15 Απριλίου 2024

Καλπάζει η παιδική βία ενώ έρχονται Ευρωεκλογές με 46 Κόμματα!...

Πιπεράτες ράδιο-τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Καθηγητή Πιπερόπουλου
 
Μένουμε έκπληκτοι από τα φαινόμενα παιδικής βίας, που γίνονται όλο και συχνότερα αλλά, ειλικρινά, έχουμε το δικαίωμα να δηλώνουμε αιφνιδιασμένοι; Έχουμε κάνει όσα πρέπει με τα παιδιά μας για να λέμε ότι μένουμε εμβρόντητοι με όσα διαβάζουμε, ακούμε και βλέπουμε;
 
Νέες μορφές απίστευτης ΒΙΑΣ «προσφέρονται» σε νήπια και παιδιά μέσα από φιλμάκια με δολοφονικά παιχνίδια στα κινητά τους και παρουσιάζονται ως μία κανονικότητα με «δωρεάν» (bonus) παιχνίδια για όσους «σκοτώσουν» τους περισσότερους εχθρούς!...»
 
Είμαστε αναμφίβολα φορτωμένοι με τις αντιξοότητες της καθημερινότητας στην Ελλάδα της ακρίβειας που δεν λέει να φρενάρει στην ανοδική της πορεία και της ανεργίας (που επίσημα χείλη μας λένε ότι μειώνεται ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ότι ξενιτεύονται εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες, τεχνίτες και επαγγελματίες που ανήκουν στις παραγωγικές ηλικίες…) 
 
Μεταθέσαμε, γονείς και Πολιτικοί, τις ευθύνες μας στα Σχολεία τα οποία όμως εδώ και χρόνια έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος του καθοριστικού τους ρόλου στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών… 
 
Για την υποβάθμιση βέβαια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των παιδιών μας έχουμε ευθύνη, πρωτίστως οι Κυβερνήσεις μας και οι αρμόδιοι Υπουργοί Παιδείας και μαζί εμείς οι Έλληνες γονείς αφού βάζαμε τους δασκάλους και τους καθηγητές σε θέσεις «κατηγορούμενου», κάθε φορά που τολμούσαν να μας χτυπήσουν προειδοποιητικά «καμπανάκι κινδύνου» για τα παιδιά μας. 
 
Στην τηλεοπτική μου συνέντευξη με τον φίλο δημοσιογράφο και διαχειριστή του MILITAIRE κ Πάρι Καρβουνόπουλο λίγες μέρες αφότου ανέλαβε για Πέμπτη φορά τα καθήκοντά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο κ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπα πολλά που μπορείτε να δείτε και να ακούσετε χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
 
Για την παιδική ΒΙΑ αλλά και πολλά ευτράπελα, πολιτικά ψέματα και μικρά πονηρά μυστικά (που κάποια περίτεχνα καμουφλάρουν περιπτώσεις ΟΜΕΡΤΑ) μιλήσαμε με τον φίλο δημοσιογράφο κ Λάζαρο Λαζάρου στον Flash99.4 FM και μπορείτε να τα ακούσετε χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο:
 
Μιλήσαμε με τον φίλο δημοσιογράφο κ. Δήμο Μπακιρτζάκη στο ρ/σταθμό ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής για το μοναδικά υπέροχο Πολίτευμα της Δημοκρατίας, δημιούργημα των προγόνων μας πριν 25 αιώνες, που το συναντάμε στις περισσότερες χώρες του Πλανήτη μας, αλλά και τις πολλές και κρίσιμες ευαισθησίες του ενόψει και των Ευρωεκλογών στις οποίες δήλωσαν επίσημα συμμετοχή 46 (!!!) Κόμματα…
 
Στη συνέντευξή μου αναφέρθηκα ιστορικά και στην πάλαι ποτέ Ε.Ο.Κ. (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα) και ομολογώ ότι ήμουν αρκετά καυστικός σχολιάζοντας ότι εξελίχθηκε σε «Ευρωπαϊκή Ένωση» αλλά ΔΕΝ έγινε ΑΚΟΜΗ (και ομολογώ ότι πιστεύω πως ΠΟΤΕ δεν θα γίνει) κάτι αντίστοιχο των ΗΠΑ, δηλαδή ΗΠΕ (Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης)…
 
Αναφέρθηκα και στην εμφανή επί σειρά ετών άρνησή της ΕΕ. να «τραβήξει λίγο το αυτί» του Τούρκου Προέδρου για την ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ συμπεριφορά του απέναντι στις ΔΥΟ χώρες μέλη της (Ελλάδα και Κύπρο) την ώρα που πασχίζει να γίνει το 28ο μέλος της. Είναι σαφώς και μάλιστα αδιαμφισβήτητα πολλά τα οικονομικά συμφέροντα των «Μεγάλων» της Ε.Ε. οι οποίοι έχουν αμέτρητες παραγωγικές μονάδες στην Τουρκία που λειτουργούν, όπως και στην Κίνα, με χαμηλό κόστος και χωρίς τις επιβαρύνσεις μεταφορικού κόστους αφού η Τουρκία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ευρώπη.
 
Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.