26 Φεβρουαρίου 2021

Ως… πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας συνεχίζει το «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη!

Έχει αναλάβει εργολαβικά την απόπειρα προσέλκυσης τους στη ΝΔ 
 
Τη «σημαία» των σεξουαλικών επιλογών του συνεχίζει να κουνά με κάθε ευκαιρία ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.
 
Αντί να προβάλλει το όποιο έργο του από τη θεσμική του θέση ή να εξηγεί στους Έλληνες τον οικονομικό σχεδιασμό του πρωθυπουργού, ο κ. Πατέλης συνεχίζει να λειτουργεί ως πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, προωθώντας τη στον δημόσιο διάλογο. 
 
Τη στιγμή που η χώρα βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, ο κ. Πατέλης φροντίζει να βρίσκει χρόνο προκειμένου να επιμορφώσει τους Έλληνες για τη σχέση του με τον σύντροφό του, να κατηχήσει για την αναγκαιότητα του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και να θέσει το ζήτημα της «τεκνοθεσίας» από ζευγάρια του ίδιου φύλου, επιβεβαιώνοντας αυτούς που εδώ και καιρό λένε ότι έχει αναλάβει εργολαβικά την απόπειρα προσέλκυσης των ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών στο κομματικό «μαντρί» της Νέας Δημοκρατίας, κλέβοντάς τους από το αντίστοιχο όπου τους έχει ο… ΣΥΡΙΖΑ! 
 
Έχει το «πράσινο φως» 
 
Είναι σαφές ότι ο κ. Πατέλης έχει το «πράσινο φως» από το Μαξίμου γι’ αυτή του την τακτική, αφού σχεδόν κάθε δημόσια παρέμβασή του έχει την ίδια ακριβώς θεματολογία. Έτσι, λοιπόν, στην τελευταία συνέντευξή του μας ενημέρωσε για τον «κεραυνοβόλο έρωτα» με τον σύντροφό του και είχαμε την ευκαιρία να δούμε φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή τους στην Αγγλία, αλλά και από εκδρομές τους σε μαγευτικά τοπία. Τόνισε, μάλιστα, ότι θα ήθελε να κάνει γάμο και… στην Ελλάδα, καθώς, όπως είπε, πιστεύει στον θεσμό του γάμου. 
 
Ακολούθησε το γνωστό ηθικοπλαστικό κήρυγμα του δικαιωματισμού, με τον κ. Πατέλη, αφού πρώτα διαβεβαίωσε ότι δεν θέλει παιδιά, να τονίζει ότι «η δημόσια συζήτηση περί υιοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα παραβλέπει κάτι σημαντικό: Παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών υπάρχουν ήδη. Και μάλιστα πολλά. Απλώς δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα». 
 
Αν, μάλιστα, κάποιος λάβει υπόψη του άλλες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το ζήτημα, μπορεί να συμπεράνει ότι δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία να φέρει σχετική νομοθεσία. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μα αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών των ατόμων....
Το σαρκικό, δαιμονικό, διαστροφικό τους πάθος έχει κατακλύσει την προσωπικότητά τους...
Αν σε αυτό προσθέσεις κάτι που εύκολα τους προσδίδει ο διάβολος, την αλαζονεία... τότε ολοκληρώνεται το αίσχος....
Πολύ δυσκολα αυτές τις τυφλωμένες συνειδήσεις μπορείς να της φέρεις στον ίσιο δρόμο....

Πάντως είναι μια πολύ έξυπνη πολιτική κίνηση από τον Μητσοτάκη....
Προσελκύει αυτούς (το 0,01%) και χάνει όλους τους υπόλοιπους που αν μη τι άλλο τους αντιπαθούν....Share

1 σχόλιο:

δον κιx ο τις είπε...

Ελπίζουν ίσως να θερίσουνε μιά μέρα

την... σιχαμερή σπορά, πού ήδη
ψηφίστηκε...

μέσω τής σεξουαλικής
εκπαίδευσης
από το νηπιαγωγείο...
Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.