25 Αυγούστου 2022

Η λεγόμενη "Κλιματική Αλλαγή", όπως εμφανίζεται στο κοινό, δεν είναι το πρόβλημα- Αλλά η Γεωμηχανική του καιρού καταστρέφει τα πάντα στη Γη;

19 Αυγούστου 2022, Gary D. Barnett. Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
"Είμαστε όλοι τρόφιμοι σε ένα παγκόσμιο άσυλο- τα κάγκελα που μας περικλείουν είναι ορατά σε όποιον επιλέξει να δει".
Dane Wigington-δημιουργός και επικεφαλής ερευνητής του Geoengineering Watch
 
Θα προλογίσω τα σχόλιά μου εδώ αποδεχόμενος το γεγονός ότι το θέμα αυτό είναι ξένο για πολλούς, ενώ αγνοείται από τους περισσότερους. Όσοι στο παρελθόν μπήκαν σε αυτή τη συζήτηση εκτέθηκαν σε ακραίες επικρίσεις, χαρακτηρισμούς, καυστικές μομφές και θεωρήθηκαν τρελοί συνωμοσιολόγοι. Το έχω βιώσει αυτό ο ίδιος σε πολλές περιπτώσεις. Το θέμα αυτό είναι περίπλοκο και η γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο για να προκαλέσει μεγάλη ζημιά, όπως χειραγώγηση του καιρού, μυριάδες ακραία προβλήματα υγείας, αρρώστιες και θάνατο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βιολογικό όπλο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον εκείνων που εκτίθενται σε αυτά τα τοξικά παρασκευάσματα νανοσωματιδίων μέσω του ελέγχου ψυχολογικών και φυσιολογικών μέσων. Αυτό το αρχικό δοκίμιο είναι μια επισκόπηση, αλλά ελπίζω να προσφέρω πιο συγκεντρωμένη και σε βάθος ανάλυση σε ένα μεταγενέστερο γραπτό. 
 
Η Γεωμηχανική του Καιρού θεωρείται πολύ αμφιλεγόμενη, αλλά δεν είναι αμφιλεγόμενη από καμία άποψη- είναι γεγονός και συμβαίνει εδώ και δεκαετίες. Ορισμένοι ισχυρίζονται, και νομίζω σωστά, ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή στον πλανήτη. Δεν είναι ότι η κανονική ανθρώπινη δραστηριότητα καταστρέφει την υγεία της γης λόγω της κοινής παρανόησης των πιστών της "ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη", αλλά η γεωμηχανική των καιρικών συνθηκών βλάπτει σίγουρα και επιθετικά κάθε μορφή ζωής σε αυτόν τον πλανήτη. Όλα τα φυτά και τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των ανθρώπων, έχουν καταστραφεί και καταστρέφονται από τις τεράστιες ποσότητες μετάλλων, τοξικών χημικών ουσιών και νανοσωματιδίων που αφήνονται ελεύθερα στον ουρανό και την ατμόσφαιρα αυτής της χώρας και του κόσμου- και αυτό χωρίς καν να λαμβάνονται υπόψη όλα τα άλλα δηλητήρια στα τρόφιμά μας, τα προϊόντα καθημερινής χρήσης και οι μαζικοί ψεκασμοί δηλητηρίων για ζιζάνια, αυλές, αυτοκινητόδρομους και γεωργία. 
 
Κοιτάξτε γύρω σας και αναλογιστείτε τη νέα εποχή των συνεχών ξηρασιών, των πυρκαγιών, των πλημμυρών, της καταστροφής του εδάφους, της κατάρρευσης του ριζικού συστήματος, της αφύσικης καταστροφής των δέντρων και των δασών, της εξάλειψης των μελισσών και των εντόμων, της απώλειας του ζωτικού πλαγκτού στους ωκεανούς μας, της καταστροφής πολλών υδάτινων οδών και δεξαμενών και πολλών άλλων αφύσικων καταστροφικών γεγονότων. Αυτό δεν αποτελεί επιδοκιμασία ή αποδοχή οποιασδήποτε δόλιας ατζέντας "κλιματικής αλλαγής" που επιβαρύνει τον πληθυσμό από το κράτος, είναι απλώς η πραγματικότητα των σκόπιμων πολιτικών γεωμηχανικής από το κράτος που αποσκοπούν στην επίτευξη πολλαπλών ολοκληρωτικών σχεδίων, και κατά τη διαδικασία αυτή, το αποτέλεσμα είναι μεγάλη ζημιά για όλους. Κατά τη γνώμη μου, αυτό δεν ήταν απαραίτητα αυτό που αρχικά επιδίωκαν οι κυρίαρχες "ελίτ", αλλά οι πολύ δυσμενείς συνέπειες έγιναν αποδεκτές προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια για παγκόσμια τυραννία με τη μορφή της δημιουργίας μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. 
 
