9 Αυγούστου 2022

Ποιο «Αμπντουλ Xαμίτ Χαν» αύριο βγαίνει η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ μας στο Αιγαίο

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
 
Ο σουλτάνος με προεκλογική φιέστα βγάζει αύριο το «Αμπντουλ Xαμίτ Χαν» γεωτρύπανο για να τονώσει το ηθικό και την άδεια γαστέρα των υπηκόων του που περιμένουν από αυτόν κάποια λεία, όπως έκαναν και παλιά οι σουλτάνοι.
 
Και να, τα δικά μας ΜΜΕ εξάρουν υπερθετικά το όλο γεγονός για να φύγει και η δική μας προσοχή από τα φλέγοντα ζητήματα που προέκυψαν λόγω της ανικανότητας των προεστών μας. 
 
Που να γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι τα πάντα παρακολουθούνται άνωθεν και δίχως κακόβουλα λογισμικά, αλλά με τέτοια πνευματικά; 
 
Τι έγινε αδελφοί σήμερα το απόγευμα μετά την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας. 
 
Βρεθήκαμε σήμερα το απόγευμα της 8ης Αυγούστου του 2022 στο μεγάλο προσκύνημα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα για να παρακολουθήσουμε την Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο. 
 
Πώς αδελφοί να βρούμε λέξεις και εκφράσεις για να περιγράψουμε επαρκώς αυτό το ΜΕΓΑ ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ που συμβαίνει επί 23 Μήνες αδιάλειπτα και εννοούμε την ΔΑΚΡΥΡΡΟΗ και την ΜΥΡΟΒΛΗΣΊΑ της Εφέστειας Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορήτριας; 
 
Πολλές φορές αρθρογραφήσαμε με τον πτωχό λόγο μας και ακόμα υστερούμε και θα υστερούμε στο να μπορέσουμε να εκφράσουμε τα Μεγαλεία της Μεγαλόχαρης , ενώ η ΠΑΝΑΓΙΑ μας σκορπάει ακατάπαυστα τις μεγάλες Δωρεές ΤΗΣ προς όλους μας. 
 
Είναι ΔΩΡΕΑ του Ουρανού για τις δύσκολες μέρες μας και η Δωρεά αυτή έγκειται στο ίδιο αυτό το γεγονός που είναι η ζωντανή και ζωογόνος Παρουσία του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. 
 
Κατά την διάρκεια της Παρακλήσεως όλο το ξύλινο κουβούκλιο ποτίστηκε με την Μυροβλησία της Παναγιάς μας και όλος ο ιερός ναός ευωδίασε εκ θεμελίων. 
 
Και το λέμε αυτό γιατί η μαρμάρινη κολώνα πίσω από το Ιερό Κουβούκλιο που είναι δομικό στοιχείο του φέροντος σκελετού του Ναού μυροβλύζει και αυτή σε επαφή με την Εικόνα της Παρηγορητρίας. 
 
Αυτά δεν εξηγούνται αδελφοί με την λογική, αλλά μόνο με την ΠΙΣΤΗ γιατί είναι ένα ΘΑΥΜΑ για όλη την Οικουμένη που διψάει για αυτό και την σωτηρία της. 
 
Τελείωσε η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ και λίγο πιο εκεί κατηφορίζοντας στα στενά του όμορφου Βύρωνα δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από το Περιβόλι της Παναγίας μας. 
 
Στην άλλη άκρη μια γνωστή φωνή ... εκεί με το παλαιό εορτολόγιο δεν εισήλθαν ακόμα στον ευλογημένο Δεκαπενταύγουστο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τα πνευματικά τους ραντάρ δεν πιάνουν τα μηνύματα του Ουρανού. 
 
"Παιδί μου αύριο βγαίνει η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ μας στο ΑΙΓΑΙΟ, οι δε τούρκοι θα κάνουν μια τρύπα στο νερό " "να ξέρεις ότι η Παναγία κλαίει και για τους τούρκους" μας είπε ο Γέροντας και εμείς του περιγράψαμε αυτό που συμβαίνει με την Παναγία της Παρηγορήτρια στο κέντρο της Αθήνας. 
 
Συνεχίζαμε να κατηφορίζουμε τα Στενά του Βύρωνα και το μυαλό μας είχε μεταρσιωθεί με όλα αυτά τα θαυμάσια που γίνονται προς ενίσχυση μας απέναντι στα κακόβουλα ψηφιακά και μη προγράμματα και σχέδια των αντίχριστων δυνάμεων. 
 
Ο λογισμός μας έφερνε σαν τον ζεστό αέρα που φυσούσε εκείνη την στιγμή το γνωστό σε όλους μας συμβάν που έγινε πριν χρόνους , όταν παρουσιάστηκε σε μια κοπέλα η ΠΑΝΑΓΙΑ και της είπε:  
"Για όλα αυτά που θα γίνουν στο ΑΙΓΑΙΟ εγώ θα είμαι η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ "
 
ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
 
Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.