12 Αυγούστου 2022

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Εξεταστική Επιτροπή και ακολουθεί Ειδικό Δικαστήριο...
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 
 
Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Σεπτέμβριο 2018, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, υποσχόταν στον ελληνικό λαό ότι μόλις γίνει Πρωθυπουργός (έγινε μετά από 10 μήνες) θα βάλλει τέλος στον “κατήφορο που διαρκεί περίπου 4 χρόνια και στο κλείσιμο μιας γκρίζας εποχής που οι Έλληνες θέλουν να αφήσουν πίσω τους»! 
 
Μίλησε για σκιά μεγάλου εθνικού πένθους, με ανοιχτές εθνικές πληγές και πως η συγκυρία μετατρέπεται σε μια θλιβερή επιλογή μιας αποτυχημένης κυβέρνησης! 
 
Επικαλέστηκε, ότι το “συμβόλαιο τιμής και εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και κράτους ” που υπογράφει με τον ελληνικό λαό από την Θεσσαλονίκη και που μπορεί να υλοποιήσει η ΝΔ ως κυβέρνηση, έχει ως χαρακτηριστικά: 
«…το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, το κράτος δικαίου ως τελευταίο καταφύγιο των πιο αδύναμων, μια οικονομία που δημιουργεί δουλειές και ευκαιρίες προόδου για τους πολλούς…»! 
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ιδιαίτερο κομπασμό “χιλίων καρδιναλίων”, ανακοίνωνε τους έξι μεγάλους εθνικούς στόχους που θα είχε η κυβέρνησή του από την επομένη της διαφαινόμενης εκλογικής νίκης “για να αναγεννηθεί η πατρίδα μας”! 
 
Αυτοί οι στόχοι ήταν: 
 
«1ος στόχος: Μια κοινωνία προόδου και αλληλεγγύης που δίνει ευκαιρίες σε όλους!
2ος στόχος: Μια οικονομία παραγωγική, καινοτόμος, με εθνικό σχέδιο, με οδικό χάρτη για τις επενδύσεις, στροφή της επιχειρηματικότητας στην υγιή δράση.
3ος στόχος: Ένα πολιτικό σύστημα δημοκρατικό και λειτουργικό.
4ος στόχος: Μια παιδεία που προετοιμάζει το μέλλον ακολουθώντας την οικονομία. Σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Αξιολόγηση παντού.
5ος στόχος: Μια χώρα που αντιμετωπίζει το κράτος δικαίου και την ασφάλεια ως προϋπόθεση της δημοκρατίας.
6ος στόχος: Μια χώρα που δεν ανήκει απλώς στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ. Επανακτούμε την ισότητα με τους εταίρους μας και αξιοποιούμε την θέση του ελληνισμού παντού στον κόσμο»!
 
Βέβαια δεν ξέχασε τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν κυβέρνηση εκείνη την εποχή, προβλέποντας:
«…οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατέστρεψαν ό,τι θετικό υπήρχε από χθες. Θα φύγουν όχι απλώς ηττημένοι, αλλά κυρίως απαξιωμένοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει, ο διχασμός τελειώνει και η αναγεννημένη Ελλάδα έρχεται»!
 
Όσον αφορά την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”, έλεγε στη Βουλή λίγο χρονικό διάστημα μετά: 
«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία, διότι για πρώτη φορά η Ελλάδα εκχωρεί επίσημα μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα στους γείτονες, εγκαταλείποντας με αυτόν τον τρόπο μια πολιτική δεκαετιών, για λόγους τους οποίους μόνον ο κ. Τσίπρας γνωρίζει»!
 
Στροφή 180ο της κυβέρνησης της ΝΔ για τη “Συμφωνία των Πρεσπών”…
 
Όμως αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου 2019, που ο ελληνικός λαός πίστεψε όλες αυτές τις δόλιες και κούφιες υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνοντάς του την απόλυτη αυτοδυναμία – για να του ελευθερώσει τα χέρια – μετά από επί μια 10ετία συμμαχικών κυβερνήσεων, διαπίστωσε ότι η ΝΔ, που ως αξιωματική αντιπολίτευση είχε σφόδρα πολεμήσει την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”, άλλαξε ρότα, με τον πολιτικό της ρόλο να μαλακώνει και να λένε στον ελληνικό λαό και κυρίως στους Μακεδόνες, πως αυτή η προδοτική συμφωνία έγινε “για καλό σκοπό” και πως “θα ενισχύσει τη σταθερότητα στην περιοχή”! 
 