Ας αποδεχτούμε και ας κατανοήσουμε μια για πάντα τη διαφορά μεταξύ ενός ακίνδυνου ίχνους υδρατμών (contrail) και ενός χημικού ίχνους (chemical trail) από νανοσωματίδια που αποτελούνται από μέταλλα, τοξίνες, πλαστικά και οποιαδήποτε άλλα επιβλαβή στοιχεία, τα οποία ψεκάζονται σκόπιμα στην ατμόσφαιρα με σκοπό να εμποδίσουν το ηλιακό φως και να αλλάξουν τη φυσική τάξη πραγμάτων. 
 
Τα ίχνη υδρατμών είναι απλώς συμπύκνωση ή ίχνη υδρατμών (κρύσταλλοι πάγου) που σχηματίζονται σε σπάνιες περιπτώσεις υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, όπου η υψηλή υγρασία είναι εμφανής στα καυσαέρια των αεριωθούμενων αεροσκαφών και υπάρχουν ψυχρές και υγρές συνθήκες. 
 
"Με πολύ λίγες εξαιρέσεις, δεν θα πρέπει να βλέπουμε τίποτα πίσω από τα αεροσκάφη στον ουρανό μας που είναι εξοπλισμένα με κινητήρες αεριωθούμενων αεροσκαφών υψηλής παράκαμψης. Οι κινητήρες αεριωθούμενων αεροσκαφών υψηλής παράκαμψης τοποθετούνται σε όλα τα εμπορικά αεροσκάφη και σε όλα τα στρατιωτικά δεξαμενόπλοια. Οι κινητήρες jet υψηλής παράκαμψης είναι σχεδόν ανίκανοι να παράγουν "ίχνη συμπύκνωσης" εκτός από τις πιο ακραίες συνθήκες, και ακόμη και τότε, οποιοδήποτε ορατό ίχνος δεν θα πρέπει να είναι περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα το πολύ". 
 
Τα χημικά ίχνη (Chemtrails) περιέχουν αλουμίνιο, βάριο και στρόντιο, μεταξύ πολλών άλλων χημικών ουσιών, πλαστικών και άλλων τοξικών στοιχείων, πολλά με τη μορφή επιβλαβών νανοσωματιδίων. Όπως δήλωσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Charles Jones σχετικά με τα ψεκασμένα ίχνη στον ουρανό: 
 
"Όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν ψηλά στο γαλάζιο και βλέπουν λευκά ίχνη να παραλληλίζονται και να διασταυρώνονται ψηλά στον ουρανό, ελάχιστα γνωρίζουν ότι δεν βλέπουν τα κατάλοιπα των μηχανών των αεροσκαφών, αλλά αντιθέτως είναι μάρτυρες μιας ανθρωπογενούς κρίσης κλιματικής μηχανικής που αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα που αναπνέουν αέρα στον πλανήτη Γη... Τα τοξικά ατμοσφαιρικά αερολύματα χρησιμοποιούνται για την αλλαγή των καιρικών συνθηκών, δημιουργώντας ξηρασία σε ορισμένες περιοχές, πλημμύρες και κατακλυσμούς σε άλλες περιοχές και ακόμη και ακραίο κρύο υπό άλλες συνθήκες". 
 
Αυτό είναι φυσικά μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Εκτός από όλες τις βλάβες που προκαλούνται στους ανθρώπους, τα ζώα, τα δέντρα και όλη τη φυτική ζωή, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων που καλλιεργούνται στο μολυσμένο πλέον έδαφος, το θάνατο και την εξόντωση εντόμων, πουλιών, νυχτερίδων και ζωτικού πλαγκτού που παράγει οξυγόνο, η ίδια η γη αποδεκατίζεται. Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια πολύ ενεργή απειλή και είναι πραγματική. Αυτή δεν είναι η "κλιματική αλλαγή" που συζητείται από τις πολιτικοποιημένες "περιβαλλοντικές" οργανώσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό κρατικά χρηματοδοτούμενες, πλαστογραφημένες και ψεύτικες οντότητες. Αυτή είναι μια πραγματική απειλή για την οποία λένε ψέματα και την αποκρύπτουν σκόπιμα όλοι εκείνοι που προσποιούνται ότι νοιάζονται για τη γη. Αγνοώντας, είτε σκόπιμα είτε όχι, τον πραγματικό κίνδυνο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, συνεχίζουν να προπαγανδίζουν ότι φταίνε γενικά οι απλοί άνθρωποι, ελπίζοντας να ρίξουν ψεύτικες ευθύνες προκειμένου να προωθήσουν μοχθηρές ατζέντες.  
 
