23 Αυγούστου 2022

Τα ΜΜΕ παραδέχονται (επιτέλους) ότι το Lockdown είναι χειρότερο από το "Covid"... αλλά γιατί;

19 Αυγούστου 2022, Kit Knightly Διάβαστε το εδώ
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος  
 
Τα τελευταία στοιχεία από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (ONS) δείχνουν ότι οι επιπτώσεις του lockdown μπορεί να βλάπτουν περισσότερους ανθρώπους από ό,τι έκανε ποτέ το "Covid", ή τουλάχιστον έτσι λέει ο Τύπος. 
 
Τα εβδομαδιαία στοιχεία του ONS δείχνουν προφανώς πάνω από 10.000 περισσότερους αναφερόμενους θανάτους από τους αναμενόμενους. 
 
Δεδομένου ότι κανένας από αυτούς τους επιπλέον θανάτους δεν έχει "συνδεθεί με το Covid", ο Τύπος τους αποκαλεί "το πραγματικό κόστος του λουκέτου", με ορισμένες εφημερίδες να υποστηρίζουν ότι το λουκέτο "σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από το Covid". 
Στο οποίο η μόνη σωστή απάντηση είναι: "Σώωωωπα ρε συ!" 
 
Ακόμα και για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην ορθοδοξία ότι το "Covid" πράγματι υπάρχει, το γεγονός ότι το lockdown θα προκαλούσε περισσότερη ζημιά από ό,τι απέτρεπε ήταν προφανές από τη στιγμή που οι πρώτες μελέτες θνησιμότητας έδειξαν ότι το "Covid" είχε ποσοστό επιβίωσης 99,5%, την άνοιξη του 2020. 
 
Πολλοί ειδικοί στα οικονομικά, τη στατιστική, την επιδημιολογία και την ιολογία εξέφρασαν αυτή τη γνώμη και λοιδορήθηκαν και κακοποιήθηκαν για τον κόπο τους. 
 
Και, πραγματικά, οποιοσδήποτε με το παραμικρό ίχνος κοινής λογικής θα μπορούσε να το καταλάβει και μόνος του. Το κλείσιμο της υπηρεσίας υγείας και η κατάρρευση της οικονομίας δεν πρόκειται ποτέ να έχει καλή κατάληξη (εκτός αν θέλετε να σκοτώσετε ανθρώπους, τότε είναι ένα σπουδαίο σχέδιο). 
 
Ακόμη και ο Dr David Nabarro, ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το Covid-19, περιέγραψε τα λουκέτα ως "παγκόσμια καταστροφή" τον Οκτώβριο του 2020:" Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε τα λουκέτα ως το κύριο μέσο ελέγχου του ιού[...] φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε διπλασιασμό της παγκόσμιας φτώχειας μέχρι το επόμενο έτος. Μπορεί κάλλιστα να έχουμε τουλάχιστον διπλασιασμό του παιδικού υποσιτισμού [...] Πρόκειται για μια τρομερή, φρικτή παγκόσμια καταστροφή". 
 
Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι: "Είναι το lockdown χειρότερο από το Covid;" Η απάντηση σε αυτό είναι: "ναι", και το γνωρίζουμε αυτό εδώ και πάνω από δύο χρόνια. 
 
Το πραγματικό ερώτημα είναι: γιατί τελικά το παραδέχονται; 
Δεν είναι μόνο οι υπερβολικοί θάνατοι αυτής της εβδομάδας. Αλλού τα μέσα ενημέρωσης ανησυχούν για τις επιπτώσεις των λουκέτων στην ψυχική υγεία, τις καθυστερήσεις στις θεραπείες για τον καρκίνο, το "αλκοόλ των λουκέτων", τις επιπτώσεις στα παιδιά που χάνουν το σχολείο, τους εφήβους που αυτοτραυματίζονται και ούτω καθεξής. 
 
Ο καθηγητής Karol Sikora - ένας από αυτούς τους συκοφαντημένους εμπειρογνώμονες που ανέφερα προηγουμένως - έλαβε χώρο στην Telegraph για να γράψει ένα: "Σας το είπα" 2000 λέξεων. 
 
Γιατί;
Ίσως η απάντηση σε αυτό δεν βρίσκεται σε αυτό για το οποίο μιλάνε, αλλά σε αυτό για το οποίο εκκωφαντικά ΔΕΝ μιλάνε. 
 
Οι υπερβολικοί θάνατοι αποδίδονται με μεγάλη βεβαιότητα στα λουκέτα και όχι στα πειραματικά "εμβόλια". 
 
Τώρα, οι θάνατοι προκλήθηκαν πραγματικά από το λουκέτο; Ή από τα "εμβόλια"; Ή ένα μείγμα και των δύο; Δεν ξέρουμε, και πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ. 
 
Σε αυτό το σημείο, η συλλογική μας εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τα επίσημα στοιχεία θα πρέπει να είναι αρκετά χαμηλή ώστε να αμφισβητήσουμε αν υπήρξαν υπερβολικοί θάνατοι. Ίσως απλά να τους επινόησαν. Το κάνουν αυτό. 
 
Ανεξάρτητα από την αλήθεια, η αφήγηση σίγουρα μετατοπίζεται για να αναδείξει "το πραγματικό κόστος των λουκέτων". 
 
Αυτό θα μπορούσε να αφορά τη συγκάλυψη της βλάβης που προκαλούν τα μη δοκιμασμένα εμβόλια, παραδεχόμενοι τις δυνητικά επιβλαβείς επιπτώσεις του εγκλεισμού για να γλιτώσει το κοκκίνισμα της Pfizer. 
 
Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη επένδυση στα εμβόλια από το lockdown - με κάθε έννοια της λέξης - και αν πρέπει να κατηγορηθεί κάτι, είναι λογικό να προτιμούν να είναι το lockdown παρά τα εμβόλια. 
 
Αυτή είναι μια αξιοπρεπής εξήγηση, αλλά δεν θα με εξέπληττε αν υπήρχαν περισσότερα. 
Αυτή η αφήγηση θα μπορούσε να αφορά την προετοιμασία του κοινού για το επόμενο κύμα " covid " ή κάποια νέα " πανδημία ". 
 
Σκεφτείτε πόσο γρήγορα η ιστορία του "πραγματικού κόστους του Lockdown" θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια νέα mainstream συναίνεση ότι: "το Lockdown ήταν τόσο επιζήμιο, που πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να αποφύγουμε ένα ακόμα". 
 
Στη συνέχεια, σκεφτείτε πώς το "ό,τι χρειαστεί" θα μπορούσε να πάρει τη μορφή στρατοπέδων καραντίνας για τους ανεμβολίαστους, εντολών για εμβόλια, επιβεβλημένων δοκιμών και επιτήρησης... ή ό,τι άλλο θέλουν.
*********** 
 
Δικτυογραφία
The media are (finally) admitting lockdown is worse than “Covid”…but why?
https://off-guardian.org/2022/08/19/the-media-are-finally-admitting-lockdown-is-worse-than-covid-but-why/



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.