28 Αυγούστου 2022

Πώς οι Bρετανοί σταμάτησαν την καθαίρεση του Χίτλερ το 1938

19 Ιανουαρίου, 2019, Alexander Light Διαβάστε το εδώ
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Τον Αύγουστο του 1938, το γερμανικό Γενικό Επιτελείο ενημέρωσε τους Βρετανούς ότι ήταν έτοιμοι να εκδιώξουν τον Χίτλερ. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι Βρετανοί ήταν να αντισταθούν στις απαιτήσεις του Χίτλερ. Αντ' αυτού, στο Μόναχο, του παρέδωσαν την Τσεχοσλοβακία, μια ακόμη απόδειξη ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Illuminati. 
 
"Συνολικά, κανένας άνθρωπος δεν έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο παρόν και το μέλλον της λευκής φυλής από τον Αδόλφο Χίτλερ". - Geoff Ferguson 
 
"Στην πολιτική, τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Αν συμβεί, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ήταν σχεδιασμένο με αυτόν τον τρόπο". - Franklin Delano Roosevelt
 
"Προετοιμάστηκε ακόμη και μια επιτροπή ψυχιάτρων, υπό την προεδρία του διακεκριμένου καθηγητή Dr. Karl Bonhoeffer, η οποία θα πιστοποιούσε ότι ο Φύρερ ήταν παράφρων, ώστε να μπορεί να εγκλεισθεί σε φρενοκομείο... "Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου", θα γράψει ο [αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Franz] Halder, "είχαμε λάβει μέτρα για να ανοσοποιήσουμε τη Γερμανία από αυτόν τον τρελό"". (156) 
 
Τον Μάιο του 1938, όταν ο Χίτλερ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εισβάλει στην Τσεχοσλοβακία, το γερμανικό Γενικό Επιτελείο φοβόταν έναν παγκόσμιο πόλεμο που θα κατέστρεφε τη Γερμανία. Αποφάσισαν να βάλουν τον Χίτλερ σε ψυχιατρείο. 
 
Το μόνο που χρειάζονταν ήταν η επιβεβαίωση από την Αγγλία ότι θα βοηθούσε την Τσεχοσλοβακία. Οι Βρετανοί αμφιταλαντεύονταν. Αντί να πάρουν θέση, σαμποτάρισαν την αντίσταση της Γερμανίας στη ναζιστική λαίλαπα. 
 
Ο Ludwig Beck, ο αρχηγός του γερμανικού Γενικού Επιτελείου παρατήρησε:
"Υποχωρώντας στον Χίτλερ, η βρετανική κυβέρνηση θα χάσει τους δύο κύριους συμμάχους της, το Γενικό Επιτελείο και τον γερμανικό λαό". 
 
Η απλούστερη και καλύτερη ευκαιρία για την αποφυγή της συμφοράς χάθηκε. Οι Illuminati ήθελαν τον παγκόσμιο πόλεμο για να αυξήσουν τη δύναμη και τον πλούτο τους και να καταστρέψουν τη Γερμανία πριν από τη σατανιστική Παγκόσμια Κυβέρνησή τους. Οι Illuminati δεν επρόκειτο να επιτρέψουν να ανατραπεί το δημιούργημά τους, ο Αδόλφος Χίτλερ.
 
"Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτός ο πόλεμος δεν είναι εναντίον του Χίτλερ ή του εθνικοσοσιαλισμού", αναφέρεται ότι είπε ο Τσόρτσιλ, "αλλά εναντίον της δύναμης του γερμανικού λαού, η οποία πρέπει να συντριβεί μια για πάντα, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται στα χέρια του Χίτλερ ή ενός Ιησουίτη ιερέα". (Emrys Hughes, Winston Churchill, His Career in War and Peace σ. 145) 
 
--> Το πραξικόπημα
 
Ο ναύαρχος Wilhelm Canaris, επικεφαλής της Abwehr (Στρατιωτικές Υπηρεσίες Πληροφοριών) ήταν μέρος της συνωμοσίας για την ανατροπή του Χίτλερ, η οποία περιγράφεται στο βιβλίο του Richard Bassett "Hitler’s Spy Chief: The Wilhelm Canaris Betrayal (Ο επικεφαλής κατάσκοπος του Χίτλερ-Η προδοσία του Wilhelm Canariss, 2012), σσ. 150-160. 
 