Μάλιστα, τέτοια πρόστυχη κυβερνητική κωλοτούμπα, για μια συμφωνία που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χαρακτηρίσει “εθνική ήττα”, και που θέσεις του κόμματός του προεκλογικά του έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία των εθνικών εκλογών στις 19 Ιουλίου 2019! 
 
Θέσεις κατά της “Συμφωνίας των Πρεσπών”, που ενισχύονταν και από την συμμετοχή στις λαοσυνάξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πρωτοκλασάτων στελεχών της, όπως του σημερινού Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς και εκ των Αντιπροέδρων της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη κ.α.!  
 
Ο Τσίπρας τις “Πρέσπες 1” και ο Μητσοτάκης τις “Πρέσπες 2”…
 
Έτσι αυτός ο Πρωθυπουργός, που ως αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον Ιανουάριο του 2019, ισχυριζόταν στη Βουλή των Ελλήνων, πως τον ίδιο και τη ΝΔ δεν τους δεσμεύει η “Συμφωνία των Πρεσπών”, που 153 Βουλευτές (145 Συριζαίοι και 8 αδέσποτοι, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα και πατριωτική συνείδηση) ψήφισαν παραδίδοντας την αιματοβαμμένη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, και κραύγαζε ότι θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση: 
«Αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας, αρνούμαι να το απεμπολήσω»! 
 
Μας διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους, πως η “Συμφωνία των Πρεσπών” αποτελεί εθνική ήττα και εθνικό λάθος, η οποία προσβάλλει την ιστορία της Πατρίδας! Κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι παραχώρησε “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα.
 
Έλεγε επίσης:
«Υπογράψατε αυτόματα την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Κάψατε τον μοχλό πίεσης και έγινε εθνικό μπούμερανγκ. Θα συμφωνούμε αυτόματα και στο κλείσιμο κάθε κεφαλαίου, επειδή αυτό ορίζει αυτό που υπογράψατε; Εφόσον εκλεγώ Πρωθυπουργός, αρνούμαι να ερμηνεύσω τη Συμφωνία με τον τρόπο αυτόν! Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος της ιστορίας»! 
 
Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κ.Ο. της ΝΔ στις 19 Ιουλίου 2022 “παρέδωσε” ολοκληρωτικά την Μακεδονία μας, του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου στους Σκοπιανούς, δημιουργώντας τις “Πρέσπες 2”! 
 
Αυτήν την ημέρα με την απλόχερη παραχώρηση Μητσοτάκη της Μακεδονίας μας, άρχισαν επίσημα οι ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στην ΕΕ! Με αναγνωρισμένη “Μακεδονική” γλώσσα, η οποία θα γίνει μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
 
Και πώς θα λέγονται οι Σκοπιανοί με υπογραφή ΝΔ και Κυριάκου Μητσοτάκη; Μακεδόνες!
Αν μάλιστα δεν υπήρχε το βέτο της Βουλγαρίας, από το 2019 θα είχαν τελειώσει όλα! 
 
Το ζητούμενο όμως είναι ένα! Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο υπνωτισμένος ελληνικός λαός; Πότε θα “μαυρίσει” με την ψήφο του Τσίπρα και Μητσοτάκη; Έως πότε θα είναι εγκλωβισμένοι στις παραταξιακές ταμπέλες; Όταν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αριστερός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι δεξιός, δεν είναι κεντρώος, αλλά είναι μαθητής και χειροκροτητής του εθνικού ολετήρα Κώστα Σημίτη! 
 
Ως πότε θα εμπιστεύεται και θα παραπλανιέται ο λαός μας από τα Συστημικά ΜΜΕ και από τις πειραγμένες δημοσκοπήσεις αυτών των Μέσων, που διενεργούνται κατόπιν εντολής των επιχειρηματιών ιδιοκτητών αυτών των Μέσων;
 
Εχθρός της ελληνικής κοινωνίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης…
 
Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απέτυχε παταγωδώς στην αντιμετώπιση του Covid-19, όπου επέβαλε μια διχαστική πολιτική στην κοινωνία, αφού ως σύγχρονος “Φαραώ” την χώρισε σε πειθαρχημένους πολίτες και δήθεν απείθαρχους, που τους ονόμασε αρνητές, επειδή αυτοί θεώρησαν ότι είναι κυρίαρχοι του σώματός τους και εναντιώθηκαν στην φασιστικού τύπου υποχρεωτικότητα! 
 
