6 Αυγούστου 2022

Ρέκβιεμ για τους αθλητές λόγω €μβολίων κατά Covid-19: 1.700% αύξηση των θανάτων από τον Ιανουάριο 2021

Από την ημέρα που ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, δεκάδες είναι οι αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων και κυρίως αθλητών που έχουν καταγραφεί.
 
Στο pronews.gr, σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι τα εμβόλια κατά του νέου κορωνοϊού δεν παύει να είναι πειραματικά σκευάσματα των οποίων οι παρενέργειες είναι άγνωστες.
 
Η λίστα των απωλειών μεγάλη και ολοένα και προστίθενται νέα άτομα σε αυτή.  
 
 
Και όλα αυτά, έρχονται να επιβεβαιωθούν από μια έρευνα των επίσημων στατιστικών στοιχείων η οποία διαπίστωσε ότι ο αριθμός των αθλητών που έχασαν τη ζωή τους από την αρχή του 2021 έχει αυξηθεί εκθετικά σε σύγκριση με τον ετήσιο αριθμό των θανάτων αθλητών που καταγράφηκαν επίσημα μεταξύ 1966 και 2004. 
 
Σε τέτοιο βαθμό ώστε ο μέσος μηνιαίος αριθμός των θανάτων μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Απριλίου 2022 να είναι 1.700% υψηλότερος από τον μηνιαίο μέσο όρο μεταξύ 1966 και 2004, ενώ η τρέχουσα τάση για το 2022 μέχρι στιγμής δείχνει ότι ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να αυξηθεί σε 4.120% εάν συνεχιστεί ο αυξημένος αριθμός θανάτων, με τον αριθμό των θανάτων μόνο τον Μάρτιο του 2022 να είναι 3 φορές υψηλότερος από τον προηγούμενο ετήσιο μέσο όρο. 
 
Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη που διεξήχθη από το “Τμήμα Παιδιατρικής Καρδιολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης, Λωζάνη, Ελβετία η οποία δημοσιεύθηκε το 2006, μεταξύ των ετών 1966 και 2004 υπήρξαν 1.101 αιφνίδιοι θάνατοι μεταξύ αθλητών κάτω των 35 ετών.  
 
Τώρα, έχουμε έναν πλήρη κατάλογο των αθλητών που κατέρρευσαν ή/και πέθαναν από τον Ιανουάριο του 2021, ένα μήνα μετά τη χορήγηση της πρώτης ένεσης Covid-19 στο ευρύ κοινό. 
 
Επειδή είναι τόσο μεγάλος ο κατάλογος, δεν τον συμπεριλαμβάνουμε σε αυτό το άρθρο, ώστε ο πλήρης κατάλογος να είναι προσβάσιμος στο σύνολό του εδώ. 
 
Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των καταγεγραμμένων καταρρεύσεων και θανάτων αθλητών μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Απριλίου 2022, με την ευγενική χορηγία της παραπάνω συνδεδεμένης λίστας.
 
Όπως μπορείτε να δείτε, υπήρξε αναμφίβολα μια αύξηση από τον Ιανουάριο του 2021 και μετά, το ερώτημα είναι αν αυτό ήταν συνηθισμένο και αναμενόμενο. 
 
Συνολικά μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 22 Απριλίου είναι γνωστό ότι έχασαν τη ζωή τους 673 αθλητές. Ο αριθμός αυτός θα μπορούσε, ωστόσο, να είναι πολύ μεγαλύτερος. Έτσι, είναι 428 λιγότεροι από τον αριθμό που έχει πεθάνει μεταξύ 1966 και 2004. Η διαφορά εδώ όμως είναι ότι οι 1.101 θάνατοι συνέβησαν σε διάστημα 39 ετών, ενώ οι 673 πρόσφατοι θάνατοι συνέβησαν σε διάστημα 16 μηνών. 
 
Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων αθλητών σε διάφορες χρονικές περιόδους. 
 
Ο μέσος ετήσιος αριθμός θανάτων μεταξύ 1966 και 2004 αντιστοιχεί σε 28. Τον Ιανουάριο του 2022 σημειώθηκαν 3 φορές περισσότεροι θάνατοι αθλητών από αυτόν τον προηγούμενο ετήσιο μέσο όρο, όπως και τον Μάρτιο του 2022. Έτσι, αυτό είναι προφανώς εξαιρετικά ενδεικτικό ενός προβλήματος. 
 
Το σύνολο του 2021 ισοδυναμεί με 394 θανάτους, 14 φορές υψηλότερο από τον ετήσιο μέσο όρο των ετών 1966 έως 2004. Το σύνολο Ιανουαρίου-Απριλίου 2022, μια περίοδος 4 μηνών, ισοδυναμεί με 279 θανάτους, 9,96x υψηλότερα από τον ετήσιο μέσο όρο μεταξύ 1966 και 2004. 
 
Ωστόσο, αν διαιρέσουμε τον ετήσιο μέσο όρο 66 έως 04 με το 3 για να τον κάνουμε ισοδύναμο με τους θανάτους 4 μηνών μέχρι στιγμής το 2022, έχουμε 9,3 θανάτους. Έτσι, στην πραγματικότητα, το 2022 μέχρι στιγμής έχει σημειώσει θανάτους 10 φορές υψηλότερους από το αναμενόμενο ποσοστό. 
 
