2 Φεβρουαρίου 2021

Ξεκληρίζονται οι ηλικιωμένοι στην Ευρώπη χτυπημένοι από το.......... εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!!!!

Τουλάχιστον 7 θάνατοι από covid19 σε Οίκο Ευγηρίας στη Lagartera (Τολέδο) στην Ισπανία.
 
 
Τουλάχιστον επτά άτομα, έχουν πεθάνει εξαιτίας μιας έξαρσης covid-19 στο γηροκομείο Lagartera για τους ηλικιωμένους (Τολέδο), τα περισσότερα με προηγούμενες παθολογίες και άλλοι 4 τρόφιμοι παραμένουν στο νοσοκομείο. Όπως επιβεβαιώνεται από το ίδιο το ίδρυμα, όλοι οι τρόφιμοι συνολικά 78, πλήττονται από το covid-19 και παραμένουν απομονωμένοι στα δωμάτιά τους, και οι 33 εργαζόμενοι εξελίσσονται θετικά και πριν επανέλθουν στη δουλειά τους πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό PCR.
 
Το κέντρο ανέφερε σε δήλωση ότι «ανά πάσα στιγμή, τα περιοριστικά μέτρα covid διατηρήθηκαν για όλους τους τροφίμους» και ότι «σε απόλυτη διαφάνεια πραγματοποιείται η επικοινωνία με τις οικογένειες».  
 
Από τη διεύθυνση του Ιδρύματος τόνισαν ότι αυτή είναι η «πρώτη φορά» κατά την οποία έχουν προσβληθεί από τον ιό διαβιούντες σε αυτό, καθώς δεν αγγίχθηκαν κατά τα δύο πρώτα κύματα.  
 
Στις 13 Ιανουαρίου, όλοι οι τρόφιμοι, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του γηροκομείου, εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer και μετά από έξι ημέρες τα πρώτα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται σε δέκα από τους τροφίμους”, εξήγησε.  
 
Πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό των εργαζομένων, άρχισε η άδεια ασθενείας και αυτή την εβδομάδα επιβεβαιώθηκε ότι σχεδόν όλα τα κρούσματα οφείλονται στο covid-19.  
 
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κέντρο ελέγχει την κατάσταση παρακολουθώντας τους πληγέντες τροφίμους στις 21 μέρες που μεσολαβούν μεταξύ της πρώτης και δεύτερης δόσης του εμβολίου, σημειώνοντας ότι όταν διαπίστωσαν ότι ο αριθμός των ασθενών αυξανόταν, έλαβαν την απόφαση, με την έγκριση της διαχείρισης Talavera de la Reina, να «τους απομονώσουν όλους στα αντίστοιχα δωμάτιά τους, “ξεκινώντας έτσι το σχέδιο έκτακτης ανάγκης κατά του covid-19.  
 
Σε αυτό το πλαίσιο, το κέντρο ενημέρωσε τα μέλη των οικογενειών για την κατάσταση, καθώς και την απόφαση για τη διεξαγωγή δοκιμής PCR σε όλους τους ηλικιωμένους. Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά στις 25, έδειξαν ότι όλοι οι κάτοικοι ήταν θετικοί εκτός από έναν.
 
Η δήλωση δείχνει ότι η δεύτερη δόση του εμβολίου έχει προγραμματιστεί για την επόμενη 3η Φεβρουαρίου και η PCR έχει προγραμματιστεί για την 5η. 
 
 
”Σφαγή των ηλικιωμένων στο RSA στο Como: 21 νεκροί. “Ήταν εμβολιασμένοι” ….” αναφέρει το ιταλικό μέσο secondopianonews.it στις 25/1/21… 
 
Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ca ‘d’Industria ο Gianmarco Beccalli δήλωσε ότι η πρώτη δόση χορηγήθηκε στο 90% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και σχεδόν σε όλους τους ηλικιωμένους. “Έως τις 6 Φεβρουαρίου, εάν δεν υπάρχει καθυστέρηση, θα χορηγήσουμε τη δεύτερη δόση.”Αυτό σημαίνει ότι η α΄δόση του εμβολίου αληθοφανώς “Comirnaty” της Pfizer, χορηγήθηκε σύμφωνα με το πρωτόκολλο τις τελευταίες δύο ή τρεις εβδομάδες, απαριθμώντας 21 ημέρες μετά την πρώτη ένεση..
 
Άλλοι 40 μολυσμένοι και 4 νεκροί σε μια εγκατάσταση για τους ηλικιωμένους στη Grottaferrata.  
 
