14 Απριλίου 2024

Ρωτώ τους αρμόδιους ο αντιρατσιστικός νόμος για ποιον ισχύει τελικά;

Με πολλή λύπη βλέπω οτι πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν ιερό και όσιο. 
 
Ολοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που ονομάζονται ηθοποιοί και προσβάλλουν τα ιερά και τα όσια της ορθής πίστης. Και μας λένε η τέχνη δεν έχει όρια. Αναφέρομαι στον κύριο θεατρίνο και θα του πω αυτά τα λίγα: που ειναι το ήθος σου Θεατρίνε όταν έχετε το θράσος να φωτογραφίζεσθε ως Αγιος Ανδρέας.
 
Ζω στην πόλη που πολιούχος της είναι ο Αγιος Ανδρέας και θλίβομαι πραγματικά, όπως και τόσοι άλλοι χριστιανοί ορθόδοξοι συνάνθρωποι μου. Πολλοί απ το συνάφι σας θεατρίνε, οχι όλοι ευτυχώς, έχουν σατανικό μένος για τους Αγίους, για το Χριστό για την Παναγία οτι αφορά την ορθόδοξη πίστη. Σας ενοχλούν οι νηστείες σας ενοχλούν τα πάντα. Γιατί δεν εμπαίζετε άλλα θρησκευτικά δόγματα;;; Μας προσβάλετε τα ιερά και τα όσια και κανείς δεν μιλά. Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια παρόμοια περιστατικά από το συνάφι αθέων, θολοκουλτουριάρηδων θεατρίνων και δημοσιογράφων. Αλλη να στηλιτεύει το Σταυρό του Κυρίου μας με τη γυμνόστηθη γυναίκα πάνω στο σταυρό, άλλοι να παίζουν παραστάσεις στηλιτεύοντας το Χριστό μας και τους δώδεκα Αποστόλους, άλλος να παρουσιάζει την εικόνα της Παναγίας με έναν αρουραίο στις Αγιες μορφές τους.
 
"Θου Κυριε φυλακήν το στόματι μου". Στα ιερά και τα όσια που στηλιτεύετε δεν τους κάνετε τίποτα. Τον εαυτό σας βλάπτετε. Κι αν δεν μετανοήσετε τα ολέθρια αποτελέσματα θα τα δείτε στο μέλλον και θα σας αφορούν άμεσα. Τι ακούμε και τι βλέπουμε στις έσχατες αυτές μέρες. Και τώρα βλέπουμε τον θεατρίνο αυτόν να ποζάρει ως Αγιος Ανδρέας χωρίς τσίπα και ντροπή. Τι σας έπιασε όλους τους εκσυγχρονιστές και τους αθέους με την ορθόδοξη πίστη; Δεν πιστεύετε μεγιά σας και χαρά σας. Τα ιερά και τα όσια της ορθοδόξου πίστεως σαν Χριστιανοί και ορθόδοξοι δεν σας επιτρέπουμε να τα στηλιτεύετε. Στο βωμό του κλερδους και της αμάθειας που σας διακρίνει περί ορθοδόξου πίστεως. Κάνετε και πρέττετε απαράδεκτα πράγματα. 
 
Ρωτώ τους αρμόδιους ο αντιρατσιστικός νόμος για ποιον ισχύει τελικά; σας φταίει οτι έχει να κάνει με την Ορθοδοξία. Τελικά ξέρει ο διάβολος τι φοβάται και βάζει τα παιδιά του να στηλιτεύουν οτι έχει να κάνει με την Εκκλησία του Χριστού, την Τριαδική θεότητα, τους Αγίους, την Παναγία μας. 
 
Θεατρίνε εσύ που χες το θράσος να φωτογραφηθείς ως Αγιος Ανδρέας. Ο Αγιος Ανδρεας μαρτύρησε με μαρτυρικό θάνατο για τον γλυκύτατο Χριστό μας και όταν είδε το σταυρό του για να μαρτυρήσει με σταυρικό θάνατο σαν το Χριστό μας δεν το δέχθηκε γιατί θεωρούσε τον εαυτό του Ανάξιο και ζήτησε να μαρτυρήσει πάνω σε δυο ξύλα χιαστί και συ θεατρίνε έχεις το θράσος να εξευτελίζεις τον Αγιο Ανδρέα με την συμπεριφορά σου. 
 
Μας είπες στενόμυαλους εμάς τους χριστιανούς, που αντιστεκόμαστε σε αυτές τις ηλιθιότητες. Δεν είμαστε στενόμυαλοι θεατρίνε, είμαστε χριστιανοί με τόλμη, αρχοντιά και παλληκαριά. 
 
Λυπάμαι που είστε στο κοινοβούλιο και σας πληρώνω εγώ με τη δυσβάστακτη φορολογία που μου επιβάλλει το κράτος. 
 
Καλή μετάνοια σε σένα και σε όσυςι πράττουν τα παρόμοια σαν κι εσένα. Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Δύο πράγματα θα ήθελα να πω...
1. Ολοι αυτοί πρέπει να ευγνωμονούν κάθε μέρα το ότι ζουν σε μια Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα διότι αν έκαναν κάτι παρόμοιο σε μουσουλμανική για τον Μωάμεθ ή σε μια βουδιστική για τον Βούδα.... μάλλον δεν θα τους έβρισκαν πλέον πουθενά...

2. Θα του άρεσε του κ Μπιμπίλα να κάναμε ένα θεατρικό με θέμα την διακωμώδηση της μάνας του; Δηλαδή ενός προσώπου που γι αυτόν είναι ιερό...
Μετά θα άρχιζε τις μηνύσεις κλπ....

Μπιμπίλα κάτσε φρόνιμα... κι ασχολήσου με τους φίλους σου τους ΛΟΑΤΚΙ....
Κατάλαβες;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.