Όταν το πανδημικό υγειονομικό πρόβλημα ασθενείας των πολιτών, δεν αγγίζει τους παράνομους μετανάστες και τους ρομά, αυτός ο άνθρωπος “πολιτικό τέρας”, έθεσε σε υποχρεωτική αναστολή, τους πλέον αναγκαίους νοσοκομειακούς επιστήμονες, το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ, που όντες γνώστες των επιχειρουμένων ιατρικών πράξεων με αγνώστων στοιχείων σύνθεσης του χρησιμοποιουμένου εμβολιαστικού ιάματος και μάλιστα χωρίς οριστική χρονική διερεύνηση, αποτελεσματικότητα και αδειοδότηση από τους αρμοδίους Φορείς Υγείας, αρνήθηκαν να εμβολιαστούν! 
 
Αγνοώντας δεκάδες επιστήμονες παγκοσμίου κύρους (ιατρούς, ιολόγους, βιοχημικούς, μοριακούς βιολόγους, παθολόγους-ανατόμους κ.α.), επειδή είχαν αντίθετη άποψη από της δικής του επιστημονικής ομάδας! 
 
Όταν αποκρύπτει ιατρική έκθεση – μελέτη των κ.κ. Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Θόδωρου Λύτρα, επίκουρου καθηγητή Δημόσιας Υγείας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ και τη σχέση της θνητότητας με τις περιορισμένες δυνατότητες του ΕΣΥ! Μια έρευνα που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο και την οποία επί μήνες απέκρυπτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του! 
 
Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέβαλε απόλυτα φασιστικά διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα που ο συνταξιούχος άνω των 60 ετών δεν εμβολιαζόταν
 
“Εχθρός” της Πίστης μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης…
 
Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, “εκδίωξε” από την Εκκλησία του Θεού και την συμμετοχή των “Φαρισαίων” ιεραρχών τον πιστό λαό! Του απαγόρευσε του λαού μας την συμμετοχή του στα Θεία Πάθη του Θεανθρώπου Χριστού και στην Αγία Του Ανάσταση! Του απαγόρευσε την λιτανεία και την περιφορά της Παναγίας του και των Αγίων της Πίστης μας! Του απαγόρευσε την Θεία Κοινωνία που εξαγνίζει την ψυχή και το σώμα του! Του απαγόρευσε την προσέλευση στους Ιερούς Ναούς για να λειτουργηθεί, να προσευχηθεί, να ανάψει ένα κεράκι! 
 
“Υπηρέτης” της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης ο Πρωθυπουργός…
 
Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων ως Πρωθυπουργός, υπεραμύνθηκε της πολυπολιτισμικότητας! Δηλαδή, οραματιζόμενος μια Κοινωνία στην Ελλάδα, εντελώς αχταρμά, με βίαιη αφομοίωση Ασιατών, Αφρικανών και λοιπών! Έχοντας την απόλυτη ευθύνη της μεταναστευτικής πολιτικής τα 3 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο, της αθρόας εισόδου παράνομων μεταναστών με την προσπάθεια εθνοτικής αλλοίωσης της Ελλάδος! Μεταναστευτικά στίφη αλλόθρησκων, που πολλοί εξ αυτών είναι περιθωριακά στοιχεία, εγκληματικά στοιχεία! 
 
Ο οποίος Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να λύσει το ζήτημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα μέσω των παράνομων μεταναστών! Τουτέστιν, προτρέποντας τις Ελληνίδες να παντρεύονται αλλόθρησκους και αλλοεθνείς!  
 
Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, “έκαψε και πλημύρισε την Ελλάδα”, μέχρι και ο επονομαζόμενος καλύτερος δρόμος της Ευρώπης – η Αττική Οδός – έκλεισε με μία χιονόπτωση και για τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, όλα καλώς καμωμένα! 
 
