
The Unholy Trinity of Geoengineering Superpowers



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.