26 Φεβρουαρίου 2021

Ο Πόλεμος (Παρά)πληροφόρησης για τα Εμβόλια

23 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του CJ Hopkins στο Οff-guardian εδώ: https://tinyl.io/3aqK [1]
 
Γράφει ο CJ Hopkins 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Λοιπόν, καλά νέα, παιδιά! Φαίνεται ότι το τμήμα γενετικών τροποποιήσεων του Παγκόσμιου Αστυνόμου (GloboCap) έχει βρει ένα θαυμαστό εμβόλιο για τη Covid!
 
Είναι ένα απολύτως ασφαλές, μη-πειραματικό εμβόλιο messenger-RNA που διδάσκει στα κύτταρα σας να παράγουν μια πρωτεΐνη που ενεργοποιεί μια ανοσοαπόκριση, όπως ακριβώς και η απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματός σας, μόνο καλύτερα, επειδή είναι κατασκευασμένο από εταιρείες!
 
Εντάξει, τεχνικά, δεν έχει εγκριθεί για χρήση - αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως αρκετά χρόνια - οπότε υποθέτω ότι είναι ελαφρώς «πειραματική», αλλά η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) έχουν εκδώσει «Άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης» και έχει «δοκιμαστεί εκτενώς για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του», σύμφωνα με τους ανώνυμους «ελεγκτές γεγονότων» (fact-checkers) του Facebook, οπότε δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να ανησυχείτε. 
 
Αυτό το μη-πειραματικό, πειραματικό εμβόλιο είναι πραγματικά μια ιστορική εξέλιξη, επειδή εκτός από τη διάσωση του κόσμου από έναν ιό που προκαλεί ήπια έως μέτρια συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη (ή, συνηθέστερα, χωρίς συμπτώματα) σε περίπου 95% αυτών που έχουν μολυνθεί και ότι πάνω από το 99% των μολυσμένων επιβιώνουν , οι δυνατότητες για μελλοντικές εφαρμογές της τεχνολογίας messenger-RNA και τη γενετική τροποποίηση των ανθρώπων, γενικά, είναι σχεδόν απεριόριστες σε αυτό το σημείο. 
 
Φανταστείτε όλες τις ασθένειες που μπορούμε να θεραπεύσουμε και όλα τα γενετικά «λάθη» που μπορούμε να διορθώσουμε, τώρα που μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τα γονίδια των ανθρώπων για να κάνουμε ό, τι θέλουμε… καρκίνος, καρδιακές παθήσεις, άνοια, τύφλωση, για να μην αναφέρουμε το κοινό κρυολόγημα! 
 
Θα μπορούσαμε ακόμη και να θεραπεύσουμε ψυχιατρικές διαταραχές, όπως «αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας», «εναντιωματική προκλητική διαταραχή» και άλλες «διαταραχές συμπεριφοράς» και «διαταραχές προσωπικότητας». 
 
Ποιός ξέρει…;;; Σε άλλα εκατό χρόνια, πιθανότατα θα είμαστε σε θέση να καθαρίσουμε γενετικά τα ανθρώπινα είδη από παλιές μάστιγες, όπως ο ρατσισμός, ο σεξισμός, ο αντισημιτισμός, η ομοφοβία, η τρανσφοβία κ.λπ., επαναπρογραμματίζοντας τα ελαττωματικά αλληλόμορφα όλων των ανθρώπων ή εμφυτεύοντας κάποιο είδος νανοτεχνολογικών νευροσυναπτικών τσιπ στο μυαλό μας. 
 
Το μόνο πράγμα που μας εμποδίζει είναι η εντελώς παράλογη αντίσταση των ανθρώπων να επιτρέψουν στις εταιρείες να επανασχεδιάσουν τον ανθρώπινο οργανισμό, ο οποίος, σαφώς, ήταν μάλλον κακώς σχεδιασμένος, και ως εκ τούτου είναι ευάλωτος σε όλες αυτές τις φρικτές ασθένειες και συναισθηματικές και συμπεριφορικές διαταραχές. 
 