Το ακόλουθο διάγραμμα δείχνει τον μηνιαίο μέσο αριθμό καταγεγραμμένων θανάτων αθλητών.
 
Έτσι, μεταξύ 1966 και 2004, ο μέσος μηνιαίος αριθμός θανάτων αντιστοιχεί σε 2,35. Αλλά μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Απριλίου 2022, ο μηνιαίος μέσος όρος ισούται με 42. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 1.696%. 
 
Γιατί, λοιπόν, έχουμε δει μια τόσο δραματική αύξηση; 
 
Η απάντηση πιθανότατα βρίσκεται στην εισαγωγή μιας πειραματικής ένεσης που υποτίθεται ότι προστάτευε από τη νόσο Covid-19, αλλά αντίθετα προκάλεσε ανυπολόγιστες βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα και καρδιαγγειακά προβλήματα. 
 
Μια μελέτη 566 ασθενών που έλαβαν είτε τα εμβόλια της Pfizer είτε της Moderna δείχνει ότι τα σημάδια καρδιαγγειακής βλάβης εκτοξεύτηκαν μετά τη 2η ένεση. 
 
Ο κίνδυνος καρδιακών προσβολών ή άλλων σοβαρών στεφανιαίων προβλημάτων υπερδιπλασιάστηκε μήνες μετά τη χορήγηση των εμβολίων, με βάση τις αλλαγές στους δείκτες φλεγμονής και κυτταρικής βλάβης.  
 
Οι ασθενείς είχαν 1 στους 4 κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων μετά τα εμβόλια, σε σύγκριση με 1 στους 9 πριν. Ο 5ετής κίνδυνος καρδιακής προσβολής αυξήθηκε από 11% σε 25% χάρη στα εμβόλια (δηλαδή 227% αύξηση). 
 
Ο Dr. Steven Gundry, γιατρός από τη Νεμπράσκα και συνταξιούχος καρδιοχειρουργός, παρουσίασε τα ευρήματα στις επιστημονικές συνεδρίες του ετήσιου συνεδρίου της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας στη Βοστώνη στις 12-14 Νοεμβρίου. Μια περίληψη του άρθρου του δημοσιεύθηκε στις 8 Νοεμβρίου στο Circulation, το επιστημονικό περιοδικό της AHA. 
 
Αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να ψάξουμε περισσότερο από τον αριθμό των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό Covid-19. Η μυοκαρδίτιδα είναι μια πάθηση που προκαλεί φλεγμονή του καρδιακού μυός και μειώνει την ικανότητα της καρδιάς να αντλεί αίμα και μπορεί να προκαλέσει γρήγορους ή μη φυσιολογικούς καρδιακούς ρυθμούς. 
 
Τελικά, η μυοκαρδίτιδα αποδυναμώνει την καρδιά με αποτέλεσμα το υπόλοιπο σώμα να μην παίρνει αρκετό αίμα. Στη συνέχεια μπορεί να σχηματιστούν θρόμβοι στην καρδιά, οδηγώντας σε εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή. Άλλες επιπλοκές της πάθησης περιλαμβάνουν αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. 
 
Δεν υπάρχει ήπια εκδοχή της μυοκαρδίτιδας, είναι εξαιρετικά σοβαρή λόγω του γεγονότος ότι ο καρδιακός μυς είναι ανίκανος να αναγεννηθεί. Ως εκ τούτου, αφού γίνει η ζημιά δεν υπάρχει δυνατότητα να γυρίσει πίσω το ρολόι. 
 
Το ακόλουθο διάγραμμα παρουσιάζει τις αναφορές μυοκαρδίτιδας στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Γεγονότων Εμβολίων των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ ανά έτος. 
 
Η καρδιακή βλάβη είναι πανταχού παρούσα σε όλο τον εμβολιασμένο πληθυσμό και η βλάβη διαγιγνώσκεται με πολλαπλούς τρόπους. Τα ποσοστά οξείας καρδιακής ανεπάρκειας είναι τώρα 475 φορές μεγαλύτερα από το κανονικό βασικό ποσοστό στο VAERS.  
 
Τα ποσοστά ταχυκαρδίας είναι 7.973 φορές μεγαλύτερα από το βασικό ποσοστό. Το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου είναι 412 φορές μεγαλύτερο από το βασικό ποσοστό. Τα ποσοστά εσωτερικής αιμορραγίας, θρόμβωσης περιφερικών αρτηριών, απόφραξης στεφανιαίων αρτηριών είναι όλα πάνω από 300 φορές πάνω από το βασικό ποσοστό. 
 
Οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι υποφέρουν όσο ποτέ άλλοτε. 
 
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιοφυΐα για να καταλάβει ότι ο εμβολιασμός του Covid-19 είναι ο λόγος που ο μηνιαίος μέσος όρος των θανάτων αθλητών είναι τώρα 1.700% υψηλότερος από τον αναμενόμενο ρυθμό.
Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΕΓΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ Κ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΡΑΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!! ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.