9 Αυγούστου 2022

Είσαι Ψεύτης, Αλήτης, Κοπρόσκυλο και Δολοφόνος!

Το άρθρο αναφέρεται σε πρόσωπο που βρίσκεται εντός της παραπάνω φωτογραφίας αν δεν το έχετε καταλάβει...
 
Αυτή τη φορά, θα τ’ ακούσεις για τα καλά ξιπασμένο και πλαδαρό βουτυρόπαιδο! Και λίγα θα σου πώ, όχι γιατί δε μπορώ, ΑΛΛΑ γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ρε κακούργε! Δεν υπάρχει γωνιά για να σταθείς, δεν υπάρχει δρόμος να περάσεις που να σε χωράει, δεν υπάρχει βουνοκορφή σ’ αυτόν τον τόπο που να σ’ ανεχτεί στη ράχη του, δεν υπάρχει αέρας σ’ αυτήν την ευλογημένη γωνιά της γης που να μπορείς πλέον να ανασάνεις!
 
Σου τα γράφει ο Πύρινος Λόγιος
 
ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗ! ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΝΙΑ, ΜΑΖΕΨ’ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΟΥ ΡΕ ΚΑΚΟΥΡΓΕ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠ’ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ!  
 
Όλα τα ισοπέδωσες! ΟΛΑ!
ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ από ιερά και ΟΣΙΑ ετούτης της πατρίδας που να μη τα μαγαρίσεις! Τι άλλο έμεινε πλέον ρε ανήθικε και στυγνέ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για να αρπάξεις; Δες γύρω σου, απ΄τη μεγάλη μπαλκονάρα που «παλατιού» σου: ΚΑΠΝΟΙ και στάχτες παντού ρε σαπισμένε μισέλληνα! ΑΠΟ ΣΕΝΑ όλα αυτά, απ’ το δικό σου μισαρό χέρι!  
 
Εσύ δεν είσαι ΚΑΝ άνθρωπος! Γιατί κι ο χειρότερος άνθρωπος, ο φονιάς ακόμα, έχει μέσα του μια στάλα φιλότιμο, μια στάλα ανθρωπιά, μια στάλα συνείδηση που να τον βαραίνει τα βράδια…  
 
Εσύ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ρε αφιλότιμο τομάρι; Να σου πώ εγώ τι έχεις! ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙ μέσα στη ψυχή σου! Έχεις ΜΑΥΡΙΛΑ μέσα στο σάπιο σαρκίο σου! Έχεις τον ίδιο τον ΔΑΙΜΟΝΑ μέσα σου να σε μπουκώνει κάθε μέρα με ένα τσουβάλι ΠΙΣΣΑ και ΒΡΩΜΙΑ!
Αυτά έχεις μέσα σου!  
 
Κουβαλάς την ίδια κατάρα που δέρνει τη φαμίλια σου 100 και βάλε χρόνια τώρα. Την κατάρα του «ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ», του «ΓΚΑΝΤΕΜΗ» (λέξη που βγαίνει από το God Damn it, αν δε σου τα είπανε ποτέ), που απ’ όπου περνάει, χορτάρι δε φυτρώνει! 
 
Εδώ και τρία χρόνια δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να διαφθείρεις και να εξαγοράζεις ανθρωπάκια και τιποτένιους του κουστουμάτου υπόκοσμου, για να μπορείς να περνάς ό,τι βδελυρό και κατάπτυστο είχες κατα νού! Εδώ και τρία χρόνια δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να βιάζεις πολίτες, να σκοτώνεις στοχευμένα με δηλητήρια Έλληνες για να οικονομάει η τσέπη της φαμίλιας σου εκατομμύρια σε μίζες από τους φαρμακέμπορους, να κλέβεις από τους πολίτες το υστέρημα τους μέσα από ελεεινά πρόστιμα, να καταστρέφεις τις περιουσίες των μεροκαματιάρηδων, να κλείνεις τις μοναδικές πηγές εισοδήματος από επιχειρηματίες, δηλαδή τα μαγαζιά τους, να κυνηγάς γριούλες και να τις σέρνεις στα τμήματα γιατί λέει, πουλούσαν…κάλτσες που έφτιαχναν αυτές για να ΖΗΣΟΥΝ! Να ΖΗΣΟΥΝ ρε αλήτη, να σταθούν όρθιες, να φάνε λίγα φασόλια και λίγες φακές νερόβραστες επειδή το λάδι είναι για αυτές τις γιαγιάδες χρυσάφι!  
 
ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ αληταρά!  
Μάζεψες ό,τι πιο χειρότερο υπανθρωπαριό είχε η σάπια ελληνική κοινωνία για να μπορείς να κάνεις πράξη αυτό που ΣΕ ΔΙΕΤΑΞΑΝ οι ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αυτά τα άρρωστα και διεστραμμένα ανθρωπόμορφα όντα που θαρρούν ότι μπορούν να τα βάλουν με τον Θεό, αρχίζοντας από τον τόπο που Τον ΥΜΝΗΣΕ, την ΕΛΛΑΔΑ!  
Ήρθες εδώ, με το ύφος του ΞΕΡΟΛΑ και του… ΑΡΙΣΤΟΥ, έχοντας στη μασχάλη σου ένα πάκο «πτυχία» ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ μέσω «χορηγιών» στα μεγάλα πανεπιστήμια για να μας πουλήσεις εφφελίκι και να θαμπώσεις μια χούφτα απελπισμένους Έλληνες, προδομένους και εξαπατημένους από τους άλλους χυδαίους που έφυγαν μέσα στη χλέυη λέγοντας τους «Εγώ θα σας σώσω»!, με έναν και μοναδικό σκοπό (αυτόν που έλαβες ως «διαταγή» από τη …γνωστή παρέα): ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ!  
 
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ βρωμερέ ΑΛΗΤΗ!
ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΣ!  
 
Πώς το έλεγε αυτό το… ωραίο ο Βολταίρος; «Ο μορφωμένος ΗΛΙΘΙΟΣ, είναι ΠΙΟ επικίνδυνος από τον αμόρφωτο ΗΛΙΘΙΟ»  
Ακριβώς ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ σου τομάρι!  
 
Δολοφόνησες 62.000 αθώους Έλληνες μέσα σε δυόμισι χρόνια ΣΤΕΓΝΑ! Τόσοι είναι οι θάνατοι που κατέγραψε το «κοντέρ» του ΕΟΔΥ και που δεν πρόλαβαν τα «σαΐνια» σου να μαγειρέψουν! Έστειλες ανθρώπους στη πείνα και την ανέχεια, επειδή όρθωσαν το κορμί τους και ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ στα δηλητήρια και εξακολουθείς να τους κυνηγάς ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ γι αυτό, επειδή ακόμη και τώρα, μέσα στη δυστυχία τους, ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ και σε ραπίζουν, σαν αληθινοί ΗΡΩΕΣ και αδούλωτοι ΕΛΛΗΝΕΣ!  
 
Άφησες να ΚΑΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ό,τι είχε απομείνει από πράσινο σ’ αυτόν τον τόπο τρία χρόνια τώρα και μαζί ΤΟ ΒΙΟΣ και τα ΣΠΙΤΙΑ χιλιάδων Ελλήνων που σε ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑΝ, αληταρά! Το θυμάσαι ρε το σύνθημα που αντηχούσε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας; Η μπάς και το «ξέχασες», βουτηγμένος μέσα στη μαυρίλα και στη κόπρο; Να στο βάλω να τ’ ακούσεις ΠΑΛΙ ρε φονιά του ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Γιατί ό,τι έχει ειπωθεί από τούτον τον λεβέντικο λαό μέσα από τη καζούρα, είναι ΑΓΝΟ και ΑΝΤΡΙΚΙΟ, επειδή το είπαν οι γνήσιοι απόγονοι του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ και επ’ ακριβώς όπως θα το έλεγε κι εκείνος....
 
Γαμιωτάκη Μητσιέσαι....
 
ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ στα ξένα «κοράκια», ΜΟΙΡΑΣΕΣ τα ιμάτια μας στα κουστουμαρισμένα τσογλάνια του Ρότσιλντ και υπερδιπλασίασες το επονείδιστο ΧΡΕΟΣ μας αντί να το μειώσεις! Από 240 δις μας το πήγες στα… 430δις, το υψηλότερο αναλογικά σε πληθυσμό χρέος χώρας, ανίκανο τομάρι!  
 