Αλλά, προτρέχω. 
 
Το σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να νικήσουμε αυτόν τον λοιμό που μοιάζει με γρίπη, ο οποίος δεν έχει σημαντική επίδραση στα ποσοστά θνησιμότητας σταθμισμένα με την ηλικία και το προφίλ θνησιμότητας του οποίου είναι λίγο πολύ πανομοιότυπο με το κανονικό προφίλ θνησιμότητας, αλλά το οποίο ωστόσο έχει απομείνει η παγκόσμια εταιρειοκρατία δεν έχει άλλη επιλογή από το να «κλειδώσει» ολόκληρο τον πλανήτη, να βυθίσει εκατομμύρια σε απεγνωσμένη φτώχεια, να διατάξει τον καθένα να φορέσει ιατρικές μάσκες, να εξαπολύσει ένοπλες ομάδες ηλιθίων για να εισβάλλουν στα σπίτια των ανθρώπων και αλλιώς να μετατρέψει την κοινωνία σε έναν παθολογικό-ολοκληρωτικό εφιάλτη. 
 
Και, φυσικά, ο μόνος τρόπος να το κάνουμε αυτό (δηλαδή, να σώσουμε την ανθρωπότητα από ένα μικρόβιο που μοιάζει με τη γρίπη) είναι να εμβολιάσουμε καταναγκαστικά κάθε άνθρωπο στον πλανήτη Γη! 
 
Εντάξει, πιθανότατα σκέφτεστε ότι δεν έχει νόημα, αυτή η σταυροφορία για τον εμβολιασμό ολόκληρου του ανθρωπίνου είδους από έναν σχετικά τυπικό αναπνευστικό ιό, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή σκέφτεστε ακόμα κριτικά. Πρέπει πραγματικά να σταματήσετε να σκέφτεστε έτσι. Όπως ακριβώς οι The New York Times επεσήμαναν:
«η κριτική σκέψη δεν βοηθά.» 
 
 
 
Για παράδειγμα, η Άμυνα για την Παιδική Υγεία (Children’s Health Defense), η οποία έχει αναφέρει τις λεγόμενες «ανεπιθύμητες παρενέργειες» και θανάτους σε σχέση με τα εμβόλια Covid, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις αρχές, « δεν υπάρχουν προβλήματα ασφάλειας με τα εμβόλια » και « δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των εμβολίων Covid-19 και εκείνων που πεθαίνουν μετά τη λήψη τους .» 
 
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους «ελεγκτές γεγονότων» στο Reuters, αυτές οι φερόμενες «αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων» «μπορεί να περιέχουν πληροφορίες που είναι ελλιπείς, ανακριβείς, συμπτωματικές ή μη επαληθεύσιμες ! »  
 
Ναι, σωστά, διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές. 
Τα συστημικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να βγουν έξω και να το πουν, αλλά φαίνεται ότι οι «αντιεμβολιαστές ψεκασμένοι» κατασκευάζουν πλαστά «ανεπιθύμητα συμβάντα» και τα εισάγουν στη βάση δεδομένων VAERS και σε άλλα παρόμοια συστήματα αναφορών ανεπιθύμητων παρενεργειών από τα εμβόλια σε όλο τον κόσμο. 
 
Ακόμη χειρότερα, διοχετεύουν με άγνωστο τρόπο αυτά τα κατασκευασμένα περιστατικά στα βασικά συστημικά μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να παρασύρουν τους ανθρώπους στη «διστακτικότητα για τα εμβόλια» και να μας εμποδίσουν να εμβολιάσουμε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στο φυσικό σύμπαν, επανειλημμένα, σε συνεχή βάση, για αόριστο χρονικό διάστημα, όσο οι «ιατροί εμπειρογνώμονες» κρίνουν απαραίτητο.
 
