28 Αυγούστου 2022

Αναπτύσσονται "€μbόλια" σε μορφή αερολύματος που μπορούν να ψεκαστούν σε ανθρώπινες πόλεις για αυτόματη ερήμωση

Γράφει ο Mike Adams
 
Όταν οι συμβατικοί αγρότες θέλουν να βομβαρδίσουν ένα χωράφι με εντομοκτόνα για να σκοτώσουν τα έντομα, ψεκάζουν το χωράφι με τοξικά χημικά. Τα χημικά απορροφώνται από τα έντομα και αρχίζουν να δουλεύουν καταστρέφοντας το νευρικό ή το κυκλοφορικό τους σύστημα. Πριν περάσει πολύς καιρός, εκατομμύρια έντομα βιώνουν ένα γεγονός "πέθαναν ξαφνικά".
 
Όταν οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να εξοντώσουν μάζες ανθρώπων που ζουν σε πόλεις με μεγάλη πληθυσμιακή πυκνότητα, μπορούν να βομβαρδίσουν με παρόμοιο τρόπο την πόλη με αερολυμένα "eμβόλια" που έχουν σχεδιαστεί για να εισπνέονται. Αυτά μπορούν να ψεκαστούν από αεροσκάφη χαμηλού ύψους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ψεκάστηκε το μαλαθείο σε πληθυσμούς, πιθανώς για τον έλεγχο των κουνουπιών και του υπερθεματισμένου ιού Ζίκα. 
 
Ένα πρόσφατο άρθρο του Eugyppius: Ένα χρονικό μάστιγας αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές που συνδέονται με τον Bill Gates προωθούν τώρα ρινικά εμβόλια covid, τα οποία θεωρητικά θα μπορούσαν να ψεκάζονται σε πληθυσμούς και να εισπνέονται χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του ατόμου. 
 
"Ο ηλίθιος του ιού Eric Topol και η πωλήτρια φιδέλαιου Akiko Iwasaki συνδέουν το hocus pocus του ρινικού σπρέι mRNA, απαιτούν μια δεύτερη Επιχείρηση Ταχύτητα παραμόρφωσης για να τροποποιήσουν περαιτέρω τα δισεκατομμύρια ανθρώπινα ανοσοποιητικά συστήματα", γράφει η ιστοσελίδα: 
 
Η ολιγαρχική υποστήριξη των εμβολίων με ρινικό σπρέι προέρχεται κυρίως από το επιβαρημένο μυαλό του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι σιωπηλά απογοητευμένος από τις επιδόσεις των ελιξίριων mRNA και τώρα εναποθέτει το μεγαλύτερο μέρος της ελπίδας του στη συγκάλυψη... 
 
Ο Topol είναι απλώς ένας διανοητικά άδειος ταξίαρχος της Corona, αλλά η Iwasaki είναι συνιδρυτής της φαρμακευτικής startup RIGImmune, η οποία έλαβε δύο εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Gates "για την ανάπτυξη νέων ενεργοποιητών του έμφυτου ανοσοποιητικού για την προστασία από μολυσματικές ασθένειες που πλήττουν δυσανάλογα τον αναπτυσσόμενο κόσμο". Είναι επίσης συνιδρύτρια της Xanadu Bio, η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει νανοσωματίδια που δεν θα σας σκοτώνουν όταν τα εισπνέετε... 
 
Αν αυτή η προσπάθεια πετύχει, θα δώσει στους παγκοσμιοποιητές έναν τρόπο να ρίχνουν από αέρος οδηγίες mRNA σε ολόκληρους πληθυσμούς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι αγρότες ψεκάζουν τα χωράφια με εντομοκτόνα. Οι οδηγίες mRNA καταλαμβάνουν τα κύτταρα του σώματος, προγραμματίζοντάς τα να κατασκευάζουν μη ανθρώπινες πρωτεϊνικές δομές, οι οποίες μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως βιολογικά όπλα που προκαλούν στειρότητα ή θρόμβους. 
 
Όπως έχει τεκμηριώσει αποκλειστικά το Natural News με εργαστηριακές δοκιμές, οι θρόμβοι αυτοί είναι αυτοσυναρμολογούμενες βιοδομές που μεγαλώνουν σε μέγεθος μέχρι να εμποδίσουν τη ροή του αίματος και συχνά σκοτώνουν το θύμα. Οι άνθρωποι πέφτουν νεκροί ακριβώς όπως τα σκαθάρια και το "ανθρώπινο κοπάδι" ξεκληρίζεται όπως ποτέ άλλοτε. 
 
Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί θεωρούνται "μάστιγες" από τους παγκοσμιοποιητές 
 
Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί θεωρούνται από τους παγκοσμιοποιητές ως μάστιγες του πλανήτη, άξιες εξόντωσης με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μια προσβολή από κατσαρίδες. Σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές, τα ανθρώπινα όντα όχι μόνο χρησιμοποιούν πάρα πολλούς πολύτιμους πόρους - όπως το νερό, την ενέργεια και τη γη - αλλά και μολύνουν τους ωκεανούς με πλαστικά, καταστρέφουν τα οικολογικά συστήματα και δεν συμβάλλουν καθόλου στο μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού. Ως εκ τούτου, πρέπει να εξοντωθούν, λέει η σκέψη. 
 