Μας έκανες θανάσιμους ΕΧΘΡΟΥΣ με μια ομόθρησκη μας ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, που τη πουλήσαμε στο μεταξύ άλλες ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ μέσα σε 14 χρόνια και που πάλι μας έδινε…περιθώριο για συγγνώμες!!! Ε, αυτή τη φορά ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ανθελληνικό σκουπίδι, μας έβαλες στη λίστα θανάτου αυτής της ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ για το χατήρι των πατρώνων σου!  
 
Μας έκανες ΕΧΘΡΟΥΣ και μας ρεζίλεψες με τη μόνη χώρα που μας φέρθηκε ΣΠΑΘΙ δίνοντας μας πετρέλαιο επί…πιστώσει (δηλαδή τζάμπα!) όλα τα χρόνια που κυβερνούσε η ληστοσυμμορία σου, τους ΠΕΡΣΕΣ του ΙΡΑΝ! ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ μαζί!  
 
Δεν άφησες φίλο για φίλο μας που μας έδεναν μαζί του πανάρχαιοι δεσμοί, να μην τον κάνεις εχθρό μας!  
 
Πολέμησες με ΛΥΣΣΑ τη θρησκεία μας, την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! Έκλεισες τις εκκλησιές μας, έβαλες σκύβαλα να συκοφαντούν τα ιέρα μας Μυστήρια, έβαλες αχυρανθρώπους να μας βρίζουν, να μας χλευάζουν, να μας πετροβολούν! Έβγαλες στο μεϊντάνι και χάιδεψες με όλη σου την…ευαισθησία, κάθε λογής ανθρωποειδή που αυτοαποκαλούνται ΛΟΑΤΚΙ και που με τις γελοίες παρελάσεις τους και τα αντίχριστα και βρώμικα ήθη τους, ήρθαν να μας λερώσουν ό,τι πιο ιερό είχε τούτο το Γένος: Την Οικόγενεια!  
 
Προσπάθησες να μετατρέψεις τα παιδάκια μας σε αυριανές βρώμικες «πουτάνες» της οδού Ακομινάτου, μέσω του Νέου Σεξουαλισμού που ο οχετός του βρωμίζει τον αέρα που αναπνέουμε! Πήρες κοντά σου όλη την ανδρική ανωμαλία και την έχρισες «κυβέρνηση των Αρίστων», χωρίς καμμιά απολύτως αιδώ γιατί…έτσι ήθελε η βρώμικη παρέα των «Επικυρίαρχων»! Ντρόπιασες την ίδια τη Δικαιοσύνη, βγάζοντας έξω απ’ τα κάγκελα έναν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ εγκληματία με το ειδεχθές έγκλημα της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, επειδή ΑΥΤΟΣ ο ίδιος σε κρατά γερά από τα μαραζιασμένα μέζεά σου!  
 
Έφερες μαζί σου για τρία ολόκληρα χρόνια όλες τις βιβλικές «πληγές του Φαραώ»!  
 
ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΕΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΨΕΣ, ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΣ, ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣ!  
 
Δεν πάει καιρός πολύς που είχα πεί και γράψει, ότι ΕΣΥ θα είσαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ αυτής της προδοτικής συμμορίας που ακούει στο όνομα «ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ» και ότι θα έπεφτες με ΠΑΤΑΓΟ και θα το έπαιρνες μαζί σου!  
Με ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ μαγαρισμένε ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ!  
 
Πράγματι ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ με γδούπο, όπως τα άψυχα πτώματα στο τσιμέντο και θα τους πάρεις ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ τους γελοίους καραγκιόζηδες που σε προσκυνάνε μαζί σου! Κι όχι μόνο αυτούς! Αλλά και όλους όσους τάϊστηκαν με χρυσά κουτάλια από σένα, τη βρώμικη φαμίλια σου και τον πολιτικό συρφετό που κάθησε στο σβέρκο μας 200 χρόνια τώρα!  
 
Αλλά τώρα, τούτη τη φορά, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του ΘΕΟΥ τομάρι!  
 
