29 Αυγούστου 2022

Η Σέχτα του ΘΑΝΑΤΟΥ της κλιματικής αλλαγής κηρύσσει πόλεμο στα βασικά στοιχεία της ζωής

Γράφει ο Lance D Johnson 
 
Η διάσωση του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή ακούγεται σαν μια ενάρετη πλατφόρμα, όπου οι άνθρωποι μπορούν να ενωθούν για να σταματήσουν τη ρύπανση και να θέσουν τις μεγάλες βιομηχανίες προ των ευθυνών τους. Ωστόσο, το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής διοικείται σήμερα από μια Σέχτα Θανάτου των παγκοσμιοποιητών που έχει κηρύξει τον πόλεμο στα πιο βασικά στοιχεία της ζωής.
 
Όποιος διαφωνεί με την αφήγηση περί κλιματικής αλλαγής χαρακτηρίζεται «αρνητής της κλιματικής αλλαγής». Αυτό το ad hominem χρησιμοποιείται ως τακτική χειραγώγησης για να κάνει περισσότερους ανθρώπους να συμφωνούν τυφλά με ό,τι θέλουν οι παγκοσμιοποιητές του θεϊκού συμπλέγματος.  
 
Ο πόλεμος κατά του άνθρακα και του διοξειδίου του άνθρακα είναι διαβολικός
 
Το πρώτο στοιχείο που δέχεται επίθεση είναι το διοξείδιο του άνθρακα. Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ανακηρύξει το CO2 ως ρύπο, ένα αέριο του θερμοκηπίου που συμβάλλει στην αύξηση της θερμοκρασίας σε όλο τον πλανήτη. Οι εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν τις μελλοντικές θερμοκρασίες, να ελέγξουν τον θερμοστάτη της Γης και να υπαγορεύσουν τις θερμοκρασίες σε όλο τον κόσμο. Προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους, επιδιώκουν να ελέγξουν τη βιομηχανία, την ενέργεια, τη γεωργία και την παραγωγή τροφίμων των κυρίαρχων εθνών.  
 
Το CO2 αντιπροσωπεύει περίπου το 78% της ανθρώπινης συμβολής στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, κυρίως μέσω των ορυκτών καυσίμων και της παραγωγής σιδήρου, χάλυβα, τσιμέντου και πετροχημικών. Οι κυβερνήσεις επενδύουν στη δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα για να πάρουν το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και να το διοχετεύσουν στο έδαφος.  
 
Κατά ειρωνεία της τύχης, το διοξείδιο του άνθρακα είναι το ίδιο πράγμα που και οι άνθρωποι εκπνέουν κάθε στιγμή της ζωής τους. Το διοξείδιο του άνθρακα είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή των φυτών, καθώς χρησιμοποιείται στη διαδικασία της φωτοσύνθεσης για την τόνωση της ανάπτυξης των φυτών και την επιστροφή του οξυγόνου πίσω στην ατμόσφαιρα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αναπνέουν.  
 
Ο ίδιος ο άνθρακας είναι το δομικό στοιχείο κάθε ζωής. Κάθε ζωντανό πράγμα στον πλανήτη Γη αποτελείται από άνθρακα. Το ανθρώπινο δέρμα, τα όργανα και το αίμα περιέχουν άνθρακα. Όλη η φυτική ύλη αποτελείται από άτομα άνθρακα. Έτσι, όταν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι προτείνουν φόρους άνθρακα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, απειλούν άμεσα όλη τη ζωή στη Γη και υπονοούν ότι η αποψίλωση και η έλλειψη φυτών είναι η απάντηση για τον έλεγχο της πλανητικής θερμοκρασίας.  
 
Ο πόλεμος κατά του άνθρακα έχει επεκταθεί σε πόλεμο κατά του οξυγόνου, του αζώτου και του ήλιου
 
Το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι το μόνο στοιχείο που δέχεται επίθεση. Αν το CO2 είναι ρύπος, τότε το ίδιο ισχύει και για το οξυγόνο, επειδή είναι το κυρίαρχο άτομο του CO2. Επιπλέον, περιορίζοντας τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα και περιορίζοντας την ανάπτυξη των φυτών, οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν ουσιαστικά να περιορίσουν την ανταλλαγή οξυγόνου που αναπνέουν οι άνθρωποι και τα ζώα.  
 
Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι παγκοσμιοποιητές στοχεύουν τώρα στο άζωτο που χρειάζονται τα φυτά για να αναπτυχθούν. Τα αζωτούχα λιπάσματα, τα οποία είναι υπεύθυνα για πάνω από το ήμισυ της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων, περιορίζονται τώρα. Οι αγρότες διαμαρτύρονται παγκοσμίως, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη επιβάλλουν τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα. Για παράδειγμα, η ολλανδική κυβέρνηση έχει ήδη υποβάλει το σχέδιό της για τη μείωση του αζώτου κατά 70 τοις εκατό σε 131 περιοχές. Ο πόλεμος κατά του αζώτου είναι πόλεμος κατά της γεωργίας και θα προκαλέσει λιμούς μεγάλου μεγέθους.  
 
Αυτοί οι κλιματικοί έλεγχοι στοχεύουν επίσης στην κτηνοτροφία και την ηλιοφάνεια. Για παράδειγμα, η ολλανδική κυβέρνηση εκτιμά ότι θα πρέπει να κλείσει 11.200 αγροκτήματα και να σκοτώσει το ζωικό κεφάλαιο που ανήκει σε 17.600 αγρότες μέχρι το 2030 για να ικανοποιήσει τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα. Το φως του ήλιου είναι επίσης στο στόχαστρο. Οι κυβερνήσεις επενδύουν σε έργα γεωμηχανικής που μειώνουν τον ήλιο και διοχετεύουν μέταλλα στην ατμόσφαιρα για να αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από την επιφάνεια της Γης.  
 
Αυτοί οι παγκοσμιοποιητές ενδιαφέρονται να καταστρέψουν τη ζωή στον πλανήτη Γη, πείθοντας παράλληλα τους πληθυσμούς ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό του πλανήτη και το μέλλον της ανθρωπότητας. Αυτό είναι το πιο ψυχοπαθές πράγμα που μπορεί να γίνει. Στην προσπάθειά τους να γίνουν ο Θεός του σύμπαντος, αυτοί οι παγκοσμιοποιητές διαλύουν τον ενεργειακό και διατροφικό εφοδιασμό κυρίαρχων εθνών, οδηγώντας τους πληθυσμούς στην εξαθλίωση.  
 
Δείτε το ντοκιμαντέρ: The Globalist War on the Elements of Life: 
 
 
Βίντεο από Brighteon. Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα.
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)  
 Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΜΕΝΩΝΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ.
ΕΓΩ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ;;;
ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.