29 Αυγούστου 2022

Η σύληση του Ελληνισμού

Η εσχάτη προδοσία έγκειται εις το ακατάληπτο γεγονός να εκριζώνει η ίδια η εν Ελλάδι Πολιτεία την παράδοσή σου ή να παραχαράσσει τη δαψιλή ιστορία σου, προσβάλλοντας τοιουτοτρόπως τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του ενδόξου παρελθόντος σου, οι οποίοι, διά της θυσιαστικής αυταπαρνήσεως, εισέτι και της ιδίας της ζωής των, απεμπόλησαν ευθαρσώς τη φυγομαχία, κατακτώντας διά του αίματός των την περιπόθητη λυτρωτική συλλογική ελευθερία του ελληνικού έθνους και την επανάκτηση των αιματοβαμμένων εδαφών της καθημαγμένης και ταλαίνης πατρίδας μας, υπό του τότε τυραννικού τουρκικού ζυγού, κατά την Παλιγγενεσία του 1821.
 
Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*
 
Το ηροστράτειο σύνδρομο του μισελληνισμού και συνακολούθως του ανθελληνισμού επί ήμισυ του αιώνος δίκην ενός συγκεχυμένου και ανεδαφικού προοδευτισμού αποτελεί τη γενική κατευθυντήρια γραμμή του ελλαδικού κράτους, απτό γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η πατρίς ουδόλως και ποσώς κυβερνιέται υπό των Ελλήνων, αλλά από τρίτα πρόσωπα, έμμισθα φερέφωνα συγκεκριμένων υπερεθνικών μηχανισμών, τα οποία οργανικά εντέλλονται ως μίσθαρνα όργανα να αντιμετωπίζουν το έθνος ως χώρο και να καταδιώκουν απηνώς το αδούλωτο ελληνικό φρόνημα. 
 
Η έλλειψη επαρκούς ιστορικής γνώσεως καθώς η έντεχνη και σοβούσα πρόσαψη του στίγματος του ολοκληρωτισμού διαμορφώνει ένα αυτοματοποιημένα αποκρυσταλλωμένο κλίμα εις τους κόλπους της κοινωνίας, το οποίο απορρίπτει διαρρήδην και εξ ενστίκτου οτιδήποτε γόνιμο και επωφελές ταυτίζεται άνευ ετέρου τινός με το ένδοξο έθνος μας, τουτέστιν, τα ελληνικά σύμβολα, καίτοι η συνταγματική έννομη τάξη αναφέρεται ευθέως εις το έθνος και τον συνταγματικό εν γένει πατριωτισμό. Τηρουμένων των αναλογιών το αυτό συνέβη με τις εξαιρετικές επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών, τις προάλλες, δηλονότι οι εν λόγω αθλητές αγωνίσθηκαν άνευ ουδεμίας κρατικής αρωγής αλλά ούτε και αποτελούν γόνους οικογενειών όπως αντίστοιχα οι υφιστάμενοι πολιτικοί μας, αλλά απλοί, αξιομίμητοι βιοπαλαιστές, οι οποίοι αναγόρευσαν την ιδέα του Ελληνισμού ως εκείνο το ισχυρό ελατήριο διά την ηθική καταξίωση του πνεύματος και του ήθους, η οποία μετριέται με την έγερση της ελληνικής σημαίας εις το περίοπτον βάθρον των πρωταθλητών και το ανάκρουσμα του Εθνικού μας Υμνου. 
 
Οι αγωνιστές αυτοί, ήτοι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Κατερίνα Στεφανίδη, ύψωσαν την Ελλάδα εις τα ουράνια ως προσήκει ως μήτρα του παγκόσμιου πολιτισμού, πλην όμως το δοτό ανθελληνικό κράτος δεν τους τίμησε δεόντως, ακριβώς επειδή ρέει το ιερό και θυσιαστικό αίμα των προγόνων μας, ήτοι του μέτρου, της καλλιέπειας και της ευθείας αλήθειας, εις τον αντίποδα. Αν ασφαλώς ήταν μετανάστες ή μη Ελληνες ή εισέτι και δεδηλωμένοι ομοφυλόφιλοι, θα έστεργαν της ενδεδειγμένης αναγνωρίσεως από το διεφθαρμένο, εκφυλισμένο και σηψαιμικό ελλαδικό κράτος, το οποίο επιχειρεί την ταπείνωση και τον διασυρμό του ελληνικού πολιτισμού, επί τω τέλει να αναδειχθεί ο πολύφερνος, πλην ανύπαρκτος και διά κλεψιτύπων κίβδηλος πολιτισμός των κοσμο-εξουσιαστών ή, αλλέως ειπείν, οι δολοφόνοι του Ιωάννη Καποδίστρια ίσως ζουν ανάμεσά μας διά των διαδόχων τους. 
 
*Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω 
 Share

2 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Τις ημύνθη από δαύτους περί πάτρης; Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.(100 χρόνια πριν. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης)

Ανίκανοι, Εφιάλτες, Ιούδες, Προδότες και όλα τα αισχρά συνώνυμα ...

Το πιο πάνω κείμενο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, γράφτηκε τη χρονιά των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων και 15 χρόνια πριν τον θάνατο του, όταν ήταν σε ηλικία 45 ετών (1851-1911). Φέτος 160 χρόνια από τη γέννηση του και 100 χρόνια από τον θάνατο του, το άρθρο αυτό του κορυφαίου Έλληνα πεζογράφου διεκδικεί επάξια μια μοναδική επικαιρότητα. Διαβάστε το με προσοχή...

Και ...Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλεπταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ’ εξεθέωναν οι προεστοί κ’ οι ‘γυφτοχαρατζήδες’, τώρα σε ‘αθεώνουν’ οι βουλευταί κ’ οι δήμαρχοι. Αυτοί που είχαν το λύειν και το δεσμείν εις τα δύο κόμματα, τους έταζαν ‘φούρνους με καρβέλια’, δώσαντες αυτοίς ουχί πλείονας των είκοσι δραχμών μετρητά, απέναντι, καθώς τους είπαν, και παρακινήσαντες αυτούς να εξοδεύσουν κι απ’ τη σακκούλα τους όσα θέλουν άφοβα, διότι θα πληρωθούν μέχρι λεπτού, σύμφωνα με τον λογαριασμόν, όν ήθελαν παρουσιάσουν.
Το τέρας το καλούμενον επιφανής τρέφει τη φυγοπονίαν, την θεσιθηρίαν, τον τραμπουκισμόν, τον κουτσαβακισμόν, την εις τους νόμους απείθειαν. Πλάττει αυλήν εξ αχρήστων ανθρώπων, στοιχείων φθοροποιών τα οποία τον περιστοιχίζουσι, παρασίτων τα οποία αποζώσιν εξ αυτού…
Μεταξύ δύο αντιπάλων μετερχομένων την αυτήν διαφθορά, θα επιτύχει εκείνος όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κ’ επιδεξιώτερον τον κόθορνον.
Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος, και η πρόληψις της χρεοκοπίας».

Και κύριοι ο Πρωθυπουργός είναι απησχολημένος ... Πριν λίγες μέρες τίμησε τον Αφγανό Βαχίτ Φασίλ που πρώτευσε σε πανελλήνιες εξετασεις (και μάλιστα τον διόρισε στο δημόσιο) και στην ατζέντα του υπάρχουν πολλές άλλες τιμητικές συναντήσεις με λαθρομετανάστες ....Δεκάδες Ελληνόπουλλα πρώτευσαν ... Που είναι;
Δεν υπάρχει χρόνος για τους ΕΛΛΗΝΕΣ πρωταθλητές ή φοιτητές που διαπρέπουν ... Προτεραιότητα έχουν οι εισβολείς αλλοδαποί διότι πρέπει να τους ενσωματώσουμε όπως δήλωσε και η πρόεδρος της Ελληνικής "φαυλοκρατίας"... κ. Κατερινιώ...

Ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης.
Σωκράτης,

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Kαι επειδή ... ένας δύο αποδέκτες μας ισχυρίστηκαν ότι η Πρόεδρος δεν μίλησε για ενσωμάτωση των ... παράτυπων λαθρομεταναστών και δεν είπε αυτή την μπα@@@φα ... Πιο κάτω...

Δήλωση-σοκ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική!

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς.

Επίσης ο Μητσοτάκης ...
Με τον 19χρονο μαθητή Κούρο Ντουρμοχαμαντί, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Μαδρίτη, όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Επίσης, τον κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν.....!!!!!

Αργότερα στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης, ο Διοικητής του ΚΥΤ στο Μαυροβούνι Δημήτρης Καντεμνίδης, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Γιώργος Πρωτόπαπας και η Υπεύθυνη Προσφυγικού Τομέα της οργάνωσης, Πατρίτσια Σενβαϊτζ.
Δεν γνωρίζω αν υπήρχε και τιμητικό άγημα ευζώνων....

Που να βρουν χρόνο αγαπητοί μου για να τιμήσουν και ΕΛΛΗΝΕΣ;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.