Ετούτο δω το… «σκάνδαλο» της… «νόμιμης επισύνδεσης» (δε τολμάς καν να το αναφέρεις με τη λαϊκή της ατάκα, δηλαδή «χακάρισμα»! Νάαα σου πάει), σε πληροφορώ αχρείε ότι ήταν πραγματικά ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ή να το πω αλλιώς, ΝΕΜΕΣΗ πάνω από το κεφάλι σου!  
 
Δεν έχω, ούτε εγώ, ούτε και η πλειοψηφία των συμπατριωτών μου, ΚΑΜΜΙΑ απολύτως ΥΠΟΛΗΨΗ για τον Ανδρουλάκη! Και ξέρεις κάτι; Στα μεγάλα ΜΕΖΕΑ μου γράφω το ότι του χάκαρες το τηλέφωνο και τον είχες από κάτω. Δεν διαφέρει και πολύ από σένα και το ξέρεις αυτό. Ένα καλοπληρωμένο τσογλάνι είναι κι αυτό, που κληρονόμησε κι αυτός από τον «μπαμπάκα» του, τον αξέχαστο «Μίμη» της ΕΔΑ, του ΚΚΕ εσώτ, του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο (δεν άφησε αριστερό για αριστερό κόμμα ο χαριτωμενιάς και χαραμοφάης μουστάκιας) μια τεράστια περιουσία από ομόλογα, ακίνητα, χωράφια, κτήματα και μετοχές. Πουλημένος στο κλάμπ του θείου Κλάους (για να θυμηθώ και τον πανάξιο αγωνιστή Γιώργο Μιχαήλ) είναι και μάλιστα με όλη του τη… θέρμη. Καλά του έκανες που του φέρθηκες έτσι. Τέτοιο τομάρι που είσαι, τέτοια θα κάνεις και στα τσόλια σου.  
 
Μ’ αυτό όμως που έκανες ελεεινέ, ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ! Γιατί δεν είσαι μόνο ελεεινός, είσαι πάνω απ’ όλα ένας ΑΝΙΚΑΝΟΣ! Και φαίνεται αυτό δια γυμνού οφθαλμού, με τον τρόπο που χειρίστηκες την εις βάρος σου κατάσταση!  
 
Παραίτησες ρε αφιλότιμο τομάρι εκτός από τον άδειο νεροντενεκέ, τον πρώην σεκιουριτά Κοντολέων, ακόμη ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ, τον Δημητριάδη για να γλιτώσεις το ρεζιλίκι και για να του …κλείσεις το στόμα! Ποιόν; Το… πρωτοπαλίκαρο σου, αυτόν που έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά με τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, τον σύνδεσμό σου με τους άλλους νταβατζήδες και δεξί σου χέρι που σε γλίτωνε από πολλά «δεινά», «καθαρίζοντας τα αίματα» πότε από τα επικίνδυνα στόματα που ήθελες να βουλώσεις, όσο και από τους φόνους που διέταζες (βλέπε Καραϊβάζ, Χίος κλπ). Και που αν θέλει, αυτό το επικίνδυνο τρωκτικό που έδιωξες, αύριο κι όλας ξεχνάει ότι είσαι θείος του και σε στέλνει φυλακή για εγκλήματα ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ελεεινέ! Γιατί ούτως ή άλλως θα πας φυλακή! Τώρα, αυτή τι είδους φυλακή θα είναι, παίζεται. Από…εξορία σε κανά νησάκι του Ειρηνικού, μέχρι πουθενά σε καμμιά ερημιά κάπου στη Γη του Πυρός, εξαρτάται από το πόσα θα σκάσεις για να το…σκάσεις!  
 
Βγήκες ρε ασυναίσθητο τομάρι να ψελλίσεις πέντε αράδες με τον τρόπο που ξέρεις, δηλαδή το… αυτοκρατορικό διάγγελμα. Για να το δώσεις, όπως συνηθίζεις άλλως τε τα τελευταία τρία χρόνια στα μπουκωμένα από λεφτά του κοσμάκη ΜΜΕ, να το παίζουν νυχθημερόν μήπως και… εξωραϊστείς! Και τί είπες άλλο εκτός από ψέμματα που ντροπιάζουν τη νοημοσύνη του κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου; Απολύτως ΤΙΠΟΤΕ!  
 
