27 Αυγούστου 2022

Τενεκεδιστάν

Γράφει ο παπαΗλίας Υφαντής
 
Ο κορονοϊός, ως γνωστόν, είναι σατανικό κατασκεύασμα των ΗΠΑνθρώπων (=ανθρώπων των ΗΠΑ). Με σκοπό την εξόντωση εκατομμυρίων ή και δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Και τα εμβόλια είναι η μακάβρια συνέχειά του.
 
Με την εξής διαφορά: Τους θανάτους απ’ τον κορονοϊό μας τους διατυμπάνιζαν και τους παιάνιζαν νυχθημερόν, για να μας τρομοκρατούν. Τους θανάτους απ’ τα εμβόλια τους αποσιωπούν. Ή κάνουν πως δεν ξέρουν «τις ή τι πταίει». Ώστε να μας αποκοιμίζουν.  
 
Να τους πεις συλλήβδην ζώα; Προσβάλλεις βάναυσα το ποικιλόμορφο και πανέμορφο ζωικό βασίλειο. Να τους πεις για την αδιαντροπιά τους γαϊδούρια; Προσβάλλεις ένα από τα ωφελιμότερα είδη, που έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο ανθρώπινο γένος. Ενώ αυτοί δεν έχουν προσφέρει τίποτε άλλο, εκτός από προδοσίες και απάτες και ρεσιτάλ αλητήριας συμπεριφοράς.  
 
Συνεπώς οποιαδήποτε παρομοίωσή τους με εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου θα ήταν καταχρηστική. Γιατί τα ζώα και όταν ακόμη είναι επικίνδυνα, διαθέτουν την ομορφιά και την αξιοπρέπεια του ενστίκτου τους. Ενώ οι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων ούτε καν ως πράγματα θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν. Μόνο ίσως με κάποια τέρατα της μυθολογίας θα μπορούσε κάποιος να τους αντιστοιχίσει.  
 
Φαίνεται πως οι πάτρωνές τους, τούς έχουν ρυθμίσει έτσι, ώστε να μη διαθέτουν ούτε λογική, ούτε ντροπή ούτε συνείδηση. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, που μελετούν για ολάκερο το ανθρώπινο γένος. Γιατί μπορεί, απέναντι σε μας να είναι ανάλγητοι, αλλά απέναντι στους πάτρωνές τους είναι πειθήνιοι. Είναι, όπως και τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ: «Η φωνή του κυρίου» τους.  
 
Και ασφαλώς πόρρω απέχουν από του να μπορούν χαρακτηριστούν άνθρωποι. Γιατί, αν ήταν άνθρωποι, σε καμιά περίπτωση δεν θα δέχονταν να παίξουν το ρόλο βάναυσων δημίων σε βάρος μας. Θα είχαν καταλάβει ότι ο κορονοϊός και συνακόλουθα τα δολοφονικά εμβόλια μας εισάγουν στον ειδεχθέστερο μεσαίωνα και στον καταστροφικότερο όλων παγκόσμιο πόλεμο.  
 
Μάλλον πρόκειται για τενεκεδένια καραγκιοζάκια, είδος ρομπότ. Που μας λένε: Οι ΗΠΑνθρωποι και η λοιπή νεοταξική συμμορία αποφάσισαν και διέταξαν να εμβολιαστείτε! Κι εμείς ρωτάμε Για ποιο λόγο; -Γιατί αυτό προβλέπει η επιστήμη! Αποκρίνονται. -Ποια επιστήμη; Των χρυσοκάνθαρων Μέγκελε, που φροντίσατε να ψηφίσετε για χάρη τους το «ακαταδίωκτο; Ρωτάμε.  
 
Επιστήμονες παγκόσμιας εμβέλειας, όπως οι Μοντανιέ, Μαγκντί, Ζελένκο, Μαλόουν μας είπαν ότι τα εμβόλια είναι δολοφονικά σκευάσματα, που αποσκοπούν στο θάνατό μας. Που σημαίνει ότι μας υποχρεώνετε ν’ αυτοκτονήσουμε. Εμείς όμως θέλουμε να πεθάνουμε, όταν ο Θεός έχει αποφασίσει. Και δεν θα μας εξαναγκάσετε εσείς και οι ΗΠΑνθρωποι εντολείς σας άρον-άρον ν’ αυτοκτονήσουμε!  
 