Τα έργα γεωμηχανικής για τον παγκόσμιο καιρό είναι ένας πόλεμος εναντίον όλης της ανθρωπότητας και κατά την άποψή μου μια από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις όλων των εποχών. Ο κίνδυνος για όλους μας είναι αστρονομικός, και έχει ήδη συμβεί μεγάλη ζημιά και καταστροφή. Αν αυτό ήταν κοινή γνώση, όπως θα έπρεπε να είναι, ίσως αυτή η συλλογική ομάδα ανόητων που ονομάζεται μάζες, θα σηκωνόταν όρθια και θα έκανε κάτι για να σταματήσει αυτή την παραφροσύνη. Δεν είναι ότι αυτό συνέβη μόλις πρόσφατα, καθώς η τροποποίηση του καιρού επιδιώκεται και εφαρμόζεται εδώ και τουλάχιστον 60 χρόνια και όχι μόνο. Ο ουρανός μας και οι ουρανοί του κόσμου ασφυκτιούν εξαιτίας των συνεχών ψεκασμών στοιχείων που εμποδίζουν τον ήλιο και αποσκοπούν στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών, ώστε να δικαιολογηθεί ο πλήρης έλεγχος όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, να πληγεί θανάσιμα η φυσική καλλιέργεια και παραγωγή τροφίμων, να προκληθεί ασθένεια και θάνατος σε μεγάλα τμήματα της ανθρωπότητας για να επηρεαστεί ο αποπληθυσμός, και να εφαρμοστεί ένα εξαντλητικό σύστημα απόλυτου ελέγχου που βασίζεται στο πολιτικό ψέμα αυτού που κοινώς ονομάζεται "κλιματική αλλαγή". 
 
Η χειραγώγηση του κλίματος, ο πόλεμος για το κλίμα και η περιβαλλοντική καταστροφή λαμβάνουν χώρα, αλλά αυτό γίνεται στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και ενός παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης. Αυτό δεν οφείλεται στην οδήγηση αυτοκινήτων, στα ταξίδια ή στην ενεργοποίηση του κλιματιστικού, αλλά στην κύρια τάξη των κυβερνώντων και των πιονιών τους στην κυβέρνηση, σε όλες τις κυβερνητικές γραφειοκρατίες και στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν και ελέγχονται από την ίδια αυτή σατανική άρχουσα τάξη και τις συνεργαζόμενες οργανώσεις της. Για άλλη μια φορά, τα περισσότερα από όσα θεωρούνται πραγματικά από τις μάζες, είναι εντελώς οπισθοδρομικά και το αντίθετο από οτιδήποτε ειλικρινές και λογικό.  
 
Πρόσφατα, η Ισπανία παραδέχτηκε ότι ψεκάζει χημικά ίχνη στο πλαίσιο ενός μυστικού προγράμματος του ΟΗΕ. Η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε ψεκασμούς βιοκτόνων για σκοπούς "απολύμανσης", όλα κρυφά και χωρίς να ενημερώσει τους πολίτες. Αυτό ήταν ένα μυστικό πείραμα πάνω στο κοινό, χωρίς καμία γνώση ή φροντίδα για το πώς θα επηρεαστεί ο ισπανικός λαός. Η ισπανική μετεωρολογική υπηρεσία, η AEMET, δήλωσε ότι πάνω από 50 χώρες έκαναν ψεκασμούς για να τροποποιήσουν τον καιρό, αλλά στην πραγματικότητα, οι ψεκασμοί αυτοί συμβαίνουν παγκοσμίως. 
 
Το πιο σημαντικό δόγμα αυτής της μεγάλης επίθεσης κατά της ανθρωπότητας από τα χέρια του χειραγωγικού κράτους, είναι η προώθηση της ατζέντας της "κλιματικής αλλαγής", έτσι ώστε ο απόλυτος έλεγχος όλης της ανθρωπότητας και όλων των περιουσιών να μπορεί να παγιωθεί με πολύ μικρή αντίσταση. Όλα βασίζονται στον ψεύτικο φόβο, όπως πάντα, αλλά οι κρατικοί παράγοντες, στη βιασύνη τους να ολοκληρώσουν αυτό το πραξικόπημα κατάληψης, έχουν στην πραγματικότητα, μέσω της χειραγώγησης του κλίματος και του καιρού, θέσει και τους εαυτούς τους σε κίνδυνο. Η συνωμοσία επιτράπηκε να συνεχιστεί επειδή επιδιώκονταν πολλαπλές κρατικές ατζέντες, και εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα, ακόμη και με τους κινδύνους για όλους εξαιτίας αυτού του φρικτού σχεδίου. Ω, τι μπερδεμένο ιστό πλέκουν. 
 