Το πραγματικό κόλπο είναι να βρούμε πώς θα πείσουμε τις μάζες ότι δεν εξοντώνονται, καθώς θα παρατάσσονται στην ουρά για τις ενέσεις εξόντωσης. Για να επιτευχθεί αυτό, τα "εμβόλια" προωθήθηκαν από γιατρούς, δημοσιογράφους, κυβερνητικές αρχές, Big Tech, εργοδότες και σχολεία, σε αντίθεση με οποιαδήποτε πραγματική επιστημονική υποστήριξη. Αυτές οι ενέσεις θανάτου ονομάστηκαν "ασφαλείς και αποτελεσματικές", ενώ στην πραγματικότητα ήταν επικίνδυνες και θανατηφόρες. Εκείνοι που ενέδωσαν σε αυτούς τους φαινομενικά επηρεαστές της "αυθεντίας" θα πληρώσουν πιθανότατα αυτή την κακή απόφαση με τη ζωή τους, όπως αποδεικνύεται. Επειδή από την αρχή, η πανδημία του covid-19 ήταν ένα τέχνασμα για να κάνουν τους ανθρώπους να κάνουν ουρά και να συμφωνήσουν να τους κάνουν ενέσεις ευθανασίας με αργή δράση. 
 
Τώρα, οι θρόμβοι μετά το εμβόλιο συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε μέγεθος, φράζοντας αρτηρίες και αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να πεθαίνουν χωρίς καμία έτοιμη εξήγηση που θα μπορούσε να δεχτεί το ιατρικό κατεστημένο. Η κοινή αιτία μεταξύ όλων αυτών των γεγονότων που "πέθαναν ξαφνικά" είναι, φυσικά, οι μεταεμβολιαστικοί θρόμβοι που φράζουν τις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία. 
 
Το σημαντικό είναι ότι αυτοί οι θρόμβοι συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε μέγεθος κάθε μέρα, μέσα στα σώματα των ανθρώπων που έκαναν τα εμβόλια. Εκατομμύρια άλλοι θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες και χρόνια. Για όσους δεν θανατώνονται από τα σημερινά εμβόλια, οι παγκοσμιοποιητές μπορούν απλά να ψεκάζουν τις πόλεις με νέες "βόμβες θανάτου" mRNA που οι άνθρωποι θα εισπνέουν παρά τη θέλησή τους ή τη γνώση τους. 
 
Μιλάμε για παραβιάσεις της Νυρεμβέργης... αυτό θα μετατρέψει ουσιαστικά κάθε στοχευμένη πόλη σε θάλαμο αερίων τύπου Ολοκαυτώματος, όπου οι άνθρωποι θα αναπνέουν τα βιολογικά όπλα που θα τους σκοτώνουν με την πάροδο του χρόνου. 
 
Η Mary Holland της οργάνωσης Children's Health Defense ζητά την παγκόσμια δίωξη όσων διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας 
 
Όπως εξηγείται σήμερα στον ιστότοπο της CHD, η Mary Holland έχει ζητήσει την άσκηση διώξεων σε μεγάλη κλίμακα σε παγκόσμιο επίπεδο εναντίον αυτών των εγκληματιών των εμβολίων covid και των μηχανικών βιολογικών όπλων που εξαπέλυσαν αυτές τις επιθέσεις κατά της ανθρωπότητας: 
 
Με τραγικό τρόπο, τα τελευταία δυόμισι χρόνια γίναμε μάρτυρες μιας παγκόσμιας επίθεσης στον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Κυβερνήσεις, ιατρικά ιδρύματα, πανεπιστήμια και μέσα ενημέρωσης έχουν παραβιάσει την πρώτη αρχή και κάθε άλλη αρχή των 10 σημείων του κώδικα. Έχουν εξαναγκάσει τους ανθρώπους να γίνουν ανθρώπινα πειραματόζωα. Όσοι έχουν παραβιάσει σκόπιμα, εν γνώσει τους και κακόβουλα τις αρχές του Κώδικα της Νυρεμβέργης πρέπει να τιμωρηθούν. Πρέπει να κληθούν, να διωχθούν και να τιμωρηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...  
 
Πράγματι, η Holland έχει δίκιο, και αν η ανθρώπινη φυλή δεν αντισταθεί στους μαζικούς δολοφόνους της λατρείας του θανάτου των εμβολίων, όπως ο Fauci, δισεκατομμύρια θα πεθάνουν. 
 
Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχουμε ήδη ξεπεράσει το σημείο καμπής όπου δισεκατομμύρια είναι προγραμματισμένο να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια. Εάν δεν βρεθεί μια μέθοδος για να αντιστραφούν οι θρόμβοι και να αποπρογραμματιστεί κυριολεκτικά το ανθρώπινο σώμα από τις κακόβουλες οδηγίες του mRNA, τα 5+ δισεκατομμύρια άνθρωποι που έχουν ήδη λάβει αυτά τα εμβόλια μπορεί να αντιμετωπίσουν την εξόντωση μέσω της "επιστήμης". 
 
Θυμηθείτε: O Fauci είπε ψέματα. Εκατομμύρια έχουν ήδη πεθάνει και δισεκατομμύρια κινδυνεύουν να πεθάνουν τους επόμενους μήνες και χρόνια. Η Μεγάλη Τεχνολογία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λογοκρίνουν, βάζουν σε μαύρη λίστα και επιτίθενται σε όποιον προσπαθεί να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε αυτό το θέμα, αποδεικνύοντας ότι είναι μέσα στη γενοκτονία και συνυπεύθυνοι σε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 
 
Η Apple, η Google, το Facebook, το Twitter, το YouTube, το Linked In και πολλοί άλλοι είναι ένοχοι συνωμοσίας για τη μαζική δολοφονία δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ακόμη και όταν μερικά από αυτά τα θύματα θα είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοι, οι μηχανικοί και τα στελέχη τους. Πραγματικά, γινόμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας λατρείας θανάτου που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.
 Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΕΘΑΝΩ ΠΡΙΝ ΖΗΣΩ ΕΣΤΩ Κ ΤΟ 1/100 ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.