Ο Canaris και ο στρατηγός Beck έστειλαν τον Ewald Von Kleist στο Λονδίνο στις 21 Αυγούστου, όπου συναντήθηκε με τον Sir Robert Vansittart, τον επικεφαλής διπλωματικό σύμβουλο του υπουργικού συμβουλίου. Ο Kleist του είπε ότι η Γερμανία σχεδίαζε να εισβάλει στην Τσεχοσλοβακία στις 30 Σεπτεμβρίου 1938.  
 
Αν η Αγγλία τραβούσε μια γραμμή στην άμμο, οι στρατηγοί είχαν σχέδια να βάλουν τέλος στο ναζιστικό καθεστώς. Τα σχέδια αυτά είχαν προχωρήσει αρκετά. Αλλά το μόνο που μπορούσε να εξασφαλίσει ο Kleist ήταν μια γενική δήλωση του Winston Churchill, ο οποίος δεν ήταν ακόμη στο υπουργικό συμβούλιο. 
 
Παρ' όλα αυτά, το σχέδιο προχωρούσε. Γράφει ο Richard Bassett:
"Αρκετοί στρατηγοί που διοικούσαν στρατεύματα ήταν έτοιμοι να συμμετάσχουν στη συνωμοσία. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου ο στρατηγός Von Witzleben, διοικητής της περιοχής του Βερολίνου, είχε κανονίσει με τον στρατηγό Franz Halder (Νέος Αρχηγός Επιτελείου) και άλλους να συλλάβουν τον Χίτλερ καθώς επέστρεφε από το Berchtesgaden στην πρωτεύουσα.
 
"Ο κόμης Helldorf, ο αρχηγός της αστυνομίας του Βερολίνου, θα συνελάμβανε τους άλλους αρχηγούς του κόμματος, ενώ ο στρατηγός Hoeppner, διοικητής της τρίτης μεραρχίας Panzer, θα έμπαινε στο Βερολίνο με το σήμα του Witzleben.
 
"Ο κόμης Brockdorff-Ahlefeld, επικεφαλής της φρουράς του Πότσνταμ, θα υποστήριζε το Witzleben, ενώ ο κόμης Fritz von der Schulenburg, γιος του πρώην επιτελάρχη του Γερμανού πρίγκιπα διαδόχου, θα εξασφάλιζε τον κυβερνητικό τομέα του Βερολίνου...." (156) 
 
Ωστόσο, ολόκληρη η συνωμοσία βασιζόταν στη δήλωση της Αγγλίας ότι θα παρενέβαινε σε περίπτωση γερμανικής επίθεσης στην Τσεχοσλοβακία. Αντί όμως να πάρει θέση, ο Chamberlain ανακοίνωσε στις 14 Σεπτεμβρίου ότι θα πετούσε στο Berchtesgaden για να συνομιλήσει με τον Χίτλερ. Η οπτική έδειχνε συνθηκολόγηση. Εκείνες τις ημέρες, οι πολιτικοί άνδρες δεν πετούσαν για να συναντηθούν μεταξύ τους. Ο Chamberlain δεν είχε ξαναπετάξει ποτέ στο παρελθόν. 
 
Bassett: "Τόσο το μήνυμα του Chamberlain προς τον Hitler, που σημείωνε "θα είμαι έτοιμος να ταξιδέψω από αύριο το πρωί" όσο και η άμεση αποδοχή του Hitler, υποδηλώνουν μια αμοιβαία κατανόηση ότι το διακύβευμα σε ένα προσωπικό αεροπλάνο ήταν υψηλό". 
 
Όταν ο Κανάρης άκουσε τα νέα στο δείπνο, έχασε την όρεξή του. "Τι! Αυτός... επισκέπτεται αυτόν τον άνθρωπο;" αναφώνησε ο Κανάρης. Πολλοί επιφανείς Γερμανοί τρομοκρατήθηκαν. Το πραξικόπημα αναβλήθηκε επ' αόριστον. Πώς θα μπορούσαν να ανατρέψουν τον Χίτλερ, όταν εκείνος περνούσε αβίαστα το δικό του δρόμο; 
 
Η απόφαση του Τσάμπερλεν να επισκεφθεί τον Χίτλερ γλίτωσε τον Χίτλερ και τη συμμορία του από την άμεση σύλληψη. Ο εκδότης David Astor έγραψε ότι η αποτυχία να δράσει στην αποστολή του Kleist ήταν: "η πιο θλιβερή χαμένη ευκαιρία από όλη την κολασμένη εμπειρία που οδήγησε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο". (Balliol Record, 1982) 
 
--> Ο CANARIS (ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ) ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ
 