Όταν αυτές οι τακτικές γεωμηχανικής του καιρού χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ εναντίον ενός λαού που δεν έκανε τίποτα που να δικαιολογεί οποιαδήποτε επίθεση από την διαβολική αυτοκρατορία των ΗΠΑ, η κόλαση εξαπολύθηκε σε εκείνη τη χώρα. Ακόμα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των αποτρόπαιων φρικαλεοτήτων που τους προκάλεσαν οι αμερικανικές δυνάμεις. Η χειραγώγηση του καιρού χρησιμοποιήθηκε για να φέρει πολύ περισσότερη βροχή κατά την περίοδο των μουσώνων, ώστε να σταματήσει η μετακίνηση. Ο ψεκασμός όλων των φυλλωμάτων με Agent Orange για να σκοτωθούν όλα τα φυτά και η χαμηλή βλάστηση, ώστε οι Βιετναμέζοι να μην έχουν πουθενά να κρυφτούν, γεγονός που κατέστρεψε επίσης τις περισσότερες προσπάθειες για την καλλιέργεια τροφίμων και προκάλεσε φρίκη σε όλους στη χώρα αυτή και σε άλλες. Επιπλέον, ορισμένα από αυτά τα ίδια χημικά χρησιμοποιήθηκαν για να κάψουν, να ακρωτηριάσουν και να σκοτώσουν πολίτες και στρατιωτικούς, στα οποία συμπεριλαμβάνονταν και τα ζώα τους που προορίζονταν για εργασία και τροφή. Φυσικά, ο καρκίνος, η καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος, οι γενετικές ανωμαλίες και πολλές άλλες ασθένειες της υγείας, ήταν προφανή αποτελέσματα αυτού του απάνθρωπου χημικού πολέμου.
 
Με τη συνέχιση των ψεκασμών και της γεωμηχανικής του καιρού εδώ από την κυβέρνησή σας και αυτούς που ελέγχουν την κυβέρνησή σας, μπορείτε να περιμένετε την ίδια μοίρα που επιφυλάχθηκε στους αθώους ανθρώπους του Βιετνάμ. Η αλήθεια, βλέπετε, είναι ότι πρόκειται για έναν πόλεμο εναντίον όλων σας, και μάλιστα από την κυβέρνηση της χώρας σας, την οποία αφήνετε οικειοθελώς να υπάρχει και να σας κυβερνά. Σταματήστε το τώρα, και καταργήστε αυτό το σύστημα κυβερνητικού ελέγχου, ή συμβιβαστείτε με μια ζωή σκλαβιάς και θανάτου στα χέρια αυτής της κυβερνώσας συμμορίας.
 
"Ιστορικά, ο σύγχρονος πόλεμος, που διεξάγεται από και μεταξύ εύκολα αναγνωρίσιμων εθνών-κρατών ή συνόλων εθνών-κρατών, έχει ως αποτέλεσμα περιβαλλοντικές ζημιές. Σήμερα, ωστόσο, μεγάλα τμήματα της ανθρωπότητας και άλλων βιοτόπων κινδυνεύουν από τον παγκόσμιο περιβαλλοντικό πόλεμο, που αναλαμβάνεται μέσω εξαπάτησης και δόλου από αφανείς φατρίες τύπου παγκοσμιοποίησης που παραμένουν στη σκιά". 
 
J. Marvin Herndon, Ph.D. και Mark Whiteside, M.D., M.P.H. (2021) "Η φύση ως όπλο παγκόσμιου πολέμου: Η σκόπιμη καταστροφή της ζωής στη Γη" ( “Nature as a Weapon of Global War: The Deliberate Destruction of Life on Earth”) 
 
Σύνδεσμοι αναφοράς:
 
 
Δικτυογραφία
So-called ‘Climate Change’ as Seen by the Public Is Not the Problem; But Weather Geoengineering Is Destroying Everything on Earth? - garydbarnett.com
https://www.garydbarnett.com/so-called-climate-change-as-seen-by-the-public-is-not-the-problem-but-weather-geoengineering-is-destroying-everything-on-earth/Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.