Λες ότι ενημερώθηκες λίγες μέρες πρίν ότι το τηλέφωνο του Ανδρουλάκη παρακολουθείται…νόμιμα(!) ενώ αυτό παρακολουθούνταν εδώ και τρείς μήνες και όχι από…χτές!!! Και μάλιστα ότι …αμέσως διέταξες να …σταματήσει αυτό το… «νόμιμο χακάρισμα» άμεσα, δηλαδή μόλις είχε σκάσει η πρώτη βροντή από την ήδη πυροδοτημένη βόμβα! Και έβαλες τους υποτακτικούς σου, τα ηλίθια ζαβά δηλαδή, να…πούνε ότι οι παρακολουθήσεις γινότανε επειδή το ζήτησαν…οι Αρμένιοι και οι…Ουκρανοί! Μνήσθητι μου Κύριε!!!  
 
Και βγήκανε την άλλη μέρα και οι δυό πρεσβείες να σε ρεζιλέψουν και να σε χλευάσουν με…κομψό τρόπο, αποκαλώντας σε επίσης κομψά «ΨΕΥΤΗ»!  
 
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;  
 
Τι δουλειά θα μπορούσαν οι Αρμένιοι και οι Ουκρανοί να έχουν με τον…Ανδρουλάκη και τον άλλον τον δημοσιογράφο που παρακολουθούσες; Τόσο μα ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι εκτός από ΤΟΜΑΡΙ; Δε το ήξερες ότι θα γινόσουνα ρεζίλι των σκυλιών διεθνώς όπως και έγινες;  
 
Και για να ‘χουμε και καλό ρώτημα, εσύ δεν ήσουν που το πρώτο πράγμα που έκανες όταν βγήκες «δόξη και τιμή» πρωθυπουργός – τρομάρα σου – ήταν να αλλάξεις τον νόμο για την υπαγωγή της ΕΥΠ σε σένα, τον… πρωθυπουργό; Ε;  
 
Άρα, ποιόν κοροϊδεύεις αληταρά; Δε σε είχε ενημερώσει ο Δημητριάδης που ΗΛΕΓΧΕ για λογαριασμό σου το τι κάνουν οι κοριοί της οδού Κατεχάκη; Δεν ήξερες ότι είχαν σκοπό οι τύποι αυτοί, μέσω της φουκαριάρας της εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου με το όχι και τόσο άμεμπτο παρελθόν και που την έβαλες εκεί στην ΕΥΠ να…νομιμοποιεί τα παράνομα, ότι είχαν σκοπό να χακάρουν το τηλέφωνο του…αυριανού συγκυβερνήτη σου; Μια ΤΟΣΟ σοβαρή υπόθεση έγινε …εν αγνοία σου;  
 
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ!  
 
Άσε δε τη… πλάκα που έγινε με εκείνα τα παντελώς ΗΛΙΘΙΑ ανθρωπάρια που έχεις και καλά για… επικοινωνιακούς διαχειριστές, όπως ας πούμε αυτός ο πανίβλαξ ο Ρωμανός που παριστάνει τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του κόμματος σου, ο οποίος βγήκε και αμόλησε προχτές την…απίστευτη κοτρώνα, ότι ο Ανδρουλάκης θα πρέπει να βγεί να…απολογηθεί για το γιατί οι κάφροι της ΕΥΠ βάλθηκαν σώνει και καλά να τον παρακολουθούν, υπονοώντας ότι…γνώριζε τα …πάντα για το ποιόν των συνομιλιών! Μ’ άλλα λόγια, ήταν σα να του είπε «Βγές και πέστα εσύ τα άπλυτά σου που ανακαλύψαμε, ειδ’ άλλως θα τα βγάλουμε εμείς στη φόρα»!  
 
Θα θέλαμε πραγματικά να ξέραμε, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ, να πάμε να ψωνίσουμε κι εμείς κανέναν κοψοχρονιά!  
 
