27 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΟΗΕ (ως φασιστικό νεοταξικό όργανο) ετοιμάζει διεθνή μαύρη λίστα των «ομοφοβικών» ομάδων και προσώπων

Το γραφείο δικαιωμάτων του ΟΗΕ συλλέγει τα ονόματα οποιουδήποτε αντιτίθεται στην ατζέντα των ΛΟΑΤ ατόμων με οποιονδήποτε τρόπο. Πολιτικοί, θρησκευτικοί ηγέτες και οργανώσεις από όλο τον κόσμο που υπερασπίζονται τη ζωή και την οικογένεια πιθανότατα θα συμπεριληφθούν σε μαύρη λίστα από το γραφείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ. 
 
Το δραστικό νέο μέτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιβολή κυρώσεων σε υποστηρικτές υπέρ της οικογένειας και να εκθεσει τις ενέργειες τους ως τρομοκρατικές επιθέσεις κατά ΛΟΑΤ ατόμων “Ποια είναι τα κύρια επιχειρήματά τους;” διερωτάται το γραφείο δικαιωμάτων του ΟΗΕ. “Ήταν αποτελεσματικοί στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ ατόμων; Έχουν οι στρατηγικές τους επηρεάσει άμεσα ή εμμεσα τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών και των κοριτσιών;” προσθέτουν.
 
Η έκκληση του γραφείου δικαιωμάτων του ΟΗΕ για συμβολή στις προσπάθειες του δυσφημεί τους υπερασπιστές της ζωής και της οικογένειας που αμφισβητούν την “ιδεολογία των φύλων” και τους χαρακτηρίζει ως θεωρητικούς συνωμοσιολογους. Είναι δεδομένο ότι η “θεωρία φύλου” δεν είναι ιδεολογία, αλλά αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Οι “έννοιες” που συνδέονται με το φύλο και με το γένος είναι “κοινωνικά κατασκευασμένες” ισχυρίζεται ο ΟΗΕ.  
 
Σε αντίθεση με αυτή την αληθινή θεωρία γένους, ζητά λεπτομέρειες για τους «ισχυρισμούς των ομάδων που υπερασπίζονται την ζωή και την οικογένεια και αντιτίθενται στην ιδεολογία του “γένους/φύλου”.  
 
Αυτές οι δηλώσεις , ισχυρίζεται το γραφείο δικαιωμάτων του ΟΗΕ “χρησιμοποιούνται για να τροφοδοτήσουν τη βία και τις διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου και τον ιδιαίτερο αντίκτυπό τους στα σεξουαλικά και αναπαραγωγικά δικαιώματα του ανθρώπου”.  
 
Το γραφείο δικαιωμάτων του ΟΗΕ επικεντρώνεται ιδιαίτερα σε θρησκείες πού υπερασπίζονται την ζωή και την οικογένεια. Ζητά οποιαδήποτε «παραδείγματα όπου η έννοια του φύλου έχει χρησιμοποιηθεί σε θρησκευτικές δηλώσεις ή παράδοσεις, των παραδοσιακών αξιών ή της προστασίας της οικογένειας» και βρίσκονται σε αντίθεση με τους νέους ΛΟΑΤ νόμους και πολιτικές. Και ζητάει πληροφορίες για την προστασία από θρησκευτικές ελευθερίες, πίστης και συνείδησης, οι οποίες θα περιοριζαν “την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών και αναπαραγωγικών δικαιωμάτων) των ΛΟΑΤ ατόμων.  
 
Το γραφείο δικαιωμάτων του ΟΗΕ αναφέρεται ακόμη και στην συνείδητη αντίρρηση ως μία απλή μορφή εναντίωσης αντί για ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα που μπορεί να δικαιωθεί. Οι αναφορές συμβολής στην προσπάθεια αυτή που παρέχονται στο γραφείο δικαιωμάτων του ΟΗΕ θα χρησιμοποιηθούν στην επόμενη έκθεση του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των Ηνωμένων Εθνών για την προστασία από τη βία και τις διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στη Γενεύη.  
 
Ο τσάρος υπερασπιστής των ΛΟΑΤ ατόμων στον ΟΗΕ φαίνεται να υιοθετεί την προσέγγιση του νομου για την προστασία από τη φτώχεια στο Νότο, για τη δημιουργία ενός καταλόγου “ομάδων μίσους”. Ο ως άνω κατάλογος ομάδων χρησιμοποιήθηκε από τον εγχώριο τρομοκράτη Floyd Corkins σε ένοπλη επίθεση στο Συμβούλιο Οικογενειακής Έρευνας το 2015.  
Η χρήση τέτοιων καταλόγων μίσους έχει επικριθεί ευρέως. Οι Δημοκρατικοί εισήγαγαν ένα νομοσχέδιο στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για τη δημιουργία μιας παρόμοιας διεθνούς λίστας πέρυσι, που ονομάζεται Παγκόσμιος Νόμος Σεβασμού, επιβάλλοντας κυρώσεις σε όλους τους αλλοδαπούς που αντιτίθενται στα δικαιώματα των ΛΟΑΤ ατόμων.  
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ για θέματα που αφορούν τα ΛΟΑΤ άτομα επιχειρεί να επικεντρωθεί στη θρησκεία. Σε έκθεση του 2019 κάλεσε τα κράτη να «αναλάβουν αποφασιστική δράση» κατά των θρησκευτικών ηγετών που αντιτίθενται στα δικαιώματα των ΛΟΑΤ ατόμων.  
 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.