Γράφει ο Richard Bassett: "Ο Κανάρης ... είχε ανοίξει το χέρι του στους Βρετανούς και αυτοί ... πρόδωσαν ... ολόκληρο το στρατήγημά του. ... Δεν είναι απίθανο ότι οργανώνοντας την επίσκεψη του Chamberlain τόσο γρήγορα και μυστικά [ο Βρετανός πρεσβευτής στο Βερολίνο Neville] Henderson, αριστερά είχε εμπεδώσει πλάγια στον Φύρερ τη γνώση του για την ευπάθεια του Χίτλερ και την ανάγκη να δράσει γρήγορα... Μήπως οι δυνάμεις στη Βρετανία ήθελαν με έναν διακριτικό τρόπο έναν πόλεμο με τη Γερμανία; Μήπως φοβόντουσαν την αποκατάσταση της μοναρχίας και των στρατηγών που θα αποδεικνυόταν όχι λιγότερο απειλητικοί για την ισορροπία δυνάμεων;" (162) 
 
Ο Κανάρης περιγράφεται συχνά ως "πονηρή γριά αλεπού", αλλά προφανώς δεν είχε τη μεγάλη εικόνα. Η εβραϊκή τραπεζική δύναμη των Illuminati με έδρα το Λονδίνο ήθελε μια παγκόσμια πυρκαγιά. Ο Χίτλερ ήταν ο πράκτοράς τους. 
 
Ανεξάρτητα από το τι έκαναν οι Βρετανοί, γιατί ο Κανάρης και οι στρατηγοί δεν έδρασαν ανεξάρτητα; Γιατί απλά δεν ανέτρεψαν τον Χίτλερ; Αυτό θα είχε εκτονώσει τις παγκόσμιες εντάσεις και θα είχε σώσει 60 εκατομμύρια ζωές. Ο Κανάρης και οι στρατηγοί μπορεί να ήταν συνδεδεμένοι με τους ίδιους τους Ιλλουμινάτι. 
 
Μπορεί να ήταν μασόνοι και να έψαχναν στο Λονδίνο για ηγεσία. Προφανώς, υπήρχε ένας κλάδος του γερμανικού τεκτονισμού που δεν έκλεισε από τον Χίτλερ. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να προδόθηκαν από τους συναδέλφους τους μασόνους στην Αγγλία. 
 
Ο Κανάρης είχε δεσμούς με τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι και εμπόρους όπλων όπως ο Basil Zaharoff. Σε ένα επίπεδο, η Abwehr υπηρέτησε θαυμάσια τον ναζιστικό σκοπό. Αλλά σε ένα άλλο επίπεδο, ο Κανάρης εργάστηκε σκληρά για να εξασφαλίσει τη νίκη των Συμμάχων. Προειδοποιούσε εκ των προτέρων για κάθε επίθεση των Ναζί. 
 
Λογοκρίνει τις αναφορές των μυστικών υπηρεσιών τόσο για τις αδυναμίες των Συμμάχων, όσο και για τα δυνατά σημεία, όπως οι συμβιβασμένες επικοινωνίες και οι πράκτορες (ULTRA και σύστημα Double Cross). Εκπαίδευσε τον Ισπανό Φράνκο και τον Ρουμάνο Sturdza στο πώς να παραμείνουν ουδέτεροι. 
 
Ο Χίτλερ γνώριζε αναμφίβολα ότι ο Κανάρης ήταν προδότης, αλλά ο ίδιος ο Χίτλερ ήταν προδότης. Όταν ο αρχηγός της SD Reinhard Heydrich ήταν έτοιμος να συλλάβει τον Canaris, οι Βρετανοί τον δολοφόνησαν. Ο Heydrich ήταν ο μόνος υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Ναζί που δολοφονήθηκε ποτέ. Τσέχοι πράκτορες τον τραυμάτισαν και σύμφωνα με τη σύζυγο του Heydrich, οι γιατροί του Χίτλερ τον αποτελείωσαν. 
 
Η μασονία μπορεί να ελέγχει τις μυστικές υπηρεσίες του κόσμου. Αλλά αυτές οι υπηρεσίες, και ο Τεκτονισμός γενικά, λειτουργούν σε μια βάση που δεν χρειάζεται να γνωρίζουν. Τα μέλη τους δεν γνωρίζουν ότι ο Χίτλερ υπηρέτησε τον βρετανικό αγώνα. Έτσι, ο Wilhelm Canaris, ο οποίος κρεμάστηκε από την Γκεστάπο το 1945, και άλλοι καλοπροαίρετοι Γερμανοί θυσιάστηκαν. 
 