Ακολουθούν μερικά παραδείγματα της χειροτεχνίας τους… 
Και έπειτα υπάρχουν όλοι οι άνθρωποι στο Facebook που μοιράζονται τις ιστορίες τους για τους αγαπημένους τους που πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου Covid, τους οποίους οι «ελεγκτές γεγονότων» του Facebook κάνουν ό, τι μπορούν για να δυσφημήσουν με τις επίσημες «ειδοποιήσεις ελέγχου γεγονότων». Για παράδειγμα… 
 
Εντάξει, συνειδητοποιώ ότι είναι δυσάρεστο να αντιμετωπίζουμε τέτοια πράγματα (δηλαδή, παγκόσμιες εταιρείες όπως το Facebook που υπονοούν ότι αυτοί οι άνθρωποι ψεύδονται ή χρησιμοποιούν τους ξαφνικούς θανάτους των αγαπημένων τους για να αποθαρρύνουν τους άλλους να εμβολιαστούν), ειδικά εάν δεν κάνετε τίποτα άλλο παρά να προσπαθείτε να ακολουθήσετε τις εντολές και την επίσημη παπαγαλίστικη προπαγάνδα … ακόμη και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της COVIDολατρείας πιθανόν να έχουν ακόμα ένα ψήγμα ανθρώπινης ενσυναίσθησης θαμμένο βαθιά στις κρύες μικρές καρδιές τους. 
 
Είστε είτε με την Εταιρειοκρατία (Corporatocracy) είτε εναντίον της! Δεν είναι καιρός να έίστε ευαίσθητοι, ή, ξέρετε, να δείξετε δημόσια μια στάλα συμπόνιας. Τι θα σκεφτούν οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας;! 
 
Όχι, ρουφιανέψτε αυτούς τους αντιεμβολιαστές στις αρχές, ξεφωνήστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απενεργοποιήστε τις ικανότητές σας για κριτική σκέψη και μπείτε στη σειρά για να κάνετε τον εμβολιασμό σας! Η τύχη του ανθρώπινου είδους εξαρτάται από αυτό! 
 
Και, αν είστε τυχεροί, ίσως ο Παγκόσμιος Αστυνόμος θα σας δώσει ακόμη και ένα από αυτά τα ωραία αριθμητικά τατουάζ Covid-εμβολίου δωρεάν! 
 
Ο CJ Hopkins είναι ένας βραβευμένος Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας, μυθιστοριογράφος και πολιτικός σατιρικός με έδρα το Βερολίνο. Τα έργα του δημοσιεύονται από το Bloomsbury Publishing και το Broadway Play Publishing, Inc. Το δυστοπικό μυθιστόρημά του, Ζώνη 23, εκδίδεται από τους Snoggsworthy, Swaine & Cormorant. Οι τόμοι I και II του Consent Factory Essays δημοσιεύονται από την Consent Factory Publishing, μια θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Amalgamated Content, Inc. Μπορεί να προσεγγιστεί στη διεύθυνση cjhopkins.com ή στη διεύθυνση licensefactory.org. 
 
Δικτυογραφία: 
 
