29 Αυγούστου 2022

Αποκαλυπτικό έγγραφο εκθέτει την προπαγάνδα του Κιέβου: 76.000 νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες

Χιλιάδες νεκρούς μετρά η Ουκρανία από τον πόλεμο με τη Ρωσία, καθώς σύμφωνα με έγγραφο, το οποίο είναι υπογεγραμμένο από τον Γενικό Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Zaluzhny, περίπου 76.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στο μέτωπο. 
 
Το έγγραφο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει εδώ και καιρό και οι οποίες έκαναν λόγο για 200.000 απώλειες, νεκροί και τραυματίες, στον ουκρανικό Στρατό!
 
Το έγγραφο του Ουκρανού ΑΓΕΕΘΑ κάνει λόγο για 76.000 νεκρούς περιορίζοντας όμως αισθητά τον αριθμό των τραυματιών σε 42.000. 
 
Ρωσικές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πως αυτό είναι αδύνατον καθώς ο αριθμός των τραυματιών είναι τριπλάσιος από τον αριθμό των νεκρών! 
 
Ρωσία: Διαφορετικές αναφορές δίνει ο Ουκρανός ΑΓΕΕΘΑ 
 
Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας, άθελά του, αποκάλυψε τις πραγματικές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Zaluzhny, δείχνει τον αριθμό των νεκρών, τραυματιών, αιχμαλώτων και αγνοουμένων Ουκρανών στρατιωτικών μέχρι την 1η Ιουλίου 2022, 
 
Το Κίεβο έχει δώσει διάφορες αναφορές με αριθμούς απωλειών, αλλά καμία δεν ξεπέρασε τις 10 χιλιάδες σε έξι μήνες. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valeriy Zaluzhny είπε ότι από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης του ρωσικού στρατού, ο ουκρανικός στρατός έχει χάσει μόνο 9.000 στρατιώτες. 
 
Όπως αποδείχθηκε, αυτός ο αριθμός προορίζεται μόνο για τον πληθυσμό της Ουκρανίας, αλλά για τον Γραμματέα του NSDC Danilov, ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Zaluzhny ετοίμασε εντελώς διαφορετικά στοιχεία και είναι ριζικά διαφορετικά από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω . 
 
Απαντώντας σε αίτημα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας σχετικά με τις απώλειες του ουκρανικού στρατού από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξέδωσε πληροφορίες για σχεδόν 130.000 απώλειες. 
 
76.000 νεκροί – 7.000 αιχμάλωτοι
 
Σύμφωνα με έκθεση που υπέγραψε ο ίδιος ο Zaluzhny, μέχρι την 1η Ιουλίου 2022, 76.640 στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σκοτώθηκαν, 42.704 άτομα είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμών, 7.244 στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν και άλλοι 2.816 αγνοούνται. 
 
Το έγγραφο σημειώνει ότι αυτές είναι μόνο οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 
 
Οι απώλειες άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου δεν ελήφθησαν υπόψη κατά τη σύνταξη του. 
 
Την ίδια στιγμή εκφράζεται η άποψη ότι αν και αυτά τα στοιχεία είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, δεν αντικατοπτρίζουν όλες τις απώλειες του ουκρανικού στρατού. Εφιστάται η προσοχή στον αναφερόμενο αριθμό τραυματιών, οι οποίοι είναι σημαντικά μικρότεροι από τους νεκρούς, αν και κατά τη διεξαγωγή των εχθροπραξιών υπήρχαν περίπου τρεις φορές περισσότεροι τραυματίες από αυτούς που πέθαναν. 
 
Εν τω μεταξύ, το Κίεβο έχει ήδη δηλώσει ότι αυτό το έγγραφο είναι πλαστό, τα αναφερόμενα στοιχεία δεν “αντιστοιχούν στην πραγματικότητα”. 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.