Δεν είχαμε καμιά παραίτηση Υπουργού από ντροπή, από ευαισθησία, για το πολιτικά εγκλήματα αυτής της 3ετίας Μητσοτάκη, για τα μάτια του κόσμου τέλος πάντων βρε αδελφέ! 
 
Η δε Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ πάντα άφωνη, άλαλη, συμμετέχουσα στα πολιτικά εγκλήματα της κυβέρνησής της! Όντας η χειρότερη Κ.Ο. της ΝΔ από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα! 
 
Εξεταστική Επιτροπή και ακολουθεί Ειδικό Δικαστήριο…
 
Έτσι στην εποχή Μητσοτάκη, με την ανελευθερία του Τύπου και την απόλυτα υποδούλωση των Συστημικών ΜΜΕ στο καθεστώς Μητσοτάκη με το “μπούκωμά τους” από τις “λίστες Πέτσα”, με τη διαπλοκή συγγενών και φίλων του Καθεστώτος να καλπάζει, έσκασε ξαφνικά και το σκάνδαλο υποκλοπής – παρακολούθησης του τηλεφώνου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη! 
 
Μια ενέργεια αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική! 
 
Μια φασιστικού τύπου ενέργεια, που την απόλυτη ευθύνη την έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Κι ας επέρριψε τις ευθύνες, αποδεχόμενος την παραίτησή τους, στον Γ.Γ. του και ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, για τον οποίο μια μέρα μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ, άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο επειδή ο κ. Κοντολέων δεν πληρούσε τα απαραίτητα στοιχεία γι΄ αυτήν την τόσο νευραλγική θέση! 
 
Μπορεί λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μας είπε, πως δεν άκουσε, δεν ήξερε, δεν γνώριζε, αλλά δυστυχώς γι΄ αυτόν δεν πείθει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό!  
 
Η 22α Αυγούστου 2022, όταν δηλαδή ανοίγει η Βουλή των Ελλήνων, αντί για την 1η Σεπτεμβρίου 2022, κατόπιν του αιτήματος του Αλέξη Τσίπρα και το οποίο αδυνατούσε ο Πρωθυπουργός να μην το κάνει δεκτό, όπως και ότι συμφωνεί στη Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση όλων των πτυχών του σκανδάλου Μητσοτάκης Gate, των τηλεφωνικών υποκλοπών!  
 
Εκεί εκ των πραγμάτων θα συρθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αναλάβει την πολιτική ευθύνη! Όσον δε αφορά την ποινική ευθύνη και η οποία υπάρχει, θεωρώ ως δεδομένο, πως θα προωθηθεί στη Δικαιοσύνη από το Ειδικό Δικαστήριο που οσονούπω φτάνει!!Share

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Με σεβασμό σας λέω ότι ουδείς θα τιμωρηθεί ....
Τιμωρήθηκαν οι υπαίτιοι συνένοχοι και συναυτουργοί της Κυπριακής τραγωδίας ...; ΟΧΙ δεν τιμωρήθηκαν, ούτε οι άφρονες χουντικοί, αλλά και από τους τότε πολιτικούς δύο ανακηρύχθηκαν και ΕΘΝΑΡΧΕΣ ...Και μάλιστα αντιστασιακοί ...Ο μεν ένας έκανε αντίσταση απο Σευχέλλες ο δε άλλος από το ... Παρίσι .... ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΜΝΗΣΙΑ ...
Ορισμένοι αναγνώστες μας επιμένουν κάποιες φορές ότι οι χουντικοί τιμωρήθηκαν ... ΟΧΙ και πάλι ... Τιμωρήθηκαν μόνο για το πραξικόπημα της 21η Απριλίου 1967...
Στη δε Κύπρο τιμωρήθηκε μόνο ένα εξιλαστήριο θύμα ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Ν. Σαμψών ο οποίος πίστεψε την χούντα ότι με το πραξικόπημα θα κηρυσσόταν η ΕΝΩΣΗ και ο πατριωτισμός του τον οδήγησε εσφαλμένα να αποδεχθεί την Προεδρία ... Ο Σαμψών ουδέποτε είχε σχέσεις με χούντα, ούτε θα πρόδιδε την πατρίδα του χάριν της οποίας καταδικάσθηκε από τους Άγγλους δις εις Θάνατο ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.