Ο τραγικός αριθμός σε ένα γηροκομείο στο Rebbio, μια πόλη κοντά στο Κόμο, είναι 21 νεκροί και δεκάδες θετικοί στο Covid συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των εργαζομένων στον τομέα της υγείας. Η RSA, που είχε συμμετάσχει στην εκστρατεία εμβολιασμού, βρίσκεται μέσω της Varesina και είναι μέρος του Ιδρύματος Ca ‘d’Industria μαζί με τρεις άλλες δομές (δύο RSA και ένα ξενοδοχείο).  
 
Ως τώρα γράφει το «Fanpage.it» στις 20 Γενάρη οι θάνατοι ανέρχονται σε 21, ενώ αυτοί που μολύνθηκαν από covid19 είναι 85 επί 93 συνολικά διαβιούντων στο ίδρυμα, ήτοι πάνω από 91% αυτών. 54 υγειονομικοί επίσης διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid.
 
Δηλώνει στο Fanpage ο Πρόεδρος του ιδρύματος Gianmarco Beccalli: “Εάν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις στον εφοδιασμό, θα χορηγήσουμε τη δεύτερη δόση στις 6 Φεβρουαρίου”, κι υπογραμμίζει πώς σχεδόν το 90% του προσωπικού έχει ενταχθεί στην εκστρατεία εμβολιασμού και πώς εμβολιάστηκαν σχεδόν όλοι οι τρόφιμοι. «Ελπίζω ότι αργότερα ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν εμβολιαστεί στο προσωπικό, που είναι ουσιαστικά εκείνοι που δεν ήταν στη δουλειά, θα θέλουν να το κάνουν” προσθέτει ο Beccalli.”Ενώ ανάμεσα στους τροφίμους περιμένουμε οι θετικοί προς το παρόν ν’ αναρρώσουν, οι οποίοι, όπως υποδεικνύεται, θα εμβολιαστούν μετά την ασθένεια”. 
 
Αυτό που συνέβη στο γηροκομείο του Rebbio για τον πρόεδρο του Ιδρύματος παραμένει ωστόσο ανεξήγητο: αποφύγαμε τους χώρους υποδοχής, κανένας εκτός από τους υπαλλήλους δεν μπόρεσε να μπει στη δομή και ακολουθήσαμε επίσης τα ίδια πρωτόκολλα των άλλων δομών μας,όπου δεν συνέβη τίποτα », εξηγεί ο Beccalli.
 
Εάν οι θάνατοι αυτών των ηλικιωμένων συνδέονται άμεσα με το εμβόλιο, εναπόκειται στη δικαστική αρχή να το κρίνει, που θα θελήσει να δει με σαφήνεια τι συνέβη διεξάγοντας μια έρευνα. Όπως είπε ο Beccalli, παραμένει ένα πραγματικά ανεξήγητο γεγονός.
 
Άλλοι 40 θετικοί εκ των οποίων 4 πέθαναν σε γηροκομείο RSA στη Grottaferrata κοντά στη Ρώμη σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.. 
 
Όλα ξεκίνησαν στις 14 Ιανουαρίου, με τους σαρωτικούς ελέγχους στη δομή με τεστ σε τροφίμους και υγειονομικούς. Περίπου δέκα υγειονομικοί και 30 τρόφιμοι βρέθηκαν θετικοί. Κανείς δεν μιλάει για αυτό, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι τα εμβόλια χορηγήθηκαν και σε αυτό το RSA. secondopianonews.it 25/1/21   
 
Kαι στη Γερμανία πεθαίνουν στα γηροκομεία σαν μύγες μετά τον εμβολιασμό λέει Καθηγήτρια Παιδιατρικής.
 
”T΄άτομα πεθαίνουν σαν μύγες στα γηροκομεία της Γερμανίας μετά τους εμβολιασμούς για covid. Καθημερινά δέχομαι αναφορές. Δεν ξέρουμε αν επιτελέστηκαν οι αυτοψίες, γιατί κάθε συσχέτιση με εμβόλιο αποκλείστηκε” γράφει στο twitter η Dr. Nicole Delépine (Παιδίατρος, καρκινολόγος, Δρ.Ιατρικής, Πανεπιστημιακός) που παραθέτει ανακοινωθέν από το Σωματείο Ιατρών Laissonslesprescrire και ζητούν περαιτέρω επιβεβαίωση… 
 
TEMOIGNAGE nous souhaitons d'autres confirmations: les gens meurent comme des mouches dans maisons de retraite allemandes après vaccinations contre covid. Je reçois des rapports tous les jours. Nous ne savons pas si des autopsies sont effectuées, car tout lien avec vaccin refusé https://t.co/kwla2aRCpI— delepine nicole (@NicoleDelepine) January 30, 2021 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.