19 Απριλίου 2024

Κλιματική αλλαγή και παγκόσμια δικτατορία

Με τον νέο νόμο 3475/2023 η Ν.Δ., για να δικαιολογήσει τη νέα ληστρική φοροεπιδρομή προς όφελος των πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιριών, επικαλείται την προστασία της κατοικίας και των ενοίκων, καθώς και την «κλιματική αλλαγή»
 
 
Με τον νόμο 3475/2023 περί υποχρεωτικής πυρασφάλειας κτισμάτων εντός ή πλησίον δασικών ή χορτολιβαδικών εκτάσεων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφενός συνεχίζει τη ληστρική επέλασή της επί της μεσαίας τάξης, υλοποιώντας τον μακροπρόθεσμο στόχο της δήμευσης της ιδιωτικής περιουσίας και την εκχώρησή της σε ξένους, αφετέρου, λόγω της επερχόμενης υποχρεωτικής ασφάλισης των κατοικιών, συνεχίζει να προσφέρει οικονομικά οφέλη στις προστατευόμενες από το κόμμα ασφαλιστικές εταιρίες.
 
Πράγματι, καμία ασφαλιστική εταιρία δεν πρόκειται να προβεί σε ασφάλιση κατοικίας αν πρώτα δεν υιοθετηθούν από τους ιδιοκτήτες όλα τα αυστηρά μέτρα πυρασφάλειας που επιβάλλει η κυβέρνηση. Η υλοποίηση των μέτρων του νομοσχεδίου, βάσει των υποχρεωτικών εκθέσεων πυρασφάλειας από μηχανικούς ή δασονόμους, θα κοστίσει στους ιδιοκτήτες μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ποιος εχέφρων πολίτης θεωρεί λογική την υποχρεωτική περίφραξη των ιδιοκτησιών με μαντρότοιχο από πέτρα ή μπετό ύψους 2 μέτρων και την τοποθέτηση επ’ αυτού μεταλλικού κιγκλιδώματος;
 
Παραβλέποντας το γεγονός ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς οι περιφράξεις αποτελούν παγίδες θανάτου για ανθρώπους και ζώα, όπως στο Μάτι, σε οικόπεδο ενός στρέμματος με 150 μέτρα περίμετρο ο ιδιοκτήτης θα επιβαρυνθεί με περισσότερα από 30.000 ευρώ για να κατασκευάσει την περίφραξη. Επειδή σχεδόν το 100% των πυρκαγιών σε δασικές εκτάσεις οφείλεται σε εμπρησμούς, στα ηλεκτρικά καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ και σε τυχαία γεγονότα, και συνεπώς στην πλειονότητά τους δεν προέρχονται από τα κτίσματα, η Ν.Δ. για να δικαιολογήσει τη νέα ληστρική φοροεπιδρομή προς όφελος των πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιριών επικαλείται την προστασία της κατοικίας και των ενοίκων, καθώς και την «κλιματική αλλαγή».
 
Προφανώς, εάν η Ν.Δ. ενδιαφερόταν για τη ζωή και το ευ ζην των πολιτών, δεν θα δολοφονούσε 57 παιδιά στα Τέμπη, όπως και δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας μέσω του αναγκαστικού εμβολιασμού με τα «εμβόλια» του θανάτου, που αποδεδειγμένα πλέον, μέσω πληθώρας επιστημονικών δημοσιεύσεων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με υψηλό δείκτη απήχησης, ευθύνονται για το υψηλό ποσοστό των καρκίνων και των καρδιοπαθειών. Αυτοί λοιπόν παρουσιάζουν το αφήγημα ότι αφενός ενδιαφέρονται να μην καταστραφούν τα 2.000.000 σπίτια που αφορά το νομοσχέδιο, αφετέρου επικαλούνται την «κλιματική αλλαγή», παρά το γεγονός ότι μέσα στην πενταετία που κυβερνούν κατέκαψαν την Ελλάδα.
 
Η επίκληση της «κλιματικής αλλαγής» και η δόλια αναφορά περί της ανάγκης περιορισμού των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα εξυπηρετούν την υπόθεση της «μεγάλης επανεκκίνησης», δηλαδή της μεγάλης ληστείας και της αφαίρεσης των ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων μέσω της αναγκαστικής φτωχοποίησης από την επιβολή των «πράσινων φόρων», που θα γίνονται ολοένα περισσότερο επαχθείς, όπως ο νέος φόρος πυρασφάλειας που επέβαλε αυταρχικά η κυβέρνηση της Ν.Δ.
 
Πρόσφατα, ο αρχιερέας της δικτατορίας της παγκοσμιοποίησης Klaus Schwab δήλωσε ότι μέχρι το 2030 θα απαγορευτούν τα ιδιωτικά αυτοκίνητα στην πόλη του Λος Αντζελες. Τα κατασκευασμένο πρόβλημα της «κλιματικής αλλαγής» άρχισε να εμφανίζεται τη δεκαετία του 1980, όταν αυτόκλητοι και μη εκλεγμένοι δημοκρατικά τεχνοκράτες επεδίωξαν μέσω των παγκόσμιων οργανισμών, όπως ο ΟΗΕ, να επιβάλουν μια παγκόσμια τυραννική δικτατορική διακυβέρνηση ιδιωτών.
 
Σταδιακά, αυτές οι ομάδες επάνδρωσαν τους διεθνείς οργανισμούς. Ξαφνικά, περίεργες προσωπικότητες, όπως ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Tedros Adhanom Ghebreyesus, με κατηγορίες γενοκτονίας στην Αιθιοπία, εμφανίζονται να κατέχουν όχι μόνο εξουσία, αλλά και να αποκτούν τεράστια ισχύ μέσω του τρόμου των «πανδημιών» και μιας μελλοντικής «Αποκάλυψης κλιματικής αλλαγής», που οφείλεται, όπως ισχυρίζονται, στις ανθρωπογενείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
 
Αυτό το παγκόσμιο τυραννικό δικτατορικό μοντέλο των μη κρατικών διεθνών οργανισμών και των μη εκλεγμένων αυτόκλητων σωτήρων αγωνίζεται να επιβάλει στην Ελλάδα η δυστοπία της Ν.Δ. Με πρόσχημα την «κλιματική αλλαγή», μια νέα ληστρική επιδρομή «πράσινων» φόρων, αντίστοιχων του 3475/2023, περιμένει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και όλους τους υπολοίπους αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.