Η ανθρωπότητα βρίσκεται στην ολέθρια αγκαλιά των κεντρικών τραπεζιτών Ιλλουμινάτι. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος παρουσιάζεται συνήθως ως αγώνας για τη διάσωση του "πολιτισμού" από τη ναζιστική βαρβαρότητα. 
 
Στην πραγματικότητα, ο πόλεμος είχε έναν σατανιστικό αυτοσκοπό, μια τρομακτική υποβάθμιση της ανθρωπότητας, σχεδιασμένη για να προωθήσει μια τυραννία πιο λεπτή από τους Ναζί, αλλά όχι εντελώς διαφορετική. 
 
"Ο Κανάρης και οι στρατηγοί μπορεί να ήταν συνδεδεμένοι με τους ίδιους τους Ιλλουμινάτι... Προφανώς, υπήρχε ένας κλάδος του γερμανικού τεκτονισμού που δεν έκλεισε από τον Χίτλερ. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είχαν προδοθεί από τους συναδέλφους τους μασόνους στην Αγγλία". 
 
Είναι τεκμηριωμένο ότι ο Κανάρης έστειλε στην MI6 τις σημειώσεις του από μια ενημέρωση του γενικού επιτελείου με τον Χίτλερ πριν από την εισβολή στην Πολωνία το 1939. Ήταν χαφιές ήδη από το 1938. Συναντήθηκε μάλιστα κρυφά με τον σύνδεσμό του με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια επίσημων ταξιδιών στην ουδέτερη Ισπανία. Μια φορά, μια επίσκεψη σε ένα μοναστήρι ήταν η κάλυψη. Μέσα σε αυτό τον ενημέρωσε ο επικεφαλής της MI6 στην Ισπανία.  
 
Πώς θα μπορούσε ένα τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος του κατεστημένου της Βέρμαχτ να συνεχίσει έτσι, κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Heydrich και τον Himmler χωρίς να αποκαλυφθεί;  
 
Ίσως η αυτοπεποίθησή του προερχόταν από τη σύνδεση με ένα ακόμη πιο εδραιωμένο και τρομερό προϋπάρχον δίκτυο πληροφοριών. Η υψηλή μασονία, αυτή των ευγενών και της ελίτ - όχι οι ορατές στοές των προλετάριων που διέλυσε ο Χίτλερ το 1934.  
 
Όσο για το πώς τη γλίτωσε τόσο καιρό, ο Himmler ήξερε ότι ο Canaris ήταν διπλός πράκτορας εδώ και πολύ καιρό, αλλά τον κράτησε ζωντανό για να τον χρησιμοποιήσει ως σύνδεσμο στις μυστικές διαπραγματεύσεις του Himmler για την παράδοση με τη MI6/OSS. Έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Χίμλερ είχε επίσης μυστικά κανάλια επικοινωνίας με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. [5] 
 
Παρατήρησα το σήμα του χεριού που πόζαρε ο Κανάρης στη φωτογραφία του πορτραίτου του. Μοιάζει σίγουρα με το μασονικό σήμα της "θυσίας". 
 
 
"Ορισμένα λεξικά συμβόλων αναφέρουν ότι το χέρι που τοποθετείται στο λαιμό σηματοδοτεί τη θυσία. Τώρα η θυσία μπορεί να έχει τουλάχιστον δύο σημασίες - μία, τη συνεχή απειλή των ποινών που θα εφαρμοστούν για την τιμωρία εκείνων των adepts και των μυημένων που αποκαλύπτουν με τόση αυθάδεια τα μυστικά του Τάγματος- και δύο, την προθυμία του ατόμου που εκτελεί το σημάδι να θυσιαστεί για το καλό του Τάγματος ή για το καλό του σκοπού ή του Μεγάλου Έργου των Illuminati". 
 
Ο Κανάρης συνδεόταν με μια άλλη οργάνωση πληροφοριών: την οργάνωση Chabad Lubavitcher... "Ένα αξιοσημείωτο πρόσωπο που λέγεται ότι βοήθησε ήταν ο τότε Lubavitcher Rebbe στη Βαρσοβία, ο ραβίνος Yosef Yitzchok Schneersohn". [1] 
 
Το 2009, οι Lubavitchers προώθησαν την αναγνώριση του Κανάρη ως "Δίκαιου Εθνικού" από το μνημείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem. [2] 
 
