27 Φεβρουαρίου 2021

Το Ισραήλ επισημοποιεί το υγειονομικό apartheid και το χρωματιστό άστρο που το συνοδεύει.

Το Ισραήλ επισημοποιεί το υγειονομικό apartheid και το χρωματιστό άστρο που το συνοδεύει.Το πράσινο σήμα για τους εμβολιασμένους, το κόκκινο σήμα για τους μη εμβολιασμένους: Το Ισραήλ, αποφασιστικά στην πρώτη γραμμή του προοδευτισμού, καταφέρνει να επιβάλει τόσο την επιστροφή του αστεριού στον πληθυσμό του όσο και το απαρτχάιντ υγείας. 
 
Nα τι σημαίνει αυτός ο προοδευτικός covidο-κόσμος που καμώνεται τον «υπεύθυνο»:
«Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα σύστημα« σήματος », μοβ για άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν λάβει μόνο μία δόση και πράσινο για εκείνους που έχουν κάνει τη δεύτερη δόση ή έχουν« αναρρώσει » από το Covid.  
 
Εμπορικά κέντρα, βιβλιοθήκες, μουσεία, καφετέριες και ορισμένα μέρη λατρείας θα είναι ανοιχτά στους «μωβ» . Δηλ.για όλους. Και γυμναστήρια, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εστιατόρια (με κράτηση) θα είναι ανοιχτά για τους κατόχους του “πράσινου σήματος”, δηλαδή να έχουν διπλό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης … “  
 
Χωρίς ηχηρή κριτική σε πολιτικο-μιντιακούς κύκλους, αλλά κατά τ΄άλλα τόσο προσκολλημένοι στα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα δικαιώματα, όπως και ο άνθρωπος, προφανώς σταματούν στις πύλες του υπέροχου κόσμου του Covid. Δεδομένου ότι έχετε φορέσει υπάκουα τις μάσκες, προετοιμάστε τα αστέρια σας.  
 
Εκτός από αυτό, το μαρκάρισμα του πληθυσμού θυμίζει επικίνδυνα το να φέρεις το άστρο: ο Εβραίος ήταν επικίνδυνος, επειδή ήταν Εβραίος, επομένως έπρεπε να στιγματιστεί στην κοινωνία του Ναζισμού. Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την ίδια αρχή όσον αφορά τους μη εμβολιασμένους ή με ατελή τρόπο εμβολιασμένους αυτοί ενέχουν πιθανό κίνδυνο για τη δική τους κοινωνία καθαρών ατόμων.  
 
Πάντα αναρωτιόμουν πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να μείνουν έγκλειστοι σε γκέτο με τόσο λίγους φρουρούς … Βλέποντας τι συμβαίνει στο Ισραήλ, και το οποίο πρέπει λογικά να εξαπλωθεί στον προοδευτικό κόσμο, είναι προφανές ότι οι άνθρωποι, όχι μόνο τείνουν να υπακούουν χωρίς να κάνουν ερωτήσεις , αλλά με λίγη προσπάθεια, μπορεί να φτιάξουν αυτοί οι ίδιοι το δικό τους γκέτο. Για το δικό τους καλό.  
 
Χωρίς αμφιβολία, εάν οι πληθυσμοί δεν εξεγερθούν, αυτό το σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί σε προοδευτικές χώρες, η Γαλλία προετοιμάζει επίσης τη νομοθεσία της για το θέμα αυτό . Δεδομένου ότι έχετε αποδεχτεί τη χρήση της μάσκας για να πάτε σε καταστήματα, να μετακινείστε ή να βγείτε στο δρόμο, το πρώτο βήμα έχει γίνει. Η αρχή της υπακοής καθιερώνεται.  
 
Εάν δεν θέλετε να συμβεί αυτό, αναλάβετε τη ζωή σας. Μην υπακούετε μαζικά και ζήστε. Διαφορετικά, χτίζετε το παγκόσμιο γκέτο Covid με τα ίδια σας τα χέρια.  
 
Μια εξουσία φοβάται την ανυπακοή, γιατί τότε καταρρέει. Τρέφεται με τον φόβο, την αδυναμία μας, την υπακοή μας. Σε κανονικές στιγμές, οι άνθρωποι έχουν καθήκον υπακοής στο κράτος και στους εκπροσώπους του, διαφορετικά είναι αναρχία. Αλλά όταν η εξουσία κυβερνά ενάντια στους πληθυσμούς, χάνει τη νομιμότητά της, αυτοί οι πληθυσμοί έχουν τότε το καθήκον της ανυπακοής – για να σώσουν τη χώρα τους. Διαφορετικά, ετοιμάστε το σήμα σας, το αστέρι σας, το γκέτο σας.  
 
Karine Bechet-Golovko  Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.