20 Αυγούστου 2022

ΗΠΑ: Μία χώρα αγγλοσαξόνων φονιάδων

Floyd Westerman, του Εθνους των Λακότα
 
Γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς) 
 
Κάποιοι πιθανόν να αναρωτιέστε τι είναι αυτό που με έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα και γράφω άρθρα για τους Ινδιάνους. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να δείξω αυτό ακριβώς που γράφω: ότι οι ΗΠΑ είναι μία χώρα αγγλοσαξόνων φονιάδων. Μία χώρα με παράνομους μετανάστες, καταληψίες μίας γης που δεν τους ανήκει.
 
Οι αγγλοσάξονες έποικοι των ΗΠΑ, αφού κατέσφαξαν τους Ιθαγενείς Ινδιάνους κλέβοντας τη γη τους, αφού βίασαν τις γυναίκες και τις κόρες των Ινδιάνων και αφού εξαφάνισαν ολόκληρα χωριά και καταυλισμούς, βρήκαν μία άθλια δικαιολογία προκειμένου να αιτιολογήσουν τις βάρβαρες πράξεις τους: βρήκαν την αιτιολογία του «χριστιανισμού» ο οποίος έπρεπε να επιβληθεί στους «αγροίκους» ιθαγενείς.  
 
Ο Floyd Westerman του Εθνους των Λακότα, μας λέει:  
 
«Το 1823, το Ανώτατο Δικαστήριο είπε ότι τα ινδιάνικα έθνη δεν έχουν τίτλο ιδιοκτησίας στα εδάφη τους, επειδή δεν ήταν χριστιανοί. Ότι τα πρώτα χριστιανικά έθνη που ανακάλυψαν μια περιοχή με ειδωλολατρικά εδάφη, έχουν τον απόλυτο τίτλο ιδιοκτησίας. Αυτό το δόγμα πρέπει να αποσυρθεί και να αποκηρυχθεί, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα βάση για τη σχέση μεταξύ των ιθαγενών λαών και των άλλων λαών του κόσμου.»  
 
Φυσικά, ο χριστιανισμός εδώ, χρησιμοποιήθηκε ως το «χρυσό χάπι» προκειμένου να δώσουν οι αγγλοσάξονες έποικοι μία θρησκευτική προέκταση στη βαρβαρότητά τους. Προτίμησαν να αμαυρώσουν και να εκμαυλίσουν το νόημα του χριστιανισμού προκειμένου να μπορέσουν να κοιμηθούν ήρεμοι το βράδυ. Μία «ηρεμία» βαμμένη με το αίμα αθώων.  
 
Η χρήση του «χριστιανισμού» ως δικαιολογία, δείχνει το ποσό αδίστακτοι κι αθεόφοβοι είναι οι αγγλοσάξονες. Θυμίζουν έντονα τους φονιάδες και εγκληματίες του Βατικανό που ονομάστηκαν «Σταυροφόροι»! Εκείνο το σμάρι εγκληματιών που «στο όνομα του χριστιανισμού» διέπραξαν άθλιες βαρβαρότητες απέναντι στους λαούς των χωρών όπου πάτησαν τα βρωμερά τους πόδια.  
 
Ακριβώς το ίδιο έκαναν (και εξακολουθούν να κάνουν) οι αγγλοσάξονες έποικοι της Βορείου Αμερικής. Προβάλλουν το χριστιανισμό ως ταμπέλα και δικαιολογία της βαρβαρότητας που έχουν στο αίμα τους ήδη από τα αρχαία χρόνια. Αγροίκοι, απολίτιστοι και μισάνθρωποι ήταν ανέκαθεν. Φθονούσαν πάντα τους άλλους λαούς, γιατί έχοντας γνώση της αθλιότητάς τους, δεν μπορούσαν να βλέπουν (τους άλλους λαούς) να προκόβουν.  
 
Αυτός ο φθόνος τους έκανε (και τους κάνει) να θέλουν να κλέβουν ό,τι καλό και ευγενές κάνουν οι άλλοι λαοί και στη συνέχεια να τους εξαφανίζουν, προκειμένου να δείχνουν μία κάλπικη ανωτερότητα. Για τους αγγλοσάξονες, δεν αρκεί αυτοί να είναι ευτυχισμένοι. Απαιτούν να είναι δυστυχισμένοι κι οι υπόλοιποι. Οσοι τουλάχιστον καταφέρουν να γλυτώσουν από το καταστρεπτικό τους μένος.  
 
Οι απόγονοι αυτών των φονιάδων που διέπραξαν γενοκτονία, είναι εκείνοι που μιλούν για Ειρήνη, την ίδια στιγμή που συνεχίζουν το καταστρεπτικό έργο των προγόνων τους. Είναι εκείνοι που δημιούργησαν το ΝΑΤΟ προκειμένου να επιβάλλουν τ’ αρρωστημένα τους «θέλω». Αυτοί οι αδίστακτοι απόγονοι των γενοκτόνων εποίκων, συνεχίζουν την κληρονομιά των προγόνων τους, αναζητώντας να εποικήσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.  
 
Σφάζουν αδίστακτα άλλους λαούς προκειμένου να το επιτύχουν. Εσφαξαν βιετναμέζους, ιρακινούς, Σύριους, Σέρβους, Λίβυους, Αφγανούς και ένα σωρό άλλους λαούς. Κι όταν θέλουν να δείχνουν πως έχουν «καθαρά χέρια», βάζουν άλλους λαούς να σφάζουν για χάρη τους. Οπως έβαλαν τους τούρκους να σφάξουν τους Κύπριους, τους Αζέρους να σφάξουν τους Αρμένιους στο Αρτσάχ.  
 
Και τώρα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας τους ουκρανούς ν’ αυτοκτονήσουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, κάνοντάς τους εχθρούς της Ρωσίας.  
 
Κι όμως… Αυτά τα άθλια παράσιτα της ανθρωπότητας, θεωρούνται από πολλούς ως «πολιτισμένοι»… Ως πρότυπα πολιτισμού και επιστήμης. Μα τι πολιτισμό μπορεί να προάγει ένας τέτοιος λαός; Τι είδους επιστήμη μπορεί να δώσει ένας λαός φονιάδων και κλεφτών; Τι πρότυπα μπορεί να δημιουργήσει πλην των πλέον σκοτεινών;
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.