Δεν σε αποκαλώ τυχαία ΑΝΙΚΑΝΟ και ΗΛΙΘΙΟ, ξέρω πολύ καλά τι λέω, όπως ξέρει κι όλος ο λαός που αντιστέκεται τρία χρόνια τώρα στις ανθελληνικές και αντίχριστες πολιτικές σου! Το αποδεικνύουν τόσο οι ΠΡΑΞΕΙΣ σου, όσο και οι εγκληματικές επιλογές συνεργατών σου!  
 
Ρε, ξέρεις τι έκανες με όλο αυτό στη τελική; ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΝ που θα σε ΕΣΩΖΕ συγκυβερνώντας μαζί σου μετά τις εκλογές, το καταλαβαίνεις; Κατόρθωσες, γιατί περί πραγματικού ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΟΣ πρόκειται, να διώξεις τον μόνο άνθρωπο και το μόνο κόμμα που είχε με σένα την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ιδεολογία και που θα συγκυβερνούσατε μαζί μια χαρά! Την τελευταία σου ΕΛΠΙΔΑ έκαψες! ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!  
 
Αμ ο Θεός ρε «βδέλυγμα της ερημώσεως» (κυριολεκτικά!) ΑΓΑΠΑΕΙ τον κλέφτη, αλλά ΑΓΑΠΑΕΙ περισσότερο τον ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ! Και τα έφερε έτσι τα πράγματα, ωστε να γίνεις εσύ η αιτία που θα καταρρεύσει ΜΑΖΙ ΣΟΥ και όλος αυτός ο εγκληματικός συρφετός! Γιατί έτσι όπως είναι τώρα το πολιτικό σκηνικό, ούτε εσύ και το κόμμα σου θα μπορείς να κάνεις κυβέρνηση, αλλά ούτε και ο άλλος ο Καππαδόκης, το άλλο σαΐνι που ακούει στο όνομα Τσίπρας να μπορεί. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ μαζί δεν βγάζουν τα…κουκιά με τίποτε. Θα πρέπει να βρούν και τρίτη τσόντα για να πάνε μαζί, τριανδρία που λέμε.  
 
ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, βδελυρά πολιτικά σκουλίκια και ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ μια και καλή τη γωνιά!  
 
Τότε ίσως να είναι και η ώρα για να δεχτούμε μπαμπέσικα το χτύπημα των Τούρκων και να βγούν αληθινοί οι Άγιοι Γέροντες μας…  
 
Το είχα πεί και γράψει πάμπολλες φορές, ότι Η ΠΤΩΣΗ του ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟΥ θα είναι ΑΙΜΑΤΗΡΗ. Χωρίς πόνο και αίμα, οι ΒΔΕΛΛΕΣ δε φεύγουν απ το σώμα κανενός. Κι εσείς αλήτες, ΥΠΗΡΞΑΤΕ η χρόνια ΒΔΕΛΛΑ που αμυζούσε κοντά δυό αιώνες τώρα μαζί με τους ξένους «προστάτες μας» τον μόχθο και τον κόπο του λαού μας!  
 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ λοιπόν ΑΛΗΤΑΡΑ να ξεκουμπιστείς απ’ τη ζωή μας!  
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ανίκανα και προδοτικά ελληνόφωνα σκύβαλα να μας αδειάσετε τη γωνιά μια και καλή!
Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ σας, ήταν άλλος ένας κανόνας που ο καλός Θεός επέβαλε πάνω μας μπας και συνέλθουμε. Και τώρα, ΕΛΗΞΕ πλέον και μάλιστα ΟΡΙΣΤΙΚΑ.  
 
Οι προρρήσεις των Αγίων μας, βγαίνουν μία προς μία και μας καλούν να γυρίσουμε το γρηγορότερο πίσω στη πίστη μας και να υπομείνουμε με καρτερία ό,τι επακολουθήσει μετά και απ’ αυτή τη συμφορά. Και θα μας υποδείξει ΕΚΕΙΝΟΣ τον ηγέτη που αξίζει στο Έθνος μας. Όπως έκανε κάποτε με τον τρισένδοξο Μέγα Κων/νο, το ίδιο θα κάνει και τώρα.  
 
Το ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ, είναι λίγο πρίν την ΑΥΓΗ!  
 
Πύρινος Λόγιος




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ....
ASDEX34567

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.