14 Αυγούστου 2022

«Χείμαρρος» η M.Ζαχάροβα: «Κολασμένη η αλλαγή φύλου στα παιδιά – Η δικτατορία του φιλελευθερισμού κέρδισε την δημοκρατία»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ήταν «χείμαρρος» για ακόμη μια φορά, αυτή τη φορά σχολιάζοντας την προώθηση της LGBTQ ατζέντας στις ΗΠΑ.
 
Συνέδεσε μάλιστα την ασταμάτητη δίωξη του Ντόναλντ Τραμπ με την γενικότερη θέση του περί ύπαρξης μόνο δύο φύλων (ανδρα, γυναίκας).
 
Αναλυτικά όσα έγραψε η Ζαχάροβα σε δύο διαφορετικές αναρτήσεις της
 
 
 
Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης προσφέρει αυτό που περιγράφει ως «ένα πλήρες φάσμα χειρουργικών επιλογών για τρανς εφήβους και νέους ενήλικες». 
 
Σε ένα βίντεο του Απριλίου που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστώνης στο YouTube (αργότερα αφαιρέθηκε), η γιατρός Φράνσις Γκρίμσταντ αναφέρει λεπτομερώς αυτό που αποκαλεί “υστερεκτομή που καθορίζει το φύλο”, την οποία το νοσοκομείο είναι προφανώς έτοιμη να προσφέρει στους ανήλικους ασθενείς της. 
 
Η Φράνσις Γκρίμσταντ μίλησε για την καινοτομία της ιατρικής για το έμφυλο υγρό με την έκσταση ενός αντιδημιουργού: για την αφαίρεση των σαλπίγγων και των ωοθηκών, αφήνοντας κατά μέρος το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ιατρικές ενδείξεις, αλλά για την επιθυμία ανήλικων ασθενών να πειραματίζονται στον εαυτό τους. Παλαιότερα, οι έφηβοι τρυπούσαν τα αυτιά τους, έκαναν τρυπήματα και τατουάζ, έβαφαν τα μαλλιά τους σε νέον. Τώρα υπάρχει μια μόδα για αυτοκαταστροφή. 
 
Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης υπερηφανεύεται που αυτοαποκαλείται «περιβάλλον υποστήριξης LGBT» με δέσμευση να «παρέχει ολοκληρωμένη και υποστηρικτική φροντίδα για τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους αμφιφυλόφιλους, τους τρανς και τις οικογένειές τους». 
 
Επιπλέον, ο ιστότοπος της μονάδας διαθέτει μια ενότητα (https://www.childrenshospital.org/programs/center-gender-surgery-program) αφιερωμένη στο Παιδικό Χειρουργικό Κέντρο Φύλου, το οποίο προσφέρει «υπηρεσίες χειρουργικής επιβεβαίωσης φύλου» για «κατάλληλους εφήβους και νεαρούς ενήλικες». Το νοσοκομείο διαφημίζει τη δομή ως «το πρώτο κέντρο αυτού του είδους στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα μεγάλο νοσοκομείο παίδων». 
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το χειρουργικό κέντρο προσφέρει μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις «που επιβεβαιώνουν το φύλο» για εφήβους, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης στήθους, της αυξητικής στήθους και άλλων». 
Για άλλη μια φορά, αυτό είναι ένα μενού για ανηλίκους. Για παιδιά!!! 
 
Η ετοιμότητα για χειρουργική αλλαγή του φύλου ενός παιδιού είναι τόσο κολασμένη που ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Νοσοκομείο της Βοστώνης έχει γίνει αντικείμενο κριτικής τόσο από την αριστερά όσο και από τη δεξιά. Αλλά η Francis Grimstad και οι συνάδελφοί της δεν ντρέπονται, συνεχίζουν να διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους. Εξάλλου, ξέρουν ότι το λόμπι είναι πίσω τους, τα χρήματα είναι πίσω τους, οι πολιτικοί είναι πίσω τους, … το μέλλον είναι πίσω τους. 
 
 
 
«Οι αρχές των ΗΠΑ υποπτεύονται τον Ντόναλντ Τραμπ για παραβίαση του νόμου για την κατασκοπεία. 
 
Ήταν το 2022. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου για παιδιά κέρδισε δυναμική (βλ. παραπάνω ανάρτηση), ο αριθμός των φύλων ξεπέρασε τον αριθμό των ποικιλιών παγωτού όλων των ειδών, ανήλικοι που έχασαν Η ταυτότητά τους βασιζόταν στις ορμόνες και οι ενήλικες στα αντικαταθλιπτικά. 
 
Το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, σε συμφωνία με την περιφερειακή επιτροπή του Φιλελεύθερου Κόμματος, ανακήρυξε Αμερικανό κατάσκοπο τον Ρεπουμπλικανό αντιπολιτευόμενο, ο οποίος υποστήριξε ανοιχτά τη διατήρηση των εννοιών «άνδρες» και «γυναίκες» για τον καθορισμό του φύλου. Η δικτατορία του φιλελευθερισμού κέρδισε μια τελική νίκη επί της δημοκρατίας.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.