Ε, λοιπόν, αν εσείς αρνείστε να πεθάνετε με τα εμβόλια, θα σας πεθάνουμε εμείς λίγο-λίγο και βασανιστικά. Θα σας κάνουμε το «βίο αβίωτο! Πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε, όπως θα έλεγε και ο ιδεολογικός μας πρόγονος, ο Αδόλφος Χίτλερ, πολλούς τρόπους, για να σας εξοντώσουμε! Αποφαίνονται…  
 
Προσέξτε πώς λειτουργεί το τρισάθλιο κατεστημένο των τενεκεδένιων καραγκιόζηδων του σιωνιστικού και ναζιστικού προτεκτοράτου: Πετάξανε έξω απ’ τη Βουλή, τα μέλη της Χρυσής Αυγής, με τις ευλογίες της SINGULAR LOGIC. Όπως είχαν κάνει πρωτύτερα και με τους Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου. Ώστε να μην υπάρχει στο νεκροταφείο της Βουλής ουσιαστικός αντίλογος.  
 
Για να μην έχουν κανένα φρένο στις εγκληματικές τους επιδόσεις. Με αποτέλεσμα η δική τους πολύμορφη και πολυεπίπεδη εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει ταβάνι. Συνευδοκούντων πάντοτε και των ομοϊδεατών τους ΠΑΣΟΚΩΝ, ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, κλπ. Των συναποτελούντων την προδοτική σε βάρος της πατρίδας και ληστρική σε βάρος του λαού τρόικα.  
 
Και, προσέξτε το πώς οι παγκόσμιοι δολοφόνοι σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους τενεκέδες απεργάζονται την μετάλλαξη της Ελλάδας του πολιτισμού σε Τενεκεδιστάν της βαρβαρότητας:  
 
Εκμεταλλεύονταν οι παγκόσμιοι δολοφόνοι τις ασιατικές και αφρικανικές χώρες για αιώνες αγρίως. Και παράλληλα με πολέμους τις κατέστρεφαν. Με αποτέλεσμα οι λαοί των χωρών αυτών, παρότι οι χώρες τους ήταν πλούσιες, να λιμοκτονούν και να υποφέρουν μυριοτρόπως.  
 
Και τώρα, που τα ηλεκτρονικά μέσα (τηλεοράσεις, κλπ) τους επέτρεψαν να ιδούν την άβυσσο, που χωρίζει τη χλιδή των παγκόσμιων δολοφόνων με τη δική τους εξαθλίωση, εξανέστησαν. Και αγεληδόν σπεύδουν να εγκαταλείψουν τις λιμοκτονούσες πατρίδες τους και να φτάσουν στον «παράδεισο» των παγκόσμιων δολοφόνων.  
 
Οι οποίοι όμως έσπευσαν να κατεβάσουν ρολά. Έτσι, που οι άνθρωποι αυτοί να βρίσκονται ανάμεσα στην Τουρκία, που με κάθε τρόπο, τους προωθεί προς την Ελλάδα και στους Ευρωπαίους, οι οποίοι ενώ αγρίως εξαθλίωσαν αυτούς και τις πατρίδες τους, αρνούνται τώρα να τους δεχτούν. Με αποτέλεσμα να εγκλωβίζονται σκοπίμως στην Ελλάδα, που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Κι όχι μόνο οικονομικά, αλλά και φυλετικά και πολιτισμικά.  
 
Και τίθεται το ερώτημα: Οι ντόπιοι τενεκέδες που με δολοφονικά μέτρα εξαναγκάζουν εμάς ν’ αυτοκτονήσουμε, ενδιαφέρθηκαν, έστω και στο ελάχιστο για τον εμβολιασμό των μεταναστών; Οπωσδήποτε όχι. Κι όχι γιατί αδιαφόρησαν για την υγεία τους, αλλά ίσα-ίσα γιατί ενδιαφέρονται να προωθηθεί η μετάλλαξη της Ελλάδας του πολιτισμού σε Τενεκεδιστάν της Βαρβαρότητας. «Κατ’ εικόνα και ομοίωση» της ανατολικής και της δυτικής, αλλά και της δικής τους αποκρουστικής βαρβαρότητας!…  
 
Πρέπει να γίνει αντιληπτό, επιτέλους, ότι μας κυβερνούν ορκισμένοι μισέλληνες και αντίχριστοι. Ικανοί να εκτελούν χωρίς αντίρρηση, ακόμη και τα μεγαλύτερα, σε βέρος μας, εγκλήματα, που οι εγκληματίες πάτρωνές τους υπαγορεύουν.  
 
Και είναι ανείπωτη ντροπή, τη χώρα, που δόξασαν Περικλείς και Αλέξανδροι να την οδηγούν οι σατανικοί τενεκέδες του Γκέιτς, του Ρότσιλδ, του Σόρος και της λοιπής νεοεταξικής ληστοσυμμορίας στο χάος μιας ανεπίστροφης καταστροφής! 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.