Το Yad Vashem απέρριψε το αίτημα, δηλώνοντας: πρώτον, ότι ο Κανάρης δεν διακινδύνευσε τη ζωή του για να σώσει Εβραίους- δεύτερον ότι ο Κανάρης ήταν επικεφαλής μιας ναζιστικής οργάνωσης πληροφοριών που βοήθησε στην καταδίκη αμάχων σε εκτελεστές των SS και της Γκεστάπο. Ο Dr. Ephraim Zuroff, διευθυντής του Κέντρου Wiesenthal στο Ισραήλ, χαρακτήρισε το αίτημα της Chabad "προβληματικό". [3] 
 
Η απάντηση του Yosef Kaminetzky συνοψίζει το συναίσθημα της Chabad: "Έσωσε τον Rebbe, γιατί να μην αναγνωριστεί ως δίκαιος εθνικός;". 
 
Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι αμέσως μόλις ο Ραβίνος Yosef Yitzchok Schneersohn έφτασε στη Νέα Υόρκη το 1940, ζήτησε μεγάλα χρηματικά ποσά από Αμερικανούς Εβραίους υποτίθεται για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση των προσπαθειών για τη διάσωση των Εβραίων από την Ευρώπη. 
 
Αντ' αυτού, τα ξόδεψε για να στήσει τη νέα του Yeshiva και το αρχηγείο του Lubivicher στο Μπρούκλιν. Δεν κούνησε ούτε το δαχτυλάκι του για να σώσει τους μαθητές της Yeshiva που εγκατέλειψε στη Βαρσοβία. Ούτε και ο ναύαρχος Κανάρης. 
 
Δεν θέλω να παρεκκλίνω, απλώς προσθέτω για λεπτομέρεια ότι όταν τα έγγραφα του μεγαλύτερου ξαδέλφου του Rebbe, του Levi Yitzchak Schneersohn, συνελήφθησαν από τη σταλινική NKVD στην Ουκρανία το 1939, βρέθηκε εκτεταμένη αλληλογραφία με κανέναν άλλον εκτός από τον Leon Trotsky. 
 
"Ο ραβίνος ηγήθηκε μιας υπόγειας κοινότητας "εξόριστων, εκτοπισμένων, καταδίκων και προσφύγων" και πέθανε στο Αλμάτι το 1944". [4] Το αναφέρω μόνο για να επισημάνω ότι ο Τρότσκι κατά δική του ομολογία στην αυτοβιογραφία του "Η ΖΩΗ ΜΟΥ" ήταν υψηλόβαθμος ΜΑΣΟΝΟΣ μαζί με τον Λένιν.  
 
Εν κατακλείδι, νομίζω ότι "η υπόθεση είναι ανοιχτή". Η πλήρης ιστορία της προθυμίας του Κανάρη να θυσιάσει τον εαυτό του παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα.  
 
Από τον Henry Makow PhD / Αναφορές:  
 
1] Altein, R, Zaklikofsky, E, Jacobson, I: "Out of the Inferno: The Efforts That Led to the Rescue of Rabbi Yosef Yitzchak Schneersohn of Lubavitch from War Torn Europe in 1939-40", σελίδα 160. Merkos L'Inyonei Chinuch, 2002 ISBN 0-8266-0683-0
2] Jpost.com
3] Failedmessiah.typepad.com
4] Forward.com
5] "Σύμφωνα με τα πρακτικά του βρετανικού υπουργικού συμβουλίου πολέμου που δημοσιεύτηκαν το 2006, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ υποστήριξε τη δολοφονία του Χίμλερ. Σε απάντηση των προσπαθειών του Χίμλερ να ανοίξει ειρηνευτικά ανοίγματα με τους Συμμάχους το 1945 μέσω του κόμη Μπερναντότ, ο Τσόρτσιλ ρώτησε αν θα έπρεπε να διαπραγματευτούν με τον Χίμλερ και να τον εξοντώσουν αργότερα. "Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν", είπε ο Τσώρτσιλ. Η πρόταση αυτή βρήκε κάποια υποστήριξη από το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών". 
 
Πηγή: Doward, Jamie (1 Ιανουαρίου 2006). "Ο Χίτλερ πρέπει να πεθάνει χωρίς δίκη - Τσόρτσιλ". The Guardian Online (Λονδίνο: The Observer). ISSN 0261-3077. OCLC 60623878. Ανακτήθηκε στις 21 Ιουνίου 2012.
*********** 
 
Δικτυογραφία:
How the British Stopped Hitler's Removal in 1938 - Humans Be Free
https://humansbefree.com/2019/01/how-the-british-stopped-hitlers-removal-in-1938.html
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.