1.-- The Vaccine (Dis)Information War – OffGuardian 
2.-- Facts about Covid-19 – Swiss Policy Research 
3.-- Antisocial Personality Disorder - Harvard Health 
4.-- Oppositional Defiant Disorder (ODD) in Children | Johns Hopkins Medicine 
5.--What Are Disruptive, Impulse-Control and Conduct Disorders? 
6.--What Are Personality Disorders? 
7.--Stefan Homburg on Twitter: "3. Auf JAHRESBASIS stieg die Gesamtsterblichkeit von 2019 auf 2020 um 4,6%. Von 2014 auf 2015 stieg sie um 5,6%, also stärker, ohne dass es hierzu Zeitungsartikel gab. Schlussfolgerung: Corona ist kein medizinisches Problem, sondern ein politisch-mediales. 3/3 https://t.co/SzBWPkVYQt" / Twitter 
8.--Why Covid-19 Is a “Strange Pandemic” – Swiss Policy Research 
9.--Pandemic will be with us until EVERYONE on earth given Covid-19 vaccine, says Merkel after G7 summit — RT World News 
10.--Opinion | Don’t Go Down the Rabbit Hole - The New York Times 
11.--Study: Refusal to wear face mask associated with psychopathy traits 
12.--Robert F. Kennedy Jr. has been banned from Instagram - CNN 
13.--CORRECTED-EXCLUSIVE-White House working with Facebook and Twitter to tackle anti-vaxxers | Reuters 
14.--One-Third of Deaths Reported to CDC After COVID Vaccines Occurred Within 48 Hours of Vaccination • Children's Health Defense 
15.-- CDC says no safety problems with Pfizer, Moderna Covid vaccines after first month 
16.--Fact-check: No link between COVID-19 vaccines and those who die after receiving them - ABC News 
17.--Fact check: Reports of adverse effects in US database aren’t confirmed to be linked to vaccination | Reuters 
18.--VAERS - Report an Adverse Event 
19.--Boris Johnson tells G7 summit ‘whole world’ must be vaccinated | Evening Standard 
20.--Fact check: Discussion of deaths in elderly vaccine recipients in Norway lacks context | Reuters 
21.--BEL MOONEY: My dad died of a chronic illness yet he's officially a Covid victim | Daily Mail Online 
22.--How Covid deaths are recorded. - Mail Online - Peter Hitchens blog 
23.--Uhldingen-Mühlhofen: Elf Todesfälle im Seniorenwohnpark: Laut Bürgermeister ein„ tragischer Zufall“ und ohne Zusammenhang zum Impftermin | SÜDKURIER Online 
24.--46 Nursing Home Residents in Spain Die Within 1 Month of Getting Pfizer COVID Vaccine • Children's Health Defense 
25.--Officials Investigate Physician's Death After COVID Vaccination | MedPage Today 
26.--COVID: Orange County health care worker dies after receiving 2nd dose of vaccine, report says - ABC7 Los Angeles 
27.--Family of OC man who died days after vaccination say they remain proponents of vaccine - ABC7 Los Angeles
28.--78-Year-Old Woman Dies After Receiving COVID-19 Vaccine; No Link Suspected – NBC Los Angeles 
29.--Macomb Co. man dies hours after COVID-19 vaccine, death ruled natural 
30.--Two sisters at Villa Hills monastery die from COVID-19 after 28 test positive | WKRC 
31.-- Consent Factory on Twitter: "Facebook "fact-checkers" are making political satire redundant ... https://t.co/Ie25uSyxJq" / Twitter 
32.--The information warriors fighting 'robot zombie army' of coronavirus sceptics | World news | The Guardian Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΣ ΑΠΟ ΙΟ ΓΡΙΠΠΗΣ Η ΑΠΟ COVID TI ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΔΩΡΙΚΟΣ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αυτη τι ακριβως ερωτηση ειναι; Γιατι δεν λες την γνωμη σου απευθειας να την συζητησουμε;
Ειναι ξεκαθαρο για ολους μας οτι δεν θελουμε να προσβληθουμε ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλο...
Απλά η διαφορα ειναι ότι την γριππη δεν μπορεσαν να την εκμεταλλευθουν και να μας στερησουν τα ατομικα μας δικαιώματα, ενώ με το covid επιτελους (γι αυτους) τα καταφεραν και το εστησαν πολυ καλυτερα ολο το σεναριο...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
ΔΩΡΙΚΟΣ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ακριβως αποφευγω διοτι ειναι και η δικη σου ερωτηση διπλωματικη κι ας ειναι ευθεια....
Απλα πρεπει να αποφασισεις αν θα κανουμε διαλογο...ή αν θα συνεχισουμε να παιζουμε σκακι....

Παντως για να απαντησω και παλι εμμεσως, οι περισσοτεροι ανθρωποι προτιμουν να προσβληθουν απο ασθενειες για τις οποιες υπαρχει θεραπεια. Καποιοι αλλοι παλι προτιμουν τις ασθενειες που εχουν τεραστια ποσοστα ασυμπτωματικων....

Για μενα θα απαντησω μολις και αν τελειωσει το σκακι....

Και για να τελειωσει πιο γρηγορα γιατι δεν απαντας εσυ στην δικη σου ερωτηση πρωτος...;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.